Dogovor je dogovor, neg kontam iskoristi 2 mjeseca zimske pauze, taman da se vratis u maju na sami zavrsetak prvenstva19vendetta87 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 22:32Citirat cemo se u majunekoIzMostara je napisao/la: ↑01 dec 2023, 22:29Pocni ti odmah od vcrs pola godine bez pisanja, prije ce isteci19vendetta87 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 22:27Kone namjerno pustile Velezu samo da nam otezaju put do Evrope![]()
Vise slave nas neuspejh nego njihov uspjeh![]()
![]()
Samo Dujaković i Jović ne igraju, zbog kartona.
Morao sam baciti oko na omjere Celika i Sarajeva radi ovog saljivdzije iz Zenice i gledaj ovo
Pročitaj Vaše komentare kad ste izgubili od borca....da te podsjetim..."nema veze za poraz jer opet Sarajevu bježi borac 6 bodova ja zadovoljan..."19vendetta87 je napisao/la: ↑01 dec 2023, 22:27Kone namjerno pustile Velezu samo da nam otezaju put do Evrope![]()
Vise slave nas neuspejh nego njihov uspjeh
Ovo je bolilo, svaka cast na volji da raspravljas sa nizeligasimaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑02 dec 2023, 09:34Morao sam baciti oko na omjere Celika i Sarajeva radi ovog saljivdzije iz Zenice i gledaj ovo![]()
Pa kralju evo sto ih niste 50 godina dobili na kosevu vi ih 10 godina niste dobili nigdje i uzeo si sebi za pravo da veliki Velez stavis u kontekst podanicke filijale![]()
Znam da si naivan zaletio si se ali stari provjeri malo sta pises dok se uvlacis u cmarni kolutic strumfovima i pitarima da bi ga kao suknuo velezovcima![]()
Zaista je smiješno to što pričaš.Suvorov je napisao/la: ↑02 dec 2023, 09:28Uputstvo za pracenje utakmice Sloga - Borac
1. Forumska furda "zna" da ce Sloga da pusti
2. Ipak ce gledati utakmicu da vide kako se pusta i potajno ce se nadati da nece pustiti
3. Poslije utakmice ismijavanje konacnog ishoda i ono "jesmo rekli" da je namjesteno ili ismijavanje gostiju ako kiksaju
Posteno mi reci za koga si sinoc navijao, nisam ti nigdje upratio postVirtu4l je napisao/la: ↑02 dec 2023, 10:13Zaista je smiješno to što pričaš.Suvorov je napisao/la: ↑02 dec 2023, 09:28Uputstvo za pracenje utakmice Sloga - Borac
1. Forumska furda "zna" da ce Sloga da pusti
2. Ipak ce gledati utakmicu da vide kako se pusta i potajno ce se nadati da nece pustiti
3. Poslije utakmice ismijavanje konacnog ishoda i ono "jesmo rekli" da je namjesteno ili ismijavanje gostiju ako kiksaju
Trenutno se pobjeda Borca plaća 1,22. To nije normalno tako da nema potrebe da patetišeš i pokušavaš biti duhovit. Borac gostuje petoplasiranom na tabeli, koji kući ima omjer 7 0 0 i koji usput rečeno, igra odličan fudbal.
Ja prvi ovdje mjesecima pišem o sudijskoj protekciji Sarajeva, tako da meni ne možeš lijepiti nikakve etikete i evo ponovo ću napisati da su sudije ove sezone više bodova donijele Sarajevu nego Borcu, samo što njima ni to nije pomoglo jer su kar'na od ekipe sa smiješnim trenerom i preplaćenim rosterom.
U odnose Sloge i Borca neću ulaziti, ali siguran sam da ako neko "naredi" da se sklone, skloniće se. Da ponovo budemo načisto, ne bih imao ništa protiv i da se Krupa nama sklonila 2017. jer stvari tako funkcionišu u ovoj ligi. Mi smo tada imali ponudu, ljudi u klubu nisu pristali na to i izgubili smo skoro osvojenu titulu. To je Željo, i zato smo najveći.
Protiv Sarajeva naravno. Vidim da pokušavaju izjednačiti onaj kriminal sa prve utakmice sa Koševa sa par gluposti koje je Petrović sinoć napravio, uglavnom jedan žuti koji je možda trebao dodijeliti. Uništili ste ih, nisu pogledali na gol Veleža.nekoIzMostara je napisao/la: ↑02 dec 2023, 10:27Posteno mi reci za koga si sinoc navijao, nisam ti nigdje upratio post![]()
Poletio da se uvlaci namazanim sarajlijama u guzicunekoIzMostara je napisao/la: ↑02 dec 2023, 10:10
Ovo je bolilo, svaka cast na volji da raspravljas sa nizeligasima![]()