FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
@dirkules, naravno da je partija sramotna.
To je do pristupa. Sličan pristup protiv Saarbruckena pa je zato tako završilo. I danas su Danci mogli zabiti lagano 2 komada barem. Ne razumije nitko zašto je takav pristup.
Ono što me počelo smetati je forsiranje Sanea na lijevom krilu. Zašto Tuchel to radi? Pa ova luda glava Sane je taman proigrao na desnom krilu i ovaj ga onda vraća lijevo????
Odluka koja mi nema nimalo smisla.
Kimmich kriminalan. Davies kriminalan.
Vidi onog Pavlovića kako trči, kako se nudi, kad momak krene prema lopti agresivno, željan igre, kad raspara protivničku sredinu onom loptom prema Saneu što Kimmich nije učinio ima 2 mjeseca. To je pristup.
Laimer kakav god da je ali svaka čast, uvijek 100%.
Neuer klasa ima da igra do 45-e ko i Tom Brady.
To je do pristupa. Sličan pristup protiv Saarbruckena pa je zato tako završilo. I danas su Danci mogli zabiti lagano 2 komada barem. Ne razumije nitko zašto je takav pristup.
Ono što me počelo smetati je forsiranje Sanea na lijevom krilu. Zašto Tuchel to radi? Pa ova luda glava Sane je taman proigrao na desnom krilu i ovaj ga onda vraća lijevo????
Odluka koja mi nema nimalo smisla.
Kimmich kriminalan. Davies kriminalan.
Vidi onog Pavlovića kako trči, kako se nudi, kad momak krene prema lopti agresivno, željan igre, kad raspara protivničku sredinu onom loptom prema Saneu što Kimmich nije učinio ima 2 mjeseca. To je pristup.
Laimer kakav god da je ali svaka čast, uvijek 100%.
Neuer klasa ima da igra do 45-e ko i Tom Brady.
Bezze utakmica, nasi odigrali u 2. brzini, Danci parkirali autobus i to je to
Goretzka na stoperu ti sve govori o tome koliko "ozbiljno" su shvatili utakmicu...
Steta zbog @coelha, ode covjek prvi put na AA a ovi mu vratise uspavankom, ako nista mogao je vidjeti (bar se nadam
) odlicnu koreografiju juga
Goretzka na stoperu ti sve govori o tome koliko "ozbiljno" su shvatili utakmicu...
Steta zbog @coelha, ode covjek prvi put na AA a ovi mu vratise uspavankom, ako nista mogao je vidjeti (bar se nadam

-
- Kontakt:
Musiala me bas neprijatno iznenadio juce na tekmi , nije se ni vidio.
Trebao bi njega Tuchel malo ostaviti na klupi.
Trebao bi njega Tuchel malo ostaviti na klupi.

Kukanje zbog nedosudjenog penala 94-oj minuti protiv Copenhagena je debilno.
Ovakav qurac od utakmice odavno nije vidjen.
Trebali smo izgubit al nas je skijas izvukao.
Ovakav qurac od utakmice odavno nije vidjen.
Trebali smo izgubit al nas je skijas izvukao.
A jesam uboo ko prstom u[FC Bayern] FC Kopenhagen has ended FC Bayern's 17-match winning streak in the UCL group stage. WWWWWWWWWWWWWWWWWD

Prevalio hiljadu kilometara da pogledam 0-0,a bukvalno se ne sjećam kad je zadnji put Bayern odigrao 0:0 možda prije 4-5 godina.
Iz prve ruke sam vidio zašto Daviesa treba prodat u Real Madrid dok nije kasno, čovjek nema tehniku nikakvu, odbija se lopta od njeg, izgleda da je on stvarno peakao 2020. protiv Chelsea i Barcelone.
Overall great experience, jer je prvi put i treba otić kad imaš priliku. Ali da naprimjer živiš u Minhenu ili okolini i da ideš svake sedmice na utakmicu Bayerna je toliko iscrpljujuće zbog gužvi koje se stvore u U-Bahnu i svega da se ne isplati; pa zar Nijemac nije mogao to napraviti malo bolje, ali opet kad skontaš đe ćeš sa 75 hiljada ljudi kad nagrnu.
