FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Slatinash_7
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Već su je ogadili, dovoljno a vjerovatno i previše. Ljudi imaju svoj život, nemaju ni vremena ni snage da se bave zakulisnim radnjama i ostalim glupostima..Nemam komentara, nisam bio za Senada, nisam nikad za nečiji povratak u klub, pogotovo ne nekoga ko je imao rezultate kakve je imao Senad i njemu slični..Ali za ovo tek nisam, vlasnik lokala i po i generalni direktor u ostavci koji je pri tome obični **** u osiguravajućoj kući da vode jedan klub a da nije Mladost Kikači nego SLOBODA TUZLA mi je nenormalno. Ko su oni, čime su to zaslužili, kako? Ovo je smiješno i žalosno u isto vrijeme..nemam više komentara
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
'Ta će seoska varalica iz Glogove ili bundoglava seljačina iz Seljublja/Kalesije u gradskoj svetinji, ne mogu oni upravljati pored čaršije klubom.
Izgleda da su ova dvojica bečka gospoda u odnosu na ove uhljupe i gofnare, hinje i smradove. Napravili su privatnu prćiju i sve nas redovno deru u zdrav mozak. Hvala "književniku" i nasljedniku što su im to omogućili. Toliko od mene, do nekih boljih vremena......
Izgleda da su ova dvojica bečka gospoda u odnosu na ove uhljupe i gofnare, hinje i smradove. Napravili su privatnu prćiju i sve nas redovno deru u zdrav mozak. Hvala "književniku" i nasljedniku što su im to omogućili. Toliko od mene, do nekih boljih vremena......
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
strasno je sta se radi, ali je jos strasnije sto nema nikakve reakcije
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Stoka
Ponovo yebase Fukare. Dali neki dan saopstenje vezano za ovu situaciju, a sad opet radili suprotno od onog sta su oni htjeli (a vjerovatno i svi mi). Definitivno par ljudi u klubu (znamo i kojih, da ih ne imenujem) radi samo kako oni hoce, boli ih qrc za sve ostale u gradu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
KO TE JEDNOM JE_B'O, JEB-AT' ĆE TE OPET
- Aleksandar Jović -
- Aleksandar Jović -
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Katastrofa,ima li ko imena te famozne Skupstine da objavi,mislio sam da ne moze gore a izgleda uvijek moze u Slobodi.
- Beduin
- Kontakt:
Vavju 

Samo uz mamine skute. Vavju

Samo uz mamine skute. Vavju
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Davidoffgold
- Kontakt:
Stvarno nekim treba ograniciti mogucnosti interneta. Kakve poruke u pm

