Barem imamo eksplozivnu desnu stranu odbrane. Anel i Amar.coelho41 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 12:09Anel ako nije spreman da prihvati da postoje ljudi druge seksualnosti, ne znam kako će biti spreman da prihvati da mu trener u reprezentaciji nije musliman, vjerovatno će bojkotovat sve što je drugačije od njega. Iskreno nije dobar potez planirati nešto dugoročno s njim u repki.
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Zbog ovog poteza je zaslužio da ga se vrati u repku.
Bravo Anele.
Bravo Anele.
persona non grata
Dati mu kapitensku al sa nasim ljiljanima naravno.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Auuu sin naš bošnjački
Ako ovo nije za momentalno imenovanje novog kapitena reprezentacije do kraja njegove igračke karijere - šta drugo može biti? Naravno, ovo automatski znači da ti je sve oprošteno!

Ako ovo nije za momentalno imenovanje novog kapitena reprezentacije do kraja njegove igračke karijere - šta drugo može biti? Naravno, ovo automatski znači da ti je sve oprošteno!
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ako je ovo za kapitena reprezentacije, onda Hamula mora dobiti statuu ispred Bilinog jer odbio izaci na teren sa dresom u duginim bojama
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Molim da se tema preimenuje u igrac sa brojem 3
Necemo statue, haram su u islamu.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 12:47Ako je ovo za kapitena reprezentacije, onda Hamula mora dobiti statuu ispred Bilinog jer odbio izaci na teren sa dresom u duginim bojama
Ali, osigurati mu dozivotno prvih 11 u svakoj utakmici kao barem mali znak zahvale, najmanje sto se mora uciniti.
zato nam i jest reprezentacija gdje jest
uzrok svega tog je zatucanost naroda kao sto vidimo na temi 
-
simonknows
- Kontakt:
Nismo mi Njemačka da nekog otpišemo zbog ponašanja. Postupaka, čega god. Kovačević, Ahmedhodžić, Omeragić i Huseinbašić (ako mogu), svi koji žele moraju odigrati 3-4 utakmice bar po 60 sekundi samo da ih osiguraš, jer nemaš šta izgubiti tako.
Lijepo je imati principe, ali ko se qrči a slab je, redovno dobija po piqki.
Samo da Bešić bude zdrav, u prvih 11 sve i da nema minute u ligi ove sezone, jer takav tip igrača mi nemamo, osim ako Benjo ne proigra, jer znam da su se donedavno zahebavali s njim, kako naši tako i stranci.
Lijepo je imati principe, ali ko se qrči a slab je, redovno dobija po piqki.
Samo da Bešić bude zdrav, u prvih 11 sve i da nema minute u ligi ove sezone, jer takav tip igrača mi nemamo, osim ako Benjo ne proigra, jer znam da su se donedavno zahebavali s njim, kako naši tako i stranci.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
factos
Nek je napokon neko odbio da nosi rainbow kult traku.
Podrška
Podrška
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Aha. Zbog toga su Albanci i Turci na evropskom.
Samo anti lbtq igraci I pred nama je uspjeh
Bar on zabija a ne zabijaju njemu, respect
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.