Isto tako treba imat na umu da ljudi nece kolonizirati Mars nikadArvid je napisao/la: ↑04 dec 2023, 08:58Pa to sam i napisao u idućem postu.kraljttbvb je napisao/la: ↑04 dec 2023, 00:16![]()
Ne govoriš istinu![]()
On je tad odgovorio da je to bezveze pitanje i da se o tome može pričati tek kad ljudi odu na Mars. Do tad su to bespotrebna i besmislena pitanja.
Bukvalno je ovako glasio odgovor...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jeste ako ti je Pezic jedini predavač kojeg si ikad slušao.
- Marsal
- Kontakt:
To i jest veliki problem Islama i razlog zbog kojeg u islamskom svijetu imaš možda 5% vjernika. Vremena su drugačija i ono što je bilo normalno prije 1400 godina danas jednostavno nije.ArtemisFowl je napisao/la: ↑04 dec 2023, 13:51Ljudi stvarno misle da je Pezić otkrio neki radikalni Islam, a lik doslovno govori o Islamu onako kakav i jeste.
A Pezić je zatucani glupan na saudijskoj platnoj listi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bukvalno svaki dan raste broj muslimana u svijetu. Pa samo pogledaš oko sebe i vidis da se vjeri okrenuli ljude za koje nikad nisi mislio da hoće.
A rijetki su primjeri ljudi koji tako lako izlaze iz vjere.
Licno smatram da ima puno boljih predavača od Pezica, posebno za ljude koji tek ulaze u vjeru.
Licno smatram da ima puno boljih predavača od Pezica, posebno za ljude koji tek ulaze u vjeru.
E čuj Pezić govori o islamu onakav kakav jeste

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Pitaj ga na tiktoku, je li u islamu ispravno ovakav retardiran potpis imati? Ko da sam na bookingu, a ne na sportskom forumu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
u ovome je najveci problem, ljudi ko ljudi pogani, okrenu se vjeri, ali ostanu pogani, i kakav je to sada vjernik?jasmin10 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:22Bukvalno svaki dan raste broj muslimana u svijetu. Pa samo pogledaš oko sebe i vidis da se vjeri okrenuli ljude za koje nikad nisi mislio da hoće.
govorim u ime svih vjera, da se razumijemo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Islam je morao biti reformisan na sličan način kao i ostale vjere (mada je nedostatak iste ponos i dokaz koji koriste muslimani da je jedina “prava”), pomalo je cringe postalo koliki broj ljudi čitavu osobnost bazira na tome što prakticiraju najzahtjevniju religiju.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pa pise ti da postujes zakone drzave, i da zivis u skladu i vremenu, ali to ne znaci da ne znam pijes alkohol recimo. Imas dosta i Krscana i ateista koji ne piju a zivi u modernom vremenu, nista strano. Generalno ako si losa osoba naci ces ti u svakoj vjeri "opravdanje" za svoje postupke, ako si normalan, i vjera ce ti biti normalna, i u bibliji ima o ubijanju i ostalo, samo im se to ne prisiva jer ne pozivaju se na istu kad to rade, i tu je neka razlika. I u bibliji ti stoji da je covjek iznad zene recimo, ide im Bog/Isus, covjek/muz/musko, zena pa djeca kao redosljed ko ima kako bi reko "ovlascenje" nad kim.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:59Islam je morao biti reformisan na sličan način kao i ostale vjere (mada je nedostatak iste ponos i dokaz koji koriste muslimani da je jedina “prava”), pomalo je cringe postalo koliki broj ljudi čitavu osobnost bazira na tome što prakticiraju najzahtjevniju religiju.
Ne mogu da vjerujem sta lik piše.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa piše ali očigledno da to pojedini magistri i vodeći teološki umovi ne shvataju čim diskutuju o pitanjima kako se smije žena tući i da li joj je dozvoljeno putovati sama do Zenice. A propisi o alkoholi, svinjetini, ramazanu…to nikom normalnom ne bi trebalo da smeta niti ih ugrožavaalemsa je napisao/la: ↑04 dec 2023, 15:17Pa pise ti da postujes zakone drzave, i da zivis u skladu i vremenu, ali to ne znaci da ne znam pijes alkohol recimo. Imas dosta i Krscana i ateista koji ne piju a zivi u modernom vremenu, nista strano. Generalno ako si losa osoba naci ces ti u svakoj vjeri "opravdanje" za svoje postupke, ako si normalan, i vjera ce ti biti normalna, i u bibliji ima o ubijanju i ostalo, samo im se to ne prisiva jer ne pozivaju se na istu kad to rade, i tu je neka razlika. I u bibliji ti stoji da je covjek iznad zene recimo, ide im Bog/Isus, covjek/muz/musko, zena pa djeca kao redosljed ko ima kako bi reko "ovlascenje" nad kim.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:59Islam je morao biti reformisan na sličan način kao i ostale vjere (mada je nedostatak iste ponos i dokaz koji koriste muslimani da je jedina “prava”), pomalo je cringe postalo koliki broj ljudi čitavu osobnost bazira na tome što prakticiraju najzahtjevniju religiju.
