Zrinjski nema problema sa sistemom jer ljudi nemaju mahale, imaju stručne ljude i dibre savjetnike, kod nas je mahalski mentalitet i zato ne možemo bolje i više. Pusti se tog pritiska, ti je ispričana priča, jednostavno nemamo ljude koji se razumiju u biznis i fudbal, to je sve. Nije sve u parama, nego ima i u znanju.Vanja8 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 22:59Ne bih se ja bas potpuno slozio s tobom...Stroj1946 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 22:04Dobro je neko ovdje napisao, puno se para baca u borbu za treće mjesto. Ogromni resursi se troše na ništa. Velika imena se dovode i troši na njih, ali jednostavno ne funkcioniše sa njima. Bljesnu par utakmica i onda ih nema nikako, padnu u formi, pokupe kajmak i odu. Tako će biti sa Vrančićem, Hasićem i Peñom.
Ne znam kako, ali drugi klubovi sa manje sredstava bolje to hendlaju, više su fokusirani na fudbal i rezultate. I spremni su na sve, dok mi dalje glumimo gospodu. Vazda ona priča nismo mi kao oni, ali zato ga pušimo redovno. Doveli smo sebe da se borimo za Evropu. Meni je ovo malo i poražavajuće. Izgubio se fokus i ambicije.
Nije sav problem u tim igracima, jednostavno nismo imali sistem, previse mijenjanja trenera, tjeranje igraca...Masa nekih faktora na koje se moglo uticati, masa nekih faktora na koje se nije moglo uticati...
Ali, mi jesmo najveci klub u drzavi i moramo biti brend...
Slazem se da rezultati nisu pratili ulaganje, ali mislim da u perspektivi sa kvalitetnim trenerima konacno naucimo iz gresaka...
Istina, jeste tesko, jer znamo kakvi smo, ali je i konacno red da i mi dodjemo tobe i da istrpimo nekog kako bi rezultati pratili ulozeno.
Vidis i iz tvog napisanog "...doveli smo sebe da se borimo za Evropu", jasno proizilazi ono sto mi stalno ocekujemo, a to je uvijek borba za titulu i svima je to ogroman pritisak, kako i klubu tako i navijacima...
To nije slucaj kod drugih i zato i naprave to sto naprave...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ova naša liga me podsjeća na lošu kompjutersku igricu kada igraš protiv kompjutera i kada te pobijedi koliko god ti bio dobar jer je tako zapisano u algoritmu. Mozes ti sve pokusavati ali je algoritam da je Borac prvak. Kad to skontas onda pustis da to tako zavrsi i onda dobijes šansu u drugom poglavlju. Kome je ono sudjenje jucer normalno on nema pojma o fudbalu. Sada gledajte kako ide sakacenje Zrinjskog. Preblizu su i moraju ih otresti. Mozda bas nas poguraju sudjenjem da im otkinemo bodove. Na proljeće ce to biti sve normalnije jer je orica gotova i niko nije blizu. Durić..Čolpa...Rašcic..Sarajka... Pilav i ostale balije su samo objekat u vicinim kandžama. A mi šutimo i cudimo se. Nema drzave da to sve pohapsi i nema mase da se podigne i srusi taj kriminalni sklop
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Majke mi,smjesno je sta ljudi pisu,kao da gledaju neku drugu ligu,kao da nisu vidjeli nasu tekmu u BL i sudjenje i gol u 94+ i onu lakrdiju. Nadji ti nekog da te zastiti u savezu prvu kao Beus i Vico ove gigante,nek svira njima kao nama da gleda krvnicke startove bez i da pomisli karton da pokaze,pa cemo onda pricat o nekoj borbi. Nek repka sve izgubi po 5-0,nek Njemacku klosari na tv gledaju. Ako hoces titulu prvi put moras biti spreman da imas skoro sve pobijede u sezoni.donDondon je napisao/la: ↑02 dec 2023, 23:06De ba ljudi uživajte u životu
Da dodjes borcu na egal izmislilo bi se neko pravilo,ili bi te pokosili kartoni
Namještena liga,liga kriminala ,ali i sami smo krivi
Ovo treba ispratit do kraja sezone onako,napraviti izlet u evropi makar 2,3 kola dobit kakvih para biti na radaru evrope sa mladim igračima i eto
Nadati se da će se stanje u državi promijeniti pa da se i ovaj kriminal u savezu promijeni
Dok sutimo neka i zaostajemo po 50bodova
Da je Šulenta vlasnik Zrinjskog i da pritom ima Mirviceve pare, oni bi uzeli 10 uzastopnih duplih kruna.Stroj1946 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 23:32Zrinjski nema problema sa sistemom jer ljudi nemaju mahale, imaju stručne ljude i dibre savjetnike, kod nas je mahalski mentalitet i zato ne možemo bolje i više. Pusti se tog pritiska, ti je ispričana priča, jednostavno nemamo ljude koji se razumiju u biznis i fudbal, to je sve. Nije sve u parama, nego ima i u znanju.Vanja8 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 22:59Ne bih se ja bas potpuno slozio s tobom...Stroj1946 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 22:04Dobro je neko ovdje napisao, puno se para baca u borbu za treće mjesto. Ogromni resursi se troše na ništa. Velika imena se dovode i troši na njih, ali jednostavno ne funkcioniše sa njima. Bljesnu par utakmica i onda ih nema nikako, padnu u formi, pokupe kajmak i odu. Tako će biti sa Vrančićem, Hasićem i Peñom.
