Garcevic definitivno ima talenta. Naravno ne treba zaboraviti Redzica, treba ih maksimalno forsirati kada to rezultat dozvoljava. Mi smo u federalnoj imali navijacku skupinu, dobru posjetu na utakmicama, bilo je interesa za klub i utakmice. Prelaskom na Tusanj, na nasu zalost nismo to popravili, vec naprotiv jos i smanjili. Gurali smo neki prosjek 700-800 ali to je opet uz gostujuce mavijace, gdje su nam Zeljo, Sarajevo pa i Sloboda dizali taj prosjek.Zakazali smo svi, kako klub i uprava tako i navijaci. Uprava na celu sa Azmirom je pustila slobodan ulaz pa nije taj broj rastao. Sto se tice sutrasnje utakmice, pobjeda vrijedi dosta vise od tri boda.Beledija je napisao/la: ↑05 dec 2023, 22:40Nažalost potpuno si u pravu.TC nije za ovih pet ipo sezonna uspio privući veću navijačku masu(šta više čak je i izgubio onih 400 do 600 na početku bitisanja u PL) pa je svejedno kad se igra.Utakmice bez navijača vole gostujuće ekipe.Sutra momci moraju bolje nego protiv Želje jer su Hercegovci nama teška ekipa, samo jednom smo ih glatko na Tušnju pobijedili.Bekovi nek ponove partijuod subote Bihorac ne sumnjam da hoće, Huso,Tin,Migi i Amer trebaju svojski zapeti,Garčeviću obezbijediti više minuta nek se kali.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑05 dec 2023, 22:0770 u 13,00 ili 140 u 17,00 nista nebi bitno promjenilo. Imali smo utakmica Nedeljom, ali ljudi nemaju volje za sport. Razumijem i lose rezultate, odnos kluba prema navijacima, ali bilo je i bolje stanje , besplatan ulaz ali nije bila znacaina posjeta. Svakako drugi odredjuju termine utakmica ( mozemo traziti promjenu) ali sve se to na kraju svodi na isto.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:39Koji je smisao reflektora ako igramo u 13 časova.
Nije neka temperaturna razlika u 13 i npr u 17.
Sutra radni dan, pri tome 13 časova i moja je procjena da će nas biti 70tak na tribini bez obzira na besplatan ulaz.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Elvir Baljic
-Radnim danom je paljenje reflektora 20 000km-Znači prvo to pa onda potrošena električna energija.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑05 dec 2023, 23:03Garcevic definitivno ima talenta. Naravno ne treba zaboraviti Redzica, treba ih maksimalno forsirati kada to rezultat dozvoljava. Mi smo u federalnoj imali navijacku skupinu, dobru posjetu na utakmicama, bilo je interesa za klub i utakmice. Prelaskom na Tusanj, na nasu zalost nismo to popravili, vec naprotiv jos i smanjili. Gurali smo neki prosjek 700-800 ali to je opet uz gostujuce mavijace, gdje su nam Zeljo, Sarajevo pa i Sloboda dizali taj prosjek.Zakazali smo svi, kako klub i uprava tako i navijaci. Uprava na celu sa Azmirom je pustila slobodan ulaz pa nije taj broj rastao. Sto se tice sutrasnje utakmice, pobjeda vrijedi dosta vise od tri boda.Beledija je napisao/la: ↑05 dec 2023, 22:40Nažalost potpuno si u pravu.TC nije za ovih pet ipo sezonna uspio privući veću navijačku masu(šta više čak je i izgubio onih 400 do 600 na početku bitisanja u PL) pa je svejedno kad se igra.Utakmice bez navijača vole gostujuće ekipe.Sutra momci moraju bolje nego protiv Želje jer su Hercegovci nama teška ekipa, samo jednom smo ih glatko na Tušnju pobijedili.Bekovi nek ponove partijuod subote Bihorac ne sumnjam da hoće, Huso,Tin,Migi i Amer trebaju svojski zapeti,Garčeviću obezbijediti više minuta nek se kali.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑05 dec 2023, 22:07
70 u 13,00 ili 140 u 17,00 nista nebi bitno promjenilo. Imali smo utakmica Nedeljom, ali ljudi nemaju volje za sport. Razumijem i lose rezultate, odnos kluba prema navijacima, ali bilo je i bolje stanje , besplatan ulaz ali nije bila znacaina posjeta. Svakako drugi odredjuju termine utakmica ( mozemo traziti promjenu) ali sve se to na kraju svodi na isto.
