FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Interista di cuore
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Interista di cuore » 16 mar 2011, 13:28

a cek kobasicar i cigan je ista uvreda ?

nisi realan ni sekunde...ti nisi reko MaGiCa je cigan il sta vec,ti sii napiso ciganluk Interovih navijaca ili ti pristalica.

kazem ti,budi covjek barem na kraju cestitaj i odi dostojanstveno na Bayernovu temu ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 16 mar 2011, 13:28

anton 1983 je napisao/la:
red devil88 je napisao/la:
Im Zweifel für den Angreifer sto znaci (kad nisu sigurni u korist napadaca iz pravilnika DFB-a) tako da ne pricaj gluposti molim te
Iz fifine knjigice

Kad nisi ziher sudi za obrambenog... :mrgreen: I opet nežikiš poantu. offsajde je jer je jedan MILIMETAR Etoovog tjela dovoljan da bi bio offsajd. A mene opet, ponavljam ti, puca **** dal je il nije bio offsajd, bitan je ciganluk Interovih ili ti talijanskih navijača, pristalica kako oćeš...
Ma brate mozes ti pricati sta god pozelis ali cinjenica je da su vas ljudi sinoc nadigrali jbg znam da ti je vokri i sve ali nemoj sad ovdje da vrijedjas nedolici :D
Glory Glory Man United !!! :D

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 mar 2011, 13:31

Interista di cuore je napisao/la:a cek kobasicar i cigan je ista uvreda ?

nisi realan ni sekunde...ti nisi reko MaGiCa je cigan il sta vec,ti sii napiso ciganluk Interovih navijaca ili ti pristalica.

kazem ti,budi covjek barem na kraju cestitaj i odi dostojanstveno na Bayernovu temu ;)
pa jesam da reko sam, a sad da sam bar nekog DIREKT uvrijedio onda je to druga stvar...Sad dal je tebi cigan i kobasičar ista uvreda neznam, al očito niti jedno niti drugo nisu lijepi nazivi kada etiketiarti nekog. I sam znaš da je žabar nadimak za Talijana na balkanu. E sad ak se to nesmije koristiti, kaj mi to onda niko nije na vrijeme rekao? U HR žabar ili ti cigan je ista stvar..

No ak neko misli da me treba banirati nek udara, to je stvar foruma, nemam se ja kaj buniti...
Ma brate mozes ti pricati sta god pozelis ali cinjenica je da su vas ljudi sinoc nadigrali jbg znam da ti je vokri i sve ali nemoj sad ovdje da vrijedjas nedolici :D
ja nežikim kako neko ovo može reč? kaj vi fakat nevjerujete da sreća postoji?

Onda ovak Inter je zasluženo jučer prošao, imaju bolju ekipu trenera itd. :mrgreen: Slučajnost, sreća, utjecaj suca u nogometu nepostoji, rezultat UVIJEK govori sve. Tih pravila se šturo treba držati.

Onaj recimo ko je jučer gledo tekam, nemre reč da Bayern ima trulu obrani dok je sa druge strane Inter...Preveč smo promašili, dok je Inter previše pogodio. Gnoj će uvijek bit Ghnoj. :roll:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 16 mar 2011, 13:33

reci zabari,nije frka...boli mene za ban,jeb.o te ban,al ne moras vrijedja,ko je tebe ovdje vrijedjo ? MaGiCa jel ? e pa on navija za Napoli,a ti tvrdis da su Interovi navijaci cigani ili ciganluk Interovih navijac,koji ciganluk ?

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 mar 2011, 13:37

Interista di cuore je napisao/la:reci zabari,nije frka...boli mene za ban,jeb.o te ban,al ne moras vrijedja,ko je tebe ovdje vrijedjo ? MaGiCa jel ? e pa on navija za Napoli,a ti tvrdis da su Interovi navijaci cigani ili ciganluk Interovih navijac,koji ciganluk ?
Reko sam interovih ili ti talijanski igrača. Jako bitna stvaFka u rečenici. gledaj Bayern je bio jučer bolji, bio je bolji u obje tekme i niti jedan Interovac to neće ppriznati, zašto neznam. Nevjerujem da je to tak teško...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

MUFC_#1
Kontakt:

Post Postao/la MUFC_#1 » 16 mar 2011, 13:39

slika

Jeli ovo offside ?