Ne znam kako, ali drugi klubovi sa manje sredstava bolje to hendlaju, više su fokusirani na fudbal i rezultate. I spremni su na sve, dok mi dalje glumimo gospodu. Vazda ona priča nismo mi kao oni, ali zato ga pušimo redovno. Doveli smo sebe da se borimo za Evropu. Meni je ovo malo i poražavajuće. Izgubio se fokus i ambicije.
Nije sav problem u tim igracima, jednostavno nismo imali sistem, previse mijenjanja trenera, tjeranje igraca...Masa nekih faktora na koje se moglo uticati, masa nekih faktora na koje se nije moglo uticati...
Ali, mi jesmo najveci klub u drzavi i moramo biti brend...
Slazem se da rezultati nisu pratili ulaganje, ali mislim da u perspektivi sa kvalitetnim trenerima konacno naucimo iz gresaka...
Istina, jeste tesko, jer znamo kakvi smo, ali je i konacno red da i mi dodjemo tobe i da istrpimo nekog kako bi rezultati pratili ulozeno.
Vidis i iz tvog napisanog "...doveli smo sebe da se borimo za Evropu", jasno proizilazi ono sto mi stalno ocekujemo, a to je uvijek borba za titulu i svima je to ogroman pritisak, kako i klubu tako i navijacima...
To nije slucaj kod drugih i zato i naprave to sto naprave...
-
- Kontakt:
Pa za sudjenje juce vidis da je svima ok,Velezu takodje do prve prilike. Svi su ucesnici u ovoj lakrdiji kad cute,neka dere i neka krade kad svi gledaju. Sta nam jos moze uraditi ako pocnemo javno pricat protiv saveza? Nema ovdje fudbala,tacno mi dodje da prestanem ovo sve pratiti koliko mi se smucilo. Tacno znas kad i koga ce sudije odrati tako ofirno i krvnicki,bukvalno 90 posto tekmi poklope likovi sa sudijama,igras koliko ti dozvole i uzmes bodova koliko njima odgovara. Nece Zrinjski oderat jer Beus stoji iza njih mada opet se zna ko je prvakUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑02 dec 2023, 23:47Ova naša liga me podsjeća na lošu kompjutersku igricu kada igraš protiv kompjutera i kada te pobijedi koliko god ti bio dobar jer je tako zapisano u algoritmu. Mozes ti sve pokusavati ali je algoritam da je Borac prvak. Kad to skontas onda pustis da to tako zavrsi i onda dobijes šansu u drugom poglavlju. Kome je ono sudjenje jucer normalno on nema pojma o fudbalu. Sada gledajte kako ide sakacenje Zrinjskog. Preblizu su i moraju ih otresti. Mozda bas nas poguraju sudjenjem da im otkinemo bodove. Na proljeće ce to biti sve normalnije jer je orica gotova i niko nije blizu. Durić..Čolpa...Rašcic..Sarajka... Pilav i ostale balije su samo objekat u vicinim kandžama. A mi šutimo i cudimo se. Nema drzave da to sve pohapsi i nema mase da se podigne i srusi taj kriminalni sklop
-
- Kontakt:
Ja nista ne bi reko nikad samo da Mirvic hoce izjaviti bar da je ovo cirkus od sudjenja i da ce se boriti protiv toga,evo snimka tekme Sloga- Borac npr uzmes i posaljes fifi,uefi,da se ispita npr samo to a gdje jos sta bi se sve moglo poslat,il neka tuzba bilo sta,samo da pokazes ljudima da si ti posten i da ti je stalo do kluba i svi ce te podrzati sta god da bude,a ne ovako ko hinja neka grli se sa Vicom i na sve suti,kad pogledas iz drugog ugla ulagati milione i znati unaprijed da neces biti prvak je bas ofirno i cudno,mozda zagrljaji nisu onako bezveze,ako nastavi Mirvic ovako da suti treba dobro onda ispitati kako on ulaze pare u klub na koji nacin sta zeli ustvari itd sve u detalje,da ne bi bilo poslije duzni smo mu 15 miliona,ne postoji ta budala da ce ulagati u nesto milione a da zna unaprijed da nece uspijeti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 23:59Pa za