Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Bravo Sakinho
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Lijepa akcija, bravo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kako je lakse igrati fudbal kad se brzo da gol.
Al bez obzira dali gol ili ne, ove sezone odbrana nam nije normalna, ne damo protivniku primirisati golu
Al bez obzira dali gol ili ne, ove sezone odbrana nam nije normalna, ne damo protivniku primirisati golu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
ovaj zinchenko je mrtvi kikser
Kolko god dobre stvari radi prema naprijed, tolko zna napraviti gluposti kad petlja u obrani
ARSENAL4ever
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
kad se timber vrati, nadam se sto prije, sto manje ovog placku da gledamo u prvih 11 amin
Rođen s tobom da budem
Ok odsad smijes da drzis za ruku protivnickog igraca kad je ovaj u 16m 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Je li mi se učinilo ili je ono naša zastava na tribinama?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
nama treba jedan kvalitetan napadac, sa jednim takvim smijem da kazem da mozemo napasti titulu
i saka je sebican nekad, sam nketija dole bio
zinchenko je **** obicna
i saka je sebican nekad, sam nketija dole bio
zinchenko je **** obicna
- baboedindzeko09
- Kontakt:
kakvu mu je loptu namjestio, dzaba, i on i trossard su dva gola masili sad
Jest lik glup u pm. Od 11 primljenih golova, mi smo barem 6-7 primili zbog ove lezernosti zbog koje se samari dobijaju u svlacionici
Nketiah ne smije igrati uopste ikako vise. Imamo panjinu u ekipi koji donosi vise negativnog nego pozitivnog
ovo se desava kad se precijenis i mislis da si dovoljno dobar da odradis tekmu hladno do kraja, a nisi
zinchenka treba nabiti nogom, nikad siguran nije sa loptom u nogama samo strepis da li ce je kiksati ili ce proci normalno pas
trebali smo ovo davno rijesiti, trossard i nketija sa dva debela promasaja
zinchenka treba nabiti nogom, nikad siguran nije sa loptom u nogama samo strepis da li ce je kiksati ili ce proci normalno pas
trebali smo ovo davno rijesiti, trossard i nketija sa dva debela promasaja
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ma Trossard manje više, imao je igrača na leđima, izgubio je malo balans još je bilo sa desne strane.
Nketiah, sam ko duh, 1 na 1 sa golmanom, na centralnoj poziciji, bukvalno ko penal šansa i debil fula, po ko zna koji put
Nketiah, sam ko duh, 1 na 1 sa golmanom, na centralnoj poziciji, bukvalno ko penal šansa i debil fula, po ko zna koji put
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nije ti se ucinilo, postavljena je prije dva kolababoedindzeko09 je napisao/la: ↑02 dec 2023, 17:33Je li mi se učinilo ili je ono naša zastava na tribinama?
Rođen s tobom da budem
Jel white nije vise clan pocetnih 11 ili?
Yebe me na fantasiu arteta s ovim defanzivcima redovno. Prvo gabriel sad white
Yebe me na fantasiu arteta s ovim defanzivcima redovno. Prvo gabriel sad white
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.