Pojma nemam,znam da samo u Sarajevu ima biznisa pun k.,fransiza itd Njegovi partneri sto dolaze sa njim na dosta tekmi imaju veze po cijelom svijetu bukvalno.mostar_mo je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:33Da.., a mozda i Mirvic razmislja o ulaganju u solarnu energiju na drzavnom zemljistu u Hercegovini...tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:29Pa sta ako ima para? Ako mu neko moze nesto sredit na drugi nacin, a da te pare usmjeri negdje drugo, zar to nije jos bolje
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad se sjetim kako je manijak tvrdilo da je Rustem odbio Zrinjski, i 3x vecu platu 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Treneri vole igrati protiv Borca. Samo na svaki faul skaci, i na kraju kad izgubis svali na sudije i kupio si sebi mir. Nema veze sto nisi prisao golu, kazi nije dao sudija i tjeraj dalje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:35Kad nemas sta drugo vrti u krug isto svaki dan. Pogledaj sve i jednu tekmu Borca,svaka lakrdija koju nigdje i nikad vidjet neces. Sta hoces vise da ti se kaze,da smo lopovi veci od vas,sta se perete koje pm kad ste jedini tim kojem niko cestitao nije bio,kad ste jedini tim gdje svaki trener i igrac rise po vama i po utakmicama koje sa vama trebaju da igraju,osim Jade Jagode naravno. Sarajevo je za vas olicenje postenja bilo i ostalo mada to i nije tesko.
-
- Kontakt:
Ma to su veliki igraci, imaju sta imaju jer razmisljaju i rade drugacije od nas "obicnog" naroda. Usluga za uslugu ide, jer novci im nisu problem. Sredi Kevelj njemu nesto u Mostaru, on ce njemumosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:37Pojma nemam,znam da samo u Sarajevu ima biznisa pun k.,fransiza itd Njegovi partneri sto dolaze sa njim na dosta tekmi imaju veze po cijelom svijetu bukvalno.mostar_mo je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:33Da.., a mozda i Mirvic razmislja o ulaganju u solarnu energiju na drzavnom zemljistu u Hercegovini...tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:29Pa sta ako ima para? Ako mu neko moze nesto sredit na drugi nacin, a da te pare usmjeri negdje drugo, zar to nije jos bolje
mozda u Sarajevu, pare ustede i preusmjere za nesto drugo i tjt.

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Mozda jer sudija ne da prici golu? Sta je igmanu svirao u nadoknadi u 16m? Objasni mi tu situaciju molim te?Devils021 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:42Treneri vole igrati protiv Borca. Samo na svaki faul skaci, i na kraju kad izgubis svali na sudije i kupio si sebi mir. Nema veze sto nisi prisao golu, kazi nije dao sudija i tjeraj dalje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:35Kad nemas sta drugo vrti u krug isto svaki dan. Pogledaj sve i jednu tekmu Borca,svaka lakrdija koju nigdje i nikad vidjet neces. Sta hoces vise da ti se kaze,da smo lopovi veci od vas,sta se perete koje pm kad ste jedini tim kojem niko cestitao nije bio,kad ste jedini tim gdje svaki trener i igrac rise po vama i po utakmicama koje sa vama trebaju da igraju,osim Jade Jagode naravno. Sarajevo je za vas olicenje postenja bilo i ostalo mada to i nije tesko.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ma ja ba,oni to bez razloga od Jakirovica pa nadalje. Cuj 2 faula ovima svire 32 hahah ajde bjezi pricaj te bajke nekom drugom. Sudije protiv vas onemoguce bukvalno da se bilo koji vid igre razvije,osim Peljte,cim on sudi bod vam je ko Trebevic.Devils021 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:42Treneri vole igrati protiv Borca. Samo na svaki faul skaci, i na kraju kad izgubis svali na sudije i kupio si sebi mir. Nema veze sto nisi prisao golu, kazi nije dao sudija i tjeraj dalje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:35Kad nemas sta drugo vrti u krug isto svaki dan. Pogledaj sve i jednu tekmu Borca,svaka lakrdija koju nigdje i nikad vidjet neces. Sta hoces vise da ti se kaze,da smo lopovi veci od vas,sta se perete koje pm kad ste jedini tim kojem niko cestitao nije bio,kad ste jedini tim gdje svaki trener i igrac rise po vama i po utakmicama koje sa vama trebaju da igraju,osim Jade Jagode naravno. Sarajevo je za vas olicenje postenja bilo i ostalo mada to i nije tesko.