Jednom je dosta. Nastavit ću pratiti fudbal preko malih ekrana iz topline svoga doma. O cijenama na stadionu ne vrijedi trošiti riječi.
Malo recap sinocnih utisaka.
Steta onog smrzavanja na stadionu i danasnje nenaspavanosti na poslu.
Koreografija je bila bas beton, pa nije sve tako lose.
Uzivo je utisak bio da Laimer igra protiv Citya a ne Kopenhagena. Bas se patio.
Coman je ukupno 15 min igre bio zainteresovan.
Kimmich se vrtio u prazno i samo usporavao igru.
Davies nevidljiv (bitniji su pregovori s Realom).
Tel se trudio al na onako postavljen blok slabo koristi od njega. Kane se nije vracao iza centra kako to obicno radi.
Kopenhagen odigrao korektno, disciplinovano i bez odugovlacenja (valjanje na svaki kontakt i sl.)
Penal je trebao biti ali cekati penal protiv Kopenhagena je svakako bezveze.
Steta onog smrzavanja na stadionu i danasnje nenaspavanosti na poslu.
Koreografija je bila bas beton, pa nije sve tako lose.
Uzivo je utisak bio da Laimer igra protiv Citya a ne Kopenhagena. Bas se patio.
Coman je ukupno 15 min igre bio zainteresovan.
Kimmich se vrtio u prazno i samo usporavao igru.
Davies nevidljiv (bitniji su pregovori s Realom).
Tel se trudio al na onako postavljen blok slabo koristi od njega. Kane se nije vracao iza centra kako to obicno radi.
Kopenhagen odigrao korektno, disciplinovano i bez odugovlacenja (valjanje na svaki kontakt i sl.)
Penal je trebao biti ali cekati penal protiv Kopenhagena je svakako bezveze.
Nur der FCB
-
- Kontakt:
Ok, nije im trebalo da se troše ili rizikuju povrede jer je sve riješeno i trenutno je Bundesliga bitnija, ali opet katastrofalna predstava. Nedopustivo je da se onako igra, ako ništa zbog ljudi koji dođu gledati utakmice uživo.
Ono što sam ja primijetio sinoć, a i u nekim drugim utakmicama je da je Coman često neupotrebljiv, baš kao i Davies. O ovom potonjem sam već pričao, ja ne znam kako vam se on prodao kao najbolji lijevi bek na svijetu, a još gore kako se upravi predstavio kao takav. Kao što kolega @Bayo reče, kasno je njega prodavati iduće ljeto jer ulazi u zadnju godinu ugovora, dobit će dosta manje nego što bi mogli. Ali opet uprava sa svojim glupostima, još ga žele produžiti lol. Pa bolji je Mazraoui bio 10 puta prošlu utakmicu na lijevom beku, imaš nešto konkretno od njega i naprijed i nazad. Od Daviesa ništa na obe strane. Ne dao Bog od njega očekivati nekakav dobar ubačaj, naučna fantastika. Kimmich postao Pjanić 2 kada je ovaj grohnuo. Bilo bi bolje da ga nema na terenu, toliko se srozao. Što ne mogu vjerovati da se desilo jednom takvom igraču. Gnabry isto, nakon one povrede nema ga nigdje. On je prije barem statistički bio dobar, sada nema ni toga. Muller je legenda kluba i u redu je da su mu dali još jednu sezonu veliku platu, ali produživati mu ugovor na još jednu i davati 20 miliona je glupost na kvadrat. Riješiti se njegove plate i ići po Wirtza. Da malo razmisle riješili bi se i Gnabrya, Daviesa. Ali znamo da će oni uraditi suprotno.
