Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ljudi jel Zadar definitivno zadnji u NLB???jer vidim danas igraju protiv Sirokog i imaju bod zaostatka za Zvezdom..a Zvezda ide u Zagreb i izgubice pa da nece namjestit ovi danas da dobiju u Sirokom ako se vec mogu spasit..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Zadar je isp'Ojasko_juve je napisao/la:ljudi jel Zadar definitivno zadnji u NLB???jer vidim danas igraju protiv Sirokog i imaju bod zaostatka za Zvezdom..a Zvezda ide u Zagreb i izgubice pa da nece namjestit ovi danas da dobiju u Sirokom ako se vec mogu spasit..

Da si ti men' ziv i zdravjasko_juve je napisao/la:ljudi jel Zadar definitivno zadnji u NLB???jer vidim danas igraju protiv Sirokog i imaju bod zaostatka za Zvezdom..a Zvezda ide u Zagreb i izgubice pa da nece namjestit ovi danas da dobiju u Sirokom ako se vec mogu spasit..

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Prvo da se sjetim ženskog dijela familije gdina Gulbisa(vrati se ti kurvama, batali se tenisa), jer me je košt'o dobrih para. Al' tako mi i treba, kad igram kontra Rusije(Novaka).
Moji današnji tiketi izgledaju ovako:
Željezničar - Široki Brijeg 1
Karlović - Montanes 1
Real Madrid - Lyon 3+
Farjestad - Brynas 1
Milwaukee - Orlando 2
Kvota 6.85
Golden State - Dallas 210+
Wawrinka - Berdych 23+
Del Potro - Kohlschreiber 2
Roddick - Gasquet 2
Kvota 41.07
Real Madrid - Lyon 2
Ivanović - Bartoli 1
Kvota 19
Prvi je uplaćen za više novca, druga 2 nisu.
Sretno

Moji današnji tiketi izgledaju ovako:
Karlović - Montanes 1
Real Madrid - Lyon 3+
Farjestad - Brynas 1
Milwaukee - Orlando 2
Kvota 6.85
Golden State - Dallas 210+
Wawrinka - Berdych 23+
Del Potro - Kohlschreiber 2
Roddick - Gasquet 2
Kvota 41.07
Real Madrid - Lyon 2
Ivanović - Bartoli 1
Kvota 19
Prvi je uplaćen za više novca, druga 2 nisu.
Sretno

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
to legendoooo 

- legenda reala
- Kontakt:
ma uvijek sam se ja razumio u ovaj NBA ,samo mene pitajte ,ko ide više (ja nikad u životu nisam odigro nekog manje),bio sam i Hiberta stavio više i došo ,ali ga izbacio ,ali dosta napunio sam račun(da se mogu kockati,dalje)mandraX je napisao/la:to legendoooo
danas prepisujte krenulo me
Real-X2
Chelsea 1
Partizan 1
Željo 1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Danas sam resio da ulozim bas veci kes.Koliko vam je sigurno ovo
Karlović - Montanes 1 ?
Karlović - Montanes 1 ?
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Just do it
- Kontakt:
Karlovic - Montanes prvi set 1
Berdych - Wawrinka 2
Querrey - Robredo 2
6.38 na 2 km 12.76 km
Farjestadt - Brynas kp 2
AIK - Linkoping 2
Lulea - Djurgarden kp2
14.72 na 2 km 29.44 km
Fuenlabrada vise od 76 koseva
Hemofarm - Krka kp2
Široki manje od 85 koseva
Gottingen - Braunschweig p2
20.12 na 2 km 40.24 km
ovo je uplaceno pa cemo vidjet dal ce makar jedan proci..
Berdych - Wawrinka 2
Querrey - Robredo 2
6.38 na 2 km 12.76 km
Farjestadt - Brynas kp 2
AIK - Linkoping 2
Lulea - Djurgarden kp2
14.72 na 2 km 29.44 km
Fuenlabrada vise od 76 koseva
Hemofarm - Krka kp2
Široki manje od 85 koseva
Gottingen - Braunschweig p2
20.12 na 2 km 40.24 km
ovo je uplaceno pa cemo vidjet dal ce makar jedan proci..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ljudi sta mislite za tekmu Hemofarm - Krka mozel ovdje dvica dobra je kvota 

Abidal The King
I ja se dvoumim da li da igram Karlovica...mislio sam igrati Chelsea,Zelju,Orlando i Karlovica na ulog od 15kmlosmi je napisao/la:Danas sam resio da ulozim bas veci kes.Koliko vam je sigurno ovo
Karlović - Montanes 1 ?

