FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

mak_033
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mak_033 » 16 mar 2011, 03:51

Džoka_TM je napisao/la:@ MAK

Kakve veze večiti derbi ima sa temom FK ŽELJEZNIČAR ?
Bude i goreg off-topica :mrgreen:

ako nista ovdje je zdrava rasprava
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 16 mar 2011, 03:53

Džoka_TM je napisao/la:@ MAK

Kakve veze večiti derbi ima sa temom FK ŽELJEZNIČAR ?
Ma komentar je bio uopšte o gradskom derbiju
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 16 mar 2011, 04:19, ukupno mijenjano 1 put.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 mar 2011, 03:55

:roll:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 16 mar 2011, 03:56

tanzla je napisao/la::roll:
Pusti budale :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 16 mar 2011, 08:14

Ok ,to je bilo na nekom web-u ne bas davno, 20 top vjecitih derbija ,no nevazno sad.
Okrenimo se tekmi ,moje predvidjanje 3-1 ili 2-0... a moze i vise .. :D

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 16 mar 2011, 08:27

Danas svi u dolinu...
17:sati Jug
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

dushy
Kontakt:

Post Postao/la dushy » 16 mar 2011, 09:00

da li vaze danas godisnje karte

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 16 mar 2011, 09:10

dushy je napisao/la:da li vaze danas godisnje karte
Važe.

RuS_TM87
Kontakt:

Post Postao/la RuS_TM87 » 16 mar 2011, 10:45

Danas nam je veoma vazna utakmica,i ocekujem pobjedu..ima li iko link preko kojeg se moze gledati utakmica,jer nisam u Bosni pa ne mogu da gledam BHT1

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 16 mar 2011, 10:47

Nece nimalo lako biti danas. Samo se nadam da ce dati 100% svojih mogucnosti i da cemo imati pozitivan rezultat za revans utakmicu. Sto manje primljenih i sto vise postignutih golova.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 16 mar 2011, 10:50

Nadam se prije svega dobroj igri. Borbenost ne bi trebala izostati i odmah u kost jer oni su klasični pičići. Imaju dobre pojedince koji sami mogu dati go ni iz čega, pa će naši nadam se na to obratiti pažnju.
Svaka pobjeda bez primljenog gola je dobra. Optimalno bi bilo 2:0. Sve ispod toga je drama dole. Sve preko toga je gotov pos'o.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 16 mar 2011, 11:04

Mene nešto strah ovog Tomislava Čuića iz Tomislavgrada (Duvno). Sada je sudio Velež-Borac i to debelo na štetu Veleža, ne zato što je navijao za Borac, nego je sudio za Zrinjski (borba za opstanak direktno s Veležom). Iz onoga kako je sudio tu utakmicu vidljivo je da ga nešto vuče ka hrvatskim klubovima. Ovo nije nacionalistički, jer Zrinjski i ima taj prefiks, a u Širokom, niko osim katolika ne može igrati (zvanična politika kluba). U Uzvratu nam sudi Kaplan, zakleti pitar. Zbog toga spominjem riječ strah. Međutim, vjerujem da im ni sudije neće moći pomoći kada zaigra plava mašina. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 mar 2011, 11:04

Mislim da su nasi dobro motivirani pred ovaj susret...svjesni su vaznosti i onoga sto se treba napraviti u utakmici...Siroki je super ekipa,sa sjajnim pojedincima,a narocito im je vazno ovo kup takmicenje i ne sumnjam da ce dati sve od sebe da probaju da osvoje kup...treba biti oprezan i ne srljati,lagano graditi igru,a navijaci uz podrsku moraju imati i strpljenja jer utakmica traje 90 minuta..dovoljno smo kvalitetni da pobijedimo svakoga na nasoj grbavici...sada je jos potrebno da budemo i dovoljno pametni na terenu i da pobijedimo bez primljenog gola...do sada u prvenstvu smo imali cvrstu odbranu,nismo primili nijedan gol,tako treba da nastavimo najmanje jos danas...ne smiju se nasi zavarati da je Siroki u soku od prvenstvenih poraza,izgubili su samopouzdanje,to je sigurno,ali oni su ekipa koja se uvijek moze vratiti...ako nam cak i slucajno zabiju jedan gol,mi moramo dati mnogo vise...ne trebamo se bojati Sirokog,respekt takvoj ekipi,ali moramo dati puno vise nego na ovih par utakmica koje smo igrali,da bi ostvarili dobar skor vec u prvoj tekmi...ne smije se desiti ovaj put da kao protiv travnika fulamo mnogo sansi...ovaj put sam uvjeren da necemo imati toliko stvorenih sansi,ali ono sto napravimo moramo biti uvjerljivi u realizaciji...nikada vise nego sada nisam prizeljkivao da Bajro bude glavna figura,a i oni veznjaci koji su u stanju dati golove...ne sumnjam u dobru predstavu,samo da vrijeme malo posluzi,iako ne obecavaju ovi oblaci,sto su se nadvili nad Sarajevom...sretno plavi !!!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 mar 2011, 11:11