Ono što sam ja primijetio sinoć, a i u nekim drugim utakmicama je da je Coman često neupotrebljiv, baš kao i Davies. O ovom potonjem sam već pričao, ja ne znam kako vam se on prodao kao najbolji lijevi bek na svijetu, a još gore kako se upravi predstavio kao takav. Kao što kolega @Bayo reče, kasno je njega prodavati iduće ljeto jer ulazi u zadnju godinu ugovora, dobit će dosta manje nego što bi mogli. Ali opet uprava sa svojim glupostima, još ga žele produžiti lol. Pa bolji je Mazraoui bio 10 puta prošlu utakmicu na lijevom beku, imaš nešto konkretno od njega i naprijed i nazad. Od Daviesa ništa na obe strane. Ne dao Bog od njega očekivati nekakav dobar ubačaj, naučna fantastika. Kimmich postao Pjanić 2 kada je ovaj grohnuo. Bilo bi bolje da ga nema na terenu, toliko se srozao. Što ne mogu vjerovati da se desilo jednom takvom igraču. Gnabry isto, nakon one povrede nema ga nigdje. On je prije barem statistički bio dobar, sada nema ni toga. Muller je legenda kluba i u redu je da su mu dali još jednu sezonu veliku platu, ali produživati mu ugovor na još jednu i davati 20 miliona je glupost na kvadrat. Riješiti se njegove plate i ići po Wirtza. Da malo razmisle riješili bi se i Gnabrya, Daviesa. Ali znamo da će oni uraditi suprotno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ako ne podignu nivo igre Davies,Kimmich i Gnarby bi mogli na pijacu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja bih u tu grupu stavio i Comana,plata koju ima nije opravdana niti dijelom cijele ove sezone.
Predugo čekamo da on postane više što se očigledno neće desiti.
Mislim da u ovom timu ima previše igrala koji i sad žive na slavu osvojene triplete....a od tada su u ogromnom padu.
Muller zaista bih volio da završi karijeru u Bayernu ali uz drastično smanjenje plate.
Po meni u januaru vidjeti ispuniti te zahtjeve Tuchela pojačati se gdje treba.
A na ljeto mislim da zaista treba malo pridržati ovaj tim i dovesti par novih igrača prije svega u ofanzivnom djelu tima,i vezi.
Wirtz se uveliko najavljuje.
Neki dan sam pročitao da već dugo pratimo Kvaratschelu iz Napolija.
Ne bi škodilo i dovesti krilo koje je potentnije i sposobno jedan na jedan napraviti razliku.
Osim ako se ne planira Musiala na krilu a Wirtz na njegovom mjestu.
Što bi bilo jako zanimljivo.
Uz Kejna i Sanea.
Ali sve je to veliki upitnik .....jer Ganabry i Coman s a ogromnim platama teško će naći klub koji bi još izdvojio pa realno bar 50 mil.
A i danima ambicije slične Bayernovim jer teško da bi oni otišli u neki engleski manji klub,osim možda Totenhem.
Kimich realno ako ne skonta sam da već odavno nije ni blizu onog levela na osnovu kojeg je bio smatran budućim kapitenom i vodjom brate uzeti za njega keš dok još ima vrijednost.
Daviesu i Kimmichu se više ne igra za Bayern i ne ostaje u Minhenu. Klasičan primjer bojkota u cilju da isforsiraju transfer u Madrid i Barcelonu.
Ne sikiraj se, ostat će Joshua

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Bayern je na prekretnici gdje će na kraju ove sezone odlučiti kojim smjerom idu, da li nastavljaju pad ili će odbaciti sve što ih već godinama vuče prema dolje i okrenuti trend.
Sinoć su četvorica igrača igrala na drugim pozicijama od onoga na čemu su počeli ili bili najbolji, Goretzka, Laimer, Kimmich, Guerreiro, bekovi igraju u sredini, igrači sredine na bokovima ili u obrani, za vikend je pored 3 lijeva bočna tu poziciju igrao desni bočni, ova sezona je iznijela ovaj trend gdje se izmišlja topla voda što se tiče pokrivanja određenih pozicija, sve zbog titanja zvijezdama i nedostatka u širini rostera, koji nije širok zbog titranja zvijezdama da se ne uvrijede zbog konkurencije i nesposobnosti da se dovedu na vrijeme pojačanja (i ne to nije u suprotnosti jedno s drugim.)
