FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- bavaraccccc
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
neur dosta slican rensingu mozda malo kvalitetniji,ali bayernu treba neki iskusan golman na kojeg se ekipa moze oslonit a ne neur koji nema kontinuitet mozda ce i postati najbolji na svijetu ali ne treba doci u bayern pa se tu kalit i pritom pravit nemoguce greske
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
**** im Neuer sve i svi ostali ne kvalitetni njemci, koliko ce sad za njega ponuditi 10 M ?
Nista od Zhirkova presao u Chelsea, nista izgleda nece biti ni od Srne, koga ce dovesti da nam igra beka ? Vratice Gorlitza jer je i on njemac !
Nista od Zhirkova presao u Chelsea, nista izgleda nece biti ni od Srne, koga ce dovesti da nam igra beka ? Vratice Gorlitza jer je i on njemac !
Neuer je za razliku od ostalih kvalitetan Njemac.Gomez je po meni velika greška ! Za njega dati onolike pare,nešto najgluplje u posljednjih 10 godina.FC BAYERN je napisao/la:**** im Neuer sve i svi ostali ne kvalitetni njemci, koliko ce sad za njega ponuditi 10 M ?
Sa Zhirkovim nije ništa još gotovo,što se tiče njega i Chelsea.Neće lik da sjedi na klupi dok Srnu ne treba kupovati.
Eto spominju se Sneijder i Heitinga kao moguća pojačanja,Sneijder taman za Bundeslige a Heitinga solidan,može odigrati predobro kad hoće.
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !
- bavaraccccc
- Kontakt:
nema nista od sneijdera,heitinga nebi bio los,treba vidit sta hoce van gaal jer ce ipak on voditi ekipu
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
doshli:
olitj
timoscuk
gomez
baumjohan
josh zirkov mjesto lehla konjine i sneider mjesto zea i to je to
pucamo na 4 krune hh
pozz bavarciii
olitj
timoscuk
gomez
baumjohan
josh zirkov mjesto lehla konjine i sneider mjesto zea i to je to
pucamo na 4 krune hh
Nista ni od Srne
Der Kroate Dario Srna aus Donezk spielt hingegen keine Rolle mehr. „Nach vorne ist er gut, aber hinten?“, beantwortet Hoeneß die Frage nach dem Kroaten mit einer Gegenfrage.
Der Kroate Dario Srna aus Donezk spielt hingegen keine Rolle mehr. „Nach vorne ist er gut, aber hinten?“, beantwortet Hoeneß die Frage nach dem Kroaten mit einer Gegenfrage.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma Zhirkov je vec izgubljen, ceka se Srna, mada mu sad nabijaju cijenu ko fol Barca ga trazi .
John Heitinga se pominje da bi mogao popuniti tu desnu stranu (joj Hasane sto ode, mogao si i lijevo i desno i napred i nazad
). Salim se naravno, ali fali nam takvih Allround igraca, kao sto je Brazzo bio.
Ovog prelaznog roka UH kupuje bas igrace sto nisu po mom ukusu...Gomez i vjerovatno Neuer.
Samo jos da uzmu Rolfsa i Friedricha i kap je prelila casu!
John Heitinga se pominje da bi mogao popuniti tu desnu stranu (joj Hasane sto ode, mogao si i lijevo i desno i napred i nazad
Ovog prelaznog roka UH kupuje bas igrace sto nisu po mom ukusu...Gomez i vjerovatno Neuer.
Samo jos da uzmu Rolfsa i Friedricha i kap je prelila casu!
