Ne može brate moj biti njih stid kad je njima obraz i guzica isto, ljudi žive od laži, zlobe. Promjene među njima nikakve nema, tako da od njih ne očekuj ništa. Oni se hrane i žive od ovoga, tako da opusteno. Malo mi ih žao koliko ih je Bog kaznioskullcrusher je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:10Dobro evo mi kiksamo sve to stoji ali fakat jel vas stid da ovo radite da bi titulu uzeli ? Jel stid navijace jer igrace nije ?
6 bodova (utakmica više) od zone ispadanja, a klaun se zamara FK Sarajevom. Maskota foruma
Majke mi, previse paznje se daje ovom bolidu,on ima kompleks Sarajeva ,vidis da nema vremena o zeljkanu ni post da napise. Imal ko link da gledaj ovaj Real iz BL vec dva zabili.
Šta drugo očekivati od njih?
Virtu4l je napisao/la: ↑02 dec 2023, 16:20Danas prćija Ismira Mirvića ide na -9 i pored svih sudijskih lakrdija koje su im dosuđene, odnosno nisu dosuđene protiv njih. Najplaćenija skupina amatera u istoriji lige, zajedno sa najplaćenijom trenerskom prevarom u istoriji lige.
Da su samo dva penala dosuđena protiv njih, recimo Veležu i Igmanu, danas bi bili na -15. Neka se zahvale Ismirovom drugaru Vici što im je ublažio bruku.
Da su, al' nisu. Nadam se da ćeš umrijeti od muke ili eventualno da će te neko udariti autom. To bi bilo još više fer.
Da nismo dali tri gola iz tri poluprilike na derbiju, sad bi se borili za opstanak kao i oni.
Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905, Vanja8 i 38 gostiju.