Kako igrači vraćaju to titranje i povlađivanje (ne samo što se tiče konkurencije, nego debelih i masnih ugovora, nedostatka kazni za sva sranja koje izvode na i izvan terena, igranja na pozicijama koji oni žele i preferiraju itd.,) tako da se sad otvoreno i bez imalo srama vuku po terenu kao krepane mačketine svaki put kad oni procjene da im protivnik nije dostojanstven, više nema skrivanja, otvoreni bmk stav.
Priče o pojačanjima su smiješne jer se pojačanja mogu dovesti samo za ispražnjene pozicije poput napadača, za guzne prijatelje na golu (N&U) i sredini (K&G) nema ih smisla dovoditi jer će ili grijati klupu ili igrati u nekom drugom redu, vjerojatno obrani pošto u njoj ima najviše prostora i pozicija.
E sad o sezoni i njezinom kraju, kup su uspješno riješili (već tko zna koji u nizu,) u LP su (ako se makne Lisabon) u stabilnom padu i ovo je idealna sezona da se propisno izblamiraju i tamo, Villareal je bila pušiona ali sve vodi da bi ovo mogla biti baš ono Saarbrucken katastrofa, u domaćoj ligi su ih vile nosale prošle sezone, a ove uz ovakav pristup koji pokazuju posebno u zadnje vrijeme je idealno da i to failaju.
Ako pretpostavimo da neće osvojiti LP i/ili ligu, dolazimo do toga će na ljeto trebati ozbiljne kadrovske promjene (svakako će trebati ali ne tako opsežne,) tu su trener i većina glavnih igrača kojima ili uskoro istječe ugovor ili pružaju puno manje od onoga koliko su plaćeni i što se od njih očekuje, mogu li oni (uprava) izvesti te promjene ili će ići linijom manjeg otpora i otvoreni plamen gasiti tekućinom iz međunožja?
Teško, za Neuera su vikali da će čekati sa produženjem, na kraju su prvog produžili njegovog g. frenda, onda njega, majstor igra svaku utakmicu, nikakvih posljedica on nema što se tiče tretmana nakon sranja koji je izveo, nitko ne može prismrditi golu nakon povratka.
Eventualni gubitak Musiale bi bio nenadoknaviv za klub po svim pitanjima, Daviesa zbog love i nade da bi probuđen još dugo činio okosnicu kluba sa drugim mlađim igračima (mada je taj vlak odavno otišao,) Kimmicha zbog love koje su mogli dobiti itd.
Loše su radili i podijelili sad se ispostavlja katastrofalne ugovore za dobar dio najplaćenijih igrača, iskreno sumnjam da mogu to ispraviti i počistiti nered jer nema nikakvih naznaka da idu putem čvrste ruke, a to je najpotrebnije.
A možda se i svi uozbilje pa shvate ozbiljno nastavak sezone pa nešto i osvoje (dobar vic a
)
Sinoć su četvorica igrača igrala na drugim pozicijama od onoga na čemu su počeli ili bili najbolji, Goretzka, Laimer, Kimmich, Guerreiro, bekovi igraju u sredini, igrači sredine na bokovima ili u obrani, za vikend je pored 3 lijeva bočna tu poziciju igrao desni bočni, ova sezona je iznijela ovaj trend gdje se izmišlja topla voda što se tiče pokrivanja određenih pozicija, sve zbog titanja zvijezdama i nedostatka u širini rostera, koji nije širok zbog titranja zvijezdama da se ne uvrijede zbog konkurencije i nesposobnosti da se dovedu na vrijeme pojačanja (i ne to nije u suprotnosti jedno s drugim.)
Kako igrači vraćaju to titranje i povlađivanje (ne samo što se tiče konkurencije, nego debelih i masnih ugovora, nedostatka kazni za sva sranja koje izvode na i izvan terena, igranja na pozicijama koji oni žele i preferiraju itd.,) tako da se sad otvoreno i bez imalo srama vuku po terenu kao krepane mačketine svaki put kad oni procjene da im protivnik nije dostojanstven, više nema skrivanja, otvoreni bmk stav.
