FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nzm šta vide u njemu al et, nek smo pazarili pa koliko bilo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hadžikić je dobar golman za našu ligu ali nama treba neko kvalitetniji ako želimo napredovati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pakleno pojačanje bi bioSenner je napisao/la: ↑07 dec 2023, 22:20Ponuđen
https://www.transfermarkt.com/valon-ber ... ler/145115
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Mora biti domaći, bili su u sastavu YU
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
Da daju 50 hiljada maraka dobro je,cuj zajebes ljude jos da ti plate,suti dobro je da ga hoce ikako uzeti...
Rogica probati sad pa da znamo jel dobar il ne.
Rogica probati sad pa da znamo jel dobar il ne.
- napoleon72
- Kontakt:
Buduci da BiH nije ni priznala Kosovo, cisto sumnjam da se u FSBiH, na cijem celu se nalazi Srbin, Kosovari vode kao domaci.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Dobro sinapoleon72 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 22:39Buduci da BiH nije ni priznala Kosovo, cisto sumnjam da se u FSBiH, na cijem celu se nalazi Srbin, Kosovari vode kao domaci.![]()
„Pod terminom ‘strani igrač’ ne potpadaju igrači sa prostora bivše SFRJ (Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Slovenija i Severna Makedonija)"
90!
S obzirom da Kosovo smatraju dijelom Srbije ne vidim kako ga kao stranca mogu smatratinapoleon72 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 22:39Buduci da BiH nije ni priznala Kosovo, cisto sumnjam da se u FSBiH, na cijem celu se nalazi Srbin, Kosovari vode kao domaci.![]()

Za ovog vrijedi i mjesto stranca da zauzme. Gledam imena koja drži ova njegova agencija. Ter Stegen, Havertz, Gnabry... Bože ti pomozi. 

Pretjerujete sa sahinovicem, mozda nesto i bude od njega, nikad se ne zna.
Na kraju krajeva, neka njima kida zivce. Ja mu zelim srecu, i nadam se da su nasi ubacili procenat od transfera
Na kraju krajeva, neka njima kida zivce. Ja mu zelim srecu, i nadam se da su nasi ubacili procenat od transfera
Ma najgori poslijeratni golman, ako nije najgori i u historiji.MortemHz je napisao/la: ↑07 dec 2023, 20:00Vlasnik kluba, Piotr Obidzibski, izrazio je svoje povjerenje u sposobnost Meksikanca da konsolidira viziju razvoja kluba i pozicionira Rakow Czestochowu na vrh lige, tražeći solidne rezultate na evropskoj sceni.
Inače, kako sada stvari stoje prvo pojačanje Cardenasa u Rakowu bit će golman FK Sarajevo, Muhamed Šahinović.

-
- Kontakt:
Hvala Bogu,zelim mu sa dogura do Reala amin ali definitivno u top 3 najgora golmana decenije bez dileme.
Ne bi mjesto stranca trosio na ovog Brazilca
Hajdeee Berishaaaaaa
Ne bi mjesto stranca trosio na ovog Brazilca
Hajdeee Berishaaaaaa

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nisam htio pisati za Sahu da je prije primljenog gola imao dobrih intervencija i odrzao nas u zivotu. Ima dobar refleks za svoju konstituciju.
Boljke, i to ozbiljne su, da golman npr ne koristi koljeno u petercu u doskoku, nije siguran u procjeni leta lopte itd
Medjutim nas je da je od govana zelim mu svako dobro da bude prica u stilu Edina, toliko..
Boljke, i to ozbiljne su, da golman npr ne koristi koljeno u petercu u doskoku, nije siguran u procjeni leta lopte itd
Medjutim nas je da je od govana zelim mu svako dobro da bude prica u stilu Edina, toliko..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kosovo im je država u zavisnosti od tačke posmatranja. U ovom slučaju igrač je stranac.FoSte95 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 22:54S obzirom da Kosovo smatraju dijelom Srbije ne vidim kako ga kao stranca mogu smatratinapoleon72 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 22:39Buduci da BiH nije ni priznala Kosovo, cisto sumnjam da se u FSBiH, na cijem celu se nalazi Srbin, Kosovari vode kao domaci.![]()
![]()

Ma dobro ponuđen je, dug je još put da njega možemo spomenuti kao potencijalnog 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- napoleon72
- Kontakt:
Ostrakovic, Kanuric, Plakalo i Dzafic su bili puno gori od Sahinovica. Al nikom se nije ovoliko vjerovalo i niko se nije ovoliko gurao kao on. Tako da s obzirom na broj minuta, tesko da ima ko gori.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- JavierBosnia
- Kontakt:

Uoci derbija 200 ovakvih dresova je doslo na stampu, ali izgleda da su vraceni nazad Adidasu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Haksss, KarlMarx, PeppermintSA, rimljanin90 i 68 gostiju.