FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sve u i oko ovoga kluba je toliko jadno i primitivno da covjek ne povjeruje, bas se neko momacki potrudio da ovo ovako svuce u livadu
A kako je tek pitarima, onaj nesretnik ulozio milione a titulu ne mogu uzeti godinama. Sejo ga zacarao jednim fildzanom hahahahhah mi bar nemamo pa je i za ocekivati da nista ne osvajamo.
Pririsak je li to hoces kazes ds nam ne treba investitor
Perodeformero sve si u pravu
Perodeformero sve si u pravu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pickurine dresove na tribinu i mrs iz kluba.Jel vas stid Zeljinog grba.Pickurine.
Apsolutno ne. Investitor ne da je potreban nego neophodan za dalje funkcionisanje kluba bez mahale u njemu.
Ali da mi pitari sole pamet vala ne mogu jer mi kakvi god da smo to je u skladu sa budzetom koji imamo i sa nesposobnoscu ljudi u i oko kluba. S druge strane kad njih pogledas imaju sve sto pozele u fudbalskom smislu pa opet karakter navijaca i sama igra na tabeli i pozicije ne prikazuju sve te milione koji se ulazu vise od 10 godina u njih a pogotovo zadnje dvije godine.
- ferroviario
- Kontakt:
Pa što sad niko nije došao na skupštinu predstavio planove i ušao u klub sa parama ili ako ništa nekim idejama da se iste naprave. Nisam vidio neku navalu za ulazak u klub.Laki26 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 09:41Pa ko vodi ovaj klub. Nije klub samo igrači nego puno više od toga. Treba njima budu prihodi ulaznica u minusu inače ih niko nece rastjerat iz kluba. Zamisli s foruma odes da budeš sekretar omladinskog pogona. Reference za takav posao uopće se nemaferroviario je napisao/la: ↑02 dec 2023, 23:27Nikome to neće smetati od igrača, i bolje će im biti. Jedino tu ispašta klub jer neće imati prihoda.
Možda ne bi bilo loše ući poslat neku poruku i izaći sa tribine, kao što je neko napisao.
Šteta što te babo napravi.Bolje da te od šljivu otresao ekonomeLaki26 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 09:41Pa ko vodi ovaj klub. Nije klub samo igrači nego puno više od toga. Treba njima budu prihodi ulaznica u minusu inače ih niko nece rastjerat iz kluba. Zamisli s foruma odes da budeš sekretar omladinskog pogona. Reference za takav posao uopće se nemaferroviario je napisao/la: ↑02 dec 2023, 23:27Nikome to neće smetati od igrača, i bolje će im biti. Jedino tu ispašta klub jer neće imati prihoda.
Možda ne bi bilo loše ući poslat neku poruku i izaći sa tribine, kao što je neko napisao.
-
- Kontakt:
Treba u ekipu dovesti sve igrace iz srbije i hrvatske. Vise nisu stranci, a trebalo bi im vise vremena da se naviknu na dudlanje slaufa i da postanu mahaluse. Uz to Zeljo im vjerovatno predstavlja kultnu velicinu za razliku od **** iz nase drzave, a pogovo od miseva loji su odrasli u ovom gradu. Da ne govorimo sportskom talentu i radnoj etici koji u ovoj drzavi ne postoje.
Zadnja izmjena: MojaMalenkost, dana/u 03 dec 2023, 12:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Pročepit će negdje.
-
Da smo pametni,pa nitko sledecu utakmicu ne ode,mozda bi se malo i udarili u glavu...Kad treba Clansku produzit,odma salju poruke,kad treba neka novcana pomoc,odma salju poruke..Pa **** mater jedini smo u ligi Pomozi ba ekipa..Dokle vise?? Nije do trenera,na to moramo tacku staviti..Kuca se cisti iznutra pa napolje...Tako treba i klub da se ocisti od ovih Uhljupa iz Uprave...
