Nisam jos uplatio ali gledam ove tvoje ima materijala, Reala cu igrati hendikep 1 i Chelsea kontam da oba tima nece dati gol.Monolog je napisao/la:Prvo da se sjetim ženskog dijela familije gdina Gulbisa(vrati se ti kurvama, batali se tenisa), jer me je košt'o dobrih para. Al' tako mi i treba, kad igram kontra Rusije(Novaka).![]()
Moji današnji tiketi izgledaju ovako:
Željezničar - Široki Brijeg 1
Karlović - Montanes 1
Real Madrid - Lyon 3+
Farjestad - Brynas 1
Milwaukee - Orlando 2
Kvota 6.85
Golden State - Dallas 210+
Wawrinka - Berdych 23+
Del Potro - Kohlschreiber 2
Roddick - Gasquet 2
Kvota 41.07
Real Madrid - Lyon 2
Ivanović - Bartoli 1
Željezničar - Široki Brijeg 1
Kvota 19
Prvi je uplaćen za više novca, druga 2 nisu.
Sretno
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
21:00 Ivanović A.-Bartoli M. 2 @ 2.70
Sarpsborg-Lilehamer...1
Široki-Zadar...1
Hemofarm-Krka...1
Partizan-Zvezda...1X
Čelzi-Kopenhagen(+1)...H1
kvota : 6,72
Majami-Oklahoma...1
Boston-Indiana...1/1
Milvoki(+5,5)-Orlando...H2
Grifin...Preko 22,5
Hauvard...Preko 22,5
Hjuston-Šarlot...1/1
Nadal-Devarman...Prvi set manje od 10 gemova
kvota : 30,02
Real-Lion...Prolaz 2
Pjanić...Bilo kad gol
kvota : 40,00
p.s. Morao sam
Široki-Zadar...1
Hemofarm-Krka...1
Partizan-Zvezda...1X
Čelzi-Kopenhagen(+1)...H1
kvota : 6,72
Majami-Oklahoma...1
Boston-Indiana...1/1
Milvoki(+5,5)-Orlando...H2
Grifin...Preko 22,5
Hauvard...Preko 22,5
Hjuston-Šarlot...1/1
Nadal-Devarman...Prvi set manje od 10 gemova
kvota : 30,02
Real-Lion...Prolaz 2
Pjanić...Bilo kad gol
kvota : 40,00
p.s. Morao sam

FORZA MARŠAL !!!
Chelsea - Rosenborg prvo poluvrijeme X zicer dana.
X2 za opreznije 