Priče o pojačanjima su smiješne jer se pojačanja mogu dovesti samo za ispražnjene pozicije poput napadača, za guzne prijatelje na golu (N&U) i sredini (K&G) nema ih smisla dovoditi jer će ili grijati klupu ili igrati u nekom drugom redu, vjerojatno obrani pošto u njoj ima najviše prostora i pozicija.
E sad o sezoni i njezinom kraju, kup su uspješno riješili (već tko zna koji u nizu,) u LP su (ako se makne Lisabon) u stabilnom padu i ovo je idealna sezona da se propisno izblamiraju i tamo, Villareal je bila pušiona ali sve vodi da bi ovo mogla biti baš ono Saarbrucken katastrofa, u domaćoj ligi su ih vile nosale prošle sezone, a ove uz ovakav pristup koji pokazuju posebno u zadnje vrijeme je idealno da i to failaju.
Ako pretpostavimo da neće osvojiti LP i/ili ligu, dolazimo do toga će na ljeto trebati ozbiljne kadrovske promjene (svakako će trebati ali ne tako opsežne,) tu su trener i većina glavnih igrača kojima ili uskoro istječe ugovor ili pružaju puno manje od onoga koliko su plaćeni i što se od njih očekuje, mogu li oni (uprava) izvesti te promjene ili će ići linijom manjeg otpora i otvoreni plamen gasiti tekućinom iz međunožja?
Teško, za Neuera su vikali da će čekati sa produženjem, na kraju su prvog produžili njegovog g. frenda, onda njega, majstor igra svaku utakmicu, nikakvih posljedica on nema što se tiče tretmana nakon sranja koji je izveo, nitko ne može prismrditi golu nakon povratka.
Eventualni gubitak Musiale bi bio nenadoknaviv za klub po svim pitanjima, Daviesa zbog love i nade da bi probuđen još dugo činio okosnicu kluba sa drugim mlađim igračima (mada je taj vlak odavno otišao,) Kimmicha zbog love koje su mogli dobiti itd.
Loše su radili i podijelili sad se ispostavlja katastrofalne ugovore za dobar dio najplaćenijih igrača, iskreno sumnjam da mogu to ispraviti i počistiti nered jer nema nikakvih naznaka da idu putem čvrste ruke, a to je najpotrebnije.
A možda se i svi uozbilje pa shvate ozbiljno nastavak sezone pa nešto i osvoje (dobar vic a

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sarr na treningu pokidao ligamente koljena,grob te yebo frajer praktično ne igra pa kako je ovo uspio samo me to zanima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Napokon si prihvatio da je uprava najviše kriva za sve gluposti koje se dešavaju a?
Ja tvdim da su jednako odgovorni svi, uprava, stručni stožeri, igrači, od uprave naravno kreće ali i ostali sudionici snose svoj dio odgovornosti.
-
- Kontakt:
Zna se ko vuče konce, dakle oni su najodgovorniji.
Te se povrede dešavaju kad krivo staneš, bilo gdje u slobodno vrijeme, u kupatilu npr.
Uprava Bayerna naravno nije bez grešaka, ali upirati prstom stalno u nju je više nego smiješno.
Ne znam šta reći ili da ste razmaženi ili da uporedite ovaj klub sa drugim upravama vodećih evropskih klubova.
Naravno da je takvih malo, oni su većinom u privatnim rukama i drugačije posluju.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Tekma odgodjena zbog snijega.
- Centre forward
- Kontakt:
Evo sportsport piše da nam je Pep sabotir'o neke transfere u svoj vakat.
Kad smo mi ovdje, istina neki, govorili da je on jedan od lošijih poteza uprave zadnjih decenija.
Kad smo mi ovdje, istina neki, govorili da je on jedan od lošijih poteza uprave zadnjih decenija.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.