RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Zeljo dobar kuci, bod dobar, pobjeda odlicna. Sve je ovo u pet deka, mogu nas vrlo lahko mlatnut 1,2-0
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Pitari mogu uzeti nekoga samo ako Klaf ne računa na njega,još izgleda niste svjesni ko je Kevelj.Sad imam jedno pitanje:Da li je neki trener prije Klafurića radio i PL BiH a da ima duplu krunu osvojenu u nekoj drugoj Evropskoj ligi?Poljska liga je jača ne samo od naše već i od većine liga u okruženju.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
-
- Kontakt:
Ko sumnja u trenera lud je totalno.Da izgubimo na Grbavici 5-0, nece biti do njega,mislim ono metaforicki.Pokazao je da zna prepoznat prptivnika,postavit taktiku, a igraci pokazali da znaju igrat fudbala i da smo prakticno dobra ekipa. I protiv Sirokog smo mi bolji bili, ali eto jedna mala greska pojedinca i majstorija njihovog pojedinca. Nije Klaf upitan vise, cak nije vise nista upitno,vrijeme je za iskorak u smislu rezultata i pojacavanja igrackog kadra pa i mozda nekog iskoraka u evropi. Malo znanja,malo srece da se poklopi nesto. Tribina se radi,omladinska skola na mjestu,uprava na mjestu, radi se u tisini s pogledom u buducnodt a ne na instant rezultat. To je odlicno,ne treba se zalijetati ni u cemu, dan po dan, trening po trening, utakmica po utakmica. Po meni nikad liga nije bila jaca (iznenade posusje, gosk, sloga sve ekipe iz vrha), a Velezova najbolja sezona od kad smo se vratili po bodovnom saldu.emil02in je napisao/la: ↑03 dec 2023, 21:58Pitari mogu uzeti nekoga samo ako Klaf ne računa na njega,još izgleda niste svjesni ko je Kevelj.Sad imam jedno pitanje:Da li je neki trener prije Klafurića radio i PL BiH a da ima duplu krunu osvojenu u nekoj drugoj Evropskoj ligi?Poljska liga je jača ne samo od naše već i od većine liga u okruženju.
-
- Kontakt:
Po meni fali energicnosti i malo vise da.nabrije igrace ...Direktorcic je napisao/la: ↑03 dec 2023, 22:27Ko sumnja u trenera lud je totalno.Da izgubimo na Grbavici 5-0, nece biti do njega,mislim ono metaforicki.Pokazao je da zna prepoznat prptivnika,postavit taktiku, a igraci pokazali da znaju igrat fudbala i da smo prakticno dobra ekipa. I protiv Sirokog smo mi bolji bili, ali eto jedna mala greska pojedinca i majstorija njihovog pojedinca. Nije Klaf upitan vise, cak nije vise nista upitno,vrijeme je za iskorak u smislu rezultata i pojacavanja igrackog kadra pa i mozda nekog iskoraka u evropi. Malo znanja,malo srece da se poklopi nesto. Tribina se radi,omladinska skola na mjestu,uprava na mjestu, radi se u tisini s pogledom u buducnodt a ne na instant rezultat. To je odlicno,ne treba se zalijetati ni u cemu, dan po dan, trening po trening, utakmica po utakmica. Po meni nikad liga nije bila jaca (iznenade posusje, gosk, sloga sve ekipe iz vrha), a Velezova najbolja sezona od kad smo se vratili po bodovnom saldu.emil02in je napisao/la: ↑03 dec 2023, 21:58Pitari mogu uzeti nekoga samo ako Klaf ne računa na njega,još izgleda niste svjesni ko je Kevelj.Sad imam jedno pitanje:Da li je neki trener prije Klafurića radio i PL BiH a da ima duplu krunu osvojenu u nekoj drugoj Evropskoj ligi?Poljska liga je jača ne samo od naše već i od većine liga u okruženju.
Kao npr Feđa .. psiholog ...
Ne znam ali mi izgledaju jednu tekmu nabrijani drugu ne.... pa.se bojim da na grbavici izgube volju...
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa nisu ni sa Feđom svaku igrali motivisano
sjeti se onih poraza nakon AEK-a

