Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sto su ove Sarajlije poletile u zagrljaj Vici? I jedni i drugi..Nesto mi smrdi tu
-
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑07 dec 2023, 15:35Suad ga je popusio za obojicu kako bi makar Jusuf bio nasmijan na slici

-
- Kontakt:
Nije komplet prica ako se u sve ovo i jevreji ne umijesaju..tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 16:24Sto su ove Sarajlije poletile u zagrljaj Vici? I jedni i drugi..Nesto mi smrdi tu
Čekao se rezultat iz Tuzle juče. Danas odmah panika i trka u BL 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- TurkishAirlines
Al ga Tuviva zeljinim navijacimaZukanovic je napisao/la: ↑07 dec 2023, 15:25Iznenađenje je dočekalo malobrojne navijače Želje koji su došli da pogledaju trening prvog tima na pomoćnom terenu iza zapadne tribine. Šef sigurnosti Erdijan Dino Pekič ljubazno je zamolio grupicu navijača da napusti malu tribinu, jer je tako “naredio” šef stručnog štaba Abdulhakeem Al-Tuwaijri.
Tako je nakon dugo vremena neko zabranio gledanje treninga Plavih. Godinama, pa i decenijama su se na tih nekoliko stepenica okupljali najzagriženiji navijači, kojima su utakmice bile mala doza adrenalina, pa su u tih sat i pol vremena crpili nove količine sreće i ljubavi koju su im pričinjavali njihovi ljubimci.
Zato su ostali van sebe kada su morali da napuste prostor pored terena. Nisu ih spriječili da se grupišu ponovo između sjevera i zapada, prije velike kapije, da pogledaju trening do kraja.
Saudijski trener i njegov stručni štab uveli su novo pravilo, valjda se bojeći da se treninzi špijuniraju. Obično su se treninzi iza zatvorenih vrata, kada su se uigravale kombinacije i akcije, održavali na glavnom terenu.
I da se razumijemo, Abdulhakeem Al-Tuwaijri ima apsolutno pravo da zatvori treninge i apeluje na diskreciju. Rijetko gdje u svijetu je dozvoljeno da se prate treninzi prvih ekipa, izuzev u rijetkim prilikama.
Odavno u Želji imaju plan da se podigne ograda visoka barem četiri metara oko pomoćnog terena, po uzoru na evropske klubove. Tako bi ekipa imala neophodni mir i bila bi sakrivena od radoznalih pogleda.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Južna tribina Vico Zeljković 

Milorad Dodik, curva nord.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
A pokušali i sakriti da su bili u BL,da nije Vice i njegovih profila nebi javnost ni znala da su išli
"transperetnost" sto bi oni rekli.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pitari dobiše titulu 2020 godine, pitarima se namješta, pitari ovo, pitari ono
Željezničar u međuvremenu, evropa, stadion...
Željezničar u međuvremenu, evropa, stadion...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovaj covjek bi jadan crkao da moje remek djelo ne proturi kroz usta.KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 dec 2023, 14:58A cudo nema Vanje da vazi ovako ko OsmaDolazi (ti pojma nemas) pa da se malo lizu i zaborave sve sto su oni radili i sto rade.
I ovo sa kolumbijcima i surovanje sa Vicom i Borcem ce kad tad doci na vidjelo![]()

Vjeruj ti meni da vi džaba postavljate ove slike sa sastanaka. Jeste da smo se sastali i nije nam drago, ali mi ne glumimo kako možemo bez saveza, kako nam ne trebaju pare od saveza za nešto jer ćemo ih sami zaraditi. Kod vas je recimo kontra, vi ste drugačiji. Pucate priču kako možete sve sami, a ustvari ne možete pa vam pomažu savez i ostali. Čemu onda šuplja priča ne znam.1921ljoze je napisao/la: ↑07 dec 2023, 14:43Predsjednik NS/FS BiH Vico Zeljković, selektor Faruk Hadžibegić, direktor „A“ reprezentacije Zvjezdan Misimović i savjetnik predsjednika Marko Miličić sastali su se večeras u Antaliji sa predstavnicima klubova koji se nalaze na pripremama u ovom gradu (FK Borac, FK Sarajevo, FK Sloga, FK Tuzla City i FK Velež).
Hvala što si nas podsjetio na osvajanje trofeja.

Evo jedna slika sa trofejom.

Koja je ovo prosnja, podanistvo,poltronstvo, a 735 milijardi dolara u opticaju...OsmaDolazi je napisao/la: ↑07 dec 2023, 17:47Ovaj covjek bi jadan crkao da moje remek djelo ne proturi kroz usta.KONTRASVIH je napisao/la: ↑07 dec 2023, 14:58A cudo nema Vanje da vazi ovako ko OsmaDolazi (ti pojma nemas) pa da se malo lizu i zaborave sve sto su oni radili i sto rade.
I ovo sa kolumbijcima i surovanje sa Vicom i Borcem ce kad tad doci na vidjelo![]()
![]()
Vico Zeljkovic,strateski partner naseg Zelje...

-
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Krv sam dao neki dan, al kucu sutra na zelju. Sreca pa je vico objavio informaciju, inace bi na veleza stavio
Ajmoo plavi, boli vas qurac sto ste qurac od ekipe. Vico povedi

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- svrakino1921
- Kontakt:
- MocMahale444
Ajmo? Furas se na bgTurkishAirlines je napisao/la: ↑07 dec 2023, 18:16Krv sam dao neki dan, al kucu sutra na zelju. Sreca pa je vico objavio informaciju, inace bi na veleza stavio
![]()

Hajmo valjda.
Vi ste onda glavić od ekipe, ulozili ste brdo karamela i u eVropi vas satro Torpedo. Grdna rano i vi se nasli nekog prozivati.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️