Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Sad će naredne 33 godine pričati o ovom detalju hahahahah
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Napoli stvarno očajan, ni sjena ekipe od prošle sezone. Naslov su dočekali i proslavili a sada nazad u realnost rekao bih
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Slažem se! Prodali Kima, nisu našli adekvatnu zamjenu. Pustili Lozana, nisu našli nikakvu zamjenu. Pustili Spallettija koji je kreirao nevjerovatnu sinergiju i hemiju među igračima (nešto kao Pioli u Milanovoj šampionskoj sezoni), a nisu našli adekvatnu trenersku zamjenu. Pustili menadžera Giuntolija, nisu našli adekvatnu zamjenu. Sad im preostaje samo da se žale na sudijske odluke i raspredaju teorije zavjere. Sjećam se njihove kuknjave prije par mjeseci kad ih je Milan triput u 20 dana spustio na zemlju. Više su pričali o tim utakmicama nego o scudettu koji su osvojili poslije 33 godine.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 01:33Napoli stvarno očajan, ni sjena ekipe od prošle sezone. Naslov su dočekali i proslavili a sada nazad u realnost rekao bih
Ovaj Acerbiev start na Osimhena na ovoj slici izgleda dosta ozbiljnije nego što je to stvarno bilo. No svejedno. Kad se pokrene VAR, pa se zaledi ovaj trenutak, sudac nema šta nego svirati penal, jer kontakt je postojao. Zaista čudno da nije sviran penal, a s obzirom da je rezultat bio 1-0, tko zna u kojem smjeru bi sve otišlo kasnije.
- Beduin
- Kontakt:
I ja sam cuo da nema faula ako lopta nije striktno kod tebe u tom momentu, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Referee Massa after the game: "I didn't give this as a foul because Lautaro was holding him so he doesn't get hurt when he falls" 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Golemo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Šta je još slađe od rasturanja prvaka u njegovom domu? Pa čitanje kmečanja Juventina ovdje na forumu
. Kad se sjetim prije 4-5 godina kako su ovdje prozivali druge navijače sa onim svojim "kme, kme". Karma is bitch
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ovo juventini bojkotuju ili sta#GGDC2023
La #Top11 della #SerieA Maschile 2022/23
MIKE MAIGNAN
THEO HERNANDEZ
GIOVANNI DI LORENZO
ALESSANDRO BASTONI
KIM MIN-JAE
STANISLAV LOBOTKA
HAKAN CALHANOGLU
NICOLO’ BARELLA
KHVICHA KVARATSKHELIA
RAFAEL LEAO
VICTOR OSIMHEN
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Juventinisimo
- Kontakt:
U ono vrijeme kad ste zaostajali po 30-40 bodEva?
Nije bilo ni zanimljivo, ovako jeste..
Nije da nisam pisao prije nekoliko godina, kako ce se sve promjeniti cim merdisti namirisu da bi mogli biti konkurenti..to je tako bilo i prije, samo su neki bili u pelenama pa se ne sjecaju..ako su uopste bili i rodjeni..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
A šta reći na ovo sad, igramo bez 3 najbolja štopera i opet rasturimo prvaka na njegovom stadionu 3-0 i opet vi spominjete neku sudijsku grešku koja je po vama mogla promijeniti sve. Nije ti to smiješno jel? Znači ti smatraš da tvoj Juve, čije su sve pobjede na guzove minimalnim rezultatom, zaslužio da trenutno bude 1. u ligi, ispred Intera koji realno igra ubjedljivo najbolji fudbal u ligi. Smiješni ste, igra vam je 0 i prije ili kasnije će stat ove 1-0 pobjede i onda ćete se borit za 4. mjesto i ne znam što uopće gledate Inter i borbu za prvaka.Juventinisimo je napisao/la: ↑06 dec 2023, 19:32U ono vrijeme kad ste zaostajali po 30-40 bodEva?
Nije da nisam pisao prije nekoliko godina, kako ce se sve promjeniti cim merdisti namirisu da bi mogli biti konkurenti..to je tako bilo i prije, samo su neki bili u pelenama pa se ne sjecaju..ako su uopste bili i rodjeni..![]()
![]()
Ja se dobro sjećam kad ste vi bili prvaci onih godina koliko ste bili ufurani (onaj Buffon je npr čak govorio da to nikad neće prestat
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nije poenta koliko smo mi tad zaostajali jer vi niste pokradali Intera vi ste pokradali sve redom. Koliko ste samo pokrali utakmica protiv Chieva, Fiorentine, Parme, Udinesea, Barija....koliko je samo priznato vam golova iz očitih ofsajda, rukom, iz izmišljenih penala, poništenih čistih golova suparnicima... Nije li malo simptomatično što su vas krajem 90-tih i i tih 2000-tih mrzili navijači ama baš svih protivničkih timova? Sad ćeš ti reći da su vas mrzili jer ste pobjeđivali. Ne, mrzili su vas jer ste krali i to su svi vidjeli.Juventinisimo je napisao/la: ↑06 dec 2023, 19:32U ono vrijeme kad ste zaostajali po 30-40 bodEva?
Nije da nisam pisao prije nekoliko godina, kako ce se sve promjeniti cim merdisti namirisu da bi mogli biti konkurenti..to je tako bilo i prije, samo su neki bili u pelenama pa se ne sjecaju..ako su uopste bili i rodjeni..![]()
![]()
Samo posteno interovci nasi, nedajte da vas pokolebaju ovi lopovski klubovi.
Ja ne znam da je postenija persona usla u fudbal od masima moratija.
Ja ne znam da je postenija persona usla u fudbal od masima moratija.
Pa eto kad već spominješ Morattija, provjeri izjave bilo koga ko je s njim sarađivao na bilo koji način. Čak i ljudi koji nemaju nikave veze sa Interom njega izuzetno cijene i poštuju.
Na stranu ova forumska prepucavanja, ali meni su neshvatljive izjave ljudi koji su aktivno uključeni u dešavanja u
Seriji A poput Napolijevog predsjednika, DeLaurentisa, koji kaže da klub mora varati da bi odbranio titulu u Seriji A. OK, na prvu tu aludira na Juventus i njegovih 9 titula zaredom. Ali na koga aludira u ovoj sezoni, ko ga to pokrada?
Međutim, činjenica je da je Juventus nakon prve titule jačao igrački kadar, povećavajući razliku u kvaliteti u odnosu na konkurenciju, a Napoli tj Laurentis pokušao odmah da unovči uspjeh, prodavajući igrače koji su mu tu titulu donijeli. Nikad od njih neće biti klub vrijedan poštovanja, sve dok imaju ovakvog klauna na čelu.
Seriji A poput Napolijevog predsjednika, DeLaurentisa, koji kaže da klub mora varati da bi odbranio titulu u Seriji A. OK, na prvu tu aludira na Juventus i njegovih 9 titula zaredom. Ali na koga aludira u ovoj sezoni, ko ga to pokrada?
Međutim, činjenica je da je Juventus nakon prve titule jačao igrački kadar, povećavajući razliku u kvaliteti u odnosu na konkurenciju, a Napoli tj Laurentis pokušao odmah da unovči uspjeh, prodavajući igrače koji su mu tu titulu donijeli. Nikad od njih neće biti klub vrijedan poštovanja, sve dok imaju ovakvog klauna na čelu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.