FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 06 dec 2023, 19:03

Opet kažem, kad je dobro treba pohvaliti.
Ovo kao da su bile i premije, a ne plate. Bas se vidjela borba i želja.
Ove dvije utakmice su potpuno promijenile pogled na cjelokupno stanje. Tek sa pobjedom protiv Igmana ili barem bodom bi okrunili i ovjerili ove dvije pobjede. Jucer sam rekao da ce nas biti 70tak, no precijenio sam nas. Daj Boze da smo dobacili do 50.
Sa eventualna 4 boda do pauze mogli bi imati mirniju zimu, kako god i psihološki je jako bitno da smo iznad crte.
Imamo još gostovanje u Konjicu i poslednju domaćinsku ove godine. Protivnici po mjeri pa bilo bi lijepo da to ispoštujemo i nagradimo. Osim ako savez nas protiv Sloge ne stavi u petak za vrijeme džume :rol:

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 dec 2023, 19:05

husrefbeg je napisao/la:
06 dec 2023, 18:44
Nama bi u Konjicu godio i bod. Pretpostaviti je da će GOSK izgubiti od Sarajeva tako da bi i njih preskočili već u sljedećem kolu i na kraju pobijediti Slogu. Tako bi imali 20 bodova.
Red je da malo pohvalimo i Bucu za ove dvije utakmice.
Za današnju kao i onu koja će biti u18. kolu protiv Sloge ,možemo pohvaliti samo Azmira.

al87
Kontakt:

Post Postao/la al87 » 06 dec 2023, 19:06

Jel to grijaci na Tusnju ne rade?

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 06 dec 2023, 19:08

Ova današnja pobjeda je od velike važnosti.Uhvatio se priključak sa konkurentima.
Igra tima je poboljšana prvenstveno u segmentu odbrane.Lolić se stabilizuje.Bekovski par (Nikić i Čolić) pokazuje određeni kvalitet za razliku od ranijih partija Ćorića i ostalih.I na stoperima je situacija nešto bolja nego ranije.Zalaganje i borbenost je na mnogo većem nivou nego prije.(vjerovatno su igrači u međuvremenu dobili neka primanja :D ).Bilo je i dosta sreće-autogol i kiksevi igrača širokog.Napad poprilično neefikasan.Danas je i pored lošeg vremena i terena bilo pravo zadovoljstvo biti na Tušnju. Sada sa mnogo više optimizma možemo gledati na buduće okršaje.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 dec 2023, 19:11

husrefbeg je napisao/la:
06 dec 2023, 18:44
Nama bi u Konjicu godio i bod. Pretpostaviti je da će GOSK izgubiti od Sarajeva tako da bi i njih preskočili već u sljedećem kolu i na kraju pobijediti Slogu. Tako bi imali 20 bodova.
Red je da malo pohvalimo i Bucu za ove dvije utakmice.
Gošk i Željo mogli bi biti ispod nas (uz Konjic) i ako budemo osvojili19 BODOVA.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 06 dec 2023, 19:12

CityCity je napisao/la:
06 dec 2023, 19:08
Ova današnja pobjeda je od velike važnosti.Uhvatio se priključak sa konkurentima.
Igra tima je poboljšana prvenstveno u segmentu odbrane.Lolić se stabilizuje.Bekovski par (Nikić i Čolić) pokazuje određeni kvalitet za razliku od ranijih partija Ćorića i ostalih.I na stoperima je situacija nešto bolja nego ranije.Zalaganje i borbenost je na mnogo većem nivou nego prije.(vjerovatno su igrači u međuvremenu dobili neka primanja :D ).Bilo je i dosta sreće-autogol i kiksevi igrača širokog.Napad poprilično neefikasan.Danas je i pored lošeg vremena i terena bilo pravo zadovoljstvo biti na Tušnju. Sada sa mnogo više optimizma možemo gledati na buduće okršaje.
A sto vam ne brani Abdulahovic? 100% bolji golman od Lolića

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 dec 2023, 19:15

al87 je napisao/la:
06 dec 2023, 19:06
Jel to grijaci na Tusnju ne rade?
Očito da nisu danas radili.Sad ,da li je skupa struja ili nije spojeno,ko će ga znati.JU Tušanj upravlja stadionom u ime grada.Grijanje i reflektori barem kad je Tuzla City u pitanju idu na naš trošak.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 06 dec 2023, 19:16