Vom Jäger zum Gejagten
- rob do bagro
- Kontakt:
shirkov cini mi se da je presao u chelsea ako se ne varam,a sto se tice manuela neuera mislim da je mali talenat za razliku od ovih ostalih njemackih golmana dobro bi nam on dosao ako vec ne moze on onda nek dovedu brate sebastiana freia iz fiorentine
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
18.5 miliona eura+Rensingbistrikboy je napisao/la:Bayern polsao zvanicnu ponudu za Neuer-a
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
E **** JA MATER SVOJU AKO JE ON IMALO BOLJI OD RENSINGA NISU NORMALNI ZA TE PARE MOGU DOVESTI SVAKOG GOLMANA NA SVIJETU !ONI ONOG JADU ZELE SVASTAbistrikboy je napisao/la:18.5 miliona eura+Rensingbistrikboy je napisao/la:Bayern polsao zvanicnu ponudu za Neuer-a
Mogu. Al zaboravljaš jednu stvar, Neuer je Njemac.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ovo je bombabistrikboy je napisao/la:18.5 miliona eura+Rensingbistrikboy je napisao/la:Bayern polsao zvanicnu ponudu za Neuer-a
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Atomska bomba.tax je napisao/la:ovo je bombabistrikboy je napisao/la:18.5 miliona eura+Rensingbistrikboy je napisao/la:Bayern polsao zvanicnu ponudu za Neuer-a
Kakav crni Neuer, debil. Ali kao sto kaze VanBasten, Njemac je, tako da me ne bi iznenadilo da ga dovedu
Da su pametni,ponudili bi to.Mali će biti najbolji na svijetu za 2-3 godine,a i sada je beton za većinu evropskih golmana.Malo plaća danak neiskustvu,ali bit će to OK !
Takođe i Heitinga mi djeluje kao dobar igrač
Transfer Gomeza mi se nikako nije svidio,da su ga džabe nudili ne bih ga uzeo a kamoli da onu svotu novca.Dabogda ja pogriješio !
Tonija pothitno prodati ! Sneijder bi dobrodošao za osvježenje veznog reda pogotovo sad kad Ze Roberto ode.Da je bilo sreće pa za Džeku dati pare koje su otišle za Gomeza.
Takođe i Heitinga mi djeluje kao dobar igrač
Transfer Gomeza mi se nikako nije svidio,da su ga džabe nudili ne bih ga uzeo a kamoli da onu svotu novca.Dabogda ja pogriješio !
Tonija pothitno prodati ! Sneijder bi dobrodošao za osvježenje veznog reda pogotovo sad kad Ze Roberto ode.Da je bilo sreće pa za Džeku dati pare koje su otišle za Gomeza.
Niko kao ti,nikog kao tebe,nikad !
Nije me briga ko ce doci....Snider,Hleb, Vart...ili bilo ko drugo..samo da negledam vise Schweinija, Bomela...Bojtena,Lella...zao mi je Ze(a)....jer je klasa...jbg..sad htijeli li ne..morat ce popunit prazninu...Timuscuk je dobar, ali treba klasicni zadnji..koji razbija igru...i da, ta desna strana krila i 1 bek......golman...ne znam Neuer, ako se ko sijeca sta je branio protiv Porta, kad bi svaku 3. partiju nako branio..ja bi ga doveo 
Slažem se. Sigurno će biti među najboljima na Svijetu veoma brzo. Odličan refleks, osjećaj, grešaka je sve manje i manje, još par godina iskustva i to je to.Bola(n) je napisao/la:Da su pametni,ponudili bi to.Mali će biti najbolji na svijetu za 2-3 godine,a i sada je beton za većinu evropskih golmana.Malo plaća danak neiskustvu,ali bit će to OK !
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da li ce biti to je diskutabilno. Pored pomenutih vrlina, treba istaci i zbunjenost (opravdanje-godineVirtu4l je napisao/la: Slažem se. Sigurno će biti među najboljima na Svijetu veoma brzo. Odličan refleks, osjećaj, grešaka je sve manje i manje, još par godina iskustva i to je to.