-
- Kontakt:
Pare ok,najvece bogastvo su veze i konekcije. Mirvic je bio usao i u NBA i u neke klubove tamo itdnekoIzMostara je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:44Ma to su veliki igraci, imaju sta imaju jer razmisljaju i rade drugacije od nas "obicnog" naroda. Usluga za uslugu ide, jer novci im nisu problem. Sredi Kevelj njemu nesto u Mostaru, on ce njemumosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:37Pojma nemam,znam da samo u Sarajevu ima biznisa pun k.,fransiza itd Njegovi partneri sto dolaze sa njim na dosta tekmi imaju veze po cijelom svijetu bukvalno.
mozda u Sarajevu, pare ustede i preusmjere za nesto drugo i tjt.![]()
-
- Kontakt:
Ne poredim nista,samo kazem da Tan i Mirvic su ljudi koji bas imaju konekcije,firme,milion nekih ulaganja itd Drago mi je da Kevelj ima novca,kako kazete hoce i da ulozi,trebaju damu u ovoj nakardi od lige pored Vice i Dodika i politicke prcije uloziti i marku,sigurno im se nece vratiti nista. Ulazes u ligu gdje nema sportskog nadmetanja,neizvjesnosti,samo je pitanje kad njima treba koliko ce te osakatiti,nekad manje,nekad vise.nekoIzMostara je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:44Ma to su veliki igraci, imaju sta imaju jer razmisljaju i rade drugacije od nas "obicnog" naroda. Usluga za uslugu ide, jer novci im nisu problem. Sredi Kevelj njemu nesto u Mostaru, on ce njemumosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:37Pojma nemam,znam da samo u Sarajevu ima biznisa pun k.,fransiza itd Njegovi partneri sto dolaze sa njim na dosta tekmi imaju veze po cijelom svijetu bukvalno.
mozda u Sarajevu, pare ustede i preusmjere za nesto drugo i tjt.![]()
Svjestan je Gico da nasi klubovi nece pustat tekme izmedju sebe,da ce svaku igrat na noz i to mu odgovara,ja bi pustio svaki tim ako mu nesto treba ili ako moze uzet titulu ispred Borca. Onda bi sljedece sezone Bojac imao sve pobijede u ligi hahah
Torabi nakon jedne utakmice skontao da je Rustem prevara. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Valja raskinuti sa cijelim timom,Rustem je za Bibera,Alisona i ove ostale Maradona hahah. Obecali Jasarevicu povisicu i onda ga izradili,nece on da igra,hoce da ode iz kluba isto. Znaci ako ih dobijete onda ce ih i Zvijezda poderat jer ce Dodo da nasteli,onda ce i oni biti konkurenti Zeljkanu i nastavniku fizickog. Zamisli u ovakvom ponoru gdje se boris za goli zivot dovodis nastavnika fizickog hahah
E pa **** ce raditi panele u Mostaru i okolici ako mu Salem ne dadne zeleno svjetlo tj Kevelj jer se Salem jedino njega pasa,da nece u Sarajevu panele raditi 15 suncanih dana imate ako vam potrefi dobra godina,ako mu iko moze srediti to je Kevelj,cudna je kod nas sredina i zna se kako funkcionise dva se covjeka za grad pitaju,evo ti susjeda nek kazu ako lazemmosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:26Mirvic je u strogom centru Sarajeva kupio lokal,sve se bojim da mu Kevelj zavrsava zemlju,kao da mu on treba da kupi zemlju. Jadan Mirvic nema feninga. Sjecam se prije kad ste govorili imamo 20 milionera u upravi,ja pitao sta je problem sto ne pazare sta,sto smanjaju plate? Da znate kakve veze ima Mirvic ne samo ove balkanske medjutim to sad nije ni bitno.
