Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bezveze je Basic otpusten, covjek je bio maksimalno posvecen i iz toga je mogao neki rezultat izaci u konacnici. Steta
Da je bilo posteno sudjenje onda bi se vi borili za 4 poziciju.Wanderson je napisao/la: ↑03 dec 2023, 10:58Naravno da su im napunili, pa i Borac u normalnim uvjetima ne bi imao ovaj broj bodova nego bi bili u bod, dva.Virtu4l je napisao/la: ↑03 dec 2023, 10:21
Ne kontaju oni to jer su im glavu napunili Vicom i Borcem.
Dodaj i Igman koji ih je uništio, Denković pet puta promašio, plus Igmanu nije dosuđen penal.
GOŠK promašio gol sa pet metara u 90+. Protiv Tuzle se isto provukli.
Veležu nije dosuđen penal i crveni karton na Koševu. Borac dobio crveni koji nije morao, žuti bi bio dovoljan.
Znači imaju bar 5-6 bodova više nego zaslužuju, ali eto, neko drugi je kriv.
Mislis da bi Borac pobjeđivao u Konjicu, Tuzli, Posusju, Sirokom i takvim gostovanjima?
Kad si u bod, dva onda se druga pjesma pjeva, drugaciji ambijent i sve oko kluba.
Uz posteno suđenje Sarajevo bi ganjalo Zrinjski za prvaka, a Borac bi bio tu negdje s Velezom oko trece pozicije i da ja ih prvi ne volim jer su toksicna sredina, ali su napravili iskorak barem sto se tice ulaganja.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Naravno da bi, a da si gledao te utakmice znao bi da nikakvu pomoć nisu imali. Široki im u dvije utakmice nije pogledao na gol.
Pogurani su golom iz ofsajda protiv Sarajeva i ova lakrdija sa Slogom od juče. To je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesu li postavili barikade na Ivanu?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Da li ce navijaci Veleza ikada docekati da im se klub bori za titulu? 

-
- Kontakt:
Koji je to strah, odgovara a ne smije citirati 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Vec smo docekali nekoliko puta istorija ne pocinje s ligom BiH kao kod nekih.......jos glupih pitanja?nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 11:06Da li ce navijaci Veleza ikada docekati da im se klub bori za titulu?![]()
Kad ih ovako slušaš, čovjek bi rekao da su neki faktor u fudbalu sa minimalno pet titula i konstantnom borbom za trofeje, a ne samo povremeni premijerligaš.nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 11:06Da li ce navijaci Veleza ikada docekati da im se klub bori za titulu?![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Kako nakupismo ovoliko bodova ahhah. Pogledaj kako je Slogi sudio protiv nas pa onda protiv Borca itd. Znaci mi nemamompravo da budemo sampioni ako zijanimo od Sloge? To ti govori da mi igramo normalno da mozemo zijaniti i dobiti,to se zove igra i fudbal tj sport dok tvoj Borac mora dobiti i imati jedan poraz jer ga gura Vico,savez,sudije jer druge unistavaju da dodju do cilja. Crveni protiv Borca nije poklonjen,jest u basim ocima jer ste bili sokirani sto ste dobili cist crveni jer imate ste imali 3 kartona za cijelu sezonu. Hvala nemoras mi otvarati oci,sve vidim i pratim,znam d aekipa koja najmanje zasluzuje i evropu cak je Borac. Posusije,Zeljo,Sarajevo,SB itd ste se provukli jer su vas gurali zivotom. Znaci jednu tekmu nemas sut i onda trebas ispast iz lige haha kakve budaleEastOne je napisao/la: ↑03 dec 2023, 09:58Nemate suta na gol, golman vam rupcaga, sredina terena ne postoji, al Vico i Borac krivi. Rasula vas Sloga dva puta ko mraz paprike. Sa Goskom se provukli da ne ispusite. Rasuli vas Velez i Siroki. Izvukli se na Kosevu s Borcem zbog poklonjenog crvenog. E zbog ovog necete biti prvaci jos bar par godina. Ne vidite problem u sebi, vec sve svaljujete na druge.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 02:37Eto Velez u evropi,mozda bi se i za titulu borili ne samo Velez vec i Sarajvo da ovi imaju sudjenje normalno da ne otimaju bodove i da je dozvoljeno da izgube. Bukvalno svaku utakmicu terorisu do te mjere da otimaju bodove.
Pa vi ste druze od same borbe za titulu miljama daleko. Igrate horuk fudbal, nemate plan, trener nahajpovan do nebesa a lik qrcina bio u sloveniji. Pocnite da radite na sebi i svom kadru i igri pa onda povecajte ocekivanja.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 03 dec 2023, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
Utakmica Igman-Borac prosle subote nikakvu pomoc nisu imali? Da li si gledao taj mec?
Posusje-Borac kad je Halkic bio sudija nisu pogurani?