- red devil88
- Kontakt:
Jbm ti kladionicu juce pogim prolaz Intera United x2 golove i padnem na odvratnom Regensburgu
sad bi se ranio tek maloprije vidio koliko je igrao!!

Glory Glory Man United !!! 

Proslo sve od juce....adis.p je napisao/la:Roddick A.-Isner J. (10,5) zs2 @1,85 1.set 7-5Treće kolo Indian Wellsa, peti meč na prvom terenu igraju Amerikanci Andy Roddick i John Isner, ne prije 19h po lokalnom vremenu. Nema ovdje puno mudrosti, moraju ići u over jer ne vidim kako će tu itko doći do brejka. Obojicu krasi snažan servis, moglo bi se raspravljati tko ima bolji servis, no činjenica je da se obojica mogu osloniti na njega i računati na lake poene. Igrali su dosad tri puta, Roddick vodi 2-1, a sva tri puta su išli preko 9 gemova u prvom setu, a danas riskiram sa barem 12 gemova.
05/09-09 US Open - Tvrda podloga 1/16 Isner-Roddick 6:7, 3:6, 6:3, 7:5, 6:7
09/08-09 ATP Washington - Tvrda podloga 1/2 Roddick-Isner 6:7, 6:2, 7:5
05/08-07 ATP Washington - Tvrda podloga F Roddick-Isner 6:4, 7:6
Roddick je u prvom kolu pobijedio Blakea sa 6-3, 7-5 uz 13 aseva, a Isner Mella 6-3, 7-6 uz 12 aseva. Obojica su imala pristojan postotak prvog servisa (Roddick 56%, Isner 72%), Roddick 94% osvojenih poena na prvi, a Isner 81%. Roddick spašavao 4/5 brejk lopti, a Isner ni jednu. Teško se odlučiti za pobjednika, papirnati favorit je Roddick, no Isner će ga itekako namučiti, te razmišljam i o h2 na +3,5 gema...![]()
20.5/Đoković N. - Gulbis E. - Manje @1,85 6-0 6-1Večerašnji program na centralnom terenu otvaraju Novak Đoković i Ernests Gulbis. Srbin je zaprijetio Federeru u pohodu na drugo mjesto i Švicarac ako želi zadržati to mjesto mora napraviti dobar plasman na ovom turniru, a već u njegovom prvom meču Andreev ga je namučio i uzeo mu 11 gemova. Đoković je prvo kolo lako savladao Andreja Golubeva sa 6:0 6:4. Impresivno je odigrao prvi set kada je izgubio samo 6 poena, a drugi je nešto lošije započeo i gubio sa 1:3, ali ga je na kraju dobio sa 6:4. Latvijac Gulbis je nakon velikog otpora Korejanca Yen Hsun Lua u njegovom prvom meču ga dobio sa 6:7 7:6 6:1. Jedan tie break ga je dijelio od ispadanja već u drugom kolu, ali taj meč je nekako prošao, no po meni večeras bi trebao lako ispasti. 4 puta su se do sada sastajali, a Nole vodi sa 3:1 i sve je mečeve lako dobivao.![]()
Flensburg - Melsungen(+6.5) 1 1.80 FT 33-32,5Nakon pauze zbog reprezentativnih obaveza krecu ponovo rukometne lige. Susret 6. na tabeli, naravno SGF sa 14. MTM. Flensburg je ekipa koja igra na tri fronta i to jako uspijesno, dok Melsungen nakon katastrofalnog starta u prvenstvu i nekih cini mi se 10-ak vezanih poraza probudio se iz sna i poceli igrati malo rukomet. Domacini zadnjih sest utakmica imaju 5 pobjeda i nerijesenu na gostovanju kod Fuchse Berlina, sa kojim je takodje u zadnjih sest meceva igrao i Melsungen i takodje nerijeseno, ali u ostalih pet imaju isto toliko i poraza. Sto se tice medjusobnih dvoboja bilo ih je 11, a isto toliko pobjeda ubiljezio je Flensburg. 05/10/2010 MT Melsungen - Flensburg 20:31, tako se zavrsio zadnji susret. Veceras ocekujem jednu trkacku utakmicu od Flensburga jer takav rukomet igraju, gledao sam ih i uzivo zaista su brzi i ubijaju kontrama. Michael Roth, trener gostiju ima suzen spisak igraca sto ide jos jedan plus ovoj okladi. Naime, povrijedjenim Predragu Dacevicu, Felixu Danneru i Grigoriosu Sanikisu sada se prikljucio i Alexandros Vasilakis, koja mora odmarati zbog gripe. Osim toga, Nenad Vuckovic i Ivan Brovko su bili sa reprezentacijama. Dok je Vuckovic uspio u ponedljak odraditi jedan trening s MT, Brovka ce se pridruziti momcadi tek danas, jer leti direktno iz Bjelorusije za Flensburg. Po mom misljenju sve ove problemcice extra brzi Flensburg ce danas da kapitalizira u nekih +10, a sasvim dovoljno je +7.