#Punoljetstvo
Sasvim korektno od njeg sto je objasnio to za zenu, da se neko ne poziva na to, ako se iznervira pa prebije zenu i kaze "dozvoljeno mi je evo pise ovdje". A to hoce'l necija zena ili coj'k sami do Zenice, je do njihovog braka i dinamike istog, sto te ne bi trebalo interesovati svakako.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 dec 2023, 15:33Pa piše ali očigledno da to pojedini magistri i vodeći teološki umovi ne shvataju čim diskutuju o pitanjima kako se smije žena tući i da li joj je dozvoljeno putovati sama do Zenice. A propisi o alkoholi, svinjetini, ramazanu…to nikom normalnom ne bi trebalo da smeta niti ih ugrožavaalemsa je napisao/la: ↑04 dec 2023, 15:17Pa pise ti da postujes zakone drzave, i da zivis u skladu i vremenu, ali to ne znaci da ne znam pijes alkohol recimo. Imas dosta i Krscana i ateista koji ne piju a zivi u modernom vremenu, nista strano. Generalno ako si losa osoba naci ces ti u svakoj vjeri "opravdanje" za svoje postupke, ako si normalan, i vjera ce ti biti normalna, i u bibliji ima o ubijanju i ostalo, samo im se to ne prisiva jer ne pozivaju se na istu kad to rade, i tu je neka razlika. I u bibliji ti stoji da je covjek iznad zene recimo, ide im Bog/Isus, covjek/muz/musko, zena pa djeca kao redosljed ko ima kako bi reko "ovlascenje" nad kim.BosniaBoston je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:59Islam je morao biti reformisan na sličan način kao i ostale vjere (mada je nedostatak iste ponos i dokaz koji koriste muslimani da je jedina “prava”), pomalo je cringe postalo koliki broj ljudi čitavu osobnost bazira na tome što prakticiraju najzahtjevniju religiju.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 04 dec 2023, 16:08, ukupno mijenjano 2 puta.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Gledao sam od sinoc za ovog Pezica, nisam znao ko je do neki dan. U sustini on je sve upravu, samo sto mi u Bosni kao muslimani nismo spremni za takav vid religije/Islama. On ne izmislja nesto sto vec ne postoji, ili zagovara vehabizam. To sto je nama (meni prvom) tesko sve postovati sto Islam nalaze, to je nesto drugo
Une vie honorable est une vie éternelle
Ti ne mozes naci vjerskog ucitelja ili autoriteta vrijednog svog kova na svijetu da ce vam reci da ovo sto je Pezic rekao ne postoji u Islamu.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Prvo se zapitajte ko ga finansira, a onda šta priča..
Glasna je njegova šutnja u vezi sukoba Izrael-Palestina i svaki upit vezano za isto se momentalno briše.
Meni dovoljno.
Glasna je njegova šutnja u vezi sukoba Izrael-Palestina i svaki upit vezano za isto se momentalno briše.
Meni dovoljno.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- Davidoffgold
- Kontakt:
Bas nema komentara o tom sukobu ?
Une vie honorable est une vie éternelle
Ne pratim ga pa ne znam, ali čim mi nije nigdje ni naletilo da je pricao mora da je tih po tom pitanju.
Mogli ste u par rijeci reci sve o Pezicu, levat na kvadrat.
Naivno je misliti da bilo koji od ovih kvazi tumača radi od srca, čistog nijeta.. kako bi pomogao ljudima da bolje shvate vjerske propise.
Niko od njih nije tu ni slučajno ni besplatno.
Niko od njih nije tu ni slučajno ni besplatno.
The saddest thing in life is wasted talent.
Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 13 gostiju.