Premijer liga BiH - aktuelno

holyman
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la holyman » 04 dec 2023, 11:59

Kojeg pocinje izbor za svetu osobu foruma? Ove godine je konkurencija za drugo i treće mjesto preje6ena.
NEMA NAZAD

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2023, 12:07

Simpatično je što već mjesecima kopiraju tu famoznu donatorsku noć gdje su sakupili 400.000 KM koje ne pokrivaju ni 10% klupskog budžeta. Ukratko, to im je najjači argument o finansiranju i samoodrživosti kluba. Da ponovim, to nije ni 10% godišnjeg budžeta.

Sa druge strane, prilivi sa raznih budžetskih nivoa čine blizu 70% budžeta Veleža. Ipak, to ćemo zanemariti, forsiraćemo ovih 400.000 KM sa donatorske noći.

Znači,

Budžet (opština, kanton, entitet) 2,4 miliona km

Aktivnosti kluba (donatorska noć, ulaznice, sponzori, transferi) 1,2 miliona KM

FK Velež dame i gospodo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 04 dec 2023, 12:08

holyman je napisao/la:
04 dec 2023, 11:59
Kojeg pocinje izbor za svetu osobu foruma? Ove godine je konkurencija za drugo i treće mjesto preje6ena.
Mozda da se odrzi samo za temu premijer liga :mrgreen: ali trebao bi se neko zadati da to organizuje i sabere glasove kante Virtuala

Mozda Only :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2023, 12:12

Ah ta kanta godine, jedini način da se ispolje frustracije i nemoć. :beba:

Hoćete li ponovo registovati nove naloge da glasaju i moliti ljude sa drugih podforuma da glasaju? :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 04 dec 2023, 12:16

onako je napisao/la:
04 dec 2023, 11:48
killafrommanilla je napisao/la:
04 dec 2023, 11:43
Toliko kenjaju da se ne bih cudio da im karma vrati zadnje kolo u Vrapcicima a da im 3 boda trebaju za opstanka :mrgreen:

Duplo slavlje :kafa:
Ma gori ste vi brate, sto mu odgovarate i palite se bezveze. Ok, shvatili smo svi vise, svi klubovi ce se ugasit i propast, samo ce Zeljeznicar opstat i sam ce igrat ligu i to je to.
A mogu ti priznat brate da jesmo
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 dec 2023, 12:26

Samo da pitam ovu izbjeglicu iz crne gore, da li druže imaš život van foruma?
Da li si nekad možda otišao na piće,kafu,sok ili pivu?
Da li imaš nekog s kim možeš uživo popričat?
Da li si nekad možda bio na nekom sportskom dogadjaju?
I da li će te u skorije vrijeme pustit iz podruma da izadjes?
Ti nakon svega sto si ispao pickhetina godine nakon sto te devedesetka ugasio ti dalje kenjas po forumu i ne gasiš se
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 04 dec 2023, 12:30

Virtu4l je napisao/la:
04 dec 2023, 12:12
Ah ta kanta godine, jedini način da se ispolje frustracije i nemoć. :beba:

Hoćete li ponovo registovati nove naloge da glasaju i moliti ljude sa drugih podforuma da glasaju? :kafa:
Koji su ono slali pp izmedju sebe da glasaju za tebe? :urnebes:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2023, 12:38

opalaopala je napisao/la:
04 dec 2023, 12:26
Uf, nemoj na taj teren sa mnom, ali evo na neviđeno ću ti reći da sam uživo pogledao serije a, lige šampiona, primere, turske super lige, bundeslige, eurolige u basketu, koliko ti na TV-u.

Ove godine nisam, tj. od SP u Kataru nisam ništa gledao uživo jer imam neke planove za narednu godinu. Prije svega EURO i napokon EPL, da i tu ligu čekiram.

Ali eto, samo svjetsko prvenstvo u Kataru i 6 utakmica na istom je dovoljno da popišam takve kao ti. :wave:
Voli te tvoje Sarajevo.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 04 dec 2023, 12:38

Poprilično je jasno da profil ovog gorštaka iz Opina koristi veći broj osoba. Isključio bi opciju podvojene ličnosti jer osoba koja ga trenutno koristi poznaje osnove gramatike. Neka ovaj slučaj bude poticaj i ostalim žiteljima Opina da školuju svoju čeljad, pa barem osmoljetku.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2023, 12:41

Sve se kanim da te priupitam šta su te Opine? :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 04 dec 2023, 12:43

Ovaj ti u godini vidi samo dane mimoze u herceg novom :rol:

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 04 dec 2023, 12:43

MostarskiSin je napisao/la:
04 dec 2023, 10:55
Virtu4l je napisao/la:
04 dec 2023, 09:29
nekoIzMostara je napisao/la:
04 dec 2023, 09:23
Kako ono ti rekoh jednom, do kraja polusezone kasnicete 10 bodova za 4 mjesto, al sam pogrijesio la bih da se izvinim, razlika ce biti i veca. :D
Vidiš kako odmah spinuješ i okrećeš na drugu stranu. Tada nisam imao pojma da baš toliko cuclate budžetsku sisu jer nemate prihode, ne prodajete igrače, od ulaznica zarađujete mizeriju, ali eto našli ste dobar izvor finansiranja - budžet sa svih nivoa vlasti.
A sta mislis koliko daju para clanovi UO i generalni sponzor na godisnjem nivou?