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 mar 2011, 13:40

od metar i pol...Imaš ondaj od jovetića kad smo igrali uzvrat te koji isto nije bio sviran? nemaš. Ah ****...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 16 mar 2011, 13:41

a sto ti ne priznas da je Inter sinoc bio bolji u drugom poluvremenu ? neces da priznas,nego kazes da je Bayern sam sebi kriv ? nema nikakve veze sa protivnickom ekipom ? jer Bayern je toliko jak da kad hoce igra kako hoce...ma daj,molim te !

nakon 60. minute centra Bayern nije preso,pokusali su nesto iz kontri i to je sve !

odo sad,nemam vremena da vodim besmislene rasprave s tobom.u petak je izvlacenje i cekaj mozda bude i Bayern ;)

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 16 mar 2011, 13:44

Volio bih da mi neko od Interista,ovih malo upućenijih u tribinu,pojasni stanje na sjeveru.Ko sad ima primat ? Prije su tribinu držali ovi Boys San i Curva Nord.Oni su kolko znam ono baš internazionale,komunisti 'ajmo reć.Odnedavno su tu ovi Irriducibili i Viking.Oni su fašisti pravi.Znam da su ovi nasi IRR u bratstvu sa Lazievim IRR.Nekih transparenata koji su se donedavno pojavljivali više nema,navijanje oslabilo.Šta se dogodilo ?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 mar 2011, 13:48

anton 1983 je napisao/la:od metar i pol...Imaš ondaj od jovetića kad smo igrali uzvrat te koji isto nije bio sviran? nemaš. Ah ****...
Prvo: Metar i po i 15 cma nisu isto.

Drugo: Da je bilo 1:1 na Allianzu, drugacije bi se igralo na Franchiju.

Trece: A kako je Viola dobila crveni, a Bayern ostao sa 11 igraca za istu stvar? To ne pominjes.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 16 mar 2011, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.

patinho7
Kontakt:

Post Postao/la patinho7 » 16 mar 2011, 13:49

Beton ste, svaka vam cast ;)
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 mar 2011, 13:50

Nije ofside i nema se tu sta pricati a i u ostalom i da jest sta imate sad od toga ?
Nije ti ovo rasprava o tome jel je il nije ofsajd, nego o tome kakvi su talijani cigani ;)
NE ITALIJANI NISU CIGANI ,cigani su porijeklom iz indije :D ,to sto ti mislis da romi i Rome (rim) ima veze :lol: ,to je smao tvoj problem :o
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 mar 2011, 13:58

MaGiCa je napisao/la:
Nezasluzeni prolazak je kad te sudije proguraju, kao sto su progurale BM gegen Florenz prosle godine.
Ovo je srecan prolazak, kakvih je BM imao na desetke u svojoj istoriji.
Jedan od njih je recimo 1979. kad ih je Zvezda izula u Beogradu, a BM iz dva suta dao dva gola i sa 3:0 (rezultat koji ih je izbacivao) dosao na povoljnih 3:2.
Ha znam, gle Talijan si, neoćekujem od tebe objektivnost, od tebe očekujem sve kaj i od svakog drugog žabara...
Maradona,Baggio,Zidane,Inzaghi,Totti, Van Basten,Matheus,Gulit,Del Piero,Totti,Nedved,Pirlo,Platini,Shevchenko,Seedorf,Davids,Trezeguet,Zico,Ferrara,Zanetti,Simeone,Crespo,
Ronaldo,Vieri ovo su samo neki mozda ni 20 % igraca koji su "uzrok" tvog fasizma prema Italiji, perciznije italijanskoj ligi, istrazivao sam , pravio testove, eh evo dodjoh do uzroka, sad mozes ,ti i slicni da nastavite sa terapijom,sve je lakse kad se uzrok zna :mrgreen:
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 16 mar 2011, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 16 mar 2011, 14:05

[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 16 mar 2011, 14:16

Ma ja sam sinoc rekao lako je po njemackoj krcit po 6:0 treba europske sampione dobit i prvu utakmicu su hinjski gol dali, onaj Gomez podsjeca na INZAGHIJA sa svojim golovima,Bayern cini samo ROBEN ,Ribery se nije vidio kako ga je CAMBIASO cuvao dok inter igra na iskustvo zato su i prosli,i svaki put ce proci Bayern jer Italija je Italija ;)
Samo jedan klub Velež Mostar

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 mar 2011, 14:28

Pa za kakvu mi ekipu navijamo ,kako sam ponosan samo :D ,,cesto osudujete igrace i trenera ,to vam ne valja ,prvo pljujete kasnije lizete .. :!: ,vec duze vrijeme ,al eto ipak prođosmo ,a sad ko god da je pljuvo postidio se :D i stid ga da se pojavi na ovoj temi ,nemoj te sebi to dopustit ,interovi barem za ostale me boli """"""" :)
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 mar 2011, 14:32

