Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

Rosas7
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 19.kolo

Post Postao/la Rosas7 » 16 mar 2011, 12:10

19.03. 15:00 Travnik Leotar-1-Pirota je neosvojiva tvrđava
19.03. 15:00 Rudar P. Velež -1-Rudar u formi u borbi za europu,i kvalitetniji su tim
19.03. 15:00 Borac Čelik--1-jednostavno borac je prvi i najbolji tim ove lige........
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. -2-siroki se mora vaditi i to ce biti protiv zvijezde
19.03. 15:00 Budućnost Slavija -X-nadam se da ce slavija uzet bod,buducnost losa,
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda -1-zeljo bolji i kvalitetniji a i kuci igra
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z. -1- nema drina sta traziti kod olimpika.koji se zahukto
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo-1-Zrinjski dobiva,jednostavno,najsigurniji par kola
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 16 mar 2011, 12:36

19.03. 15:00 Travnik Leotar 1 ko dunjaluk, mesari moraju dobiti sada 2-0
19.03. 15:00 Rudar P. Velež -1, Kvaliteta na strani Rudara, a entuzijazam na strani Veleza, moguce da Borac vrati X iz Vrapcica zato 1-1
19.03. 15:00 Borac Čelik-1 će vjerovatno i biti, mada je i prošle godine Čelik namučio Borca. Realno Čelik može uzeti bod ako sve bude pošteno, ali mislim da će slaviti Borac iz kasnog penala 2-1.
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. -X prošlo kolo sam pogodio debakl Zmajeva u Trebinju i bio sam u pravu, uprkos prijetnjama i psovanju na p.m primitivnih pojedinaca iz Gradačca. Duel dvije ekipe sa trenutno najgorom formom, te mislim da je X najrealniji. 1-1
19.03. 15:00 Budućnost Slavija -1, Slavija je uzas, Buducnost ovo uzima i ostaje u kakvoj takvoj trci za opstanak 1-0
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda -1 , Sloboda ima kvalitet ali ne toliki da uzme bod na Grbavici, ako plavi budu imali svoj dan, sigurno ce uzeti 2-0
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z.1, Vucovi kvalitetniji a Drina nakon Vojvode u raspadu 2-0
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo-X, Realan je X, mada se komsije trebaju cuvati kuhinje kao prosli put. Sarajevo ima kvalitet i da uzme ali i da propusti bodove nekom greskom. 1-1
Cuva Bog Zelju svog!

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 16 mar 2011, 12:44

mirzza je napisao/la:19.03. 15:00 Travnik Leotar 1 ko dunjaluk, mesari moraju dobiti sada 2-0
19.03. 15:00 Rudar P. Velež -1, Kvaliteta na strani Rudara, a entuzijazam na strani Veleza, moguce da Borac vrati X iz Vrapcica zato 1-1
19.03. 15:00 Borac Čelik-1 će vjerovatno i biti, mada je i prošle godine Čelik namučio Borca. Realno Čelik može uzeti bod ako sve bude pošteno, ali mislim da će slaviti Borac iz kasnog penala 2-1.
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. -X prošlo kolo sam pogodio debakl Zmajeva u Trebinju i bio sam u pravu, uprkos prijetnjama i psovanju na p.m primitivnih pojedinaca iz Gradačca. Duel dvije ekipe sa trenutno najgorom formom, te mislim da je X najrealniji. 1-1
19.03. 15:00 Budućnost Slavija -1, Slavija je uzas, Buducnost ovo uzima i ostaje u kakvoj takvoj trci za opstanak 1-0
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda -1 , Sloboda ima kvalitet ali ne toliki da uzme bod na Grbavici, ako plavi budu imali svoj dan, sigurno ce uzeti 2-0
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z.1, Vucovi kvalitetniji a Drina nakon Vojvode u raspadu 2-0
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo-X, Realan je X, mada se komsije trebaju cuvati kuhinje kao prosli put. Sarajevo ima kvalitet i da uzme ali i da propusti bodove nekom greskom. 1-1
Slazem se sa ovom prognozom. Zanima me znate li koliko je penala u ovoj sezoni svirano nama a koliko borcu?

