FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Izdobrit ce hahahaha kakvi amateri, al ja bih ostavio i poslije zime ove nase da glume cunjeve na treninzima
Famose famose, eto Zelje, tamo se. Na sta smo mi spali boze dragi
Famose famose, eto Zelje, tamo se. Na sta smo mi spali boze dragi
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Živote lutalico.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Nedat se vratit na Grbavicu.Sve istovarit na Nisice.Navijaci uradite nesto jer ovo je The End.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Prebit ih do Zivinica. Natjerat ih da potpisu raskide.
Ja ovo vise ne gledam.
Dosta sam obolio.
Ja ovo vise ne gledam.
Dosta sam obolio.
-
- Kontakt:
Cunami87 je napisao/la: ↑30 nov 2023, 18:16# ponosan # veliki napredakBojudaosinebu je napisao/la: ↑30 nov 2023, 08:22Mozel se registrovat trener il ce prije otkaz dobit
Odjavi se,to bi bilo najpametnije.
Pojma ti nemas.
-
- Kontakt:
Hahaahahah a vjerujte raja da se nisam nesto ni zacudio ni razocarao, kidam se od smijeha. Ovo vise nije realno sta se nama desava.

1921
Moj mekicu yebo ti bekric mater. Fuj piyde raspale, jadovi
Ma pokrao nas sudija realno, sve ispocetka treba. Sve ijednog igraca otpustiti jer ovo su obicni luzeri koji vise nisu ni poluamateri nego rekreativni igraci jednog mahalskog termina
**** im bog majku vise bezobraznu otjerati **** cim se zavrsi polusezona i zakonom zabraniti ovim amaterima da igraju na Grbavici dozivotno
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Puna podrška Al Turaviju, čovjeku samo treba dati vrijeme.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Gori sam ja idiot što svaki drugi prokleti vikend odem na Grbavicu i gledam ovo ponižavanje. FUJ SMRADOVI JEDNI.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
-
- Kontakt:
Tesko ce ova ekipa izboriti opstanak, derbi s celikom pres novim jugom. Arap bi mogao biti bivsi za par dana, ko je iduci, rusi bi mogli
Inače Bašić je kriv…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Teska utakmica protiv teskog protivnika po teskim vremenskim uslovima jer golmanu sunce ide u oci i vjetar puse. Nama ostaje da radimo, ekipa izvrsava zadatke na treninzima. Nismo imali srece uz diskutabilne odluke sudije bla bla bla. Rekoh ja vrati ce ih vjetar u nargila barove i daj boze da jedan od degena dobije posao kao žar majstor jer vjerujem da ni za to nisu sposobni.
Ako nedo turkovic u onom svom odgovoru na pitanja opet bude branio ove amatere ili davao izgovore za njih nek se sam poklopi i ide mahalat negdje drugo.
VI STE SRAMOTA OVOG KLUBA!
Ako nedo turkovic u onom svom odgovoru na pitanja opet bude branio ove amatere ili davao izgovore za njih nek se sam poklopi i ide mahalat negdje drugo.
Ma Basic je kriv
ovim bjednicima da dodju na klupu Pep i Klop ne bi sa ovim amaterima napravili nikakav pomak

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Dze su nam internet ratnici s teme. Sta kažu gdje si ti prije tjerao. Majko mila
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Najgori Zeljo, ikad.Pririsak je napisao/la: ↑02 dec 2023, 13:41Teska utakmica protiv teskog protivnika po teskim vremenskim uslovima jer golmanu sunce ide u oci i vjetar puse. Nama ostaje da radimo, ekipa izvrsava zadatke na treninzima. Nismo imali srece uz diskutabilne odluke sudije bla bla bla. Rekoh ja vrati ce ih vjetar u nargila barove i daj boze da jedan od degena dobije posao kao žar majstor jer vjerujem da ni za to nisu sposobni.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, avalPacidoroP, b00t, Burberry46, bvsic, CentarsutNaClanak921, Laudrup, mnon46, NazorUso, Orvel, perodeformero, Rodman, Tarapi, ubipara i 213 gostiju.