A jesu grdne. Freddy Krueger bi ih se prepao

Mane Repa na grbavici. Yeben igrac u najavi
Aha pa dobro desava sejurisicduska je napisao/la: ↑05 dec 2023, 20:31Šta fali jel vas neko vrijeđa govori neke neistine. Čitav život se podjebaju komšije tako. Ko je odrastao u Sarajevu zna. Vi ste najpreci za komentarisat. A o Sarajevu pišem na zatvorenom forumu. Nisam ja budala vise.
Na isti način su i Yaju Tourea dovodili birvaktile. Golem si Željo!
Kakve su prognoze, je li raspolozen Vico da ih pusti u federalnu ako bude prilike
Pojma nemam, ali iskreno se nadam da jestekillafrommanilla je napisao/la: ↑06 dec 2023, 09:20Kakve su prognoze, je li raspolozen Vico da ih pusti u federalnu ako bude prilike![]()
vjerujujurisicduska je napisao/la: ↑05 dec 2023, 21:24U kojoj paralelnoj stvarnosti klub koji čeka na priliv arapskog kapitala dovodi na probu igrače
A) od 30 godina
B) iz treće lige
C) bez ugovora po godinu +
???
Jel fkt nako iskreno pitam zbog dijeljenja istog grada s ljudima , jel fkt ima iko da u to vjeruje ? Ili se i vi sprdate sami sa sobom ?
ja ali ovi dovode stranca iz 2 hnl,plus onaj lagani,ostaje im jos jsamo jedno mjesto za strancaSurreal je napisao/la: ↑06 dec 2023, 10:13Ma vala možete se vi zezati koliko hoćete, ali za Željezničar pa i sve klubove u ovoj ligi je i bolje dovesti igrača iz druge hrvatske lige ili iz donjeg doma HNL-a, nego dovoditi igrače kojima će se oživljavati karijera, prvi mi sa Penom - i dalje ga čekaš. Zrinjski ovo ljeto sa istom taktikom nije ništa dobio, još čekaju da "bombastična" pojačanja pokažu nešto.
Mi smo doveli Tatara iz druge ekipe Slaven Belupa, čovjek bio jedan od boljih igrača lige, Velež doveo Oreča iz druge lige, pa je evo jedan od boljih bekova lige. Ukoliko je već plan da se raspusti cijela ekipa, te da se dovedu novi igrači to definitivno moraju biti igrači koji su u kakvoj-takvoj takmičarskoj formi, jer sigurno neće biti lahko uigrati ekipu, a još teže će to uraditi lik kojem je ovo prvi pravi posao.
Trenutno korisnika/ca: delko, Hrammm1921, TylerBurey, VolimBiH96 i 39 gostiju.