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 16 mar 2011, 12:51

Za Zeljeznicar je svirano 6 penala,a protiv Zeljeznicara 2,za Borac su svirana 2 penala,3 protiv.Ako sam dobro shvatio.Ma bitno da Borac namjesta.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 16 mar 2011, 12:57

zeljovac87 je napisao/la:Slazem se sa ovom prognozom. Zanima me znate li koliko je penala u ovoj sezoni svirano nama a koliko borcu?
Jos uvijek bolesnik sa anamo onog bolesnog foruma se predstavlja kao zeljovac :lol: I onda pricaju o nekakvim kompleksima :lol:

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 16 mar 2011, 13:01

Strauss je napisao/la:
zeljovac87 je napisao/la:Slazem se sa ovom prognozom. Zanima me znate li koliko je penala u ovoj sezoni svirano nama a koliko borcu?
Jos uvijek bolesnik sa anamo onog bolesnog foruma se predstavlja kao zeljovac :lol: I onda pricaju o nekakvim kompleksima :lol:
Ako pijes, ti lezi malo odmori... :mrgreen:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 16 mar 2011, 13:03

željo - sloboda 1 ma ovo se nema sta pricat, zeljo je jaci.
zrinjski - sarajevo 2 vjerujem sarajevu,dobili su od nas 3 boda sada je da se oduze :D
olimpic - drina 1 potrebno nama
borac - čelik 2- Celik ide uzdignute glave i trazi pobjedu.Borac ce se opustit ko vime tako da ce celik iskoristit sanse
travnik - leotar 1 MESARI,PIROTA
zvijezda - široki 1 komšijski
BUDUĆNOST - slavija 1 bodovi spasa ;)
rudar - velež 1 Rudar kod kuce kao Mancester
1947!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 16 mar 2011, 13:03

zeljovac87 je napisao/la:
Strauss je napisao/la:
Ako pijes, ti lezi malo odmori...
Nista, volio bih danas pred tekmu da te upoznam, cisto pet minuta razgovora. Ako pogrijesim, ovdje cu ti se javno izviniti. Moze li RBA(pacijentu) ? :lol:

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 16 mar 2011, 13:07

Travnik - Leotar 2-0
Rudar - Velež 2-1
Borac - Čelik 1-0
Zvijezda - Široki Brijeg 0-1- ja sam zvijezdin navijac , al je zvijezda toliko losa. i nema sansi za pobjedu a siroki je kvalitetna ekipa da to i iskoristi, uz naravno odlicno sudjenje za gosta
Budućnost - Slavija 1-2
Željezničar - Sloboda 2-1
Olimpic - Drina 4-1
Zrinjski - Sarajevo 2-1

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 16 mar 2011, 13:20

Travnik-Leotar 1
Izmedju dva zla,pobjedice vece zlo. :mrgreen: Hehehehe,nemam neki poseban komentar,eto cisto jer se igra na Piroti,da se igra na Policama,opet bi isao na domacinsku pobjedu.Dakle kecina,Fajic daje gol.

Željezničar-Sloboda X
Iako znam da je Zeljeznicar na svom terenu pravo jak,domacinske pobjede nikad ne dolaze u pitanje,medjutim ovaj put se umjesao taj Kup BiH srijedom,protiv jakog protivnika,na kojem ce se dosta istrositi igraci,ipak im je to bitna utakmica,motiv za osvajanje kupa je ogroman.Pa mislim da ce tu dati maksimum svoj,i bice malkice izmoreni za taj subotnji mec protiv Tuzlaka.Tu vidim neku istina,ne bas veliku,priliku da Sloboda dodje do boda.Malo je i navijacki,ali opet,ne i nemoguce.Mora i Zeljeznicar jednom kiksati kuci.

Budućnost-Slavija 2
Buducnost ubjedljivo najslabija ekipa Premijer Lige,slabiji su i od Drine,medjutim i ona ce nazalost u nizi rang zajedno sa ovima.Dakle Slaviji bodovi,svi.

Zrinjski-Sarajevo 1
Mislim da ce Zrinjski ovo uzeti,i da ce konacno pobjeci iz opasne zone.Odigrali su dobar mec protiv Slavije,zamalo ih iznenadili.To ce im cini se biti jos veci motiv da kod kuce grizu do kraja.Sarajevu dajem neke sanse da izvuce nerjeseno,mada mislim da su od titule odustali,a Evropa im ne bi trebala biti upitna.