ŠTA_JE je napisao/la:
06 dec 2023, 19:12
CityCity je napisao/la:
Ne znam ko je bolji od njih dvojice jer Abdulahovića gotovo da nismo ni vidjeli ove sezone na golu.Pretpostavljam da su simpatije gazde kluba na strani Lolića.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 dec 2023, 19:17

ŠTA_JE je napisao/la:
CityCity je napisao/la:
Lolić ima vezu.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 06 dec 2023, 19:23

tuzlac je napisao/la:
06 dec 2023, 19:17
ŠTA_JE je napisao/la:
CityCity je napisao/la:
Lolić ima vezu.
Lolic je rodjo. A svidja mi se kao golman. Ima atribute za dobrog golmana a mlad je jos. Treba ga forsirati.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 06 dec 2023, 19:34

Hazre je napisao/la:
06 dec 2023, 19:23
tuzlac je napisao/la:
06 dec 2023, 19:17
ŠTA_JE je napisao/la:

Lolić ima vezu.
Lolic je rodjo. A svidja mi se kao golman. Ima atribute za dobrog golmana a mlad je jos. Treba ga forsirati.
Danas je imao par dobrih intervencija i iz utakmice u utakmicu bit će bolji. Kakav je Abdulahovic ne znam ali znam da kiksera Fejzu ne treba stavljati na golu.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 dec 2023, 19:38

A na proljeće..........
17.02.24. 17:00 FK Borac - FK Tuzla C.
24.02.24. 17:00 FK Tuzla C. - HŠK Posušje
02.03.24. 17:00 FK Tuzla C. - FK Zvijezda - 09
09.03.24. 17:00 FK Velež - FK Tuzla C.

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 06 dec 2023, 19:57

tuzlac je napisao/la:
06 dec 2023, 19:38
A na proljeće..........
17.02.24. 17:00 FK Borac - FK Tuzla C.
24.02.24. 17:00 FK Tuzla C. - HŠK Posušje
02.03.24. 17:00 FK Tuzla C. - FK Zvijezda - 09
09.03.24. 17:00 FK Velež - FK Tuzla C.
I ovdje je realno uzeti 6 bodova. Možda i više. Protiv Borca očistiti kartone. Onda u treći krug

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 dec 2023, 21:31

Treba nam pod 1.trener.Zatim kvalitetna "10".Potom jedan štoper.Pokušati pridobiti Haruna Karića .Ako neće Karić potražiti drugog, slićnog njemu(od šesnesterca do šesnesterca) Brži izlazak iz zone ispadanja bi omogućio pružanje više šanse mladim igračima.Redžić,Osmić,Garčević,Lolić.....
Raskinuti ugovore sa Ćorićem,Mašovićem,Hodžićem,Ristićem,Mešinovićem,Jašaragićem,Mihajlovićem (ako ne računaju na njega)....

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 dec 2023, 21:37

Nedjelja:

13:00 Igman – Tuzla City (Arena 1 Premium)

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 06 dec 2023, 21:39

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 06 dec 2023, 22:28

ŠTA_JE je napisao/la:
CityCity je napisao/la:
Lolic popunjava mjesto mladog igraca U-21, ako bi branio Abdulahovic onda bi morali nekog drugog mladog igraca ubaciti. Ali eto vazno je naglasiti da brani zato sto ima neke veze.
Elvir Baljic

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 06 dec 2023, 23:03

Neznam za druge, ja pišem ono što mislim i nikad nisam tvrdio da sam u pravu.Lolić je mlad i perspektivan golman, bio on ili nebio nečiji rođo ja sam rahatniji kad je on na golu. Hvala Fejziću, bilo je više trenutaka kad sam mu bio zahvalan nego trenutaka kad sam kritikovao njegove kikseve kojih je bilo e sad dali namjernih ili nenamjernih to nebih komentarisao.Volio bih kad bi i ove dvije utakmice završili bez primljenih golova i sezono završili sa22boda ili makar sa 20. T o bi donijelo nephodan mir u ekipu i kakav takav spokoj za proljeće.
PS: Rijadu bi dekretom trbalo zabraniti hvatati loptu rukama prije prekida igre u kaznenom prostoru(zrinjski) i u zoni slobodnih udaraca za protivnika( danas Široki) Ovo 3 za 3 više ne vrijedi komentarisati, čovjek jednostavno misli da je to u redu kačiti na post i što si više protiv njemu je energija veća.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 06 dec 2023, 23:39

