kako smo krenuli s ovim Bayernom zamrzice nas ljudi,tj vec nas mrze
btw u utakmicama izmedju Bayerna i Intera nikad domacin nije pobijedio.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Eh pa to ti i pokušavam reč, sami smo si krivi, a ne InterInterista di cuore je napisao/la:ko je kriv sto se Bayern povuko i skino gace u drugom poluvremenu ? Inter je bio daleko bolja ekipa u drugom poluvremenu,a Bayern u prvom,no mi imamo Pandeva![]()
.
Interista di cuore je napisao/la:a mislis li da bi Chievo ( 90% ekipa koje su u osmini finala bile ) uspjela da kazni to sto ste vi odigrali u drugom poluvremenu ? Inter je samo uzeo ono sto mu je ponudjeno,al ne mozes rec da Inter nema zasluge,to je zabluda...

posebna je draz biti navijac ovog kluba i zato se inter toliko voliInterista di cuore je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()

Nezasluzeni prolazak je kad te sudije proguraju, kao sto su progurale BM gegen Florenz prosle godine.anton 1983 je napisao/la:Interista di cuore je napisao/la:a mislis li da bi Chievo ( 90% ekipa koje su u osmini finala bile ) uspjela da kazni to sto ste vi odigrali u drugom poluvremenu ? Inter je samo uzeo ono sto mu je ponudjeno,al ne mozes rec da Inter nema zasluge,to je zabluda...
Što kraći komentari to gore. Lijepo sam napisao da je Inter nezasluženo prošao i to je to, a u detaljnije rasprave se neisplati ić. Jer na kraju svega ja ću se pozivati na terensku nadmoć , više šansi tid. Dok će se oni koji razmišljaju ko ti pozivati na rezultat i toj raspravi nebi trebalo biti kraja. Zato nakon kaj sam rekao da je Inter nezasluženo prošao i zbog ćega, lagano ću se povuć iz ove teme i čitati kako drugi misle drugačije...
Samo za kobasicare:anton 1983 je napisao/la:MaGiCa je napisao/la: Ha znam, gle Talijan si, neoćekujem od tebe objektivnost, od tebe očekujem sve kaj i od svakog drugog žabara...

Koliko si se samo puta nabio u misju rupu, to je enorman broj. Lepo ti je Obsi objasnio neke stvari, kobasicaru.anton 1983 je napisao/la:A gle kaj misliš da ti ja neću moć vratiti istom mjerom? No pitanje je dal ćeš ti kao i svaki drugi digić podviti rep! nesumnjam da nećeš, jer inače nebi bio žabar!
Interista di cuore je napisao/la:jel te dosta ?
znam da boli,al uvijek ima naredna sezona![]()
Ja nisam pobjegao. Ja sam otisal, jer mi moralni okviri ne dozvoljavaju da budem na privatnim forumima.anton 1983 je napisao/la: ček jel sam ja tu uzdignute glave, a ti si taj koji je pobjegao, isto kao i Italija pod Mussollinijem u WW2.
To je taj ciganski mentalitet od kojeg se pobjeć nemože. Podvali, ukradi, prevari i nepriznaj - moto Talijana :ugeek:
Interista di cuore je napisao/la:jel te dosta ?
znam da boli,al uvijek ima naredna sezona![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.