Zvijezda-Široki Brijeg 1
Ma Siroki katastrofa ove polusezone,Olimpik ih je demolirao pred njihovom publikom,plus igraju jos Kup,bice znatno umorniji,ne vidim kako bi mogli do bodova u Gradaccu.

Olimpic-Drina Zvornik 1
U Drini raspad sistema,i stvarno mi je zao,jer su mi ful simpatican klub,imaju kvalitet za opstanak,imali su i ljudinu od trenera,ali jednostavno uprava ne djeli njihove ambicije... Steta velika.:(

Rudar Prijedor-Velež 1
Prijedorcani nastavljaju niz,potvrdjuju 3 boda iz Zvornika,a Velez nastavlja grcati u borbi za opstanak.

Borac-Čelik 1
Jako,jako teska utakmica za moj klub.Celik dolazi maksimalno nalozen,da se osveti za poraz kod kuce.Ako ponovimo utakmicu kao protiv Drine,uz naravno bolju realizaciju,ne brinem se.Mislim da smo puno kvalitetnija ekipa,sa boljim pojedincima.Nadam se fer i postenoj igri,steta sto nece biti prenosa,ali nek bolji pobjedi.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 mar 2011, 13:23

jubitubi je napisao/la:Za Zeljeznicar je svirano 6 penala,a protiv Zeljeznicara 2,za Borac su svirana 2 penala,3 protiv.Ako sam dobro shvatio.Ma bitno da Borac namjesta.
I svaki penal za Zelju je imao vise smisla od onoga koji je sviran za borac protiv drine :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 16 mar 2011, 13:27

pile87 je napisao/la: I svaki penal za Zelju je imao vise smisla od onoga koji je sviran za borac protiv drine :mrgreen:
Pa dobro eto,je l postoji mozda i najmanja mogucnost,da je sudija jednostavno lose procjenio,je l postoji ta opcija u nasoj ligi?!Pogotovo kad se zna da je Borac imao 19 suteva,4 100% neiskoristene prilike,i eto taj penal...

Uostalom,da nije sviran taj penal,bio bi gol vjerovatno,tako da je svejedno.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 mar 2011, 13:30

jubitubi je napisao/la:
pile87 je napisao/la: I svaki penal za Zelju je imao vise smisla od onoga koji je sviran za borac protiv drine :mrgreen:
Pa dobro eto,je l postoji mozda i najmanja mogucnost,da je sudija jednostavno lose procjenio,je l postoji ta opcija u nasoj ligi?!Pogotovo kad se zna da je Borac imao 19 suteva,4 100% neiskoristene prilike,i eto taj penal...

Uostalom,da nije sviran taj penal,bio bi gol vjerovatno,tako da je svejedno.
naravno da postoji mogucnost lose procjene od strane ljudi u crnom :mrgreen: samo ti ja hocu reci da sam za razliku od tebe vidio veliki dio tih penala i da nisu napamet svirani nego da su bili...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 16 mar 2011, 13:32

pile87 je napisao/la: naravno da postoji mogucnost lose procjene od strane ljudi u crnom :mrgreen: samo ti ja hocu reci da sam za razliku od tebe vidio veliki dio tih penala i da nisu napamet svirani nego da su bili...
Statistika ne laze,6 penala za vas,2 za nas.Da li su bili,ili nisu,uopste necu da ulazim,ako ti kazes da jesu,okej.I to je to.