Kod nas je Salem nesto ko Asim. Samo nek dodje i kaze selam Salem me poslao i rijeseno, eto panela. Moze i bok, Mario me poslal pa valjda prodje. 

19V22
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa ko da gleda skup dvije političke stranke? Derbi manjeg entiteta privukao je 150 ljudi, pa više navijača dođe u kantonalnoj ligi.
-
- Kontakt:
Ti znas da on hoce da ulaze u te panele? Pa nije Mostar jedino mjesto za te panele imas i drugih drzava sa puno vise suncanih dana,svega 250 kilometara udaljenih. De ba smiri malo dozivljaje,covjek od Amerike do evrope nema gdje ga nema i sa kakvim glavama sjedi i ima kontakte a neki paneli da mu problem budu. Nego kad si pametan tako i kad pricas za Sarajevo zasto vas je vise ovdje nego u Mostaru a imamo 15 dana suncanih? Zasto u Njemackoj imas u jednom gradicu 300 puta vise panela nego u cijeloj hercegovini a imaju ljudi 2 ipo suncana dana? Nego promijenila se klima,u Sarajevu skoro i da nema snijega vise i puno je suncanih danaRadobolja je napisao/la: ↑05 dec 2023, 00:05E pa **** ce raditi panele u Mostaru i okolici ako mu Salem ne dadne zeleno svjetlo tj Kevelj jer se Salem jedino njega pasa,da nece u Sarajevu panele raditi 15 suncanih dana imate ako vam potrefi dobra godina,ako mu iko moze srediti to je Kevelj,cudna je kod nas sredina i zna se kako funkcionise dva se covjeka za grad pitaju,evo ti susjeda nek kazu ako lazemmosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:26Mirvic je u strogom centru Sarajeva kupio lokal,sve se bojim da mu Kevelj zavrsava zemlju,kao da mu on treba da kupi zemlju. Jadan Mirvic nema feninga. Sjecam se prije kad ste govorili imamo 20 milionera u upravi,ja pitao sta je problem sto ne pazare sta,sto smanjaju plate? Da znate kakve veze ima Mirvic ne samo ove balkanske medjutim to sad nije ni bitno.
Mirvic je u strogom centru Sarajeva kupio lokal,sve se bojim da mu Kevelj zavrsava zemlju,kao da mu on treba da kupi zemlju. Jadan Mirvic nema feninga. Sjecam se prije kad ste govorili imamo 20 milionera u upravi,ja pitao sta je problem sto ne pazare sta,sto smanjaju plate? Da znate kakve veze ima Mirvic ne samo ove balkanske medjutim to sad nije ni bitno.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 01:26[quote=Radobolja post_id=9580584 time=<a href="tel:1701731123">1701731123</a> user_id=52444]
[quote=mosarajvosa83 post_id=9580462 time=<a href="tel:1701725201">1701725201</a> user_id=50976]
[quote=Radobolja post_id=9580399 time=<a href="tel:1701721554">1701721554</a> user_id=52444]
Kazu Kevelj zavrsio Mirvicu neku zemlju u Blagaju u zamjenu slobodni papiri Guliju-raskid ugovora,to sarajlije pricaju a i ovamo ima te price,ma samo jako predsjwdnice
[/quote]
E pa **** ce raditi panele u Mostaru i okolici ako mu Salem ne dadne zeleno svjetlo tj Kevelj jer se Salem jedino njega pasa,da nece u Sarajevu panele raditi 15 suncanih dana imate ako vam potrefi dobra godina,ako mu iko moze srediti to je Kevelj,cudna je kod nas sredina i zna se kako funkcionise dva se covjeka za grad pitaju,evo ti susjeda nek kazu ako lazem
[/quote]