Beledija je napisao/la:
06 dec 2023, 23:03
Neznam za druge, ja pišem ono što mislim i nikad nisam tvrdio da sam u pravu.Lolić je mlad i perspektivan golman, bio on ili nebio nečiji rođo ja sam rahatniji kad je on na golu. Hvala Fejziću, bilo je više trenutaka kad sam mu bio zahvalan nego trenutaka kad sam kritikovao njegove kikseve kojih je bilo e sad dali namjernih ili nenamjernih to nebih komentarisao.Volio bih kad bi i ove dvije utakmice završili bez primljenih golova i sezono završili sa22boda ili makar sa 20. T o bi donijelo nephodan mir u ekipu i kakav takav spokoj za proljeće.
PS: Rijadu bi dekretom trbalo zabraniti hvatati loptu rukama prije prekida igre u kaznenom prostoru(zrinjski) i u zoni slobodnih udaraca za protivnika( danas Široki) Ovo 3 za 3 više ne vrijedi komentarisati, čovjek jednostavno misli da je to u redu kačiti na post i što si više protiv njemu je energija veća.
Lolic ima 19 godina. Nalazi se na najosjetljivijem mjestu u u timu, gdje je svaka greska kobna i vidljiva. Branio je sedam utakmica do sad, ja se ne mogu sjetiti neke njegove greske ( mozda grijesim ali mislim da nije bilo ozbiljnog propusta. Treba ga maksimalno podrzati i gurati, ja licno vjerujem da za njega mozemo uzet neke pare. Prije svega sto je mlad, djeluje veoma iskusno i mirno. Po meni on je u rangu Kovacevica iz Sarajeva, mogao bi daleko dogurati.
Elvir Baljic

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 07 dec 2023, 00:55

husrefbeg je napisao/la:
06 dec 2023, 17:36
tuzlac je napisao/la:
06 dec 2023, 15:16
DAKLEM ,DA SE CITIRAM OSOBNO:
-------------------------------------------------------------------

"/la tuzlac » 14 avg 2023, 17:11

- Daklem, prijatelji moji,sinoć smo gledali odličnu kazališnu predstavu :"TRI ZA TRI"(BODA).Glavni akteri su bili Kazališni klub Široki i Kazališni klub Tuzla.Ima rezona za ovu odluku od strane Husića.U 5 kola mi imamo GOŠK,Zrinjski ,Široki,Sarajevo i Željezničar.Isto će biti od 12. kola jesenas.Opet,GOŠK,Zrinjski,Široki,Sarajevo i Željezničar.Husić se odlučio da sad na strani prepusti ali će dobiti u 13. kolu na Tušnju 3 boda.Moći će imati ziher 3 boda u džepu a i očistiti ekipu od kartona i naravno odigrati utakmicu bez umaranja.Ne zaboravimo i sada igramo protiv Sarajeva i Željezničara i tako će se ponoviti još jednom ove jeseni.Vrlo dobro nam je ekipa i da je bilo oprave ne bi izgubii sigurno.Neću komentarisati niti jednu situaciju na terenu a ni igrače po na osob.Mislim da je besmisleno.Za Mešinovića se slažem sve što je napisano,on je naprosto" anti fudbaler". Okrenimo se Sarajevu ,duga je sezona."
Danas po teškom terenu rovovska borba uz puno truda i znoja dolazimo do tri prevazna boda. Široki se sportski borio, sudija korektan. Ovo što si gore pisao je nekorektno i pausalno omalovažavanje današnje borbe. I nemoj više da se sprdamo sa timom. Znam da nije zlonamjernog pisanje ali ...
Momci kakva je trava bila na Tusnju jel bio dobar teren, ja mislim pored banja luke da je Tusanj najkvalitetnije dobio. Suska se da igraci ne pamte kaf su zadnji put platu dobili
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.