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 16 mar 2011, 13:33

silenT. je napisao/la:Travnik - Leotar - 1... Kiropraktičari iz Travnika nude besplatno lomljenje kičmi i ostalih dijelova tijela na Piroti... Trebinjci također poznati po MMA vještinama imaju izgleda, ali minimum jer im fali nekolicina standardnih pojedinaca kao što su Fedor, Brock Lesnar, Velasquez, Cro Cop itd..... 3:0
Rudar P. - Velež - 1... Prijedorčani na najljepšem stadionu u Galaksiji gdje je kamerman gostujući trener (u ovom slučaju Odović) kirišu na 3 boda.... nebi trebalo biti problema za Prijedorčane ipak oni idu u Europu, a i Velež će biti bez trenera koji mora snimati utakmicu pa poslati izvještaj za BHT... 2:0
Borac - Čelik - X... ovdje će Čelik do boda jer su iz Zenice...1:1
Zvijezda - Široki B. - 1... uuuuuu gutava utakmica...kažu meni u Gradačcu da poslije Barcelone Zvijezda igra najljepši fussbal u Europi...2:1
Budućnost - Slavija - 2... presudit će najkvalitetniji nogometaš ovih prostora... dijamant koji se rađa jednom u milion godina... njegov stil igre koji zadivljuje mase, njegovo poštenje i ljudskost fascinuju mnoge... mnogi se usude reći da je on najveći džentlmen u svijetu nogometa rame uz rame sa Del Pierom, Maldinijem... naravno svi ste već pogodili o kome je riječ, duša od čovjeka, Bojan Regoje.... 0:1
Željezničar - Sloboda - 1... ovdje Željo pobjeđuje 2-3 razlike... nevidim razlog zašto Tuzlaci uopće unajmljuju autobus do Sarajeva... znaju li uopće koliko gorivo košta ??? da ne idu na gostovanja mogli su stadion davno završit... 3:0
Olimpic - Drina Z. - 1... nevidim da Drina može išta Olimpicu pred njihovom armijom navijača... pred užarenom atmosferom po najavama portala haha.tifo.nidjeveze.bu najavljuje se 50 000 ljudi na Koševu... mislim da Drina tu nema šta tražit...2:0
Zrinjski - Sarajevo - 1... hmmm zanimljiva tekma... Zrinjski najstariji klub u BiH protiv Sarajeva kojeg je osnovao drug Tito 46. godine.... pa klub s tradicijom će ovdje do pobjede iako će Sarajevo opasno prijetiti iz bunkera... 1:0
Hahahahahahaha svaka cast drug za post nije da si samo isfuro komplet ligu i klubove nego i nas na forumu hahahaha

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 16 mar 2011, 16:28

Zeljo-Sloboda, x2- Protiv sarajeva nismo imali srece mora negdje procepiti, a i zeljo ce biti umoran od kupa :lol:
Olimpik-Drina, 1x- Olimpik igra slabo na domocem terenu,a drini je svaka utakmica presudna
Zrinjski -Sarajevo, 1x- Zrinski mora dobiti sve utakmice kod kuce da se izbori za opstanak, sarajeve solidno igra na strani .... zanimljiv mec
Travnik-Leotar, 1- Travnik kvalitetnija ekipa na svom terenu
Rudar-Velez, 1- Velez nema snage da nastavi sjajan niz bez poraza
Borac-Celik, 1- Borac puno jaci i kvalitetni tim
Zvijezda-Siroki 1- Siroki umoran od kupa i novi trener treba se jos malo igrati ekipa
Buducnost-Slavija, x- Buducnost prosipa bodove na svom terenu slavija solidan tim
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 16 mar 2011, 16:33

"- $ x " $.
? - $ 2 $ ".
" - сарајево 1 све је ту $.
" - ? 1 ово се ? " пет $.
$ - ? 1 " " ово ".
& - ? 1 ? у ? $,$ " ".
$ - " 2 " & по " ? састав.
$ - ? 2 - ? " ? за & са " $.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 16 mar 2011, 17:15

Zeljeznicar /SARAJEVO/-Sloboda/TUZLA/ 1- Zeljo puno jaci, Sloboda totalno van forme i totalno bez sanse

Olimpic/SARAJEVO/-Drina/ZVORNIK/ 1- Olimpic je puno kvalitetniji, to je pokazao sad zadnju utakmicu sa Sirokim. Drina nema kvalitet, ima agresivnost, ali to nije dovoljno, uz to izgubili su trenera Vojvodica, jedinog covjeka koji bi mozda mogao nesto uciniti

Zrinjski/MOSTAR/ -Sarajevo 2 Zrinjski ce igrati pod imperativom pobjede, Sarajevo realno mnogo jaca ekipa, ako Varesanovic bude imao kompletnu ekipu, uz jednu mudru taktiku uz neizbjezno srljanje Zrinjskog(jer oni moraju po svaku cijenu pobijediti), Sarajevo bi tu cinjenicu moglo da iskoristi i da pobijedi

