FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sudija nije zdrav. Kakvo sudjenje grob te ****.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Panjina poljska.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nevjerojatno je šta im sudac dozvoljava
Cuj to zuti Cancelu
ako je iko trebao dobiti zuti to je smecar Corea za simuliranje

**** te grob sta ne mogu da zabiju.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ovo je samo neiskustvo yamala nazalost
Yamal samo usao a ne moze potrcati kako treba, fizicka sprema na nivou Omče.
Yamal nema kvalitet da igra na ovom nivou.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Yamal se prepao pa se odmah rijesio lopte…trebao je povuci jos loptu i kasnije odluciti dal zavrsiti ili dodati… ali nema veze neiskustvo je to…
Oni 4 zuta kartona a mi 6…hehehe smijesno
Oni 4 zuta kartona a mi 6…hehehe smijesno
Sad je svima jasno zasto se Barca ovoliko pati ove sezone i zasto prosipa bodove.
Osnovni problem je prelosa realizacija, veliki broj neiskoristenih sansi, plus rekorderi po broju pogodjenih stativa/precki.
Poljsko i brazilsko govedo sistematski unistavaju Barcu svojom losinom ! iz utakmice u utakmicu. Decision Raphinhe je na nivou retardirane osobe.
Na te pozicije se jednostavno moraju dovesti bolji igraci ili cemo ovdje i dalje psovati Xavija, nazivati ga debilom itd.
Pena igrac utakmice
steta sto je momak rezervni golman i sto ce na klupu cim se Mats vrati. Zasluzuje negdje da brani kao prvi golman.
Osnovni problem je prelosa realizacija, veliki broj neiskoristenih sansi, plus rekorderi po broju pogodjenih stativa/precki.
Poljsko i brazilsko govedo sistematski unistavaju Barcu svojom losinom ! iz utakmice u utakmicu. Decision Raphinhe je na nivou retardirane osobe.
Na te pozicije se jednostavno moraju dovesti bolji igraci ili cemo ovdje i dalje psovati Xavija, nazivati ga debilom itd.
Pena igrac utakmice

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Dobro su odigrali, ali je realizacija kriminalna. Ne mogu da vjerujem da su imali 6-7 jako dobrih šansi, a da nisu uspjeli da iskoriste. Previše peljanja i komplikovanja.
Ostalo je dobro bilo, pogotovo prvo poluvrijeme. Kad bi ovako pristupili svakoj utakmici, nikad se ne bi morali brinuti.
Atletico seljačka ekipa kao i uvijek što su bili. Hermoso je tako ogavan lik, trebao ga je De Jong jače zakucati. Sudija loš.
Ostalo je dobro bilo, pogotovo prvo poluvrijeme. Kad bi ovako pristupili svakoj utakmici, nikad se ne bi morali brinuti.
Atletico seljačka ekipa kao i uvijek što su bili. Hermoso je tako ogavan lik, trebao ga je De Jong jače zakucati. Sudija loš.
- jasonstatham
- Kontakt:
Da, što neko reče, treba Xavija pohvaliti i kad neke stvari dobro uradi.
Nekako mi je večeras igra preslikana iz prošle sezone. Stabilni sa slabom realizacijom. Izgleda da je Xavi shvatio da odbrana donosi titulu i ova prošlogodišnja postavka + Cancelo je dobitna. Atletico koji je u formi, igraju odlično, je efikasno zaustavljen.
Lewa je mentalno propao, ni sjena igrača od prošle sezone, tačnije prije SP. Onaj udarac glavom na samom početku utakmice je presmiješan, sramotan. Pa ona lopta je išla u gol! Pa onaj volej preko gola, pa ona pred kraj... Siluje igru, očajan je za gol, ne ide mu i onda automatski iz greške u grešku. Felix je sjajno izvukao gol iz one šanse, ali i njemu treba više šuteva za gol.
Bez obzira na sve, mislim da su bili odlični kad je bilo najpotrebnije, prošla protiv Porta i ova sada da se odmaknu od Atletica i održe priključak za realom. Nadam se da je Xavi pronašao dobitnu kombinaciju, ovih 10 + Mats treba da mu igra svaku.