sudjenje juce vidis da je svima ok,Velezu takodje do prve prilike. Svi su ucesnici u ovoj lakrdiji kad cute,neka dere i neka krade kad svi gledaju. Sta nam jos moze uraditi ako pocnemo javno pricat protiv saveza? Nema ovdje fudbala,tacno mi dodje da prestanem ovo sve pratiti koliko mi se smucilo. Tacno znas kad i koga ce sudije odrati tako ofirno i krvnicki,bukvalno 90 posto tekmi poklope likovi sa sudijama,igras koliko ti dozvole i uzmes bodova koliko njima odgovara. Nece Zrinjski oderat jer Beus stoji iza njih mada opet se zna ko je prvakUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑02 dec 2023, 23:47Ova naša liga me podsjeća na lošu kompjutersku igricu kada igraš protiv kompjutera i kada te pobijedi koliko god ti bio dobar jer je tako zapisano u algoritmu. Mozes ti sve pokusavati ali je algoritam da je Borac prvak. Kad to skontas onda pustis da to tako zavrsi i onda dobijes šansu u drugom poglavlju. Kome je ono sudjenje jucer normalno on nema pojma o fudbalu. Sada gledajte kako ide sakacenje Zrinjskog. Preblizu su i moraju ih otresti. Mozda bas nas poguraju sudjenjem da im otkinemo bodove. Na proljeće ce to biti sve normalnije jer je orica gotova i niko nije blizu. Durić..Čolpa...Rašcic..Sarajka... Pilav i ostale balije su samo objekat u vicinim kandžama. A mi šutimo i cudimo se. Nema drzave da to sve pohapsi i nema mase da se podigne i srusi taj kriminalni sklop
-
- Kontakt:
široki,gošk,sloga na koševu,velež,ono protiv borca mu halalim jer smo opljačkanibordobijeli je napisao/la: ↑02 dec 2023, 20:14Koliko je bodova Sahinovic kriv ?? Koji golovi koje utakmice ??nukleusmember je napisao/la: ↑02 dec 2023, 20:05najgore od svega je što bi mi uz sve probleme,vicu,sudije,loše igre…sa osrednjim golmanom za ove naše smiješne okolnosti bili u par bodova sa borcem
VVVBK
Ove sto gubimo u gostima nismo opucali po golu to nije golman kriv.
VVVBK
prika oreč ima jos 1.5 godinu ugovora.. pozzstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑02 dec 2023, 23:5150k€ i Čataković na posudbu do kraja sezone udarajte se nogom u guzicu
hadzikic eto vam ga
Colpa husic tigar pilav oticu u te kantonalne kancelarije postavit pitanje kako je moguce da ove ublehe za 3 godine za svaku odluku glasaju jednoglasno..
Kaze doce var sledece godine ja garantujem da ce var pravit vise problema nego sto sad imamo, jer slusao sam 6 mjeseci je minimum vremena da naucis samo osnovne stvar, ako uzmemo da hrvaska ima var 3-4 godine i dan danas cirkus sa varom.
Takodje projekat kluba nas je **** za 7 bodeva dosad i prvog mjesta..
Kao sto je neko rekao ako je u vrapcicima juce sudhenje bilo korektno onda netreba nista vise ovde pisat..
Velez nijednu polu sansu nije imao u prvih 45 min, osim mozda one sanse kad je bio faul nad radovicem na 18 m kad je sudija pokazao da se igra nastavi..
Talodje grljenje PENE od strane SULJICA , ke zuti karton s onaj sut po koljenu isto
Kaze doce var sledece godine ja garantujem da ce var pravit vise problema nego sto sad imamo, jer slusao sam 6 mjeseci je minimum vremena da naucis samo osnovne stvar, ako uzmemo da hrvaska ima var 3-4 godine i dan danas cirkus sa varom.
Takodje projekat kluba nas je **** za 7 bodeva dosad i prvog mjesta..
Kao sto je neko rekao ako je u vrapcicima juce sudhenje bilo korektno onda netreba nista vise ovde pisat..
Velez nijednu polu sansu nije imao u prvih 45 min, osim mozda one sanse kad je bio faul nad radovicem na 18 m kad je sudija pokazao da se igra nastavi..