Travnik-Leotar/TREBINJE/ 1- Travnik puno jaci na Piroti

Rudar/PRIJEDOR/-Velez/MOSTAR/ 1X- Rođeni lijepo igraju ovog proljeca i ako tako nastave, mogli bi se i iz Prijedora vratiti neporazeni
Borac/BANJALUKA/-Celik/ZENICA/ x2 - Svi koji misle da ce Borac lako do pobijede grdno se varaju i prosle godine Celik dobro namuci Borca, Vukelja u 96. minutu donese pobjedu Borcu od 2:1, s tim da je Celik poveo 1:0. Dakle Borac jeste dobio, ali uz pomoc guzovace i teske srece :D , dakle o nekom izrazitom kvalitetu Borca u odnosu na Celik nema ni govora, bez obzira na poziciju na tabeli. Ako budemo igrali kao protiv Sarajeva na Kosevu. Zelje na Grbavici, Sirokog na Pecari, mozemo konacno kuci uzdignuta cela.

Zvijezda/GRADACAC/-Siroki Brijeg 1X - Zvijezda neuvjerljiva vala i ovog proljeca. Donekle su zablistali protiv Travnika, zatim totalno zakazali i super prosli sa Zeljom, onda ih je Leotar razvalio , a sada im dolazi Siroki koji objektivno ima bolju ekipu od domacina, a isto tako dolazi da se vadi poslije niza poraza. Teska utakmica...

Buducnost/BANOVICI/-Slavija/ISTOCNO SARAJEVO/ 1- Zadnji voz za Banovicane, sad ako kiksaju, nema vise sumnje da ce napustiti drustvo najboljih. Slavija ove godine nije neka ekipa, po meni povoljna sansa za Banovicane, da se pokusavaju spasiti
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 16 mar 2011, 21:39

ti "penal statistika" haj kolko je utakmica ZELJO dobio jedan razlike zahvaljujuci penalu :)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 17 mar 2011, 00:03

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:
silenT. je napisao/la:Travnik - Leotar - 1... Kiropraktičari iz Travnika nude besplatno lomljenje kičmi i ostalih dijelova tijela na Piroti... Trebinjci također poznati po MMA vještinama imaju izgleda, ali minimum jer im fali nekolicina standardnih pojedinaca kao što su Fedor, Brock Lesnar, Velasquez, Cro Cop itd..... 3:0
Rudar P. - Velež - 1... Prijedorčani na najljepšem stadionu u Galaksiji gdje je kamerman gostujući trener (u ovom slučaju Odović) kirišu na 3 boda.... nebi trebalo biti problema za Prijedorčane ipak oni idu u Europu, a i Velež će biti bez trenera koji mora snimati utakmicu pa poslati izvještaj za BHT... 2:0
Borac - Čelik - X... ovdje će Čelik do boda jer su iz Zenice...1:1
Zvijezda - Široki B. - 1... uuuuuu gutava utakmica...kažu meni u Gradačcu da poslije Barcelone Zvijezda igra najljepši fussbal u Europi...2:1
Budućnost - Slavija - 2... presudit će najkvalitetniji nogometaš ovih prostora... dijamant koji se rađa jednom u milion godina... njegov stil igre koji zadivljuje mase, njegovo poštenje i ljudskost fascinuju mnoge... mnogi se usude reći da je on najveći džentlmen u svijetu nogometa rame uz rame sa Del Pierom, Maldinijem... naravno svi ste već pogodili o kome je riječ, duša od čovjeka, Bojan Regoje.... 0:1
Željezničar - Sloboda - 1... ovdje Željo pobjeđuje 2-3 razlike... nevidim razlog zašto Tuzlaci uopće unajmljuju autobus do Sarajeva... znaju li uopće koliko gorivo košta ??? da ne idu na gostovanja mogli su stadion davno završit... 3:0
Olimpic - Drina Z. - 1... nevidim da Drina može išta Olimpicu pred njihovom armijom navijača... pred užarenom atmosferom po najavama portala haha.tifo.nidjeveze.bu najavljuje se 50 000 ljudi na Koševu... mislim da Drina tu nema šta tražit...2:0
Zrinjski - Sarajevo - 1... hmmm zanimljiva tekma... Zrinjski najstariji klub u BiH protiv Sarajeva kojeg je osnovao drug Tito 46. godine.... pa klub s tradicijom će ovdje do pobjede iako će Sarajevo opasno prijetiti iz bunkera... 1:0
Hahahahahahaha svaka cast drug za post nije da si samo isfuro komplet ligu i klubove nego i nas na forumu hahahaha
Koji KRALJ svaka cast legendo hahahahahah.........
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.