U toku je faza 2.Suvorov je napisao/la: ↑02 dec 2023, 09:28Uputstvo za pracenje utakmice Sloga - Borac
1. Forumska furda "zna" da ce Sloga da pusti
2. Ipak ce gledati utakmicu da vide kako se pusta i potajno ce se nadati da nece pustiti
3. Poslije utakmice ismijavanje konacnog ishoda i ono "jesmo rekli" da je namjesteno ili ismijavanje gostiju ako kiksaju
Osijek Rijeka, ko će to smeće od klubova pratit.Suvorov je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:10U toku je faza 2.Suvorov je napisao/la: ↑02 dec 2023, 09:28Uputstvo za pracenje utakmice Sloga - Borac
2. Ipak ce gledati utakmicu da vide kako se pusta i potajno ce se nadati da nece pustiti
3. Poslije utakmice ismijavanje konacnog ishoda i ono "jesmo rekli" da je namjesteno ili ismijavanje gostiju ako kiksaju
Sam ste krivi za ovo, da vam se ovako ne namješta do ovog ne bi došlo. Samo nemoj onih priča kako vi to ne podržavate.Suvorov je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:10U toku je faza 2.Suvorov je napisao/la: ↑02 dec 2023, 09:28Uputstvo za pracenje utakmice Sloga - Borac
Allahu Ekber
A i to sto kazes, sta ces od njih ocekivati.
Gluperdo do kraja polusezone kao sto sam rekao idu minimalno na plus 12,ida smo na bod razlike mi je nebi osvojili pored Dodine prcije to je svima jasno osim tebi jer si covjek sa posebnim potrebama. Za opstanak se borite on o Sarajevu haha svega mi mog sto imam tebi je Sarajevo vjeciti kompleks, do kraja tvog zivota hahah