- Široki dolazi kao prijateljski klub i bolje da se ranije odigra neka ljudi stignu kući na vakat.
-Danas je loš dan za fudbal tako da o publici ne treba ni razmišljati.Protiv Želje je bilo duplo više njihovih navijača a onako lijep i neradni dan.Ne govorim za one iz Sarajeva već za one iz Tuzle i tuzlanske regije.Vidjelo se kad padne gol kako se reaguje.Posve je malo bilo onih koji su se radovali.
Bilo je navijača kad smo ušli upl.Pa bilo je i kad smo bili viceprvaci pl.O Europskim utakmicama na Grbavici da i ne govorim.Beledija je napisao/la: ↑05 dec 2023, 22:40Nažalost potpuno si u pravu.TC nije za ovih pet ipo sezonna uspio privući veću navijačku masu(šta više čak je i izgubio onih 400 do 600 na početku bitisanja u PL) pa je svejedno kad se igra.Utakmice bez navijača vole gostujuće ekipe.Sutra momci moraju bolje nego protiv Želje jer su Hercegovci nama teška ekipa, samo jednom smo ih glatko na Tušnju pobijedili.Bekovi nek ponove partijuod subote Bihorac ne sumnjam da hoće, Huso,Tin,Migi i Amer trebaju svojski zapeti,Garčeviću obezbijediti više minuta nek se kali.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑05 dec 2023, 22:0770 u 13,00 ili 140 u 17,00 nista nebi bitno promjenilo. Imali smo utakmica Nedeljom, ali ljudi nemaju volje za sport. Razumijem i lose rezultate, odnos kluba prema navijacima, ali bilo je i bolje stanje , besplatan ulaz ali nije bila znacaina posjeta. Svakako drugi odredjuju termine utakmica ( mozemo traziti promjenu) ali sve se to na kraju svodi na isto.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑05 dec 2023, 19:39Koji je smisao reflektora ako igramo u 13 časova.
Nije neka temperaturna razlika u 13 i npr u 17.
Sutra radni dan, pri tome 13 časova i moja je procjena da će nas biti 70tak na tribini bez obzira na besplatan ulaz.
Nadam se da radi grijanje na terenu Tušnja.Snijeg uveliko pada.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 06 dec 2023, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su se postavljali novi tereni bilo je riječi da se rade travmjaci sa hibridnom travom i grijanjem iste. Svi smo vidjeli, neko na slikama a bogami dosta nas je dolazilo na stadion u vrijwme radova da su grijaći postavljeni.Danas ćemo vidjeti kako to funkcioniše ili ne funkcioniše.
Na Grbavici su čistili snijeg traktorima na početku sezone????!!.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Kad zivis u banana drzavi, zar te moze sta iznenaditi. Nije spojeno, ne valja trafo stanica itd itd...tugaBeledija je napisao/la: ↑06 dec 2023, 09:07Kad su se postavljali novi tereni bilo je riječi da se rade travmjaci sa hibridnom travom i grijanjem iste. Svi smo vidjeli, neko na slikama a bogami dosta nas je dolazilo na stadion u vrijwme radova da su grijaći postavljeni.Danas ćemo vidjeti kako to funkcioniše ili ne funkcioniše.
Elvir Baljic
Čuj ne valja trafo stanica... mora da je kupljena na Hametovoj pijaci pa nema garanciju.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑06 dec 2023, 11:08Kad zivis u banana drzavi, zar te moze sta iznenaditi. Nije spojeno, ne valja trafo stanica itd itd...tugaBeledija je napisao/la: ↑06 dec 2023, 09:07Kad su se postavljali novi tereni bilo je riječi da se rade travmjaci sa hibridnom travom i grijanjem iste. Svi smo vidjeli, neko na slikama a bogami dosta nas je dolazilo na stadion u vrijwme radova da su grijaći postavljeni.Danas ćemo vidjeti kako to funkcioniše ili ne funkcioniše.
Prije će biti da su Vicini stručnjaci zaboravili spojiti grijače sa trafoom. Koja lakrdija
Tuzla City: ................................................. Lolić
....Čolić.................... Bihorac,.................... Delimeđac,........... Nikić,
........................... Karjašević..........................., Sušić
.............Nukić,......................... Mehanović,......................Kobiljar,
............................................. Pantelić,
Rezerve: Abdulahović, Ordagić, Hadžić, Jašaragić, Hodžić, Garčević, Redžić, Osmić, Mešinović, Ristić.