Talodje grljenje PENE od strane SULJICA , ke zuti karton s onaj sut po koljenu isto
Malo više slomiste o Šahinovicu, utakmica.protiv Veleža je pokazala da imamo puno više problema od samog golmana i da nas čeka puno rada i strpljenja ako želimo bilo.kakav napredak.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
https://www.mozzzartsport.com/fudbal/ve ... 9S5IFM5-3U (izbrišite jedno "z")
Evo jedan dobar i poučan članak koga zanima, koji pokazuje da treba vremena i strpljenja da se stvari poslože. Isto tako, pokazuje koliko znači kad predsjednik stane iza trenera i kad vjeruje u njega.
P.S. Zanimljivo je koliko je dosta uticajnih trenera u igračkoj karijeri igralo veznog igrača.
Evo jedan dobar i poučan članak koga zanima, koji pokazuje da treba vremena i strpljenja da se stvari poslože. Isto tako, pokazuje koliko znači kad predsjednik stane iza trenera i kad vjeruje u njega.
P.S. Zanimljivo je koliko je dosta uticajnih trenera u igračkoj karijeri igralo veznog igrača.
Ne mogu oni Zrinjskom ništa. Zrinjski je prvak 100%.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑02 dec 2023, 23:47Ova naša liga me podsjeća na lošu kompjutersku igricu kada igraš protiv kompjutera i kada te pobijedi koliko god ti bio dobar jer je tako zapisano u algoritmu. Mozes ti sve pokusavati ali je algoritam da je Borac prvak. Kad to skontas onda pustis da to tako zavrsi i onda dobijes šansu u drugom poglavlju. Kome je ono sudjenje jucer normalno on nema pojma o fudbalu. Sada gledajte kako ide sakacenje Zrinjskog. Preblizu su i moraju ih otresti. Mozda bas nas poguraju sudjenjem da im otkinemo bodove. Na proljeće ce to biti sve normalnije jer je orica gotova i niko nije blizu. Durić..Čolpa...Rašcic..Sarajka... Pilav i ostale balije su samo objekat u vicinim kandžama. A mi šutimo i cudimo se. Nema drzave da to sve pohapsi i nema mase da se podigne i srusi taj kriminalni sklop
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zrinjski je jači ali Borac je prvak ove sezone.eccehomo je napisao/la: ↑03 dec 2023, 09:40Ne mogu oni Zrinjskom ništa. Zrinjski je prvak 100%.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑02 dec 2023, 23:47Ova naša liga me podsjeća na lošu kompjutersku igricu kada igraš protiv kompjutera i kada te pobijedi koliko god ti bio dobar jer je tako zapisano u algoritmu. Mozes ti sve pokusavati ali je algoritam da je Borac prvak. Kad to skontas onda pustis da to tako zavrsi i onda dobijes šansu u drugom poglavlju. Kome je ono sudjenje jucer normalno on nema pojma o fudbalu. Sada gledajte kako ide sakacenje Zrinjskog. Preblizu su i moraju ih otresti. Mozda bas nas poguraju sudjenjem da im otkinemo bodove. Na proljeće ce to biti sve normalnije jer je orica gotova i niko nije blizu. Durić..Čolpa...Rašcic..Sarajka... Pilav i ostale balije su samo objekat u vicinim kandžama. A mi šutimo i cudimo se. Nema drzave da to sve pohapsi i nema mase da se podigne i srusi taj kriminalni sklop
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Upravo to, **** ekipu cijii rezultati zavise od golmana od 19 godina i gdje takav moze biti najveci krivac.
Ako je klub to sto misli da jeste na svakoj utakmici bi trebao zabiit bar 2 gola ko bi te onda pitao za gresku djeteta na golu.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
Nemamo nego nam je golmanska pozicija najveci problem u timu.Gdje nam to vise skripi?
-Torpedo nije u stanju jedan penal bar pogoditi stranu
-Sloga na Kosevu
-Gosk
-Siroki
-Borac iz mrtvog ugla kroz noge(hajd dobro jer smo pokradeni i nije trebalo ni doci do te situacije)
-Igman(srecom dobili smo na nafaku)
-Borac na Kosevu kroz usi mu prosla lopta
-Tuzla na Kosevu strasno lose pozicioniranje kod oba gola i nesigurnost
-Velez,njegov gol,lopta pada na 5m on krene pa se vraca na liniju i najnizi igrac ti zabije glavom.