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Rosenborg
Tiket:
H.Kiel-Hamburg II 1 1.75
Chelsea-Kopenhagen (F.S.) 1 1.45
Ivanović-Bartoli 1 (F.T.) 1 1.65
Vancouver-Colorado 1 1.60
Wickmayer-S.Peer 22+ 1.85
Tečaj 12.39
Prvi par
Holstein Kiel je od zadnje 4 utakmice doma 3 pobijedio i 1 remizirao.Gol razlika je nevjerovatnih 17:2.Dvije utakmice su dobili po 5:0,a jednu 6:1,dok je remi bio 1:1.Hamburg II u zadnjih 5 utakmica kao gost ima 4 poraza i jednu pobjedu.Gol razlika je 5:14.U prvom dijelu sezone H.Kiel je slavio 1:2 u gostima.Možda koči to što se obje ekipe nalaze u sredini tabele,ali H.Kiel ima još neke šanse da se plasira u cvajtu,s obzirom da ima samo 21 utakmicu,dok ekipe ispred njega imaju po 24.Dosta motiva za pobjedu.Treba još napomenuti da,kada sam ispunjavao tiket,kvota je bila 1.85,a dok sam došao do kladionice pala je na 1.75.Sigurno će još padati.
Drugi par
Iako Chelsea ima 0:2 iz prvog susreta,mislim da pred svojim navijačima ne bi smjeli da remiziraju."Vragovima" su prišli na samo 6 bodova u EPL-i,samopouzdanje se podiglo i mislim da će Danci večeras biti poraženi,vjerovatno i sa hendikepom (za kojeg nisam imao hrabrosti).I ovdje je kvota u padu,što je logično.Ponavljam,Chelsea pred svojim navijačima,uprkos pobjedi od 2:0 iz prvog susreta,ne bi smio,a da ne pobijedi.Za ovakav tečaj predstavljam ovo kao zicer dana.
Treći par
Ivanović je ušla u sjajnu formu.Pobijedila je Strycovu rutinski 6:2 6:2,da bi potom napravila i iznenađenje pobjedivši Jelenu Janković,svoju sunarodnjakinju i to u dva seta.Bartoli se isključivo provukla zbog povrede Clijsters,inače bi bila poražena u tom meču sasvim sigurno.Možda joj taj poklon prolaz bude kao motiv,ali Ana ne pravi neke greške koje je lani pravila,tako da očekujem pobjedu Srpkinje u 2 seta.Moram priznati da sam očekivao kvotu oko 1.35 na Anu (a ona je 1.50 u Formuli).Tečaj je prejak da se ne bi iskoristio.
Četvrti par
Dosada u sezoni igrali su 5 puta,4 pobjede Vancouvera i 1 Colorada.Vancouver je kod kuće dva puta slavio jednom 4:2,a drugi put 4:3 nakon produžetaka.U gostima Vancouver je također dva puta slavio,rezultatima 1:2 i 1:3.Colorado je kod kuće jednom slavio 4:3 nakon produžetaka.Vancouver kao domaćin i uopšteno zauzima prvu poziciju.Kod kuće ima 20 pobjeda čak,a Colorado u gostima uz 9 pobjeda ima čak 17 poraza.U zadnjih 11 utakmica u gostima Colorado ima samo jednu pobjedu.A Vancouver je kao što rekoh,prvi na tabeli.Kojom logikom ovdje Vancouver može ne pobijediti(prvi na tabeli,4/5 protiv Colorada,gosti u zadnjih 11 utakmica na strani 10 poraza)?
Peti par
Možda i najnesigurniji par.S.Peer je u 2.kolu pobijedila Mattek 4:6 7:6 6:3, u trećem Pavlyuchenkvou 2:6 6:3 7:5,i u prošlom kolu Talijanku Schiavone 6:4 3:6 7:6.Wickmayer je u 3.kolu pobijedila Kanepi 3:6 6:4 6:1 i u prošlom Cibulkovu 7:5 7:5. Over bi trebao proći,ali nisam baš neke sreće sa istim na Indian Wellsu.Dakle,sve aludira na meč u 3 seta,ako ne to,onda bar dva tijesna seta.Odnosno jedan jer mi i 7:6 6:3 odgovara.
Opet je ovo po meni najnesigurniji par na ovom tiketu.
@Adis
Gdje ih nalaziš?Na PP ako hoćeš.