Musino navlacenje 90+ minuta protiv Sarajeva nisu pogurani?
Protiv Veleza 90+ minuta ih Njegomirovic nije gurao?
Zadnja izmjena: Nirton, dana/u 03 dec 2023, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Šta nam je pomogao Kazlagić?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Naravno čim budemo imali svoje ljude u savezu.D7722 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 11:09Vec smo docekali nekoliko puta istorija ne pocinje s ligom BiH kao kod nekih.......jos glupih pitanja?nastrojeni21 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 11:06Da li ce navijaci Veleza ikada docekati da im se klub bori za titulu?![]()
Eto gdje ste vi otkad nema porodice Osim da vedri i oblači savezom.
Borba za preživljavanje a Amar svako malo vadi mjenicu da mu se isplati što je plaćao sudije i ostale.
A niko ne smije da zatalasa i da provjeri šta je u pitanju nego isplaćuj što prije da se ne bi ušlo u trag dokazima.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Pogledaj snimak vidit ces xy odluka Kazlagica na stetu Igmana, kroz faulove, zute kartone, poneki korner ili aut. Ustvari, neces vidit jer ne zelis da vidis.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Meni je drago da si zadovoljan,pitacu te uskoro.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 dec 2023, 10:33Nikakvo ujedinjenje navijaca i nasilje nece pomoci nekim promjenama i skidanju ovog saveza. Mogu samo prouzrokovati klupske kazne i pojedinacne krivicne prijave svakom navijacu. Imali smo sansu pravnim legalnim putem ali eto lakse se bilo smijati Semsudinu Hasicu jer te Vico ostavio u ligi licencom ili pozajmicom. Sutite trpite pogotovo ovi klubovi koji ispruzise ruku Velez pliva dobro![]()
-
- Kontakt:
Vi ste stvarno ludi da se raspravljate sa tom gluperdom,covjek ce reci bilo sta da vas uvrijedi jer nema sekunde morala i obraza. Blok samo i nek pise sam sebi.
Kakav god da je bio, za ovog saudijca je izmislio trenerski poziv..
Ovo sto je doticni uradio juce je najbesmislenije vodjenje jedne ekipe u PL u zadnjih 10 + godina.
Nevjerovatno kakvu neznalicu Željo dovede.
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
Pickurine od igraca dresove na tribine i mrs iz kluba.Jel vas stid Zeljinog grba sto nosite.Pickurine.
Gubi kontrolu, udario mu planinski zrak u glavu. U klubu mu rasulo, doveli im lika da stazira kao trenera, da im nije poreske da oprosti dugove i sudija da ih guraju bili bi ko celikEspiritosanto je napisao/la: ↑03 dec 2023, 10:50Nemojte ovde retardiranog virtuala postavljat, dabogda mu rahmetli lutvo brata napravio
Kad ovako o tebi pišu ljudi koji za isti klub navijate![]()

-
- Kontakt:
Nisam zadovoljan odakle ti to samo sam rekao da dobro plivamo u svemu ovome. Velezu i velezovim navijacima niko ne moze nista prigovoriti. Uzimali nam bodove suspendovali nam stadion pola godine suspendivali nam predsjednika dvije godine kaznjavali nas od 500 maraka do 25 hiljada. Stanemo ispred ogledala obrazi cisti ne mogu cistiji bitmosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 11:31Meni je drago da si zadovoljan,pitacu te uskoro.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 dec 2023, 10:33Nikakvo ujedinjenje navijaca i nasilje nece pomoci nekim promjenama i skidanju ovog saveza. Mogu samo prouzrokovati klupske kazne i pojedinacne krivicne prijave svakom navijacu. Imali smo sansu pravnim legalnim putem ali eto lakse se bilo smijati Semsudinu Hasicu jer te Vico ostavio u ligi licencom ili pozajmicom. Sutite trpite pogotovo ovi klubovi koji ispruzise ruku Velez pliva dobro![]()
Ma ništa, nego su jednostavno opsjednuti svaku utakmicu, panično gledaju svaku situaciju ne bi li nešto izvukli i onda od recimo 50-50 situacija prave dramu.
Kao što je crveni karton Borca na Koševu bila 50-50 situacija. Da se to njima dosudilo, pet dana bi se pisali plaćeni članci po portalima i izvlačili snimci dronova da nije bio faul za crveni.
Pa oni su na onu grešku Muftića odmah zagraktali da je bio faul jer vide ono što žele da vide u panici i očaju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, BeYaZ, bhfanatic14, Burberry46, bvsic, club21, Giuseppe1, Grk1234, Hrammm1921, laznokrilo, mikimaus, Morpheus, NebeskaSila96, perodeformero, Pitaristok, r3m1, ristagrad, Tatamata1946, Venom, WeekendOffender, Zeko87, Zigazaga i 143 gosta.