....Čolić.................... Bihorac,.................... Delimeđac,........... Nikić,
........................... Karjašević..........................., Sušić
.............Nukić,......................... Mehanović,......................Kobiljar,
............................................. Pantelić,
Rezerve: Abdulahović, Ordagić, Hadžić, Jašaragić, Hodžić, Garčević, Redžić, Osmić, Mešinović, Ristić.
Trafo -stanica je postavljena 1978 ,specijalno za reflektore.Možda je još ona zgrada na ćošku spojena na nju.Dakle ima kapacitet.Kabal je proveden do onog razvodnog ormara, ,gledao sam to.Beledija je napisao/la: ↑06 dec 2023, 12:14Čuj ne valja trafo stanica... mora da je kupljena na Hametovoj pijaci pa nema garanciju.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑06 dec 2023, 11:08Kad zivis u banana drzavi, zar te moze sta iznenaditi. Nije spojeno, ne valja trafo stanica itd itd...tugaBeledija je napisao/la: ↑06 dec 2023, 09:07Kad su se postavljali novi tereni bilo je riječi da se rade travmjaci sa hibridnom travom i grijanjem iste. Svi smo vidjeli, neko na slikama a bogami dosta nas je dolazilo na stadion u vrijwme radova da su grijaći postavljeni.Danas ćemo vidjeti kako to funkcioniše ili ne funkcioniše.
Prije će biti da su Vicini stručnjaci zaboravili spojiti grijače sa trafoom. Koja lakrdija
Organizatori odradili sjajan posao - Utakmica Tuzla City - Široki Brijeg počet će na vrijeme
Radi grijanje ko doksa.

Radi grijanje ko doksa.

Brine me Kobiljar. Na ovakvom terenu izgubljena lopta može biti kobna, Rijad je drži dok je ne zijani.
Moj tuzlac. Ja došao da proslavim po ovoj zimi tri upisana boda. Nemoj više molim te.
8.FK Željezničar..16..6..1..9.. 16 : 24 ..19
9.NK GOŠK ......16 ..4.. 5.. 7.. 20 : 31.. 17
11.FK Tuzla City..16..4.. 4.. 8.. 26 : 30.. 16
10.FK Igman...16.. 5.. 0.. 11.. 19 : 36.. 15
12.FK Zvijezda - 09..16.. 2.. 2.. 12.. 15 : 35.. 8
----------------------------------------------------------------------
FK TuzlaCity - NK Široki Brijeg 2-0(1-0)
Srijeda 06.12.2023.14.kolo,stadion Tušanj Tuzla.
9.NK GOŠK ......16 ..4.. 5.. 7.. 20 : 31.. 17
11.FK Tuzla City..16..4.. 4.. 8.. 26 : 30.. 16
10.FK Igman...16.. 5.. 0.. 11.. 19 : 36.. 15
12.FK Zvijezda - 09..16.. 2.. 2.. 12.. 15 : 35.. 8
----------------------------------------------------------------------
FK TuzlaCity - NK Široki Brijeg 2-0(1-0)
Srijeda 06.12.2023.14.kolo,stadion Tušanj Tuzla.
ŠTO TI JE FUDBAL:10 BODOVA SMO OSVOJILI U 14 UTAKMICA.NAKON TOGA ,OSVAJAMO 6 BODOVA U DVIJE UZASTOPNE UTAKMICE,
DAKLEM ,DA SE CITIRAM OSOBNO:
-------------------------------------------------------------------
"/la tuzlac » 14 avg 2023, 17:11
- Daklem, prijatelji moji,sinoć smo gledali odličnu kazališnu predstavu :"TRI ZA TRI"(BODA).Glavni akteri su bili Kazališni klub Široki i Kazališni klub Tuzla.Ima rezona za ovu odluku od strane Husića.U 5 kola mi imamo GOŠK,Zrinjski ,Široki,Sarajevo i Željezničar.Isto će biti od 12. kola jesenas.Opet,GOŠK,Zrinjski,Široki,Sarajevo i Željezničar.Husić se odlučio da sad na strani prepusti ali će dobiti u 13. kolu na Tušnju 3 boda.Moći će imati ziher 3 boda u džepu a i očistiti ekipu od kartona i naravno odigrati utakmicu bez umaranja.Ne zaboravimo i sada igramo protiv Sarajeva i Željezničara i tako će se ponoviti još jednom ove jeseni.Vrlo dobro nam je ekipa i da je bilo oprave ne bi izgubii sigurno.Neću komentarisati niti jednu situaciju na terenu a ni igrače po na osob.Mislim da je besmisleno.Za Mešinovića se slažem sve što je napisano,on je naprosto" anti fudbaler". Okrenimo se Sarajevu ,duga je sezona."
