FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nedaj se Zeljo 
Da da sreca pa su ovi nasi baletani po kafama govorili da nema on pojma i da je ublehas, a sada vidim samo da su oni ublehasi. Usput Mekicu ***** ti mater retardiranu.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Pogodila je lopta u ruku Delimeđca nakon šuta Drlje u 54. minuti, no sudija meča je procijenio da nema dovoljno elemenata za bijelu tačku.
Nakon ovakvih tekstova na portalu, kao i pljuvanja našeg trenera u naslovu i komentaru utakmice, neke stvari se počinju odmotavati lagano. Ništa se u i oko Želje zadnjih godina ne dešava slučajno.
Nakon ovakvih tekstova na portalu, kao i pljuvanja našeg trenera u naslovu i komentaru utakmice, neke stvari se počinju odmotavati lagano. Ništa se u i oko Želje zadnjih godina ne dešava slučajno.
Izgube 3-0, a golman Muftic bude ubjedljivo najbolji igrac, to je slika i prilia sadasnjeg Zelje
Istakao bi jos Jabera i to je to, dva igraca koji su imali prolaznu ocjenu.
Od stopera ne zna se koji je gori Drina ili Kosoric, sredine kao da i nema, napad ograjisao totalno
teska losina u svim linijama.
Manijaci jedina svjetla tacka ovog kluba koji drze vec 3 godine da se ne potone
imaju sjajnu podrsku svaku utakmicu, a igraju ko zadnja gowna 

Od stopera ne zna se koji je gori Drina ili Kosoric, sredine kao da i nema, napad ograjisao totalno

Manijaci jedina svjetla tacka ovog kluba koji drze vec 3 godine da se ne potone

Da se hoce prodat taj pomocni, dat pare drzavi Amaru i svim supciima koji se motaju okolo pa da napokon pocnemo igrat fudbal
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Odlazi Rumeni j.... te mentor Amar
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bice nas takvih bar 2500 opet, jbg. Krivi smo jer smo navikli na sve ovo a najtrofejniji smo klub u drzavi koji ima najvecu bazu navijaca. Ali opet ocekujes neki pomak naprijed, neku pozitivu a ovdje je nema na vidiku.VeteranSA je napisao/la: ↑02 dec 2023, 15:56Poštujem svačiji stav i razmišljanje, ali ja imam svoj. Nema tog (osim bolesti) što me može spriječiti da odem na Željinu tekmu, bez obzira na okolnosti. Ko neće, ne mora jbg. Nekada (a u poslednje vrijeme često) bi volio da nije tako, ali jednostvno ja ne mogu bez Grbavice i Želje.KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 dec 2023, 15:49Uz postovanje prema tvojim godinama, ta patetika je glavni faktor naseg propadanja. Slijepa podrska ne vodi nicemu, nazalost. 2023 je godina, svi napreduju.VeteranSA je napisao/la: ↑02 dec 2023, 15:44
Ma yebo te kokošare, oni nisu vrijedni pomena. Idemo gledati Želju, našu Grbavicu, vidjeti uvijek drage ljude, koliko god nas bude. Kao i uvije do sada, lagano na tekmu, par piva, i sikiracija naravno. Odavno mi rahatluka za Željom nemamo, ali i dalje smo tu. I bićemo, šta god da se desi. Po meni je to jedino ispravan put. Navijači smo, ne pita nas niko ništa, zato grla i dlanovi, radost ili tuga. Nema drugih opcija.
PROMJENE su pod moranjem. Vrijeme je brzog zivljenja, tehnologija i milion nacina i mogucnosti da zaradis novac a mi i dalje patetisemo slijepom podrskom u nista.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Rustemovicu po ko zna koji put prodaješ ubleho mrtva
- invincible1921
- Kontakt:
Ne kontam sta hoces rec? Mak na konac da sve saberes mislim da je vise sumnjivih situacija u sezoni bilo nama u korist nego u stetuVeteranSA je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:02Pogodila je lopta u ruku Delimeđca nakon šuta Drlje u 54. minuti, no sudija meča je procijenio da nema dovoljno elemenata za bijelu tačku.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Nema spasa..
i da se proda mislis da bi na tome sve stalo samo se okreni oko stadiona vojvoda rovove iskopao oko sjevera da provuce instalacije, naravno nije zakrpao to, zauzeo citav plato na istoku, tu ce mu biti parking kao u svemu klub ga puši golemo
Sedin Ljuca blizu potpisa!!!
I sta nije ih stid, boli ih ****? Izgubili pa hajde nije ni prvi ni zadnji put? Mrs u picku materinu stoko jedna ljigava i nesposobna.
@KONTRASVIH druže, ja ne mogu uticati na te stvari. Svjestan sam naše sterilnosti u upravljačkim strukturama i operativi kluba, i da danas, kada sve napreduje krupnim koracima mi plivamo u bari 2000-tih. Sva dešavanja i neorganizacija, kao i nedostatak sistema se reflektuju i na ekipu, jer dobro znaju ti klovnovi kada i koliko mogu provoditi svoje kurchenje i mahalanje. Tako da jedino to ja mogu je otići na tekmu, biti svjestan trenutka, i ne očekivati previše, pa bude slađe kada se desi

