FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- anton 1983
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Znači ja kažem da je bio, ti kažeš da nije bio, a kaj kažu mediji?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
bold1 - stereotipi.anton 1983 je napisao/la: Gle magica, ja nemsilim da si ti glup ili da ti nešto nerazumiješ. Dapače ja mislim nešto sasvim suprotno od toga. Tvoj problem je kaj si talijan i to ti neda da budeš objektivan, da se razumiješ u nogomet, te da se ljudima negadišNormalnog, poštenog, objektivnog i NEciganskog talijana ja još nisam sreo...
Eto još uvijek do sada nisi nigdje rekao da je Inter zabio prvi gol iz offsajda a dereš se na sav glas kad je Fiorentina u pitanju. Isto tako sa druge strane nevidiš baš ponosne bavarce da se previše obasipaju na suca, makra nas je jučer oštetio...Pređi na našu starnu progledat ćeš, sa naše strane svijet izgleda drugačije
bold2 - diskutabilno.
bold3 - ne derem se za Firenzu, samo tvrdim da nije jednako zaledje od 15 cma i zaledje ko plakar.
bold4 - kobasice mogu da konzumiram i bez icije pomoci. Pastu, pizzu i sladolede ne bataljujem zbog istih.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pozzz gledao sam haha,de tjesi se dosta je forumasa reklo da je ofsajdInterista di cuore je napisao/la:[youtube][/youtube]
pauziraj na 28 i 29 sekundi pa vidi jel bio offside ? nemoj da se izvlacite na nesto sto nije istina !
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Interista di cuore je napisao/la:[youtube][/youtube]
pauziraj na 28 i 29 sekundi pa vidi jel bio offside ? nemoj da se izvlacite na nesto sto nije istina !
a kaj kazu mediji ? pogledaj fino,pa da pricamo o tvojoj objektivnosti
cuj ovog dosta je forumasa reklo da je ofsajd
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
Bundesliga
- Kontakt:
Sinoc je komentator na utakmici rekao da je ofsajd , i vidi se da je ofsajd ali sada nije bitno jer je gotova utakmica .
I am not yet born; O hear me.
- anonymousHD
- Kontakt:

Pogledaj nogu Pranjića.
- anton 1983
- Kontakt:
Inače nebi bilo loše da daš malo veću sliku!anonymousHD je napisao/la:
Pogledaj nogu Pranjića.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Ovo nije ofsajd.
Tijelo Eto'oa je bilo u ofsajdu, ali noge nisu, a pravilo je takvo da noga mora biti naprijed kako bi se svirao ofsajd. Prema tome, regularan gol Eto'oa, i sjajna asistencija Pandeva, vrijedi reci.
Tijelo Eto'oa je bilo u ofsajdu, ali noge nisu, a pravilo je takvo da noga mora biti naprijed kako bi se svirao ofsajd. Prema tome, regularan gol Eto'oa, i sjajna asistencija Pandeva, vrijedi reci.
Zadnja izmjena: polga, dana/u 16 mar 2011, 13:04, ukupno mijenjano 2 puta.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- Interista di cuore
- Kontakt:
treba veca slika,jer je komentator a i dosta forumasa reklo da je offsideanonymousHD je napisao/la:
Pogledaj nogu Pranjića.
hahahahhahaha znao sam da ce trazit vecu sliku,jer video a ni mala slika nisu dovoljni
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma ova već bila upload, pa reko lakše da nju stavim. Evo i malo veća slika.anton 1983 je napisao/la: Inače nebi bilo loše da daš malo veću sliku!

