Ako ne sjevne kakav intervju sa Hadžićem ispred zapada onako hinjski, sa planom kako da on spasi Želju, po ko zna koji put...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- invincible1921
- Kontakt:
Mislim da je krajnje vrijeme da prestaneml zivjet u paralelnom univerzumu i pomirmo se sa tim da sve ovo sto se radilo zadnjih sezona je mrtav projekat koji nikakve rezultate nije dao niti ce ih dati...eto nismo se ugasili aako je to uspjeh
=\_1921_/=
Ma ne moze nama 100 miliona pomoci.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Treba probati muftica na krilo bacit a gasala na go
- ferroviario
- Kontakt:
Šta radi ovaj štopera stavlja na špica. Ja ovo u životu nisam vidio. Došao čovjek da nas zajebaye.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ovog Selimovića trebaju za derbija ostavit kako znaju i umiju. Čovjek će sam pola pitara odvest u hitnu.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Bez da sekunde branim igrace, u ovome sto je ovaj izrotirao se ne bi 11 Messija snaslo. Koji je ovo qrac? Frajer kao da je na poluvremenu iz sesira imena igraca izvlavlcio i tako ih nasumicno redao po pozicijama za koje nemaju predispozicije i na kojima nikad nisu igrali u karijeri. Ovo je nadrealno gledati uopste, da nije neka skrivena kamera? Jel nas neko zajebava?
1921
Pa na kraju Selimovic ispade najsrcaniji i najbolji u napadu danas. A haj to sve i da je greska u taktici, ovi kad god prime loptu, vrte nase, bacaju ih na zemlju driblinzima, ovo fudbalera nije vidjelo, a o sportskom zivotu da ne pricamo.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:58Bez da sekunde branim igrace, u ovome sto je ovaj izrotirao se ne bi 11 Messija snaslo. Koji je ovo qrac? Frajer kao da je na poluvremenu iz sesira imena igraca izvlavlcio i tako ih nasumicno redao po pozicijama za koje nemaju predispozicije i na kojima nikad nisu igrali u karijeri. Ovo je nadrealno gledati uopste, da nije neka skrivena kamera? Jel nas neko zajebava?
Odlicno skandiranje Manijaka: BOLJE DA STE SKOLU UCILI.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Biber na beku.
-
- Kontakt:
Lako je biti borben kad je mrtvac Krpic pored tebe u napadu
Sa nama je jedno sigurno: uvijek moze gore od trenutnog.
Imao sam takvog ludog profesora u gimnaziji. Kontrolne ispravljao tako sto razbaca listove i kaze. Ovo je 1, ovo 2 itd. Lik lud bio 100 %Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 dec 2023, 14:58Bez da sekunde branim igrace, u ovome sto je ovaj izrotirao se ne bi 11 Messija snaslo. Koji je ovo qrac? Frajer kao da je na poluvremenu iz sesira imena igraca izvlavlcio i tako ih nasumicno redao po pozicijama za koje nemaju predispozicije i na kojima nikad nisu igrali u karijeri. Ovo je nadrealno gledati uopste, da nije neka skrivena kamera? Jel nas neko zajebava?
- NerminFatic
- Kontakt:
Tuga i ocaj na sta spade Zeljo.
Ostaje gostovanje Zvijezdi da vidimo jesmo li najgori u ligi da bar bod iscupamo na strani. Bodovno stanje je varka, mi smo drugi najgori tim PLBiH.

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bez boda u gostima.
3:15 gol razlika.
Amatercine, svi kolektivno na posao.ba i mijenjajte karijeru.
Mekicu, ti npr mozes nositi zar.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Dan 154: Pokusavam da skontam smisao Krpica u igri.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Joj bućkuriša od ekipe u drugom poluvremenu, Štila na krilo, Galić malo štoper, malo vezni, Selimović špic, Rustem štoper. Šta li je ovom Arapu u glavi bilo da mi je samo znat.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
-
- Kontakt:
I to u gostima zabili borcu 2 i zrinjskom 1 i to je to. Masala.KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 dec 2023, 15:08Bez boda u gostima.
-
- Kontakt:
Mufticu 

-
- Kontakt:
Ja odavno nisam vidio bolju partiju jednog golmana u ovoj ligi
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 32 gosta.