Hoću reći da je objektivni novinar ovog portala trebao napisati da "Nije sviran očigledan penal za Želju nakon igranja rukom igrača Tuzle."invincible1921 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:09Ne kontam sta hoces rec? Mak na konac da sve saberes mislim da je vise sumnjivih situacija u sezoni bilo nama u korist nego u stetuVeteranSA je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:02Pogodila je lopta u ruku Delimeđca nakon šuta Drlje u 54. minuti, no sudija meča je procijenio da nema dovoljno elemenata za bijelu tačku.
Da ne bi bio pogrešno shvaćen, ne tražim nikakvo opravdanje za katastrofu koju smo gledali danas, i apsolutno zaslužen i ubjedljiv poraz, ali malo realnosti nije na odmet.
I kada se ovdje napada trener Želje otvoreno, u naslovu, znači da smo na dobrom putu.
Kako od ovoga hljeb zarađujete stoko ona jedna nesposobna ako čita iko od vas, a ne bi me čudilo da čita, sramite se stoko jedna. Vi niste samo nesposobni nego ste još i ljigavi, odvratni ste, gade mi se i face vaše luzeri jedni pogani. Je li vam smiješno ovo pa nargille pušite, a nas ko **** što vam pružamo podršku sve vrijeme, sve nećemo da vam psujemo, ali vama nit je stalo nit znate. Ako imate bar malo obraza priznajte da ste karine i ostavite se ovog sporta. Je li vama smiješno sve ovo? Pošto svakako nehljebarite ja se nadam da idete i toliko daleko i da forum čitate, sramite se, maknite se od ovog sporta draže mi je da nam nema ko igrat nego da vas gledam zato što ste ljigavi i vrijeđate mi inteligenciju.
I Nermina Bašića ste VI upropastili, ako ga ikad sretnete glave sagnite, ja ga na vašem mjestu ne bi mogao u oči pogledati.
I Nermina Bašića ste VI upropastili, ako ga ikad sretnete glave sagnite, ja ga na vašem mjestu ne bi mogao u oči pogledati.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 02 dec 2023, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 dec 2023, 15:33Navijači Želje odavno nisu navijači Želje..već nosači opstanka kluba raznoraznim pozivima, akcijama, generalnim sponzorstvom.
Zaboravili smo šta znači biti navijač šampionskog kluba. Pa nam je sve ovo postalo normalno..prije 10.godina to se drugačije rješavalo nakon 2.loša rezultata, a kamoli nakon ovakvog niza sramnih rezultata.
Samo prazan stadion je jasna slika debilima da idu iz kluba. Kupiti kartu, ući i izaći sa utakmice.
Oni bojkotovali koga su stigli.
Kúrçe se preko kluba mnogi ali igraci najvise. Druze ovo je bas tegoba za pratiti.
Cast pojedincima ali ulete u sivilo zbog ostalih bahatiH igraca.
Postovani SD zvani Buket.
Prvi Samir Bekric vec danas nek nas napusti pa redom.
KATASTROFAAAAAAAAAAA
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Eto da vidite sa kakvim igracima je Basic radio
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Klub koji nedrzi do tradicije i ljudskih vrjednosti je osudjen na propast. Ovdje vise nema ni grama ljubavi prema klubu. Sve neki siladzije, samo bi silovali do pobijede. Nije vazno kako i ko ce fasovati, samo nek se osvaja.
Gubitnici ce biti do tabuta. Bolest teska zagadila citav klub. Nazalost sve je manje obicnih ljudi u i oko kluba, a sve vise klosara, nejaci i narkomana.
Gubitnici ce biti do tabuta. Bolest teska zagadila citav klub. Nazalost sve je manje obicnih ljudi u i oko kluba, a sve vise klosara, nejaci i narkomana.
Ispasti ovu sezonu nećemo. Ali sljedeću, ako se nešto iz temelja ne promijeni, zakucani ćemo biti za dno.
Samo Željo!
Trenutno korisnika/ca: b00t, Direktorcic, Ferroviere1987, Hrammm1921, keli, maho_sa i 138 gostiju.