Tek se sad sva sranja koja ste napisali jucer stigla procitati
Uvijek realni pitari, i uvijek podrska do prvog poraza, a onda pljuvacina i psovanje
Pogani smo
Pa ti sam ismijavas najtrofejnijeg trenera FKS...
PS
Jel' vrijeme da se prizna da smo u napadu 1000 puta bolji sa Zilkićem, Renanom, i Avramom? Ovaj napad veze s vezom nema. Pa čak i Mario dosta znači i ne znam zašto se totalno otpisao.
**** li ti zilkica
Govono nivopazarako isto kao i ti
Zato ga i branis
Idi prati novi pazar klocu
Tek se sad sva sranja koja ste napisali jucer stigla procitati
Uvijek realni pitari, i uvijek podrska do prvog poraza, a onda pljuvacina i psovanje
Pogani smo
Pa ti sam ismijavas najtrofejnijeg trenera FKS...
PS
Jel' vrijeme da se prizna da smo u napadu 1000 puta bolji sa Zilkićem, Renanom, i Avramom? Ovaj napad veze s vezom nema. Pa čak i Mario dosta znači i ne znam zašto se totalno otpisao.
**** li ti zilkica
Zato ga i branis
joj brata izlijeva emocija,ala Faco na tik toku kad mu napisu "misljenje o Edinu Dzeki"
PS
**** li ti zilkica
Zato ga i branis
joj brata izlijeva emocija,ala Faco na tik toku kad mu napisu "misljenje o Edinu Dzeki"
Faco doktor
One njegove live treba gledat da se ismijes
A ovo za emocije, grad i jeste u **** zivi otisao, kad se dopustilo ovima s druge strane granice da se nesto pitaju i da su neki faktor
Zadnja izmjena: BordoBBoja, dana/u 02 dec 2023, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sinoć smo morali imati klasičnog dmf. Ljudi su nas pojeli na sredini. Ne može se uvijek igrati samo sa ofanzivnim veznim igračima. Trener Veleža nam je pročitao igru a mi nismo imali plan B. Takođe ih je sudija pogurao što je dozvolio grubu igru.
Mozda da se probalo sa Soldom na stoperu a Djurickom na zadnjem veznom al jbt ga sad svi smo prozeljkivali ovakvih 11.
**** li ti zilkica
Zato ga i branis
Faco doktor
One njegove live treba gledat da se ismijes
Sto je nekad bio rahmetli Came Biber to je sad Faco.
je be Denisu Zdravka,je be mu Dadu hebe mu majku...diler,godinama sa Hadzibajricem radi..dilaju drogu itd itd...sutradan nas najbolji MMA borac,boraz za pravdu postena porodica. ljudi ja samo cinjenicama pricam nema kod mene.
Ma ovaj mali je neki rod Hazretu. Jedini on ga zove "Zilkic", sto je Hazretu u papirima i ispravno, a ovaj valjda navikao kad se potpisuje. A ovoliko branit i prizivat onu slinu koja nece da potrci...
Ma ovaj mali je neki rod Hazretu. Jedini on ga zove "Zilkic", sto je Hazretu u papirima i ispravno, a ovaj valjda navikao kad se potpisuje. A ovoliko branit i prizivat onu slinu koja nece da potrci...
Mali je **** isto ko hazre
A hazretu opet **** sve za ono lupanje po klupi protiv borca
Sinoć smo morali imati klasičnog dmf. Ljudi su nas pojeli na sredini. Ne može se uvijek igrati samo sa ofanzivnim veznim igračima. Trener Veleža nam je pročitao igru a mi nismo imali plan B. Takođe ih je sudija pogurao što je dozvolio grubu igru.
Mozda da se probalo sa Soldom na stoperu a Djurickom na zadnjem veznom al jbt ga sad svi smo prozeljkivali ovakvih 11.
Da,ali kad god se stavi isti sastav zaredom dobije se po ušima. Nadam se da ćemo na pripremama uigrati malo više varijanti. Ova nam je pročitana. Čim nam sredinu uguše ide se samo na Hasića da pokuša šutirati a to ne može uvijek proći.
O odbrani i golmanu da ne pričam mislim da primamo najgluplje golove na svijetu.
Vidjećemo na šta će to ličiti na proljeće i sam Rožman kaže da imamo još puno posla,ja vjerujem i dalje da je dobar trener.
Kod kuce i u gostima razlika je nebo i zemlja. Haj da je to jedna utakmica, ali Sloga nas nadigra, Gosk nas nadigra, egal sa Igmanom, na misice protiv Posusja.