- Daklem, prijatelji moji,sinoć smo gledali odličnu kazališnu predstavu :"TRI ZA TRI"(BODA).Glavni akteri su bili Kazališni klub Široki i Kazališni klub Tuzla.Ima rezona za ovu odluku od strane Husića.U 5 kola mi imamo GOŠK,Zrinjski ,Široki,Sarajevo i Željezničar.Isto će biti od 12. kola jesenas.Opet,GOŠK,Zrinjski,Široki,Sarajevo i Željezničar.Husić se odlučio da sad na strani prepusti ali će dobiti u 13. kolu na Tušnju 3 boda.Moći će imati ziher 3 boda u džepu a i očistiti ekipu od kartona i naravno odigrati utakmicu bez umaranja.Ne zaboravimo i sada igramo protiv Sarajeva i Željezničara i tako će se ponoviti još jednom ove jeseni.Vrlo dobro nam je ekipa i da je bilo oprave ne bi izgubii sigurno.Neću komentarisati niti jednu situaciju na terenu a ni igrače po na osob.Mislim da je besmisleno.Za Mešinovića se slažem sve što je napisano,on je naprosto" anti fudbaler". Okrenimo se Sarajevu ,duga je sezona."
Kad ima borbenosti mozes se necemu i nadat, bez borbenosti bodova sigurno nema, a to je bio previse cesto slucaj ove sezone... - da se ekipa ni ne pojavi na terenu...
Tvrdo, tesko, ali borbeno i na kraju zasluzena pobjeda.
Zadovoljan sam s nastupom vecine igraca danas, jedino nikako ne razumijem zasto Kobiljar igra… I to 90 minuta…, takodje Bihorac vrlo los u prvom poluvremenu.
Ne svidja mi se ovo sto je Zvijezda dobila Zrinjskog... Mislio sam da bar njih mozemo prekrizit u borbi za opstanak, ali eto - izgelda da ni to jos uvijek nije sigurno...
Cestitke.
Tvrdo, tesko, ali borbeno i na kraju zasluzena pobjeda.
Zadovoljan sam s nastupom vecine igraca danas, jedino nikako ne razumijem zasto Kobiljar igra… I to 90 minuta…, takodje Bihorac vrlo los u prvom poluvremenu.
Ne svidja mi se ovo sto je Zvijezda dobila Zrinjskog... Mislio sam da bar njih mozemo prekrizit u borbi za opstanak, ali eto - izgelda da ni to jos uvijek nije sigurno...
Cestitke.
17.kolo
FK Sarajevo - NK GOŠK
FK Željezničar - FK Velež
FK Igman - FK Tuzla C.
-----------------------------------------
18,kolo
FK Tuzla C.- FK Sloga D.
FK Velež - FK Igman
NK GOŠK - FK Željezničar
Tuzla može računati na 9.mjesto na kraju jeseni.(19)bodova.
FK Sarajevo - NK GOŠK
FK Željezničar - FK Velež
FK Igman - FK Tuzla C.
-----------------------------------------
18,kolo
FK Tuzla C.- FK Sloga D.
FK Velež - FK Igman
NK GOŠK - FK Željezničar
Tuzla može računati na 9.mjesto na kraju jeseni.(19)bodova.
Danas po teškom terenu rovovska borba uz puno truda i znoja dolazimo do tri prevazna boda. Široki se sportski borio, sudija korektan. Ovo što si gore pisao je nekorektno i pausalno omalovažavanje današnje borbe. I nemoj više da se sprdamo sa timom. Znam da nije zlonamjernog pisanje ali ...tuzlac je napisao/la: ↑06 dec 2023, 15:16DAKLEM ,DA SE CITIRAM OSOBNO:
Zadnja izmjena: husrefbeg, dana/u 06 dec 2023, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Nama bi u Konjicu godio i bod. Pretpostaviti je da će GOSK izgubiti od Sarajeva tako da bi i njih preskočili već u sljedećem kolu i na kraju pobijediti Slogu. Tako bi imali 20 bodova.
Red je da malo pohvalimo i Bucu za ove dvije utakmice.
Red je da malo pohvalimo i Bucu za ove dvije utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.