Ne trebaMojaMalenkost je napisao/la: ↑03 dec 2023, 12:23Treba u ekipu dovesti sve igrace iz srbije i hrvatske. Vise nisu stranci, a trebalo bi im vise vremena da se naviknu na dudlanje slaufa i da postanu mahaluse. Uz to Zeljo im vjerovatno predstavlja kultnu velicinu za razliku od **** iz nase drzave, a pogovo od miseva loji su odrasli u ovom gradu. Da ne govorimo sportskom talentu i radnoj etici koji u ovoj drzavi ne postoje.
Postoje talenti eto ti Sabica na klupi pa ne igra nego izmisljaju stavljaju nespremnog Ovcinu na desnog beka i Drina ostane vazda sam na 2 igraca i normalno da ce ga raznijeti
Znaci od pocetka tekme kad kod je Ovcina krenuo naprijed nije se ni jednom vratio na vrijeme znaci ljudi istrce s tri igraca po njegov strani on jedva centar preso
Galic treba desnog beka, a Sabic lijevog
Selimovic i Cocalic stoperi
Zvezda, Parizan, Dinamo i Hajduk najvise talentata crpe iz BIH
Znaci da je do nasih tkzv strucnjaka
Eto Amar Osim i Husref Mussemic najtrofejniji treneri u historiji lige i nikad nisu imali pristojan angazman izvan BiH
Cak ni do Slovenije nisu dogurali
Toliko o strucnjacima u BiH
Nije do talenata vec do tih strucnjaka koji vode i treniraju
Tebi Mesic vodi kadete
Nemamo sta vise pricati
Ne bi mi vodio ni u12 na fifi
A kamoli u pravom zivotu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ma i ti talenti samo gledaaju kako da se ispale bilo gdje. Nema tu postovanja i zahvalnosti sekunde, a najmanje ga ima kod onih koji su odrasli na nasim pomocnim terenima. Na rijecima jaki, a u praksi bahate iskompleksirane picke. Cast izuzecima koji su bas kuriozitet.NoDi80 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 12:27Ne trebaMojaMalenkost je napisao/la: ↑03 dec 2023, 12:23Treba u ekipu dovesti sve igrace iz srbije i hrvatske. Vise nisu stranci, a trebalo bi im vise vremena da se naviknu na dudlanje slaufa i da postanu mahaluse. Uz to Zeljo im vjerovatno predstavlja kultnu velicinu za razliku od **** iz nase drzave, a pogovo od miseva loji su odrasli u ovom gradu. Da ne govorimo sportskom talentu i radnoj etici koji u ovoj drzavi ne postoje.
Postoje talenti eto ti Sabica na klupi pa ne igra nego izmisljaju stavljaju nespremnog Ovcinu na desnog beka i Drina ostane vazda sam na 2 igraca i normalno da ce ga raznijeti
Galic treba desnog beka, a Sabic lijevog
Selimovic i Cocalic stoperi
Pročepit će negdje.
Sto se nece brate ispaliti drzis Jaganjaca na klupi
Da ti igra neki Vucenovic
Eno Jagi najbolji strani strijelac Turske u19
Kluivert je rekao da se racuna na njeg u buducnosti
Da ti igra neki Vucenovic
Eno Jagi najbolji strani strijelac Turske u19
Kluivert je rekao da se racuna na njeg u buducnosti
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 dec 2023, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Jah, a tamo gdje se ispale dokazu kvalitet i ostave bas dubok trag. U stvarnosti je i taj pokusaj od fudbalera Vucenovic Mbape za nase antitalente. Gurao se Beca par godina. Veci doprinos igri hulahopka imao od njega.
Pročepit će negdje.