Vom Jäger zum Gejagten
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- bistrikboy
- Kontakt:
Danijel Pranjic za 10 miliona u Bayernu,sada je jasno zasto je Lerby jucer bio u Minhenu,on zastupa i Pranjica,evo nama Balkanaca vec 2 hrvata
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... nveen.html
Dok Index navodi da je transfer vrijedan 7 miliona,a i Pranjic potvrdio transfer
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/pranji ... 36628.aspx
Ovo vjerovatno znaci da ce lahm igraci desni,a moguce je da ce u Van gaal-ovom sistemu 4-3-3 Pranjic igrati ofazivno lijevo,ribery desno a u centru Gomez:
-------------------Gomez---------------------
Pranjic--------------------------------Ribery
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... nveen.html
Dok Index navodi da je transfer vrijedan 7 miliona,a i Pranjic potvrdio transfer
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/pranji ... 36628.aspx
Ovo vjerovatno znaci da ce lahm igraci desni,a moguce je da ce u Van gaal-ovom sistemu 4-3-3 Pranjic igrati ofazivno lijevo,ribery desno a u centru Gomez:
-------------------Gomez---------------------
Pranjic--------------------------------Ribery
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- bilalinho2
- Kontakt:
Bild: Pranjić potpisao za Bayern za 10 milijuna eura!
Muenchen, 04.06.2009., 10:46 | I.J.
Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić novi je član minhenskog Bayerna, kojeg je preuzeo nizozemski stručnjak Luis Van Gaal, prenosi njemački Bild. Vrijednost transfera procjenjuje se na oko 10 milijuna eura.
Danijel Pranjić (foto: Reuters)
27-godišnji hrvatski reprezentativac, najbolji igrač Heerenveena prošle sezone, karijeru će nastaviti u Muenchenu, piše najtiražniji njemački tabloid, koji također tvrdi da je Pranjić bio velika želja novog trenera Bavaraca Luisa Van Gaala. Nizozemac je dobro upoznat sa vrijednostima našeg nogometaša, jer je ove sezone vodio momčad nizozemskog prvaka AZ Alkmaara i imao je prilike gledati Pranjića na djelu.
Važnu ulogu u transferu imao je i menadžer Pranjića Soren Lerby, koji je otprije uspostavio dobre odnose s bavarskim klubom i Bild tvrdi da je isposlovao dobre uvjete rada za svog klijenta.
Spomenimo da Bayern nakon neuspješne sezone kupuje igrače na veliko: uz naše Pranjića i Olića, dolaze Timoščuk, Mario Gomez i Alex baumjohann. No, najjača kupovina sigurno je trener Luis Van Gaal, koji se proslavio kad je ove godine s AZ Alkmaarom napravio čudo i uzeo prvenstvo Nizozemske.
Muenchen, 04.06.2009., 10:46 | I.J.
Hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić novi je član minhenskog Bayerna, kojeg je preuzeo nizozemski stručnjak Luis Van Gaal, prenosi njemački Bild. Vrijednost transfera procjenjuje se na oko 10 milijuna eura.
27-godišnji hrvatski reprezentativac, najbolji igrač Heerenveena prošle sezone, karijeru će nastaviti u Muenchenu, piše najtiražniji njemački tabloid, koji također tvrdi da je Pranjić bio velika želja novog trenera Bavaraca Luisa Van Gaala. Nizozemac je dobro upoznat sa vrijednostima našeg nogometaša, jer je ove sezone vodio momčad nizozemskog prvaka AZ Alkmaara i imao je prilike gledati Pranjića na djelu.
Važnu ulogu u transferu imao je i menadžer Pranjića Soren Lerby, koji je otprije uspostavio dobre odnose s bavarskim klubom i Bild tvrdi da je isposlovao dobre uvjete rada za svog klijenta.
Spomenimo da Bayern nakon neuspješne sezone kupuje igrače na veliko: uz naše Pranjića i Olića, dolaze Timoščuk, Mario Gomez i Alex baumjohann. No, najjača kupovina sigurno je trener Luis Van Gaal, koji se proslavio kad je ove godine s AZ Alkmaarom napravio čudo i uzeo prvenstvo Nizozemske.
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.