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Citizen-X
- Kontakt:
alal vera šinko - danas bi krka mogla proci kao i opet fuelabrada...adis.p je napisao/la:
Proslo sve od juce....![]()
![]()
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-
- Kontakt:
dobar 35 markicanecko_gradacac je napisao/la:kor/Manch.Utd.-Marseille (-10+) 15.03. 20:45 2 1.90
zk/Bayern-Inter (-4,5+) 15.03. 20:45 2 1.70
Bayern-Inter (dg) 15.03. 20:45 1 1.60
Manch.Utd.-Marseille (1/) 15.03. 20:45 1 2.10
kvota 10,85
dali bi ovo moglo proci ... ako neko ima kakvu analizu, bio bih puno zahvalan...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Partizan - CZ Beograd 3+
STANOJEVIC: pretpostavljam da ce ovaj mec doneti golove. zasto to mislim? jeste da se polufinale kupa igra u dve utakmice, ali videli ste kakve napadacke postavke spremamo prosinecki i ja.bez obzira da li zelimo da kalkulisemo ili ne, s ovakvim profilima igraca nemoguce je da igrate zatvoreno.rezultat jeste primaran i nista se nece resiti u prvih 90 minuta, ali oba ova tima naviknuta su da igraju ofanzivno, da mnogo rizikuju - rekao je stanojevic.
PROSINECKI: iskreno, ocekujem otvoren susret sa mnogo golova, a ko je igrao derbi zna da je to praznik za beograd i srbiju. mi smo spremni i zeljni da u kupu prekinemo dominaciju partizana u poslednje vreme - istakao je prosinecki.
Indjija - Hajduk Kula 1,3+
U Hajduku zavladala epidemija gripa zbog cega je utakmica bila odlozena,spisak bolesnih:
-Nikola Bogic
-Darko Fejsa
-Slobodan Lalic
-Aleksandar Jovanovic
-Aleksandar Petrovic
-Dragoljub Bekvalac (sef strucnog staba)
od 10.3.2010
-Aleksandar Djukic
-Mihajlo Dobrasinovic
-Branko Pauljevic
-Vladimir Kovacevic
-Sasa Milanovic (pomocni trener)
Svi su oni neizvesni za mec,a i ako budu igrali ne mogu dati svoj maximum,Indjija ima motiva da pobedi jer su iznervirani zbog odlaganja meca i u prva 2 kola su se sastali sa Zvezdom i Partizanom,tako da im je ovo prva prava sansa da naplate vredan rad na pripremama u Spaniji!
Indjija igra napadacki fudbal,Hajdukova odbrana je slaba zato ne ocekujem da ce se braniti,mislim da ce i oni pojuriti u napad kako bi pokusali da izvuku nesto,ocekujem goleadu!
TBB Trier-EWE Oldenburg 2
TBB Trier bez najboljeg strijelca Zwiener (gležanj/28,4 min/13,7 pts/5,1 reb) i Faßler(koljeno/18,9 min/5,6 pts/2,5reb), važnog rotacijskog igrača, te je pod upitnikom Dojcin (nožni prst/25,3 min/7,5 pts/3,7 reb)
STANOJEVIC: pretpostavljam da ce ovaj mec doneti golove. zasto to mislim? jeste da se polufinale kupa igra u dve utakmice, ali videli ste kakve napadacke postavke spremamo prosinecki i ja.bez obzira da li zelimo da kalkulisemo ili ne, s ovakvim profilima igraca nemoguce je da igrate zatvoreno.rezultat jeste primaran i nista se nece resiti u prvih 90 minuta, ali oba ova tima naviknuta su da igraju ofanzivno, da mnogo rizikuju - rekao je stanojevic.