Ako to ne razumijes, odi si potrgat svapske diplome. Nisi ih dostojan.anton 1983 je napisao/la:Bolje napiši smislen post da te ceo svet razumije...MaGiCa je napisao/la:
bold1 - stereotipi.
bold2 - diskutabilno.
bold3 - ne derem se za Firenzu, samo tvrdim da nije jednako zaledje od 15 cma i zaledje ko plakar.
bold4 - kobasice mogu da konzumiram i bez icije pomoci. Pastu, pizzu i sladolede ne bataljujem zbog istih.![]()
A i kak dopuštate ovakve članove poput ovoga bundesliga na forum?
Ma vratilo se bayernu ono sto je on Fiorentini isto uradio,gol iz ofsajda koji se vidi s mjeseca 
- anton 1983
- Kontakt:
Interista di cuore je napisao/la:
treba veca slika,jer je komentator a i dosta forumasa reklo da je offside
hahahahhahaha znao sam da ce trazit vecu sliku,jer video a ni mala slika nisu dovoljni![]()
![]()
Ne tražim ja to zbog toga, ja sam uvjeren da je offsajd. A SLUČAJNO KADA NEBI BIO, sudac zbog nesigurnosti svoje pošto to nemože vidjeti, mora suditi ofsajd...
Ja sam se samo sprdo na to, da je lik dao sliku na kojoj niš nemreš vidjeti da ja to pogledam!
nek da onu iz zraka ak je faca!
- Interista di cuore
- Kontakt:
nije ovo dobro pauzirano,ne vidi se tu kad je Pandev tacno dodo

eto ti i veca slika
eto ti i veca slika
Ruka je u offsideu 
Zadnja izmjena: Leader, dana/u 16 mar 2011, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
- red devil88
- Kontakt:
Nije ofside i nema se tu sta pricati a i u ostalom i da jest sta imate sad od toga ?anonymousHD je napisao/la:Ma ova već bila upload, pa reko lakše da nju stavim. Evo i malo veća slika.anton 1983 je napisao/la: Inače nebi bilo loše da daš malo veću sliku!![]()
Glory Glory Man United !!! 
- Interista di cuore
- Kontakt:
ko bolan ovdje nece da prizna ocigledno ? mi jel ? pa ti si ovdje doso i ser.es prvo kako nije Inter zasluzeno proso,pa si se tu usutio,pa onda se.res da je offside,pa kad ti dokazemo i to onda opet imas obraza da se.res ?
ako si objektivan budi covjek cestitaj i ne smaraj !
P.S. offside je ako je u offside dio tjela kojim mozes zabit,a ruka,kolko ja znam,to nije
P.S. offside je ako je u offside dio tjela kojim mozes zabit,a ruka,kolko ja znam,to nije
Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 16 mar 2011, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
- red devil88
- Kontakt:
Im Zweifel für den Angreifer sto znaci (kad nisu sigurni u korist napadaca iz pravilnika DFB-a) tako da ne pricaj gluposti molim teanton 1983 je napisao/la:Interista di cuore je napisao/la:
treba veca slika,jer je komentator a i dosta forumasa reklo da je offside
hahahahhahaha znao sam da ce trazit vecu sliku,jer video a ni mala slika nisu dovoljni![]()
![]()
![]()
Ne tražim ja to zbog toga, ja sam uvjeren da je offsajd. A SLUČAJNO KADA NEBI BIO, sudac zbog nesigurnosti svoje pošto to nemože vidjeti, mora suditi ofsajd...
Ja sam se samo sprdo na to, da je lik dao sliku na kojoj niš nemreš vidjeti da ja to pogledam!![]()
nek da onu iz zraka ak je faca!
- red devil88
- Kontakt:
A znamo da su cigani ali jbg prodjese vas haahanton 1983 je napisao/la:Nije ti ovo rasprava o tome jel je il nije ofsajd, nego o tome kakvi su talijani ciganired devil88 je napisao/la:
Nije ofside i nema se tu sta pricati a i u ostalom i da jest sta imate sad od toga ?
ali hajde vise srece drugi put
Dzenane, taj koji je dosao da s.ere ovde je obican troll meister i kobasicar. To je njegova dusevna hrana da s.ere po Serie A. Njegovi termini su "Serie Gnoj", "Mafia A", "Gnoj A" i slicno. Ironicno, na njegovom privatnom forumu ga ljudi odavno ignorisu, pa sad ovde mora da se hrani. Batali raspravu sa njim.Interista di cuore je napisao/la:ko bolan ovdje nece da prizna ocigledno ? mi jel ? pa ti si ovdje doso i ser.es prvo kako nije Inter zasluzeno proso,pa si se tu usutio,pa onda se.res da je offside,pa kad ti dokazemo i to onda opet imas obraza da se.res ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.