Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Željezničar liga je druga idite kući p sa juga.
Zadnja izmjena: Torino, dana/u 06 dec 2023, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Velez samo hladno i nece biti problema., rijesiti sve do poluvremena Oni ce poceti sa Selimovicem i Cocalicem u napadu, sudeci po onome sta im je trener radio proslu utakmicu.
A tek sljedeće sedmice i derbija, GOŠK - Željo
Idemo po redu, AVANTI VELEZ
Idemo po redu, AVANTI VELEZ
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- luckystrike
- Kontakt:
e čuj ako bi došlo do ispadanja branili bi ih fizički, to me podsjeti na onu nanu i zabranu pušenja, "moglo bi doći do fizičkog obračuna" 
Pronosat im tabut kroz čaršiju i pustiti ga niz Miljacku sa ostalim izmetom.
🇵🇸
Kako misliš intervenisati fizički, koga bi napali da se spase?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce![]()
Vjerovatno misli da bi napali UO, stručni štab i igrače kolo ili dva prije kraja, da ne dođe do ispadanja. Strah od manij.. ispadanja.Morpheus je napisao/la: ↑06 dec 2023, 15:18Kako misliš intervenisati fizički, koga bi napali da se spase?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce![]()
Nikad poraz, samo lekcija.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma ne mislim bukvalno da ce neko nekoga tuci, nego mislim da bi se provukli nekako. Koliko su puta Celik i Slobodu vadili iz govana, te licence te ovo te ono. Vjerujem da ce savez prije gurnuti nekog GOSK-a dole, ali eto. Najgore igraju i dabogda ispali, ali mi ne zvuci realno za sad. Jedino ako sad dozive neki debakl od Veleza na golubarniku, onda se moze ocekivati svasta, pa i ulijetanje u teren.
Znači, Željo ako izgubi od Veleža, pa i nerješeno ako odigra, zvanično je među ozbiljnijim kandidatima za ispadanje. Sigurno da će se sad i Zvijezda začešljati da izbori opstanak, možda i Vico malo pripomogne. Šteta, četvrto mjesto koje vjerovatno vodi u evropu je i dalje otvoreno...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Željo je Željo, ne smije Željo ispast'.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Inace, danas su igrali Tuzla i Siroki.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sreća za našeg Željkana pa na zimu dolaze milioni, avioni, pa će to na proljeće ići puno lakše sa boljim igračkim kadrom. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Direktni Željkanovi konkurenti. Zar se to ne smiju ni prognozirati stanja na tablici?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Od pocetka sezone, oni su jedine dobre utakmice odigrali protiv Borca. Kuci ih rasuli, tamo zamalo remizirali, vjerovatno i bi remizirali da nije bilo navlacenja. Da se zapitas gdje bi Borac bio bez Vice. Da li bi uopste cetvrto mjesto dohvatili?
Yaa kad se u petak rastrce igraci koje ce ovaj finac Tuwalari otpustiti...
Ima Velezu petaka da zavale do 30 minute...
RA bolje ne dolazite , ceka vas horor na terenu...
Ima Velezu petaka da zavale do 30 minute...
RA bolje ne dolazite , ceka vas horor na terenu...
Cacic novi trener Zrinjskog ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️