Vidis svi nasi koji su otisli vani od Zolotica, Bajica, Gojaka,Hadziahmetovica, Hajradinovica, Visce, Dzeke
Su ostavili neki trag u svojim klubovima
Pa evo Ramic, Hrvanovic,Hasanovic, Kulasin,Durakovic, Memija su igrali kod nas i nisu valjali, a sad valjaju klubovima koji su stabilniji od nas
Do nas je vise nego do igraca
Prvo u omladinskom promijeniti skoro sve
Pocevsi od direktora
Pa cemo onda poceti lakse disati
Takodjer skauting pojacati jbt po selima su ti bili Igraci poput Jovica, Sutala i tebi klubovi iz drugih drzava odvedu igrace ispred nosa
Markovic iz Bijeljine 22 godine vec kapiten Partizana..
Zato sto tamo imaju skaute za turnire male idu po skolama sirom BiH
Sto nasi ne rade
Su ostavili neki trag u svojim klubovima
Pa evo Ramic, Hrvanovic,Hasanovic, Kulasin,Durakovic, Memija su igrali kod nas i nisu valjali, a sad valjaju klubovima koji su stabilniji od nas
Do nas je vise nego do igraca
Prvo u omladinskom promijeniti skoro sve
Pocevsi od direktora
Pa cemo onda poceti lakse disati
Takodjer skauting pojacati jbt po selima su ti bili Igraci poput Jovica, Sutala i tebi klubovi iz drugih drzava odvedu igrace ispred nosa
Markovic iz Bijeljine 22 godine vec kapiten Partizana..
Zato sto tamo imaju skaute za turnire male idu po skolama sirom BiH
Sto nasi ne rade
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 dec 2023, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
A ovi kao imaju neki plan sad će tri godine nerada i prosipanja laziferroviario je napisao/la: ↑03 dec 2023, 12:07Pa što sad niko nije došao na skupštinu predstavio planove i ušao u klub sa parama ili ako ništa nekim idejama da se iste naprave. Nisam vidio neku navalu za ulazak u klub.Laki26 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 09:41Pa ko vodi ovaj klub. Nije klub samo igrači nego puno više od toga. Treba njima budu prihodi ulaznica u minusu inače ih niko nece rastjerat iz kluba. Zamisli s foruma odes da budeš sekretar omladinskog pogona. Reference za takav posao uopće se nemaferroviario je napisao/la: ↑02 dec 2023, 23:27
Nikome to neće smetati od igrača, i bolje će im biti. Jedino tu ispašta klub jer neće imati prihoda.
Hajmo biti realni pa reci da u nasoj omladinskoj skoli oduvijek ima talenta ali taj talent zavrsi kao zadnji klosar ili narkoman u vecini slucajeva, a to moze potvrditi bilo ko ko je trenirao u omladinskom pogonu iza rata.
A bilo je talenata koji su dobili sansu pa se isto tako nisu pokazali. Na primjer mali Zeric je trebao biti fudbaler svjetske klase pa je pao. Ruku na srce kod nas je uvijek takva situacija bila da zele da zablistaju u Zelji i dalje idu u europu. Nikad nismo imali para niti je nekome od tih omladinaca bila zelja da igraju za Zelju duzi niz godina sto i razumijem jer svi zele zaraditi pare a mi smo godinama ostali u toj nekoj letargiji zaludjeni s ljubavi i mislili da nama pare ne trebaju. A velicina naseg kluba jeste u tome da ipak iako smo pred raspadom opet imas ogroman broj zaludjenika i dalje koji vjeruju da klub moze izaci iz ovoga.
Ako se poredimo sa nekim drugim klubom, ono sto smo mi dozivjeli od recesija poslije korone ne bi nijedan klub prezivio bez ljudi u savezu i u politici ili investitora kao sto neki drugi orezivljavaju. E mi se jos drzimo i to je nasa snaga jer smo veci od ove lige i ja sam ponosan na to. A to je sve zbog te nase slavne proslosti (a neki ce se naci da pljuju Osima jer je dosao na stadion). Samo je sad problem u tome da sto vise budemo odmicali od uspjeha ili bilo kakve borbe za vrh tabele, tako ce i vremenom opadati ta nasa snaga sto sad i vidimo, iz godine u godinu smo sve slabiji i izmoreniji od supljih prica jer nijedna nije urodila plodom.