Tiket:
H.Kiel-Hamburg II 1 1.75
Chelsea-Kopenhagen (F.S.) 1 1.45
Ivanović-Bartoli 1 (F.T.) 1 1.65
Vancouver-Colorado 1 1.60
Wickmayer-S.Peer 22+ 1.85
Tečaj 12.39
Prvi par
Holstein Kiel je od zadnje 4 utakmice doma 3 pobijedio i 1 remizirao.Gol razlika je nevjerovatnih 17:2.Dvije utakmice su dobili po 5:0,a jednu 6:1,dok je remi bio 1:1.Hamburg II u zadnjih 5 utakmica kao gost ima 4 poraza i jednu pobjedu.Gol razlika je 5:14.U prvom dijelu sezone H.Kiel je slavio 1:2 u gostima.Možda koči to što se obje ekipe nalaze u sredini tabele,ali H.Kiel ima još neke šanse da se plasira u cvajtu,s obzirom da ima samo 21 utakmicu,dok ekipe ispred njega imaju po 24.Dosta motiva za pobjedu.Treba još napomenuti da,kada sam ispunjavao tiket,kvota je bila 1.85,a dok sam došao do kladionice pala je na 1.75.Sigurno će još padati.
Drugi par
Iako Chelsea ima 0:2 iz prvog susreta,mislim da pred svojim navijačima ne bi smjeli da remiziraju."Vragovima" su prišli na samo 6 bodova u EPL-i,samopouzdanje se podiglo i mislim da će Danci večeras biti poraženi,vjerovatno i sa hendikepom (za kojeg nisam imao hrabrosti).I ovdje je kvota u padu,što je logično.Ponavljam,Chelsea pred svojim navijačima,uprkos pobjedi od 2:0 iz prvog susreta,ne bi smio,a da ne pobijedi.Za ovakav tečaj predstavljam ovo kao zicer dana.
Treći par
Ivanović je ušla u sjajnu formu.Pobijedila je Strycovu rutinski 6:2 6:2,da bi potom napravila i iznenađenje pobjedivši Jelenu Janković,svoju sunarodnjakinju i to u dva seta.Bartoli se isključivo provukla zbog povrede Clijsters,inače bi bila poražena u tom meču sasvim sigurno.Možda joj taj poklon prolaz bude kao motiv,ali Ana ne pravi neke greške koje je lani pravila,tako da očekujem pobjedu Srpkinje u 2 seta.Moram priznati da sam očekivao kvotu oko 1.35 na Anu (a ona je 1.50 u Formuli).Tečaj je prejak da se ne bi iskoristio.
Četvrti par
Dosada u sezoni igrali su 5 puta,4 pobjede Vancouvera i 1 Colorada.Vancouver je kod kuće dva puta slavio jednom 4:2,a drugi put 4:3 nakon produžetaka.U gostima Vancouver je također dva puta slavio,rezultatima 1:2 i 1:3.Colorado je kod kuće jednom slavio 4:3 nakon produžetaka.Vancouver kao domaćin i uopšteno zauzima prvu poziciju.Kod kuće ima 20 pobjeda čak,a Colorado u gostima uz 9 pobjeda ima čak 17 poraza.U zadnjih 11 utakmica u gostima Colorado ima samo jednu pobjedu.A Vancouver je kao što rekoh,prvi na tabeli.Kojom logikom ovdje Vancouver može ne pobijediti(prvi na tabeli,4/5 protiv Colorada,gosti u zadnjih 11 utakmica na strani 10 poraza)?
Peti par
Možda i najnesigurniji par.S.Peer je u 2.kolu pobijedila Mattek 4:6 7:6 6:3, u trećem Pavlyuchenkvou 2:6 6:3 7:5,i u prošlom kolu Talijanku Schiavone 6:4 3:6 7:6.Wickmayer je u 3.kolu pobijedila Kanepi 3:6 6:4 6:1 i u prošlom Cibulkovu 7:5 7:5. Over bi trebao proći,ali nisam baš neke sreće sa istim na Indian Wellsu.Dakle,sve aludira na meč u 3 seta,ako ne to,onda bar dva tijesna seta.Odnosno jedan jer mi i 7:6 6:3 odgovara.
Opet je ovo po meni najnesigurniji par na ovom tiketu.
@Adis
Gdje ih nalaziš?Na PP ako hoćeš.
You'll never walk alone.
Poslano.....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Morecambe
- Kontakt:
evo ima ova tekma kupa zeljo-siroki u ponudi na live kladjenju,ko ima racun na bet 3*6*5 nek to iskoristi...
full ponuda...

Voli vas vas moreĆambe
full ponuda...

Voli vas vas moreĆambe

PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)
- Citizen-X
- Kontakt:
sta imas od full ponude kad je tekma bezveze
0:0 jedino ko je imao info da ce biti 0 golova ili da ce eventualno Lištica pobijedit
ali ocito je da je klada imala
ovako svi glabamudamo
....
kakva poglaba je ova nasa liga - koji me k Urac natjera da odigram Zelju...

kakva poglaba je ova nasa liga - koji me k Urac natjera da odigram Zelju...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Real kečina
Benz daje prvi gol

