onako je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:06
Boga mi, meni zao danas bi ovog Zeljeznicara. Onakav velikan, igrao polufinale Kupa Uefa, voljen bio sirom Juge, dao neke od najvecih igraca kako Juge, tako i BiH. Svima bio simpatican, u svakom gradu imao svoje navijace, bio Veliki Zeljeznicar. I onda pogledas u kakvom je stanju danas, bas nekako tuzno na sta su spali. Jedan Ceric im bio predsjednik, oko kluba milion nekakvih struja, svaka vuce na svoju stranu, a svima im cilj da se docepaju pomocnog, razvaljuju ih iznutra. Trenera dobili ko mi u ratu Ikar, a predstavili ga kao satro nekakvog buduceg selektora Saudije... Ali onda udjem ovdje da sta procitam i onda vidim sta par navijaca Zeljeznicara pise o drugim klubovima i shvatim da bolje i ne zasluzuju, sve dok su ovakvi.
Zato Rodjeni u petak, samo im nastavite niz, lagano im uzmite bodove i s pjesmom u Mostar, a oni nek i dalje propadaju i prate sta se desava u drugim klubovima.
Izvinjavam se ali nisam prepoznao vas svjetski klub za koji navijate FKs, inace poznati po tome sto svake godine osvajate ligu sampiona, ispade u kupu od ekipe iz drugog ranga, u gostima vas nabija kladionicar Vlado 3-0, Bgm veliki ste uspjeh napravili zadnjih par godina, naravno zaboravio sam u evropi ispadanje od Torpeda hahahah