Generalni sponzor je firma Admira Rahimica koji je ujedno i potpredsjednik kluba. Slobodno proguglaj ko je covjek i cime se sve bavi pa ce ti biti malo jasnije da ima vise para u klubu nego sto ti mislis.

Sve sto se dobije iz budzeta se ulaze u stadion a ne na plate igraca i slicno.

Inace, Admir je vec rekao Klafuricu da dovede igrace na zimu koji su mu potrebni za proljetni dio i da ne pita koliko kostaju. Uz to, ide isplata i raskid s par igraca koji su pod ugovorom :beba:
@Virtu4l sto me preskoci :D

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 04 dec 2023, 12:45

Rigoletto je napisao/la:
04 dec 2023, 12:38
Poprilično je jasno da profil ovog gorštaka iz Opina koristi veći broj osoba. Isključio bi opciju podvojene ličnosti jer osoba koja ga trenutno koristi poznaje osnove gramatike. Neka ovaj slučaj bude poticaj i ostalim žiteljima Opina da školuju svoju čeljad, pa barem osmoljetku.
Ali ga druze smori vise s Opinama, drzi se dijaspore i uzivaj. Nisi sigurno s Rondoa pobjegao u inostranstvo nego iz neke vukojebine iz okolice Mostara

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 04 dec 2023, 12:46

Opine su nesto ko Kobilja glava u Sarajevu, pretpostavljam?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2023, 12:46

MostarskiSin je napisao/la:
04 dec 2023, 12:43
@Virtu4l sto me preskoci :D
Ti si dobar forumaš i neću da širim raspravu da ne ode u pogrešnom smjeru, uglavnom se fokusiram na ove nepismene sa obronaka.
Voli te tvoje Sarajevo.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 dec 2023, 12:47

Virtu4l je napisao/la:
04 dec 2023, 12:26
Uf, nemoj na taj teren sa mnom, ali evo na neviđeno ću ti reći da sam uživo pogledao serije a, lige šampiona, primere, turske super lige, bundeslige, eurolige u basketu, koliko ti na TV-u.

Ove godine nisam, tj. od SP u Kataru nisam ništa gledao uživo jer imam neke planove za narednu godinu. Prije svega EURO i napokon EPL, da i tu ligu čekiram.

Ali eto, samo svjetsko prvenstvo u Kataru i 6 utakmica na istom je dovoljno da popišam takve kao ti. :wave:
Druže nemoj da se lažemo, ti iz podruma nisi izašao zadnjih 5 godina. Jedini izlazak koji imaš je na forumu, tu redovno glumiš glavnog retarda i budalu. A to sto si nabrojao možda si sanjao nekad pa ti se učinilo da si gledao uživo.
Kad te puste iz podruma, otidji popij kafu negdje nema veze sto nemaš prijatelja sjedi bilo gdje i udjes u priču sa ljudima. Valjda je tako u crnoj gori, u nas vamo u BiH je tako sad ne znam kako je gore. Doduše vjerovatno si na nekom brdu pa nemaš ni blizu kafic al ima sigurno pumpa negdje
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2023, 12:53

04 dec 2023, 12:47
Virtu4l je napisao/la:

Druže nemoj da se lažemo, ti iz podruma nisi izašao zadnjih 5 godina. Jedini izlazak koji imaš je na forumu, tu redovno glumiš glavnog retarda i budalu. A to sto si nabrojao možda si sanjao nekad pa ti se učinilo da si gledao uživo.
Sasvim je dovoljan broj forumaša sa kojima se pratim na društvenim mrežama i sa kojima se poznajem privatno koji mogu potvrditi svaku riječ koju sam napisao, tako da... ostade ti popišan. Ponovo. :wave:

Samo na taj teren nemojte sa mnom. ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 04 dec 2023, 12:54

Rigoletto je napisao/la:
Kad ces nazad u Ramu?
Rezultat je trend, ideal je vječan!

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 dec 2023, 12:57

Virtu4l je napisao/la:
04 dec 2023, 12:53
04 dec 2023, 12:47
Virtu4l je napisao/la:

Sasvim je dovoljan broj forumaša sa kojima se pratim na društvenim mrežama i sa kojima se poznajem privatno koji mogu potvrditi svaku riječ koju sam napisao, tako da... ostade ti popišan. Ponovo. :wave:

Samo na taj teren nemojte sa mnom. ;)
De postavi nam koju sliku da te vidimo, drugačije ne znam kako ću ti vjerovat tebi patološkom lažovu.
Nemoj samo one fake slike preko green screen.a prošle su te metode vise.
Još imaš vremena da kazes da si ipak sanjao jedne tople crnogorske noći.
I slike iz podruma nam ne trebaju.
Hoces li napravit nekad izlet do Sarajeva da gledaš Želju ?
Nemoj te price poznaješ forumaše i to , sad ću ja reci da sam ti hebo mater i da to može potvrditi Only, Campelo, Vanja …. samo dokazi
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 04 dec 2023, 13:02, ukupno mijenjano 4 puta.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 04 dec 2023, 12:58

Navukao opala ovu 🐑 da se po forumu pravda o svom privatnom zivotu. Koje neiskustvo :rol: :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 6 gostiju.