rd-live
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma jednostavno naše ekipe ne mogu pratiti ovaj ritam subota-srijeda-subota i to je očekivano.Dobro su iole se držali sa priključkom.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:32Kako je tek ovima iz Zrinjskog. Prije koju sedmicu pariras Aston Villi na Villa Parku, sad te na rusevini trpa neka Zvijezda iz obliznjeg etno sela.Suki46 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:27I broj ljudi koji maksimalno bude do 300.Bas sredina nikakva za "loptanja" , atmosferom , terenom , svime.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:22Uvijek je syebem kad vidim ovo smece od terena i stadiona.
Zvijezda ova je neugodna Zrinjskom , sjecam se da su onog Vukasa otjerali nakon te tekmeSto ti je fudbal.
I onda kad mi kažu ovi iz ostalih ekipa umorni smo , a tamo imaš 3 reprezentativne pauze , svakih 7 dana i ne mogu ritam izdržati

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Hvala

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Pa i ne mogu @Suki, vidi se da su ispuhali. Ne znam sto nisu vise rotirali igrace.
Meni su inace neke stvari skroz nejasne kod Zrinjskog. Npr. zasto nemaju lijevog beka? Nije da im para fali. Mislim, moze Memija to pokriti, ali je primarno desni bek.
Meni su inace neke stvari skroz nejasne kod Zrinjskog. Npr. zasto nemaju lijevog beka? Nije da im para fali. Mislim, moze Memija to pokriti, ali je primarno desni bek.
1921
-
- Kontakt:
Ako ces iskreno,ja tu ekipu uopste ne poznajem osim vukoje tako da ko god da igra ja ne znam da li je standardan ili ne.Nirton je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:29Uporedit ces sastav Z09 od danas i sastav koji ce izvesti protiv borca.worchester je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:25Zvijezda do sad sve posteno gubila jedino kad dodje borac onda je pusteno!?
Elem,zrinjski se bas zajebava![]()
Ja tu zvijezdu vidim kao gomilu preplacenih srbijanskih oj.e.bina
Došao Ismailgeci, promašaj, pa Marin, još veći. Tičinović ozljeda. Memija ispa najbolji.
Ovo se događa kad ti je fokus kako će se dijeliti pare od Europe, a ne teren i utakmica. Treba ovo dobro razmrdati na zimu. Borac ovo neće ispustiti. 7 bodova.
Ovo se događa kad ti je fokus kako će se dijeliti pare od Europe, a ne teren i utakmica. Treba ovo dobro razmrdati na zimu. Borac ovo neće ispustiti. 7 bodova.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pa i oni fule s igracem, ne samo sarajevski klubovi. Samo to nike ne potencira.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:40Pa i ne mogu @Suki, vidi se da su ispuhali. Ne znam sto nisu vise rotirali igrace.
Doveli su onog ismailgecija nekog, lafo mega pojacanje
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Imali su sad fula baš , 3-4 igrača koja su van forme i takmičarskog ritma + kao to sa lijevim bekom gdje desni bek igra pretežno + povrede i umor i dobiješ što dobiješ.Po meni , mislim da ovdje nije Rendulić nešta special kriv , trebali su ga ostaviti ali ok.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:40Pa i ne mogu @Suki, vidi se da su ispuhali. Ne znam sto nisu vise rotirali igrace.
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Kakav je bio ovaj penal za Zrinjski?
Čist. Ali džaba.
-
- Kontakt:
Nisam ocekivao da ce Zvijezda izvrnuti zrinjski, iskreno
- oldschool72
- Kontakt:
Fasovala ga Zrinka u obje rupice danas neočekivano ali tada je najslađe 

Velež do groba
Joj komentara i šabanijade

Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Jesenji šampion je iz najvećeg grada u Republici Srpskoj 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- tutankamon1905
- Kontakt:
Corluka poput amatera..sto nema nikakve veze s igrackim kvalitetom, nego sto igra 200. utakmicu zaredom u prvih 11...Jel taj Marin bozji na klupi tolko los igrac, da nam desni bekovi moraju igrat lijevo. Zlomislica nema svrhe spominjat....
Zrinjskom na naplatu dosle namjestene utakmice protiv Sirokog i Goska.
Bravo zvijezdo...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Ustasko **** prcija svjesna da borac mora biti prvak.
Zao mi zelje, zvijezda se budi mogli bi ih ugroziti za 10 poziciju.
Zao mi zelje, zvijezda se budi mogli bi ih ugroziti za 10 poziciju.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zrinjski je poceo da se gubi. Neke odlicne utakmice su odigrali u Europi, ali generalno neshvatljiva sportska politika kluba. Gomilanje preplacenih bivsih igraca, guranje jednih te istih, deficiti na jako bitnim pozicijama. Cudno stvarno. Nisu im prije bile svojstvene takve greske. Sta se desava?
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Doktorinho, Truba1905burazeru, XCustom i 44 gosta.