Najgore sto se Sapina podvaljuje kao Jozak..mavi je napisao/la: ↑05 dec 2023, 07:25Nekad na pocetku ove sezone sam pisao o prelaznom roku I kakve smo igracine doveli u klub.
Nazalost, ispalo je cak gore nego što sam i ja mislio.
Sad je Sapina, a upuceniji znaju kakav je on lisac, poceo da dovodi polovnjake koji ne mogu nigdje igrati.
Ali se prevario ovaj put.
Jug, to je očigledno, više neće sutjeti na pokusaje podvaljivanja i talova ovaj put.
Barem se nadam...
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Bekricu vakat je ako imas obraza.
Dva uzasna prelazna roka.
Krpic, Jasarevic, Drljo, Hodzic, AlJaber, Rustemovic, Turanjanin, Ovcina, Cosic, Dubackic, Selimovic, Boljevic..
90% promasaja, vrijeme je!
Dva uzasna prelazna roka.
Krpic, Jasarevic, Drljo, Hodzic, AlJaber, Rustemovic, Turanjanin, Ovcina, Cosic, Dubackic, Selimovic, Boljevic..
90% promasaja, vrijeme je!
mavi je napisao/la: ↑05 dec 2023, 07:25Nekad na pocetku ove sezone sam pisao o prelaznom roku I kakve smo igracine doveli u klub.
Sad je Sapina, a upuceniji znaju kakav je on lisac, poceo da dovodi polovnjake koji ne mogu nigdje igrati.
Jug, to je očigledno, više neće sutjeti na pokusaje podvaljivanja i talova ovaj put.
Barem se nadam...

Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Satro razduzio se i otisao.
Pobjegao,treba realno govoriti,izbjegao batine i cao.
Ko je sljedeci?
Pobjegao,treba realno govoriti,izbjegao batine i cao.
Ko je sljedeci?
-
- Kontakt:
Imali smo mi igracki gorih ekipa koliko hoces, ali karakterno ne. Nikad u jednoj ekipi nije bilo ovoliko igraca bez muda i obraza. Cast izuzecima, ali metla je potrebna itekako. Cuj ono razduzilo opremu nakon sto ga je SS kritikovao 
Ovo je dobar pocetak, sad Gasal, Alison, Drina, Biber - noga. Neka igraju juniori, neka igraju kadeti, nek ne igra niko. Dicu ja kredit da im isplatim ugovore ako Arapi nece, samo da ih ne gledam. Onda lagano ostale rjesavati.

Ovo je dobar pocetak, sad Gasal, Alison, Drina, Biber - noga. Neka igraju juniori, neka igraju kadeti, nek ne igra niko. Dicu ja kredit da im isplatim ugovore ako Arapi nece, samo da ih ne gledam. Onda lagano ostale rjesavati.
Zadnja izmjena: Amidzatvojnajdrazi, dana/u 05 dec 2023, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
1921
-
- Kontakt:
Cuj niko nije pricao sa mnom, moja strana
Drinu pod ruku, pa kod psihologa i pricajte. Prodati loptu onako u prvoj minuti je za mentalne institucije i malo duzeg promatranja.

1921
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Uhljupi, šta čekate?
Po ispisnice i voz!
Po ispisnice i voz!
Krenulo je fala bogu.Hajmo ostali sta cekate.Znate vi ko ste netreba ni spominjati vise ali neka moja procjena ide ovako.Bekrijica Bibercic Drinoninjo Mekica Turjanino Alisondo Gasalinjo Drljonino.Sami sebe nabite u guzicu i Grbavica vas nevidila vise.
-
- Kontakt:
Cuj Sapina. Imal dje trenera i ostatka strucnog staba u toj prici. Znajul' oni sta, mene ne bi mogli prevariti sa Biberom, Turururuom, Alisonom. Vidjecemo sta Arap (ne)znamavi je napisao/la: ↑05 dec 2023, 07:25Nekad na pocetku ove sezone sam pisao o prelaznom roku I kakve smo igracine doveli u klub.
Barem se nadam...