JuveSissoko je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Nezasluzeni prolazak je kad te sudije proguraju, kao sto su progurale BM gegen Florenz prosle godine.
Ovo je srecan prolazak, kakvih je BM imao na desetke u svojoj istoriji.
Jedan od njih je recimo 1979. kad ih je Zvezda izula u Beogradu, a BM iz dva suta dao dva gola i sa 3:0 (rezultat koji ih je izbacivao) dosao na povoljnih 3:2.
Ha znam, gle Talijan si, neoćekujem od tebe objektivnost, od tebe očekujem sve kaj i od svakog drugog žabara...
Maradona,Baggio,Zidane,Inzaghi,Totti, Van Basten,Matheus,Gulit,Del Piero,Totti,Nedved,Pirlo,Platini,Shevchenko,Seedorf,Davids,Trezeguet,Zico,Ferrara,Zanetti,Simeone,Crespo,
Ronaldo,Vieri ovo su samo neki mozda ni 20 % igraca koji su "uzrok" tvog fasizma prema Italiji, perciznije italijanskoj ligi, istrazivao sam , pravio testove, eh evo dodjoh do uzroka, sad mozes ,ti i slicni da nastavite sa terapijom,sve je lakse kad se uzrok zna :mrgreen:
Joj pa vi se i dalje osvrcete na ove likove sto prate fudbala preko teletexta :lol: :lol:
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 mar 2011, 14:36

eurofighter typhoon je napisao/la:
silenT. je napisao/la:mogao bi Eto'o do hat-tricka včrs
ah,nemoj sada ici u krajnosti,cuj hat-trick
ko god da pobijedi vjerujem da je bolja ekipa.....ja se nadam da ce bayern pokazati kvalitetniju igru i dijelom se osvetiti za proslogodisnje finale LP..
Inter jedino ima sansu da nesto ucini preko etoa,jer stvarno covjek pokazuje iznimni kvalitet i drzim ga za trenutno najboljeg napadaca.
Uz bayernovu formaciju u kojoj L.Gustavo igra zadnjeg veznog i sneijder bi trebao biti zatvoren i onemogucen da ucini bilo sta.
Maiconovi ulasci djeluju nekako nevino i cesto se maicon zanese i ode previse u napad sto je prilika na drugoj strani...
Cini mi se da pandeva cuva lahm pa tako ne vidim kako bi pandev mogao nesto da napravi :?: :?:
S druge strane u ekipi bayerna robben ce vjerovatno opet konstantno biti udvajan ali majstor je to i opet mnogo doprinese svojoj ekipi.
Ribery je protiv hamburaga bio onaj stari i ja se zasada samo nadam da ce takav biti i protiv intera mada ne oslanjam se na njega previse.
Gomes je nepredvidiv igrac i sa njim se nikad nezzz...Zna zabit kad je gusto ali zna isto tako i promasiti kad je gusto..
Ko pobijedi jednostavno je bolja ekipa i zasluzuje u top 8..Nadam se da ce to biti BAYERN 8-)
Hajde priznaj I HEGEMONIJU ...LUTKO ;)
IO SONO INTERISTA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 mar 2011, 15:50

anton 1983 je napisao/la:Znači ja kažem da je bio, ti kažeš da nije bio, a kaj kažu mediji?
Pa vidi nemogu vjerovat da ste spali na te niske grane pa da sad konstantno vuces na ofside i te gluposti. Prvo i ta dva gola sto ste dali mozete zafaliti Cezaru i njegovim glupostima. Drugo ljudi su vam dali 3 kom a ne 1 za koji si ti zapeo. Bajern je sam sebe ismijao svojim prepotentnim ulaskom u drugo poluvrijeme i od pobjede doso do ZASLUZENOG poraza. Kad se šupak u šupak uvlaci izjavi ovo.. SCHWEINSTEIGER: ZNAM KAKO JE BILO ZIDANEU. Da ste pobjedili to krme nebi reklo.

Interu svaka cast na zelji i znanju. Vi sad pred psihopatu VGala nek vam soli pamet....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 mar 2011, 15:51

bparena je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:Znači ja kažem da je bio, ti kažeš da nije bio, a kaj kažu mediji?
Pa vidi nemogu vjerovat da ste spali na te niske grane pa da sad konstantno vuces na ofside i te gluposti.
Vidim da baš i nisi pročitao moje postove, BMK za offsajd! Ovdje se nespominje offsajd da bi se krivilo suca il tak nešto. Spominje se offsajd da bi se opisali navijači talijanskih klubova...

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.