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Uvijek treba jedna doza nabrijanosti ali bitnija je hladna glava i to Klafuric strasno prenosi na tim. To sam prije Zrinjskog pisao i bas smo tako odigrali. Obicno smo do sada vise srcem igrali nego mozgom i to nam se nekim greskama odbijalo o glavu. Sada to ide nekim drugim tokom strpljivo se igra i citavu utakmicu se pritisce. Sada hocemo li ga dati u 40' kao Zrinjskom u 70' kao Sarajevu ili nikako to je pitanje srece i naseg kvaliteta. Misljenja sam da i u petak trebamo igrati na isti nacin bez nekih lozenja igrati cekati ih i strumfovi ce sami sebe dobiti
Klaf je najjace pojacanje Veleza zadnjih godina.
od srca se nadam 3-4 igraca vrhunske kvalitete na zimu koji momentalno uskacu u prvu postavu zbog svoje kvalitete...tek tad ne da cemo ciljati evropu nego cak i na prvo mjesto lov bi bio.
od srca se nadam 3-4 igraca vrhunske kvalitete na zimu koji momentalno uskacu u prvu postavu zbog svoje kvalitete...tek tad ne da cemo ciljati evropu nego cak i na prvo mjesto lov bi bio.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Po referencama i svemu dosad viđenom, nema sumnje da na našoj klupi trenutno sjedi najbolji trener lige.
Vjerovatno ga pitari dovode na zimu
, zato ga ne treba puno hvalit.
Next Željo.
Plavi su u velikim problemima koji nas ne smiju zavarati.
Prošlu utakmicu su igrali pod ručnom, ignorišu novog trenera a već ih je pola na transfer listi.
Njihovi pojedinci će biti nabrijani na nas, dobra prilika da se dokažu. Mekić se npr povezuje sa nama.
Zato vjerujem u čvrstu utakmicu.
Nadam se da ćemo ostati na zemlji jer smo u dobroj formi. Greške smo sveli na minimum i zbog toga imamo rezultat.
Vjerovatno ga pitari dovode na zimu

Next Željo.
Prošlu utakmicu su igrali pod ručnom, ignorišu novog trenera a već ih je pola na transfer listi.
Njihovi pojedinci će biti nabrijani na nas, dobra prilika da se dokažu. Mekić se npr povezuje sa nama.
Nadam se da ćemo ostati na zemlji jer smo u dobroj formi. Greške smo sveli na minimum i zbog toga imamo rezultat.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
mozak je napisao/la: ↑04 dec 2023, 08:31Po referencama i svemu dosad viđenom, nema sumnje da na našoj klupi trenutno sjedi najbolji trener lige.
Vjerovatno ga pitari dovode na zimu, zato ga ne treba puno hvalit.
Next Željo.

