Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
Spahic je dobiio crveni karton koji nije postojao! samo se udaljio od sudije i malo digao jednu ruku i ovaj mu crveni pokaze:) nigdje veze...mislim da ce ovaj nepostojeci crveni karton ponistiti Savez Francuske..
Odgovor koji je vise i manje ocekivanDerim je napisao/la:Kaze da nema komentar na drugu zuti karto, Kod prvog kaze da je mozda napravio gresku ali kod drugog nije i pita se zasto. Nekontam ni ja prije je do lopte ,izbio je i na opruzenu nogu naletio konj. Mozda sudija misli da se to rasisticki i da se treba crncu sklonuti kad trci za loptom.guber90 je napisao/la:Ima li neko dobar sa francuskim, da nam prevede Spahin komentar na crveni, koji je po meni presmijesan![]()
.
Na 4.45 Spaha daje komentar na crveni.

Uglavnom hvala na prevodu

Takodjer se slazem da je crveni SMIJESAN, al sta da se radi

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Evo Spaha dobio dvije utakmice zabrane igranja, zbog onog crvenog
. Koliko je Spaha ovo sezone pauzirao utakmica zbog crveni?

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Ponos Torina
- Kontakt:
mozda do 10 utakmica od prilike prosla 5 ova 2 i prije je imao par crvenihjuventus 0244 je napisao/la:Evo Spaha dobio dvije utakmice zabrane igranja, zbog onog crvenog. Koliko je Spaha ovo sezone pauzirao utakmica zbog crveni?

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:mozda do 10 utakmica od prilike prosla 5 ova 2 i prije je imao par crvenihjuventus 0244 je napisao/la:Evo Spaha dobio dvije utakmice zabrane igranja, zbog onog crvenog. Koliko je Spaha ovo sezone pauzirao utakmica zbog crveni?
Netacno ss.ba prenosi informacije, prosli put je spaha do dobio 4 utakmice za one laktove i 1 utakmicu za 3.zuti karton, naime u francuskoj se nakon treceg zutog kartona u odredjenom periodu dobija utakmica suspendije, koja ne mora obavezno biti slijedeca utakmica, nego klub i igrac odluce koju utakmicu u bliskoj buducnosti da propusti...
Tako i ovog puta jedna utakmica automatski zbog crvenog a jedna zbog treceg zutog...
Dobro, ako je tako greška je ss.ba. Ali nije to toliko bitno, bitno je da Spaha ove sezone mnogo utakmica propustio zbog žuti-crveni kartona, zaista je previse pauzirati blizo 10 utakmica u jednoj sezoni. Jer ovaj podatak nije dobra ukoliko bi imao priliku napraviti neki veći transfer.dr_arsla je napisao/la:Netacno ss.ba prenosi informacije, prosli put je spaha do dobio 4 utakmice za one laktove i 1 utakmicu za 3.zuti karton, naime u francuskoj se nakon treceg zutog kartona u odredjenom periodu dobija utakmica suspendije, koja ne mora obavezno biti slijedeca utakmica, nego klub i igrac odluce koju utakmicu u bliskoj buducnosti da propusti...
Tako i ovog puta jedna utakmica automatski zbog crvenog a jedna zbog treceg zutog...
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Ponos Torina
- Kontakt:
ma i on je poceo da s.ere sam sebi pravi pakleni sund ili to namjerno radi da bi dobio par utakmica odmora da se malo sabere u privatnom zivotu....Na kraju krajeva naci ce se klub iz Engleske koji ce da ga dovede,sto zbog kvaliteta sto zbog bezobrazluka 
Mozda ako Vaha preuzme Lyon da ga dovede sebi