Nekako mi je večeras igra preslikana iz prošle sezone. Stabilni sa slabom realizacijom. Izgleda da je Xavi shvatio da odbrana donosi titulu i ova prošlogodišnja postavka + Cancelo je dobitna. Atletico koji je u formi, igraju odlično, je efikasno zaustavljen.
Lewa je mentalno propao, ni sjena igrača od prošle sezone, tačnije prije SP. Onaj udarac glavom na samom početku utakmice je presmiješan, sramotan. Pa ona lopta je išla u gol! Pa onaj volej preko gola, pa ona pred kraj... Siluje igru, očajan je za gol, ne ide mu i onda automatski iz greške u grešku. Felix je sjajno izvukao gol iz one šanse, ali i njemu treba više šuteva za gol.
Bez obzira na sve, mislim da su bili odlični kad je bilo najpotrebnije, prošla protiv Porta i ova sada da se odmaknu od Atletica i održe priključak za realom. Nadam se da je Xavi pronašao dobitnu kombinaciju, ovih 10 + Mats treba da mu igra svaku.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ne moze se stavit poljsko i brazilsko govedo u isti kos,rafinja je bio dobar veceras,asistiro je za gol,pogodio stativu,namjestio je bio i jedan gol levandovskom kad se ovom lopta od glave odbi kao od parmaka, dosta sd vraco nazad i borio se,imo je i nekoliko losih odluka al sve u svemu dobro,mozda cak i odlicna utakmica njegovalet3 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 23:07Sad je svima jasno zasto se Barca ovoliko pati ove sezone i zasto prosipa bodove.
Pena igrac utakmicesteta sto je momak rezervni golman i sto ce na klupu cim se Mats vrati. Zasluzuje negdje da brani kao prvi golman.
A levandovski je flop utakmice, do 12. minute propustio je tri dobre sanse ,kasnije jos dvije da rijesi utakmicu,zbog njeg smo najvise usli u nervozu i neizvijesnost do kraja a mogla je i trebala biti rutinska pobjeda tri razlike po prikazanom
Mora se dovest kakav napadac spic u januaru jos jer npr aubamejang bi najmanje dva gola dao veceras,bilo kakav jeftin iskusan napadac jer poljak ne moze gurati cijelu sezoju ocita mu je osteoporoza zbog godina
Vezni red bi trebali imati bas mocan, de jong,gundo i pedri su bas kompaktni i mogu izdokinirati svaki vezni red bilo koje ekipe,jos pedri nije jos ni na 50 posto kako znao i kakav ce biti jos koja utakmica da se odigra i vrati formu.
Mogla su i djeca rijesiti utakkmicu al yamal i fermin sd zbunise,no njima nije zamjeriti oni ce polako sticati iskustvo i rutinu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
- Kontakt:
Pa dolazi Roque u JanuaruRomariooo je napisao/la: ↑04 dec 2023, 00:00Ne moze se stavit poljsko i brazilsko govedo u isti kos,rafinja je bio dobar veceras,asistiro je za gol,pogodio stativu,namjestio je bio i jedan gol levandovskom kad se ovom lopta od glave odbi kao od parmaka, dosta sd vraco nazad i borio se,imo je i nekoliko losih odluka al sve u svemu dobro,mozda cak i odlicna utakmica njegovalet3 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 23:07Sad je svima jasno zasto se Barca ovoliko pati ove sezone i zasto prosipa bodove.
Pena igrac utakmicesteta sto je momak rezervni golman i sto ce na klupu cim se Mats vrati. Zasluzuje negdje da brani kao prvi golman.
A levandovski je flop utakmice, do 12. minute propustio je tri dobre sanse ,kasnije jos dvije da rijesi utakmicu,zbog njeg smo najvise usli u nervozu i neizvijesnost do kraja a mogla je i trebala biti rutinska pobjeda tri razlike po prikazanom
Mora se dovest kakav napadac spic u januaru jos jer npr aubamejang bi najmanje dva gola dao veceras,bilo kakav jeftin iskusan napadac jer poljak ne moze gurati cijelu sezoju ocita mu je osteoporoza zbog godina
Vezni red bi trebali imati bas mocan, de jong,gundo i pedri su bas kompaktni i mogu izdokinirati svaki vezni red bilo koje ekipe,jos pedri nije jos ni na 50 posto kako znao i kakav ce biti jos koja utakmica da se odigra i vrati formu.