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Nikako sad dočekati taj petak. Baš imam neki dobar osjećaj.
S tim da ne treba ih podcijeniti, neće ovo biti nimalo laka utakmica. Željo se jednostavno mora vaditi i moraju nekoga dobiti.
Ako mi budemo pravi, ne vjerujem da Željo ima igrače koji mogu stići i nadigrati Oreča, Šturma, Gulaša.... Baš imamo dobar tim.
S druge strane, mi smo u 3 vrlo teška kola izvukli 7 bodova protiv direktnih konkurenata za Evropu. Imamo i realnu šansu da zimsku pauzu dočekamo na 3 mjestu sa finom bodovnom razlikom u odnosu na sredinu tabele.
Mislim da ove godine 4to mjesto također vodi u Evropu jer ne vjerujem da kup može osvojiti neko ko nije na prva 4 mjesta na tabeli trenutno.
S tim da ne treba ih podcijeniti, neće ovo biti nimalo laka utakmica. Željo se jednostavno mora vaditi i moraju nekoga dobiti.
Ako mi budemo pravi, ne vjerujem da Željo ima igrače koji mogu stići i nadigrati Oreča, Šturma, Gulaša.... Baš imamo dobar tim.
S druge strane, mi smo u 3 vrlo teška kola izvukli 7 bodova protiv direktnih konkurenata za Evropu. Imamo i realnu šansu da zimsku pauzu dočekamo na 3 mjestu sa finom bodovnom razlikom u odnosu na sredinu tabele.
Mislim da ove godine 4to mjesto također vodi u Evropu jer ne vjerujem da kup može osvojiti neko ko nije na prva 4 mjesta na tabeli trenutno.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
Samo ne treba unaprijed upisivati 3 boda, a u to ne sumnjam. Sto kaze Campobello Klafuric to gospodski upakuje, realno. Nema hajca kao kod Fedje idemo mi smo najludji pa ako ispusemo ispusemo. Korak po korak, samo pristup ostaviti kao da je zrinjski ili Sarajevo. Prije par godina slicna situacija, samo nam Zeljo dolazio kuci. Ljudi zaredali poraze, nema ko ih nije dobio, mi vec 3 boda upisali, kad na kraju jedva 2-2 izvukosmo cini mi se.
19V22
Tačno tako i sa druge strane imaš 11 igrača, ako se ne postave kako treba može biti problem. Isti taj tim je pobjedio borca početkom sezone.Cernica22 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 09:42Samo ne treba unaprijed upisivati 3 boda, a u to ne sumnjam. Sto kaze Campobello Klafuric to gospodski upakuje, realno. Nema hajca kao kod Fedje idemo mi smo najludji pa ako ispusemo ispusemo. Korak po korak, samo pristup ostaviti kao da je zrinjski ili Sarajevo. Prije par godina slicna situacija, samo nam Zeljo dolazio kuci. Ljudi zaredali poraze, nema ko ih nije dobio, mi vec 3 boda upisali, kad na kraju jedva 2-2 izvukosmo cini mi se.
-
- Kontakt:
Draže bi mi bilo mlatnuti Želju nego Pitare, tako je uvijek bilo..Ali nemamo s njima nikako pozitivan skor - čini mi se na Grbavici uvijek odigramo loše, nalože se oni protiv nas a mi nekako kao da se prepadnemo. Vrijeme je i da Grbavicu izdominiramo, bolji momentum od ovoga nećemo imati i hajmo ih pokazati koliko smo dobri i naružiti ovaj put. Neka bude 1:3 da ne bude da nisu gola dali.. 

Neće biti lako sa Željom na Grbavici i neriješeno bi bilo solidan rezultat. Njima gori pod nogama, ginut će za svaku loptu jer im je ovo biti ili ne biti poslije "bruke" sa Tuzla CItyem. Kući oni nisu toliko loša ekipa tako da bi upisivanje nekih bodova unaprijed bilo suludo.
-
- Kontakt:
Nama 4 boda igraju odlicno u zadnje dvije utakmice, tako da ne treba izazivat sudbinu. 
ooooo hajde jbigaaa hajde jbigaa!

ooooo hajde jbigaaa hajde jbigaa!

#musvdg
3 boda smo daleko od drugog mjesta. Samo strpljivo i pametno!
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Željo ima odličnih igrača, sad što su im rezultati ovakvi to je pitanje za njihovu upravu. Nama je x na Grbavici više nego dobar jer Željo je Željo.
Feja yebo li ti Sero i Gosk pleme nesposobno gdje mi bodove kuci prosusmo u pm. Tacno sam imao osjecaj da ce Zvijezda danas iznenaditi. Samo da je 3 boda upisati u petak i cekati iduce kolo medjugorce i Sarajevo da neko kiksa.
19V22
X je zadovoljavajući na Grbavici uz uslov da dobijemo Igmana zadnje kolo.
Igra li Sivac za njih u petak?
Igra li Sivac za njih u petak?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jelica ocekujem, stari je to njihov igrac. Sivac, Jelic ili eventualno Peljto.
19V22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.