Pa gledaj spiska Bogte.Znaci golmani su nas kostali ispadanja u Evropi i najmanje 12-15 bodova u ligi samo ove sezone.Pa ljudi dragi o cemu mi pricamo.Koliko god da su bekovi bili losi nisu nas toliko syebali,koliko god da je Ziljkic los nije nas kostao nekih bodova.
Uz ovo unose strasnu nesigurnost i nemir u citavu odbranu.Ne znaju komandovati i postaviti odbranu.Nikakav autoritet nemaju golmanski.
Golman je najveci problem u ovoj ekipi i to daleko.Prva pozicija koju treba rijesiti na zimu.Ovog antitalenta jos 2 utakmice da predeveramo i daleko mu kuca bila od Sarajeva.
Uz golmana dovesti stopera da igra sa Miomirom i prednjeg veznog sa mudima do poda.Ne stediti.3 pozicije koje moramo rijesiti sto prije.Catakovica negdje na posudbu dati i dovesti kako treba back up spica.Ocekujem od Francisa da sredi papire pa da mozemo i nekog stranca dovesti.
Soldo,Trako,Avramovski,Ziljkic mrs iz kluba.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Rekao sida te nema do GOŠK-aGalileoGalilei je napisao/la: ↑03 dec 2023, 09:39https://www.mozzzartsport.com/fudbal/ve ... 9S5IFM5-3U (izbrišite jedno "z")

Kako to objasniti našem navijaču, kao narod smo pogani jer smo nerealni i želimo sve i odmah, naši navijači smatraju ako kupe kartu od 7 maraka da mogu krojiti politiku kluba, ne da je kupio člansku ili sezonsku, nego običnu i to kad je ljepo vrijeme.
Pritisak navijača kod nas je ogroman, nadam se da če Ismir istrajati sa Rozmanom koliko god bude trebalo jer sve ovo do dolaska Rozmana se pokazalo da ne vodi nigdje i da je potreban drugačiji pristup bez obzira koliko trpio rezultat godinu ili dvije ali sam ubjeđen da idemo u dobrom smjeru.
Možda je i glupo.poređenje ali u jednom intervju Ferguson kad je preuzeo Mančester kaže....jel trebamo čekati još pet godina da osvojimo titulu, ne. Osvojili su je nakon 6.
Ali su imali povjerenje i vjerovali u čovjeka i njegov rad.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Borac mora biti sampion. Nas ce vjerovatno sad pogurati protiv njih u Mostaru, sve je to vec vidjena prica.
Najadnija mi je ova Sloga. U svakoj utakmici ce ih pogurati sudije ali zato 9 bodova ima Borac ZAGARANTOVANO.
Cak im i teren Vicko zavrsi na onoj lakrdiji od stadiona, tacno su im filijala postali, i sve prolazi sve je normala. Mladost se izbaci na pravdi Boga.
Sve na stranu, nismo ni mi sazrli za titulu ove sezone. Jednostavno previse je oscilacija pogotovo u gostima. Ali gore od sudija su mi ove nase "pametnice" koje bi nastavile po staroj prici mjenjaj trenera. Nikad ali nikad pameti. ROZMAN RADI DOBAR POSAO, i svako ko pomisli da se on mjenja nakon 4 mjeseca rada bez ikakvih priprema nije nas navijac i ne zeli nam dobro i tacka!!
Smuci mi se vise od jedne te iste price ovdje i generalno. Pusti ba nek se uspostavi neki sistem gdje ti ni sudije nece moci nista a za to je potrebno VRIJEME!
Najadnija mi je ova Sloga. U svakoj utakmici ce ih pogurati sudije ali zato 9 bodova ima Borac ZAGARANTOVANO.
Cak im i teren Vicko zavrsi na onoj lakrdiji od stadiona, tacno su im filijala postali, i sve prolazi sve je normala. Mladost se izbaci na pravdi Boga.
Sve na stranu, nismo ni mi sazrli za titulu ove sezone. Jednostavno previse je oscilacija pogotovo u gostima. Ali gore od sudija su mi ove nase "pametnice" koje bi nastavile po staroj prici mjenjaj trenera. Nikad ali nikad pameti. ROZMAN RADI DOBAR POSAO, i svako ko pomisli da se on mjenja nakon 4 mjeseca rada bez ikakvih priprema nije nas navijac i ne zeli nam dobro i tacka!!
Smuci mi se vise od jedne te iste price ovdje i generalno. Pusti ba nek se uspostavi neki sistem gdje ti ni sudije nece moci nista a za to je potrebno VRIJEME!
Jedan sut u okvir gola, malo naaaam za sricu triiiiba...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Lecler, nedimmmm1337, riki46, Sanchez87hz i 35 gostiju.