Zasto je to tako, ne znam. Haj valjda ce na proljece biti bolje.
Top3 i kup, pa da kazes sezona je koliko toliko neki uspjeh.
Prije nego pokušam objeasniti da naglasim da je Nazalost
i ovaj podforum pun botova i ubačenih elemenata koji imaju
Primarni cilj da stvaraju svadje izmedju forumaša.Tako rade
ili se nabijaju Klikovi.To se isto dešava i na drugim podforumima.
Botovi su uposlenici ovog sajta koji su plaćeni da trolaju i
trolaju.
Pogledati samo historiju postova u zadnjih 5-6 mjeseci i
sve je jasno.
Kako je i koliko Rozman zavalio Mirvica?!
Kao prvo Mirvic je doveo Rozmana i citav Njegov stručni stab.
Njegovog sportskog direktora i to u po frke iz Domžale .
Koliko ga je koštala ta transakcija samo Mirvic zna.
Rozman dolazi i odmah elimise Baltu,Serbecica,Ikica i
Zeljkovica.Viveros koji se vodi kao najskuplje pojačanje
u historiji kluba kao odlazi ,ali ga još Mirvic plaća.
Eto tu imaš par miliona troškova.
Onda imaš Malca iz Domžale za kojeg se plaća odšteta.
Pa Crnogorca za kojeg Mirvic kaže da je odšteta plaćena
Kao “kao stan na Otoci”!Pa onog beka iz Slobode.
Pa plaćanje za Hasica Itd.
Sve argumentovano stavi na papir i ispadne cifra od
Par miliona ako ne $,onda sigurno KM.
Malo li je u borbi za 3 mjesto.
Kako se spinuje za Rozmana jbt. Od cijelog rostera covjek je doveo 4 svoja igraca. Julardzija je jos mlad i sumnjam da je preplacen, Djurickovic anonimus, Hasic na posudbi (ne znam kako su se oko plate dogovorili, sumnjam da FKS placa sve), i Andjusic koji je dosao da bude rezerva. Ostalo su igraci koji su dovodjeni proslom strucnom stabu. A sudeci prema igracima koji su dosli i o kojim se prica, covjek sprema roster za narednu sezonu. Pa i City je sa Guardiolom navaljao mladih igraca i bio treci u prvoj sezoni, kasnije to sve doslo do izrazaja i samljeli su ligu.
Ma ne brate, Husref bi imao sve pobjede, hazre i on bi se voljeli i sve bi ruze cvjetale. Neki su jedva cekali ovo i to mi nije jasno nikako.
Kod kuce i u gostima razlika je nebo i zemlja. Haj da je to jedna utakmica, ali Sloga nas nadigra, Gosk nas nadigra, egal sa Igmanom, na misice protiv Posusja.
Zasto je to tako, ne znam. Haj valjda ce na proljece biti bolje.
Top3 i kup, pa da kazes sezona je koliko toliko neki uspjeh.
Ma ništa strašno, dešava se da se kiksa, strašno je što nije poštena liga. Sad bi Zrinjski bio 1 sa dva boda prednosti da je sve ok.
Hahahahahahahah pa to mu je prezime lafe, to sto su kljusine pogrijesile i dodale LJ nije moj problem. Neka nama krila iz Venecuele kojima su strimovi bitniji od igre na terenu, nismo za boljeg.
Renan
Zilkić Avram Hasić
Mario Julardžija/Buljubasic
opet isplivali kepeci iz svojih govana i docekali poraz da pljuju sve redom.
kaze neko, forum svi imaju pravo na misljenje
pa evo ja vam se pisam u vasa misljenja.
da sinoc losa utakmica, Velez nas poklopio u svim segmentima i opet ne bi pobijedili da imamo boljeg golmana. Al sta sad treba svima psovati, Rozmana nazivati neznalicom.
Takodjer sinoc nije sviran cist penal kad je Hrkac igrao rukom, Suljic je kao i protiv Borca trebao biti iskljucen koliko i kakvih je faulova napravio
Al necemo se previse baviti time, jednostavno je Velez sinoc mnogo vise trcao i takticki zatvorio nasu sredinu.
Bilo i bit ce oscilacija.
Ja porucujem Rozmanu i igracima, sinoc nije bilo dobro ali glavu gore idemo dalje.
Hocemo Europu, hocemo pobjede u derbijima nad bijednicima sa sugavice