Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Opet likovi poceli o gasenju Zrinjskog ,kako vam se neda naucit da u prazno pucate,vec ste jednom to najavili pa pocmete mjaukat vazda poslje toga.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Hahahah golem si pomocni terenu
-
- Kontakt:
Dobro ti henldas ovo.GradKamena2 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 16:54Opet likovi poceli o gasenju Zrinjskog ,kako vam se neda naucit da u prazno pucate,vec ste jednom to najavili pa pocmete mjaukat vazda poslje toga.

Rigi regulisi ovo.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
GOLEM SI SVRAKINONisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 dec 2023, 16:54Hahahah golem si pomocni terenuMa kakvo zamjeranje. Covjek je branio nas grad i postavljao da ima cin desetara. To je da ustanes kad pricas sa njim, makar za Zepce Limorad navijao. Samo mi je smijesan kako vazda pozitivu fura. Svaka cast.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Dogovoriste se vi i sa Zvijezdom. Gospodski.tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 16:25Ne zamaraj se s tim, imas nekih bitnijih stvari u mocvari federacije
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Znam šta si mislio i šta nisi shvatio, ali ko će bosančerosu objašnjavat'. Jal vama, jal bukvi, isto je, eno vidiš i ovaj drugi ne konta i dalje.
Zadnja izmjena: Balorda, dana/u 04 dec 2023, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Svi igraju za kladionice, jedino BORAC gazi sve po redu, ne mareći za uticaj kladionica

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Zna li se gdje je Penaranda, zadnji put vidjen na stadionu u Vrapcicima, trcao prema jugoistoku, na sebi nosio bijeli sorc i bijeli dres 

-
- Kontakt:
Dje ces ga nazvat Bosancerosem, moj Balorda. Nisi ga mogao gore uvrijediti

1921

Džabe se trudite, ne shvaća vas niko ozbiljno, pa ni u šeher Banja Luci.
Počeli ste ligu sa 18 bodova. Smiješni ste. Prvi a isto kao da ste zadnji. Niko vam ne vjeruje da ste tu svojim zaslugama. Komedija.
Puno ste se digli,da ne bude bolan padMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:20Zna li se gdje je Penaranda, zadnji put vidjen na stadionu u Vrapcicima, trcao prema jugoistoku, na sebi nosio bijeli sorc i bijeli dres![]()

-
- Kontakt:
Sta je bola, zayebancije malo. Ne daj Boze da je Beganovic ono uradio, vrtili bi svaki dan gifove ovdje, objave na portalima itdAnex je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:29Puno ste se digli,da ne bude bolan padMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:20Zna li se gdje je Penaranda, zadnji put vidjen na stadionu u Vrapcicima, trcao prema jugoistoku, na sebi nosio bijeli sorc i bijeli dres![]()
![]()
Opusteno

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Znamo gdje nije: u Velezu. Zato ce biti Serbecic ili neko takav, a vidjecemo ko ce "vas" kod nas. Na nama je da proberemoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:20Zna li se gdje je Penaranda, zadnji put vidjen na stadionu u Vrapcicima, trcao prema jugoistoku, na sebi nosio bijeli sorc i bijeli dres![]()

-
- Kontakt:
Domic, Zvonic, Muminovic, Kadric, pa izvol'te proberiteNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:32Znamo gdje nije: u Velezu. Zato ce biti Serbecic ili neko takav, a vidjecemo ko ce "vas" kod nas. Na nama je da proberemoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:20Zna li se gdje je Penaranda, zadnji put vidjen na stadionu u Vrapcicima, trcao prema jugoistoku, na sebi nosio bijeli sorc i bijeli dres![]()
![]()

-
- Kontakt:
Možeš probat izmedju onih sto ih Klaf otpiše. Tipa Andjusic kojeg ste objeručke prihvatili a on igrac kojeg je odbacio Klaf. Biće Orešković, Vukcevic,Domic, Zvonic i još par igrača kojima će se dat slobodni papiri pa burjum proberiteNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:32Znamo gdje nije: u Velezu. Zato ce biti Serbecic ili neko takav, a vidjecemo ko ce "vas" kod nas. Na nama je da proberemoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:20Zna li se gdje je Penaranda, zadnji put vidjen na stadionu u Vrapcicima, trcao prema jugoistoku, na sebi nosio bijeli sorc i bijeli dres![]()
![]()
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 04 dec 2023, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Mi bi druge provocirali i više ali vasMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:31Sta je bola, zayebancije malo. Ne daj Boze da je Beganovic ono uradio, vrtili bi svaki dan gifove ovdje, objave na portalima itdAnex je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:29Puno ste se digli,da ne bude bolan padMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:20Zna li se gdje je Penaranda, zadnji put vidjen na stadionu u Vrapcicima, trcao prema jugoistoku, na sebi nosio bijeli sorc i bijeli dres![]()
![]()
Opusteno![]()

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Naivni ste. Vama puste pricu da je "otpisan" da lakse progutate da je nasa zelja. Zivi bili pa vidjeli ko ce biti "otpisan" u Velezu na zimu ili na ljeto i gdje ce otici.opalaopala je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:36Možeš probat izmedju onih sto ih Klaf otpiše. Tipa Andjusic kojeg ste objeručke prihvatili a on igrac kojeg je odbacio Klaf. Biće Orešković, Vukcevic,Domic, Zvonic i još par igrača kojima će se dat slobodni papiri pa burjum proberiteNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:32Znamo gdje nije: u Velezu. Zato ce biti Serbecic ili neko takav, a vidjecemo ko ce "vas" kod nas. Na nama je da proberemoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:20Zna li se gdje je Penaranda, zadnji put vidjen na stadionu u Vrapcicima, trcao prema jugoistoku, na sebi nosio bijeli sorc i bijeli dres![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.