Javi se oteraj tuuuuguuu bar lazna nada nek udje u snee

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Javi se oteraj tuuuuguuu bar lazna nada nek udje u snee
Jesam napisao dolazi neko? Napisao sam zanimljiv dan moze se odnositi na vise stvari.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:39Ne pisite gluposti, raja nesto ocekuje, najavljujete neke gluposti mi ispadosmo iz lige, ljudi na probe dolaze, treba neko da te proba da igras ispred ovih invalida sto sad igraju.Pablo11 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:17Ne peglaj pitaru dosadniBojudaosinebu je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:17
Kako mislis, mario musa 35 godina ima i u Aluminiju nije u sastavu nikako, jesu ga to arapi skautirali jos od prije.
Nema vise zaebancije. Kako kazu ove ublehe vise promasaje necemo gledatidubioza144 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:59Odlican igrac, podmladjen sastav a i prodat ga mozemo, Bekricuuuuu![]()
![]()
Meni lici na onog Edwina Odinaku sto igra za Stupcanicu a da li je nisam siguran slika koju sam vidio tako mi se cini
Sumnjam, on je sa Zrinjskim imao dogovor. Znas li Dzelo ko je crnac?
U kolko sati toPablo11 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 15:27Jesam napisao dolazi neko? Napisao sam zanimljiv dan moze se odnositi na vise stvari.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑04 dec 2023, 14:39Ne pisite gluposti, raja nesto ocekuje, najavljujete neke gluposti mi ispadosmo iz lige, ljudi na probe dolaze, treba neko da te proba da igras ispred ovih invalida sto sad igraju.
A da nije kundaiAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑04 dec 2023, 17:08Sumnjam, on je sa Zrinjskim imao dogovor. Znas li Dzelo ko je crnac?
Kako mali barata sa loptom, ali nema sanse pored Mekica nasegmuharemovicdzelo je napisao/la: ↑04 dec 2023, 18:56Nije Odinaka, u pitanju je veznjak, Kundai Benyu.
Frajer zadnju utakmicu odigrao u oktobru prosle godine...ovo je novi Ara Hodzic u najavimuharemovicdzelo je napisao/la: ↑04 dec 2023, 18:56Nije Odinaka, u pitanju je veznjak, Kundai Benyu.
Samo me zanima kakve igrace evo ocekujes? Da dodje macalister ili neko u formi iz top kluba u Želju ili? I samo nemojte one suplje bolje Zeljina djeca bla bla.19vendetta87 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 19:01Frajer zadnju utakmicu odigrao u oktobru prosle godine...ovo je novi Ara Hodzic u najavimuharemovicdzelo je napisao/la: ↑04 dec 2023, 18:56Nije Odinaka, u pitanju je veznjak, Kundai Benyu.
Oprostite na upadu, nije Odinaka. Odinaka je jucer otputovao na odmor u Nigeriju. I nije tacno da ima dogovor sa Zrinjskim, istina da su se raspitivali ali nisu poslali ponudu. Nece ga dobiti free jer Odinaka je jedan od 10 igraca koji ima profi ugovor sa Stupcom.
Trenutno korisnika/ca: Bojudaosinebu, bvsic i 32 gosta.