PROSINECKI: iskreno, ocekujem otvoren susret sa mnogo golova, a ko je igrao derbi zna da je to praznik za beograd i srbiju. mi smo spremni i zeljni da u kupu prekinemo dominaciju partizana u poslednje vreme - istakao je prosinecki.
Indjija - Hajduk Kula 1,3+
U Hajduku zavladala epidemija gripa zbog cega je utakmica bila odlozena,spisak bolesnih:
-Nikola Bogic
-Darko Fejsa
-Slobodan Lalic
-Aleksandar Jovanovic
-Aleksandar Petrovic
-Dragoljub Bekvalac (sef strucnog staba)
od 10.3.2010
-Aleksandar Djukic
-Mihajlo Dobrasinovic
-Branko Pauljevic
-Vladimir Kovacevic
-Sasa Milanovic (pomocni trener)
Svi su oni neizvesni za mec,a i ako budu igrali ne mogu dati svoj maximum,Indjija ima motiva da pobedi jer su iznervirani zbog odlaganja meca i u prva 2 kola su se sastali sa Zvezdom i Partizanom,tako da im je ovo prva prava sansa da naplate vredan rad na pripremama u Spaniji!
Indjija igra napadacki fudbal,Hajdukova odbrana je slaba zato ne ocekujem da ce se braniti,mislim da ce i oni pojuriti u napad kako bi pokusali da izvuku nesto,ocekujem goleadu!
TBB Trier-EWE Oldenburg 2
TBB Trier bez najboljeg strijelca Zwiener (gležanj/28,4 min/13,7 pts/5,1 reb) i Faßler(koljeno/18,9 min/5,6 pts/2,5reb), važnog rotacijskog igrača, te je pod upitnikom Dojcin (nožni prst/25,3 min/7,5 pts/3,7 reb)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Querrey - Robredo Sta odigrati ovdje?!
- Citizen-X
- Kontakt:
+ gemovaBegAx je napisao/la:Querrey - Robredo Sta odigrati ovdje?!
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Hemofarm(79,5) Manje @1,85Svakako najvece iznenadjenje ove sezone u jadranskoj NLB ligi je Krka iz Novog Mesta. Prosle sezone su jedva opstali u ovoj ligi u koju su usli pretprosle sezone, a evo vec ove sad prolaze na final four. Krka pored Buducnosti ima najbolju obranu u ligi, a na gostujucem parketu primili su daleko najmanji broj koseva od svih ekipa. Na zadnjih 11 utakmica, tim iz Slovenije je samo jednom primio vise od 80 koseva i to u Eurochallenge kupu protiv Turske Pinar Karsiyake 81. Hemofarm nije neka pretjerano dobra i efikasna ekipa i Krka je primila manje od ove granice protiv mnogo boljih protivnika od danasnje.
Partizan - Zvezda(SP) 1 2,1(Lutrija)Sta reci za ovaj derbi,ako i dalje moze da se nazove tako.
Ako gledamo realno Partizan je mnogo bolji i kvalitetniji tim poslednjih godina sto govore i rezultati ;
Zvezda-PARTIZAN 0;1 23.10.2010
PARTIZAN-Zvezda 1;0 8.5.2010
Zvezda-PARTIZAN 1;2 28.11.2009
PARTIZAN-Zvezda 2;0 8.4.2009