Mozda ako Vaha preuzme Lyon da ga dovede sebi

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
stoji to da ima dosta propustenih utakmica zbog kartona ali nije to bas samo do njega, sudije su stvarno stroge prema montpellieru...Bocally koji vazi za disciplinovanog beka koji ne dobija bez veze kartone ove sezone je vec dobio 3 crvena a i 6 zutig vec...tako da je on najvise pauziro, pa onda pitau je dobio crveni karton a nije uopste ni igrao nego na klupi sjedio zbog prigovora, trenera su vec 3!!! puta slali na tribine i to je rekord u francuskoj ove sezone, predsjednik se kaci svaki vidkend sa novinarima, itd. oni su ubjedjeni da su neposteno tretirani od strane saveza i sudija i onda je to savrseni krug iz kojeg vise ne mogu da izadju, sto se tice spahe licno mislim da je sve ok osim sto je trebao da ode pred komisiju u decembru, on je odbio da se licno pojavi jer je smatrao da nema sta da se pravda kada nije kriv, to su oni svatili kao uvredu i dali mu prestrogu kaznu sve ostalo je ok..
-
- Kontakt:
Ne odgovara ima ta ekipa u vrhu,to je to.dr_arsla je napisao/la:stoji to da ima dosta propustenih utakmica zbog kartona ali nije to bas samo do njega, sudije su stvarno stroge prema montpellieru...Bocally koji vazi za disciplinovanog beka koji ne dobija bez veze kartone ove sezone je vec dobio 3 crvena a i 6 zutig vec...tako da je on najvise pauziro, pa onda pitau je dobio crveni karton a nije uopste ni igrao nego na klupi sjedio zbog prigovora, trenera su vec 3!!! puta slali na tribine i to je rekord u francuskoj ove sezone, predsjednik se kaci svaki vidkend sa novinarima, itd. oni su ubjedjeni da su neposteno tretirani od strane saveza i sudija i onda je to savrseni krug iz kojeg vise ne mogu da izadju, sto se tice spahe licno mislim da je sve ok osim sto je trebao da ode pred komisiju u decembru, on je odbio da se licno pojavi jer je smatrao da nema sta da se pravda kada nije kriv, to su oni svatili kao uvredu i dali mu prestrogu kaznu sve ostalo je ok..
A sto se tice crvenog kartona za Spajhica,ono mislim da je presmjesno i zasto se klub nije zalio na onakav postupak.Pa cak ni prvi zuti nije bio za dati,a kamoli crveni.Jer igrac je naletio na Spahu. Jos 2 utakmice,ma smjesno.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
O kojoj djevojci je rijec, naslucjue li iko? Safunica 

- Goalgetter
- Kontakt:
Bh. državljani na Old Traffordu: Houllier potvrdio interes za Spahića
Bh. državljani na Old Traffordu: Houllier potvrdio interes za Spahića, Capello pobjegao
Namik Alimajstorović, bh. državljanin na privremenom radu engleskom Manchesteru, nakon dolaska Edina Džeke u City, ne navija više za "crvene vragove". Istina, Old Traford ode povremeno, ali samo kad se igraju utakmice Lige prvaka i gradski derbi.
Jedan od tih "rijetkih" izleta Alimajstorović je imao sinoć kada je zahvaljujući UniCredit banci prisustvovao revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka između Manchester Uniteda i Marseilla (2:1). Alimajstorović je susret pratio iz VIP lože u društvu legendi Uniteda, ali engleskog i evropskog nogometa.
"Sreli smo mnogo poznatih 'faca' i sa nekima smo uspjeli i razgovarati. Posebno nas je dojmio susret s menadžer Aston Ville Gerrard Houllier kojeg smo sreli u jednom od salona na Old Traffordu. Nismo propustili priliku upitati ga o navodima medija da je zainteresiran za kapitena reprezentacije BiH Emira Spahića na šta je Hullier rekao:
-Cijenim Spahića. Radi se o dobrom igraču koji ima odlične fizičke predispozicije. On posjeduje osjećaj za igru bez lopte. Naravno da smo zainteresirani za njega, ali tek u ljetnjoj pauzi ćemo vidjeti šta se može učiniti po tom pitanju, rekao nam je Houllier i onda nas upitao šta mislimo o Spahiću?!
Našeg kapitena smo, naravno, hvalili i hvalili, te Houllieru poželjeli da ga uspije dovesti na Villa Park.
U poluvremenu susreta smo popili kafu sa menadžerom Wigana Robertom Martinezom, a pridružio nam se i “Big Sam” Allardyce koji trenutno nema kluba.
U VIP salonu Manchester Uniteda smo vidjeli i fotografiju sa susreta protiv Monaca iz Lige prvaka na kojoj se nalazi naš Muhamed Konjić u duelu sa Andy Coleom. Iako je utakmici prisustvovao i engleski selektor Fabio Capello nismo uspjeli doći do njega što ne znači da neki drugi put nećemo", obećava Alimajstorović.
Bh. državljani na Old Traffordu: Houllier potvrdio interes za Spahića, Capello pobjegao
Namik Alimajstorović, bh. državljanin na privremenom radu engleskom Manchesteru, nakon dolaska Edina Džeke u City, ne navija više za "crvene vragove". Istina, Old Traford ode povremeno, ali samo kad se igraju utakmice Lige prvaka i gradski derbi.
Jedan od tih "rijetkih" izleta Alimajstorović je imao sinoć kada je zahvaljujući UniCredit banci prisustvovao revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka između Manchester Uniteda i Marseilla (2:1). Alimajstorović je susret pratio iz VIP lože u društvu legendi Uniteda, ali engleskog i evropskog nogometa.
"Sreli smo mnogo poznatih 'faca' i sa nekima smo uspjeli i razgovarati. Posebno nas je dojmio susret s menadžer Aston Ville Gerrard Houllier kojeg smo sreli u jednom od salona na Old Traffordu. Nismo propustili priliku upitati ga o navodima medija da je zainteresiran za kapitena reprezentacije BiH Emira Spahića na šta je Hullier rekao:
-Cijenim Spahića. Radi se o dobrom igraču koji ima odlične fizičke predispozicije. On posjeduje osjećaj za igru bez lopte. Naravno da smo zainteresirani za njega, ali tek u ljetnjoj pauzi ćemo vidjeti šta se može učiniti po tom pitanju, rekao nam je Houllier i onda nas upitao šta mislimo o Spahiću?!
Našeg kapitena smo, naravno, hvalili i hvalili, te Houllieru poželjeli da ga uspije dovesti na Villa Park.
U poluvremenu susreta smo popili kafu sa menadžerom Wigana Robertom Martinezom, a pridružio nam se i “Big Sam” Allardyce koji trenutno nema kluba.
U VIP salonu Manchester Uniteda smo vidjeli i fotografiju sa susreta protiv Monaca iz Lige prvaka na kojoj se nalazi naš Muhamed Konjić u duelu sa Andy Coleom. Iako je utakmici prisustvovao i engleski selektor Fabio Capello nismo uspjeli doći do njega što ne znači da neki drugi put nećemo", obećava Alimajstorović.
-
- Kontakt:
Ona kristina iz splita miss hrvatske cura glupa nevjerovatno cesto je na red karpetufloyd je napisao/la:O kojoj djevojci je rijec, naslucjue li iko? Safunica
Djevojka se zove Katarina Banic.
I steta sto nije uspjela veze, gledao par intervjua sa njom i djeluje kao dosta simpaticna i fina djevojka, a danas je vrlo tesko naci finu djevojku.
Evo jedan njen intervju.
[youtube][/youtube]
I steta sto nije uspjela veze, gledao par intervjua sa njom i djeluje kao dosta simpaticna i fina djevojka, a danas je vrlo tesko naci finu djevojku.
Evo jedan njen intervju.
[youtube][/youtube]
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
I meni se čini kao ok cura, vidjeo sam je u Sarajevu kada je naša repka igrala prijateljsku protiv Katara, javna tajna je da je došla držati fige našem kapitenu.Pauk je napisao/la:Djevojka se zove Katarina Banic.
Evo jedan njen intervju.
[youtube][/youtube]

Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine proteklih dana u telefonskim razgovorima sa selektorom Sušićem požalio se na pretrpljenu povredu, koja ga muči u posljednjem vremenskom periodu.
- Inače se najviše čujem sa Spahićem, pa je tako bilo i proteklih dana. Brine me što se žali na povredu, koja mu evidentno stvara probleme, jer bez Spahića u Zenici bi bilo puno teže ostvariti dobar rezultat. Ipak, nadam se da će Emir do 26. marta uspješno sanirati zdravstvene probleme te biti spreman za utakmicu protiv Rumunije. Također iskreno se nadam kako do utakmice neće biti novih neugodnih iznenađenja kada su povrede naših igrača u pitanju. - kaže selektor Safet Sušić.
- Inače se najviše čujem sa Spahićem, pa je tako bilo i proteklih dana. Brine me što se žali na povredu, koja mu evidentno stvara probleme, jer bez Spahića u Zenici bi bilo puno teže ostvariti dobar rezultat. Ipak, nadam se da će Emir do 26. marta uspješno sanirati zdravstvene probleme te biti spreman za utakmicu protiv Rumunije. Također iskreno se nadam kako do utakmice neće biti novih neugodnih iznenađenja kada su povrede naših igrača u pitanju. - kaže selektor Safet Sušić.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo Spaha pocinje tekmu za nekih 5 minuta.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
u totalnom rasulu Montpellierske odbrane, Spahic postavlja se slicno kao prosli put i blago udara ( al je gest bio prilicno zestok) napadaca, ovo ce opet pred komisiju ici, posto sudija nije ni vidio ni svirao...
Nevjerovatno, 1-4 za sada... Ne sjećam se kad je gostujući tim imao ovakav rezultat u Montpellieru. Ne znam šta su francuski komentatori rekli za nedosuđeni faul. Nije bilo baš lijepo za vidjeti ali činilo mi se i da je napadač prilično pretjerao sa svojom reakcijom. Na pozitivnoj strani, lijep gol Bocalyja...
http://www.vipfast.fr/ch1.html
http://www.vipfast.fr/ch1.html
Definitions belong to the definers, not the defined
Brine me Emirovo ponasanje na terenu u zadnje vrijeme, frajer ubi sve sto mu dodje.. Kostao nas je rezultata protiv Mexica, zeznuo je Montpellier u vise navrata.. Mogli bi mi lako fasovati penal od Rumunije ukoliko se on ne smiri..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta mislis sto radi ovakve stvari? U obzir uzmi samo igre u Montpellieru?MrShadow je napisao/la:Brine me Emirovo ponasanje na terenu u zadnje vrijeme, frajer ubi sve sto mu dodje.. Kostao nas je rezultata protiv Mexica, zeznuo je Montpellier u vise navrata.. Mogli bi mi lako fasovati penal od Rumunije ukoliko se on ne smiri..
Mozda je ovo nacin da kaze da zeli preci u jacu ligu i jaci tim?

Za repku nista nije nazao ucinio.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 11 gostiju.