Ti znas da on hoce da ulaze u te panele? Pa nije Mostar jedino mjesto za te panele imas i drugih drzava sa puno vise suncanih dana,svega 250 kilometara udaljenih. De ba smiri malo dozivljaje,covjek od Amerike do evrope nema gdje ga nema i sa kakvim glavama sjedi i ima kontakte a neki paneli da mu problem budu. Nego kad si pametan tako i kad pricas za Sarajevo zasto vas je vise ovdje nego u Mostaru a imamo 15 dana suncanih? Zasto u Njemackoj imas u jednom gradicu 300 puta vise panela nego u cijeloj hercegovini a imaju ljudi 2 ipo suncana dana? Nego promijenila se klima,u Sarajevu skoro i da nema snijega vise i puno je suncanih dana
[/quote]
Haj ne mlati majke ti i ne vuci me za jezik nas tu ima,pa ima nesto hercegovaca jer su dosli 93 ljudi spasavujuci zivu glavu,a kad sk ti tako pametan de mi reci sto kupujete zemlju masovno po Mostaru posebno Blagaju pa pravite vikendice,nikad ovoliko Sarajlija nije bilo u Mostaru ko danas,nemoj me pogresno shvatiti meni nesmetate ali da neko trenutno ide iz Mostara u Sarajevo zivjeti nemam primjer a obrnuto ihhh,ali o tom potom!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 01:26Ti znas da on hoce da ulaze u te panele? Pa nije Mostar jedino mjesto za te panele imas i drugih drzava sa puno vise suncanih dana,svega 250 kilometara udaljenih. De ba smiri malo dozivljaje,covjek od Amerike do evrope nema gdje ga nema i sa kakvim glavama sjedi i ima kontakte a neki paneli da mu problem budu. Nego kad si pametan tako i kad pricas za Sarajevo zasto vas je vise ovdje nego u Mostaru a imamo 15 dana suncanih? Zasto u Njemackoj imas u jednom gradicu 300 puta vise panela nego u cijeloj hercegovini a imaju ljudi 2 ipo suncana dana? Nego promijenila se klima,u Sarajevu skoro i da nema snijega vise i puno je suncanih danaRadobolja je napisao/la: ↑05 dec 2023, 00:05E pa **** ce raditi panele u Mostaru i okolici ako mu Salem ne dadne zeleno svjetlo tj Kevelj jer se Salem jedino njega pasa,da nece u Sarajevu panele raditi 15 suncanih dana imate ako vam potrefi dobra godina,ako mu iko moze srediti to je Kevelj,cudna je kod nas sredina i zna se kako funkcionise dva se covjeka za grad pitaju,evo ti susjeda nek kazu ako lazemmosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:26
Mirvic je u strogom centru Sarajeva kupio lokal,sve se bojim da mu Kevelj zavrsava zemlju,kao da mu on treba da kupi zemlju. Jadan Mirvic nema feninga. Sjecam se prije kad ste govorili imamo 20 milionera u upravi,ja pitao sta je problem sto ne pazare sta,sto smanjaju plate? Da znate kakve veze ima Mirvic ne samo ove balkanske medjutim to sad nije ni bitno.
Svi su vec znali unaprijed rezultat, ono malo sto je doslo, to je bilo po direktivi partije. Obicnom narodu je dosta pljacke i lakrdije, ali sirotinja suti, to je tamo ko sjeverna koreja. Rezim vise skupi onih sendvicara kada sirotinja izadje da brani multimilionera dodika
E cuj sam otišao lik i razdužio se,da i to cujemDefanzivni veznjak Edin Rustemović (30) više neće nositi dres Željezničara nakon što se jučer nije odazvao ni na trening, potvrđeno je za portal Klix.ba.
Rustemović je, kako saznajemo, sam donio odluku o odlasku iz redova Plavih. U narednim danima se očekuje kako će dvije strane sjesti i riješiti sve uslove vezane za raskid ugovora.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TurkishAirlines
Svi zele da vide sampionsku igru
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, CAZIN, Kaunas, ristagrad i 48 gostiju.