Ima li ko da Meki da ispisnicu platit cu mu malu sa mlijekom
Procita sad na FB i sve receno od do… tekst Zoran Nikolic:
Mijenjaju se uprave. Svaka nova svaljuje probleme na onu staru. Mijenjaju se treneri. Dovode se neki bezvezni likovi kao spasioci ( slučaj Cerić sa 920 funti na računu), svi samo pričaju o dugovima i plešu po žici.
A konstanto vlada neki zakon šutnje. Kao kod sicilijanske mafije. A klub samo tone dublje i dublje.
Pa bolan ima li neko da progovori više kakvi su talovi u pitanju, ko koga više minira, koja sad frakcija radi protiv Želje? Zar vas više nije stid vlastitih navijača koji su svojom parama napravili pola stadiona?
Koji su glavni sponzor svog kluba? Šta bolan radite više?
Više od 50 godina idem na utakmice i ići ću i dalje, ali na šta ste sveli jednog velikana sporta, neka vas sve redom bude stid i sram
.I pitanje za upravu. Ko je bolan uvalio Želju u tolike dugove iz kojih se vadi godinama? Ko je klepio tolike pare? Ko je sve radio pogrešno? Imena? Krivične prijave?
Ili će se i to gurnuti ispod tepiha, a mi ćemo i dalje biti sretni što se vraća neki dug, što igrači nisu gladni i što će nas n svakoj utakmici biti sve manje?
Pa igrate zbog nas, zbog svojih navijača, zbog nas koji živimo za Želju!!! Pa bolan zar vas nije stid više?
Mijenjaju se uprave. Svaka nova svaljuje probleme na onu staru. Mijenjaju se treneri. Dovode se neki bezvezni likovi kao spasioci ( slučaj Cerić sa 920 funti na računu), svi samo pričaju o dugovima i plešu po žici.
A konstanto vlada neki zakon šutnje. Kao kod sicilijanske mafije. A klub samo tone dublje i dublje.
Pa bolan ima li neko da progovori više kakvi su talovi u pitanju, ko koga više minira, koja sad frakcija radi protiv Želje? Zar vas više nije stid vlastitih navijača koji su svojom parama napravili pola stadiona?
Koji su glavni sponzor svog kluba? Šta bolan radite više?
Više od 50 godina idem na utakmice i ići ću i dalje, ali na šta ste sveli jednog velikana sporta, neka vas sve redom bude stid i sram
.I pitanje za upravu. Ko je bolan uvalio Želju u tolike dugove iz kojih se vadi godinama? Ko je klepio tolike pare? Ko je sve radio pogrešno? Imena? Krivične prijave?
Ili će se i to gurnuti ispod tepiha, a mi ćemo i dalje biti sretni što se vraća neki dug, što igrači nisu gladni i što će nas n svakoj utakmici biti sve manje?
Pa igrate zbog nas, zbog svojih navijača, zbog nas koji živimo za Želju!!! Pa bolan zar vas nije stid više?
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
-
- Kontakt:
Kazu out: Jasarevic, Rustemovic, Turanjanin, Biber, Haracic, Alison, Sehic, Gasal, Kosoric (penzija). Bice ih jos vjerovatno.
1921
Amoah,mekic sa hajrom nadam se.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 dec 2023, 13:51Kazu out: Jasarevic, Rustemovic, Turanjanin, Biber, Haracic, Alison, Sehic, Gasal, Kosoric (penzija). Bice ih jos vjerovatno.
Fk Željezničar.
Ako Ovcinu ostave , a Mekica i Amoaha nogiraju onda su ludiPablo11 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 14:01Amoah,mekic sa hajrom nadam se.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 dec 2023, 13:51Kazu out: Jasarevic, Rustemovic, Turanjanin, Biber, Haracic, Alison, Sehic, Gasal, Kosoric (penzija). Bice ih jos vjerovatno.
Lik ne moze trcati protiv Tuzle kad god je povukao naprijed loptu kasnio je 20 metara u odbrani gdje su igraci Tuzle
izlazili na Drinu 2 na 1 u pet sest navrata
Dobar je on na lopti i to al dzaba mu kad ne moze trcati taj frajr treba najmanje jos 2 mjeseca da dodje sebi
Meka kakav god daje svi njega guraju u vatru
Kad ne znaju sta ce s lopte meki je salju
Meka je nas prvi strijelac zabio je vise golova nego Krpic, Haracic, Amoah, Gasal i Drljo zajedno
Uz to ima i 2 asistencije
Meki fali igrac s kojim moze igrati u sredini nego pokretan, a ne statican
Amoah 22 godine ima fore nije los igrac samo sto mu treba zabraniti sex i vani da izlazi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- svrakino1921
- Kontakt:

A o cemu da pričaju stolnom
Dao si im loptu u 20 sekundi i zabili su nam gol
Hoces da pričamo-prodao si loptu jer si Pitari i igrao si u TC
Hoces jos da pricamo-kontaktirali su te iz TC jer si igrao za njih da im prodas loptu
Hoces jos da pricamo....
Jado-uzmi ispisnicu iz našeg kluba i upisi se u TC
Ja mislim da je to bio plan-ono u najgorem slučaju po tebe
Poflautaj ga gosp.A H i pitaj ga koliko smo mu trazili para da opstanemo a on nam nije htio dat
Pisam se na meku jer je mahalac najveci, nek je de bruyne na terenu licno.NoDi80 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 14:23Ako Ovcinu ostave , a Mekica i Amoaha nogiraju onda su ludiPablo11 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 14:01Amoah,mekic sa hajrom nadam se.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 dec 2023, 13:51Kazu out: Jasarevic, Rustemovic, Turanjanin, Biber, Haracic, Alison, Sehic, Gasal, Kosoric (penzija). Bice ih jos vjerovatno.
Lik ne moze trcati protiv Tuzle kad god je povukao naprijed loptu kasnio je 20 metara u odbrani gdje su igraci Tuzle
izlazili na Drinu 2 na 1 u pet sest navrata
Dobar je on na lopti i to al dzaba mu kad ne moze trcati taj frajr treba najmanje jos 2 mjeseca da dodje sebi
Meka kakav god daje svi njega guraju u vatru
Kad ne znaju sta ce s lopte meki je salju
Meka je nas prvi strijelac zabio je vise golova nego Krpic, Haracic, Amoah, Gasal i Drljo zajedno
Uz to ima i 2 asistencije
Meki fali igrac s kojim moze igrati u sredini nego pokretan, a ne statican
Amoah 22 godine ima fore nije los igrac samo sto mu treba zabraniti sex i vani da izlazi![]()
Fk Željezničar.
Nema sta sto se tice te strane zasluzuje nogu
Ode na shishu i mahala sve zivo o klubu
Ode na shishu i mahala sve zivo o klubu
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ne bi se oni toliko kurcili da ima pritiska sa tribina.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Nama neko mora objasniti.
Odakle ovaj trener, pomocnici, ko ih je odabrao i na osnovu cega.
Sta je cilj ove sezone?
Mislim da bar toliko ovi navijaci zasluzuju.
Odakle ovaj trener, pomocnici, ko ih je odabrao i na osnovu cega.
Sta je cilj ove sezone?
Mislim da bar toliko ovi navijaci zasluzuju.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Cwirek, Google Adsense [Bot], Levin i 51 gost.