Benz daje prvi gol

Sta reci za ovaj derbi,ako i dalje moze da se nazove tako.
Ako gledamo realno Partizan je mnogo bolji i kvalitetniji tim poslednjih godina sto govore i rezultati ;
Zvezda-PARTIZAN 0;1 23.10.2010
PARTIZAN-Zvezda 1;0 8.5.2010
Zvezda-PARTIZAN 1;2 28.11.2009
PARTIZAN-Zvezda 2;0 8.4.2009
Iako je ovo kup ocekujem da ce Partizan izaci sa velikom zeljom da opet pobede komsinicu,Partizan i u prvenstvu bezi 5 bodova,ali mislim da je vreme opet za duplu krunu i da ce zvezda danas pasti na JNA.
Partizan na svom stadionu ima skor ove sezone 9-1-0,dok zvezda u gostima 7-1-1,mislim da ne mogu ni nereseno da izvuku danas posto Partizan igra odlicno i novi igraci su se skorz uklopili,pa je po meni ovo poklon kvota,pa ko isprati srecno!
---------------
Danas se igra polufinale kupa Srbije žreb je sastavio prije finala dvije najače ekipe Srbijanske lige. Ovako kaže Saša Stamenković golmab Crveno belih - Svesni smo da će nam špicevi Partizana praviti problem. Očekujem da stranci reše ovaj derbi. Nadam se da će Evandro i Borha biti uspešniji od Tejga i Adije. Realno gledajući dvojac Partizana je bolji negoli dvojac C.Zvezde, a ostatak ekipe je tu negdje.... još kada se uzme u obzir da je prva tekma na stadionu Partizana gdje je podrška Grobara ogromna prednost za domaćina moglo bi se reći igrač više za Crno bele realno sve je na strani Partizana trenutno su bolji o želji za pobjedom neću ni da govorim tako da tipujem kec ko kuću!
Napomena: igraju se dvije tekme! Sretno
Kvota na Partizan je u padu....
Partizan - Zvezda(SP) 1 2,1(Lutrija) FT 2-0

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Jesi ti ovo uplatio, il' si samo napravio listic i isao Ispiši lisitć.... 

Željo, Željo... 

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Jarane,izvini,ali ja ti ne vjerujem da si ovo uplatio. 

You'll never walk alone.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
E moj @Emire, ne vjeruju ti. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Šta li je @Monolog Osimu sve isovao... 
Ali da je odigrao Sad protiv Traktora na 50KM...

Ali da je odigrao Sad protiv Traktora na 50KM...

Zadnja izmjena: VolimLiverpool, dana/u 16 mar 2011, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
You'll never walk alone.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
@ Monoloze
Kad je ko ovdje vjerovao kad neko digne "velike pare " ?
Probat Berdih - Wawrinka 2
Rosol L. -Gimeno-T. D. 1
Kad je ko ovdje vjerovao kad neko digne "velike pare " ?

Probat Berdih - Wawrinka 2
Rosol L. -Gimeno-T. D. 1
A C A B !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vjeruj da nisam ništa. Yebe me stomak, pa ne'am živaca da psujem zbog kladionice. Jučer dobar, danas katastrofalno loš i to je to. Sutra će biti bolje, ha ya.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne vjerujem ni ja, da je uplatio stavio bi onaj listic provjera lisitca, a ne ovaj koji mozes "uplatit" koliko hoces na kvotu koju hoces....volimliverpool je napisao/la:Jarane,izvini,ali ja ti ne vjerujem da si ovo uplatio.
Edit: I ovo proslo
Svakako najvece iznenadjenje ove sezone u jadranskoj NLB ligi je Krka iz Novog Mesta. Prosle sezone su jedva opstali u ovoj ligi u koju su usli pretprosle sezone, a evo vec ove sad prolaze na final four. Krka pored Buducnosti ima najbolju obranu u ligi, a na gostujucem parketu primili su daleko najmanji broj koseva od svih ekipa. Na zadnjih 11 utakmica, tim iz Slovenije je samo jednom primio vise od 80 koseva i to u Eurochallenge kupu protiv Turske Pinar Karsiyake 81. Hemofarm nije neka pretjerano dobra i efikasna ekipa i Krka je primila manje od ove granice protiv mnogo boljih protivnika od danasnje.
Hemofarm(79,5) Manje @1,85 Hemofarm 73 - 68 Krka

Zadnja izmjena: adis.p, dana/u 16 mar 2011, 19:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.