Trebaju nam veliki rezovi i to je to. Mi ovako mozemo godinama po sredini tabele setati, ne sumnjam u to, ali to nije Zeljo.
A bilo je talenata koji su dobili sansu pa se isto tako nisu pokazali. Na primjer mali Zeric je trebao biti fudbaler svjetske klase pa je pao. Ruku na srce kod nas je uvijek takva situacija bila da zele da zablistaju u Zelji i dalje idu u europu. Nikad nismo imali para niti je nekome od tih omladinaca bila zelja da igraju za Zelju duzi niz godina sto i razumijem jer svi zele zaraditi pare a mi smo godinama ostali u toj nekoj letargiji zaludjeni s ljubavi i mislili da nama pare ne trebaju. A velicina naseg kluba jeste u tome da ipak iako smo pred raspadom opet imas ogroman broj zaludjenika i dalje koji vjeruju da klub moze izaci iz ovoga.
Ako se poredimo sa nekim drugim klubom, ono sto smo mi dozivjeli od recesija poslije korone ne bi nijedan klub prezivio bez ljudi u savezu i u politici ili investitora kao sto neki drugi orezivljavaju. E mi se jos drzimo i to je nasa snaga jer smo veci od ove lige i ja sam ponosan na to. A to je sve zbog te nase slavne proslosti (a neki ce se naci da pljuju Osima jer je dosao na stadion). Samo je sad problem u tome da sto vise budemo odmicali od uspjeha ili bilo kakve borbe za vrh tabele, tako ce i vremenom opadati ta nasa snaga sto sad i vidimo, iz godine u godinu smo sve slabiji i izmoreniji od supljih prica jer nijedna nije urodila plodom.
Trebaju nam veliki rezovi i to je to. Mi ovako mozemo godinama po sredini tabele setati, ne sumnjam u to, ali to nije Zeljo.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Malo hladnije glave, mada ne očekujem da će se mnogi složiti sa mnom. Mi na Grbavici sve što smo uradili, uradili smo zbog navijača i da nije nas navijača bilo, ovi ne znam više ni kako bih ih nazvao, bi igrali isto kao što igraju svaku gostujuću. Muka jeste ogromna, ali koliko god to nadrealno zvučalo, samo mi navijači sa tribine možemo izvuć do zime šta se može izvuć.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- ferroviario
- Kontakt:
A ko je rekao da imaju, baš suprotno. Ali isto tako očigledno niko neće da uđe u klub i da pokrene neke stvari.Laki26 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 13:01A ovi kao imaju neki plan sad će tri godine nerada i prosipanja laziferroviario je napisao/la: ↑03 dec 2023, 12:07Pa što sad niko nije došao na skupštinu predstavio planove i ušao u klub sa parama ili ako ništa nekim idejama da se iste naprave. Nisam vidio neku navalu za ulazak u klub.
Potpis
Veliki veliki rezovi nam trebaju da bi stali na nogu
Koliko ima ljudi na platnom spisku koji vrse neku funkciju ne racunajuci igrace ?
Milion nekih ljudi u klubu
Ne moze biti dobro
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa kako će ući u klub kad su skupili ruke da dižu forumasi 1921 gmizavci i neke žene po skupštini. Pa nije to evo mi došli hocemo u klub.ferroviario je napisao/la: ↑03 dec 2023, 13:18A ko je rekao da imaju, baš suprotno. Ali isto tako očigledno niko neće da uđe u klub i da pokrene neke stvari.Laki26 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 13:01A ovi kao imaju neki plan sad će tri godine nerada i prosipanja laziferroviario je napisao/la: ↑03 dec 2023, 12:07
Pa što sad niko nije došao na skupštinu predstavio planove i ušao u klub sa parama ili ako ništa nekim idejama da se iste naprave. Nisam vidio neku navalu za ulazak u klub.