Iako je ovo kup ocekujem da ce Partizan izaci sa velikom zeljom da opet pobede komsinicu,Partizan i u prvenstvu bezi 5 bodova,ali mislim da je vreme opet za duplu krunu i da ce zvezda danas pasti na JNA.
Partizan na svom stadionu ima skor ove sezone 9-1-0,dok zvezda u gostima 7-1-1,mislim da ne mogu ni nereseno da izvuku danas posto Partizan igra odlicno i novi igraci su se skorz uklopili,pa je po meni ovo poklon kvota,pa ko isprati srecno!
---------------
Danas se igra polufinale kupa Srbije žreb je sastavio prije finala dvije najače ekipe Srbijanske lige. Ovako kaže Saša Stamenković golmab Crveno belih - Svesni smo da će nam špicevi Partizana praviti problem. Očekujem da stranci reše ovaj derbi. Nadam se da će Evandro i Borha biti uspešniji od Tejga i Adije. Realno gledajući dvojac Partizana je bolji negoli dvojac C.Zvezde, a ostatak ekipe je tu negdje.... još kada se uzme u obzir da je prva tekma na stadionu Partizana gdje je podrška Grobara ogromna prednost za domaćina moglo bi se reći igrač više za Crno bele realno sve je na strani Partizana trenutno su bolji o želji za pobjedom neću ni da govorim tako da tipujem kec ko kuću!
Napomena: igraju se dvije tekme! Sretno
Kvota na Partizan je u padu....
Nadal - Devvarman(+5,5) 1 1,5Devvarman mi je donio lijepe novce na ovom Indian Wellsu prošavši kvalifikacije i pobjedivši Baghdatisa i Malissea u prva dva kola, no danas igra protiv prvog igrača svijeta i ne dajem mu previše šansi danas. Nadal je prohujao protiv de Voesta i Sweetinga izgubivši samo 6 gemova u dva meča, a sličan rasplet očekujem i danas. Realno, Devvarman nema oružje kojim može nauditi Nadalu. Nema snažan servis na kojeg se može osloniti, a u izmjenama nema boljeg od Nadala ovdje. Igraju peti meč na terenu broj 1, ne prije 19h po lokalnom vremenu, i uvjeti bi trebali savršeno odgovarati Nadalu. Na svaki servis game Indijca sposoban je napraviti brejk, a vjerujem da će mu barem 4 puta uzeti servis u meču, pa ovih bi 5,5 gemova trebao pokriti.
22,5/Querrey-Robredo Vise 1,85Prvi mec na centralnom terenu u indian wellsu osmine finala muske konkurencije otvaraju domaci teniser sam querrey i spanjolac tommy robredo. querrey je napravio veliko iznenadjenje kad je u prethodnoj rundi izbacio spanjolca fernanda verdasca i to poprilicno lako u dva seta sa 75 64. u prvom kolu je takodje imao tezak posao i zavrsio ga u dva seta protiv tipsarevica 64 64. robredo nije imao toliko tezak put ali se u prvom kolu namucio protiv mische zvereva kada je jedva dobio sa 36 63 75, a onda je u drugom kolu imao srece kada ga je zapao mladi donald young za kojeg se jos pitam kako je dobio andyja murraya a robredu je uzeo samo 4 gema. danas ce vjerovatno bit zanimljiv mec sa puno gemova.
P.S. nisu moje analize....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.