RuS_TM87 je napisao/la:Danas nam je veoma vazna utakmica,i ocekujem pobjedu..ima li iko link preko kojeg se moze gledati utakmica,jer nisam u Bosni pa ne mogu da gledam BHT1
http://www.****.com/
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 mar 2011, 11:18

avlami97 je napisao/la:Mene nešto strah ovog Tomislava Čuića iz Tomislavgrada (Duvno). Sada je sudio Velež-Borac i to debelo na štetu Veleža, ne zato što je navijao za Borac, nego je sudio za Zrinjski (borba za opstanak direktno s Veležom). Iz onoga kako je sudio tu utakmicu vidljivo je da ga nešto vuče ka hrvatskim klubovima. Ovo nije nacionalistički, jer Zrinjski i ima taj prefiks, a u Širokom, niko osim katolika ne može igrati (zvanična politika kluba). U Uzvratu nam sudi Kaplan, zakleti pitar. Zbog toga spominjem riječ strah. Međutim, vjerujem da im ni sudije neće moći pomoći kada zaigra plava mašina. Željo je šampion.
Ne bi se trebali bojati sudjenja, mislim da ce obaviti svoj posao kako spada, nadam se bar, jer ne treba nas gurati na taj nacin, uzimali su svi bodove koji su bili bolji i na Pecari, kamoli na strani, pa nek sudi normalno bar. Nema potrebe potezati njegovu nacionalnost u to kao paralelu s klubovima, a to za zvanicnu politiku kluba i nije bas istina, pa Zakaric je Srbin, Pravoslavac, iako ne vidim sto bi se nekoga to ticalo. Al dobro. Valjda ce biti dobra utakmica, Široki je uvijek mogao igrati na Grbavici, a cesto tu i proigra.
...Život za Široki...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 16 mar 2011, 11:32

Ma ne sikirajte se vi radi sudenja. Netko je napisao da je Siroki uvijek igrao dobro na Grbavici a i posteno. Isto kao sto smo mi kod njih. Tako sa te strane nema problema. Mene je samo strah slabe posjete, a znamo svi dobro koliko je igracima potrebna podrska.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 mar 2011, 12:37

boccaccio je napisao/la:Mislim da su nasi dobro motivirani pred ovaj susret...svjesni su vaznosti i onoga sto se treba napraviti u utakmici...Siroki je super ekipa,sa sjajnim pojedincima,a narocito im je vazno ovo kup takmicenje i ne sumnjam da ce dati sve od sebe da probaju da osvoje kup...treba biti oprezan i ne srljati,lagano graditi igru,a navijaci uz podrsku moraju imati i strpljenja jer utakmica traje 90 minuta..dovoljno smo kvalitetni da pobijedimo svakoga na nasoj grbavici...sada je jos potrebno da budemo i dovoljno pametni na terenu i da pobijedimo bez primljenog gola...do sada u prvenstvu smo imali cvrstu odbranu,nismo primili nijedan gol,tako treba da nastavimo najmanje jos danas...ne smiju se nasi zavarati da je Siroki u soku od prvenstvenih poraza,izgubili su samopouzdanje,to je sigurno,ali oni su ekipa koja se uvijek moze vratiti...ako nam cak i slucajno zabiju jedan gol,mi moramo dati mnogo vise...ne trebamo se bojati Sirokog,respekt takvoj ekipi,ali moramo dati puno vise nego na ovih par utakmica koje smo igrali,da bi ostvarili dobar skor vec u prvoj tekmi...ne smije se desiti ovaj put da kao protiv travnika fulamo mnogo sansi...ovaj put sam uvjeren da necemo imati toliko stvorenih sansi,ali ono sto napravimo moramo biti uvjerljivi u realizaciji...nikada vise nego sada nisam prizeljkivao da Bajro bude glavna figura,a i oni veznjaci koji su u stanju dati golove...ne sumnjam u dobru predstavu,samo da vrijeme malo posluzi,iako ne obecavaju ovi oblaci,sto su se nadvili nad Sarajevom...sretno plavi !!!
To je to sve je receno, vidimo se na cemeru :mrgreen:
BOG VLADA SVIJETOM A OSIMI NOGOMETOM!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 mar 2011, 12:41

pile87 je napisao/la: To je to sve je receno, vidimo se na cemeru :mrgreen:
BOG VLADA SVIJETOM A OSIMI NOGOMETOM!!!
Jug, jug, jug, jug je samo jedan... :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 16 mar 2011, 13:01

11 Plavih je napisao/la:http://www.****.ba/novost/47411/osimov-poucak

Hvala za ovo,nisam gledao :D :D :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.