Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL JE
- AshburtonG
- Kontakt:
To Rizaaaaaaaa
-
Invincibles14
- Kontakt:
Rice dusooo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Treba ih sve pošamarat u svlačionici pogotovo Ramsdalea i Rayu ali kakva pobjeda 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- BegovicRamiz
- Kontakt:
yebajiga moj pitaru
nije ovo dobro za srce
Al hej odbrana svela protivnika na 7 DODIRA u 16 metaa za cijelu tekmu, znaci nisu primirisali nasem golu i covjek primi TRI gola. Pa jbt
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
A jbga treći gol ide vala i na dusu cijele odbrane. Pustit onako covjek da lahko doddje u poziciju za sut pa onda i pustit ga samo tako da suta.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Marsal
- Kontakt:
Sreća lik je na posudbi ali kupit će ga naše hablečine 100%. Šteta što onaj incestoidni parmak ne može ostat skoncentrisan cijelu utakmicu.
A na tržištu i nema nekih golmana.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ko god je rekao maloprije da je najveca greska bilo pustanje Martineza i to je istina.
Jedini od ove cetvorice golmana za kojeg mozemo reci golman sa kojim se sampionat moze osvojiti.
Ogromna greska je bilo hijerarhijsko vracanje Lena u prvu postavu.
Ovu dvojicu nema smisla komentarisati, ovakve kiksare se nece nikad promijeniti. Ne smijem ni zamisliti da stoje na golu u tipa finalu LP
Jedini od ove cetvorice golmana za kojeg mozemo reci golman sa kojim se sampionat moze osvojiti.
Ogromna greska je bilo hijerarhijsko vracanje Lena u prvu postavu.
Ovu dvojicu nema smisla komentarisati, ovakve kiksare se nece nikad promijeniti. Ne smijem ni zamisliti da stoje na golu u tipa finalu LP
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Primili smo najmanje golova u ligi ( uz jos 2 tima). 14. I od tih 4 4 su cista greška golmana. Puno gledajuci procentualno . Fakticki 1/4 golova sjebali
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Rice je definitivno najbolje pojačanje u Emirates eri. Kakav igrač, sam nam je donio do sad 6 poena minimalno
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovakve tekme su bas tuzne bas zbog takvih stvari. Odigras tekmu gdje si trebao primit maksimalno 1 gol, a ono primis 3. I tako uz utakmice u utakmicu da na kraju imas 10 15 vise primljenih golova nego sto je realno da nemamo retardirane likove na golu.feniksptica je napisao/la: ↑05 dec 2023, 23:33Primili smo najmanje golova u ligi ( uz jos 2 tima). 14. I od tih 4 4 su cista greška golmana. Puno gledajuci procentualno . Fakticki 1/4 golova sjebali
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Tomiyasu izgleda out na duže vrijeme, ne znam sad šta je prece u Januaru, špic ili lijevi bek (a da može nekad igrati i desnog) ili oboje.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mene cudi kako nisu ponistili Riceov gol nekako 
Jbt pa nije bilo teorije ovo ne svirati kao penal. Frajer ga vuce sa dvije ruke i ne gleda gdje je lopta
Jbt pa nije bilo teorije ovo ne svirati kao penal. Frajer ga vuce sa dvije ruke i ne gleda gdje je lopta
- feniksptica
- Kontakt:
Ja sam iskreno ocekivo da ce povuc linije za ofsajd pa probat probat.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- AshburtonG
- Kontakt:
Meni je ova situacija bila smijesna. Kontam svirao gol-aut i da je vec izasla bila lopta, ali mislim da nije svirao ni korner ni gol-aut, nego se nastavila igra.
U subotu nam je jedan veeeliki ispit sa Aston Villom. Ja samo molim Boga da golmani dođu trijezni na utakmicu, inače nas nema nigdje.
Zadnji poraz Ville na domaćem terenu je bio protiv nas upravo sa onim sretnim golom Jorginha.
Liverpul igra prije nas sto ce vjerovatno dobiti pa bi mi mogli skliznuti eventualno na drugo mjesto ako ne dobijemo
Zadnji poraz Ville na domaćem terenu je bio protiv nas upravo sa onim sretnim golom Jorginha.
Liverpul igra prije nas sto ce vjerovatno dobiti pa bi mi mogli skliznuti eventualno na drugo mjesto ako ne dobijemo
Za nas nezz kako cemo proci ali Livci nece dobiti Palace u gostimaBrokula je napisao/la: ↑07 dec 2023, 13:49U subotu nam je jedan veeeliki ispit sa Aston Villom. Ja samo molim Boga da golmani dođu trijezni na utakmicu, inače nas nema nigdje.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.