Mogla su i djeca rijesiti utakkmicu al yamal i fermin sd zbunise,no njima nije zamjeriti oni ce polako sticati iskustvo i rutinu
Frenkie je najvazniji u timu , pa onda bekovi.Bez kvaliteta tu , mi smo Almerija.Steta sto nema Gavija , da uleti tu.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Xavi popišao još jednom neznalicu iz madrida.
Koliko fali Gavi da se pobije u presudnim momentima...
Araujo El Capita.
Koliko fali Gavi da se pobije u presudnim momentima...
Araujo El Capita.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- jasonstatham
- Kontakt:
U januaru gurnuti malog Brazilca odmah u vatru, nema druge. I pored realne potrebe da se navikne na novo okruženje, ne može biti lošiji u realizaciji od Poljaka.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Konačno u LL dobra igra, konačno kvalitetan presing, konačno nadmoć na sredini, konačno kombinatorika, konačno puno trčanja,
konačno odlične akcije. Šteta je zbog neiskorištenih šansi, nepotrebno pred kraj strepili za rezultat.
Realno već u prvom poluvremenu su trebali imati tri razlike. U drugom isto tako još najmanje 2 gola su morali dati, ali...otvoriće se i to.
Ja sam zadovoljan, a i više od tog. Igra se vraća, igrači se vraćaju u formu, barem to tako izgleda. Gundogan izgleda sasvim drugačije
uz FDJ i Pedrija. Vrijeme je i da ih ozljede mimoiđu.
Nisu igrali protiv neke lijeve ekipe. ATM je ozbiljna ekipa, a sinoć su bili totalno nadigrani. Imali su šut iz slobodnog udarca,
koji je sumnjivo dosuđen i Corea-inu šansu na kraju utakmice i to je sve.
Očito će trebati u januarskom roku dovesti jednog kvalitetnog igrača sredine ( Lo Celso ), a možda i dva ( Zubimendi ). Računam i nadam se da je VR gotova stvar za 1/24.
konačno odlične akcije. Šteta je zbog neiskorištenih šansi, nepotrebno pred kraj strepili za rezultat.
Realno već u prvom poluvremenu su trebali imati tri razlike. U drugom isto tako još najmanje 2 gola su morali dati, ali...otvoriće se i to.
Ja sam zadovoljan, a i više od tog. Igra se vraća, igrači se vraćaju u formu, barem to tako izgleda. Gundogan izgleda sasvim drugačije
uz FDJ i Pedrija. Vrijeme je i da ih ozljede mimoiđu.
Nisu igrali protiv neke lijeve ekipe. ATM je ozbiljna ekipa, a sinoć su bili totalno nadigrani. Imali su šut iz slobodnog udarca,
koji je sumnjivo dosuđen i Corea-inu šansu na kraju utakmice i to je sve.
Očito će trebati u januarskom roku dovesti jednog kvalitetnog igrača sredine ( Lo Celso ), a možda i dva ( Zubimendi ). Računam i nadam se da je VR gotova stvar za 1/24.
Red je pohvaliti kepeca na klupi kad postavi igru kako treba. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Valjalo bi da Roque odma pokaže visok nivo egzekucije.
To je potrebno.
Ja sam bio za Lewu kad je dolazio bar da rješava utakmice s manjim klubovima. Međutim godine čine svoje, uz to sve i nije u nekoj formi.
Međutim, ne može mu se reći da neće, da se ne trudi, ali za njegovu platu, i renome to nije dovoljno.
To je potrebno.
Ja sam bio za Lewu kad je dolazio bar da rješava utakmice s manjim klubovima. Međutim godine čine svoje, uz to sve i nije u nekoj formi.
Međutim, ne može mu se reći da neće, da se ne trudi, ali za njegovu platu, i renome to nije dovoljno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.