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vavju AcoMaratonska sjednica Skupštine FK Sloboda u zgradi Privredne komore u Tuzli kulminirala je ostavkom Senada Mujkanovića, predsjednika kluba, a time i odlaskom kompletnog Upravnog odbora Crveno-crnih.
- Mujkanović je nakon opširnog obrazloženja izvještaja Upravnog odbora članovima Skupštine za proteklih pet mjeseci, predsjedniku Skupštine FK Sloboda Tuzla Aleksandru Joviću pismenim putem uputio neopozivu ostavku koja je proizašla zbog nedostatka komunikacije, razilaženjem stavova u vezi sa zacrtanim ciljevima i velikog pritiska na rad Upravnog odbora - objavljeno je na stranici Slobode.
- Zadnje vrijeme traju nesuglasice između nekih ljudi koji vode Skupštinu i koji su u Skupštini i nas koji vodimo Upravni odbor. Došlo je do zastoja u komunikaciji i to je kulminiralo ovom Skupštinom pa je i sam ishod kakav jeste - rekao je Senad Mujkanović.
On dodaje da odluku nije bilo lako donijeti, da su proradile emocije i da ostaje blizak Slobodi, spreman da pomogne.
- Kada smo vidjeli kako je koncipirana sjednica, u kojem pravcu ide, kako je sazvana i na koji način se vodila od početka, dodatno nam je dala negativnu konotaciju pa sam od članova upravnog odbora dobio sugestiju da prestanemo s radom i prepustimo nekim drugim ljudima.
- Znamo šta smo radili, koliko smo sebe davali i kakve smo rezultate napravili u ovih pet mjeseci. Taman smo to bili doveli u red, ali se ispostavilo na kraju da neki ljudi ne vole ni to. Mi smo to prepoznali, nismo neiskusni, ranije smo vodili Slobodu. To su već iskusni ljudi koji znaju da vode klubove i da prepoznaju kada je čist zrak, kada je dobra atsmofera, a kada počinje da bude kontaminirano - kaže Mujkanović.
On je zaključio da dobar dio ljudi u klupskoj skupštini nije bio spreman na ovaj potez i da su ljudima ostavke članova UO teško pale.
Presjednik Skupštine Aleksandar Jović kaže da se sjednica nastavlja u ponedjeljak. Mišljenja je i da su ostavke ishitrene.
- Sjednica je prekinuta i njen nastavak je zakazan za ponedjeljak. Članovi Skupštine se nisu izjašnjavali o ostavci predsjednika i članova upravnog odbora, iako je ta ostavka dostavljena i neopoziva je. Zaključak svih članova Skupštine je da je odluka donesena ishitreno - rekao nam je Jović.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ishitreno ti povalimo Vesnu AcikaDamirT je napisao/la: ↑08 dec 2023, 11:57Vavju AcoMaratonska sjednica Skupštine FK Sloboda u zgradi Privredne komore u Tuzli kulminirala je ostavkom Senada Mujkanovića, predsjednika kluba, a time i odlaskom kompletnog Upravnog odbora Crveno-crnih.
- Mujkanović je nakon opširnog obrazloženja izvještaja Upravnog odbora članovima Skupštine za proteklih pet mjeseci, predsjedniku Skupštine FK Sloboda Tuzla Aleksandru Joviću pismenim putem uputio neopozivu ostavku koja je proizašla zbog nedostatka komunikacije, razilaženjem stavova u vezi sa zacrtanim ciljevima i velikog pritiska na rad Upravnog odbora - objavljeno je na stranici Slobode.
- Zadnje vrijeme traju nesuglasice između nekih ljudi koji vode Skupštinu i koji su u Skupštini i nas koji vodimo Upravni odbor. Došlo je do zastoja u komunikaciji i to je kulminiralo ovom Skupštinom pa je i sam ishod kakav jeste - rekao je Senad Mujkanović.
On dodaje da odluku nije bilo lako donijeti, da su proradile emocije i da ostaje blizak Slobodi, spreman da pomogne.
- Kada smo vidjeli kako je koncipirana sjednica, u kojem pravcu ide, kako je sazvana i na koji način se vodila od početka, dodatno nam je dala negativnu konotaciju pa sam od članova upravnog odbora dobio sugestiju da prestanemo s radom i prepustimo nekim drugim ljudima.
- Znamo šta smo radili, koliko smo sebe davali i kakve smo rezultate napravili u ovih pet mjeseci. Taman smo to bili doveli u red, ali se ispostavilo na kraju da neki ljudi ne vole ni to. Mi smo to prepoznali, nismo neiskusni, ranije smo vodili Slobodu. To su već iskusni ljudi koji znaju da vode klubove i da prepoznaju kada je čist zrak, kada je dobra atsmofera, a kada počinje da bude kontaminirano - kaže Mujkanović.
On je zaključio da dobar dio ljudi u klupskoj skupštini nije bio spreman na ovaj potez i da su ljudima ostavke članova UO teško pale.
Presjednik Skupštine Aleksandar Jović kaže da se sjednica nastavlja u ponedjeljak. Mišljenja je i da su ostavke ishitrene.
- Sjednica je prekinuta i njen nastavak je zakazan za ponedjeljak. Članovi Skupštine se nisu izjašnjavali o ostavci predsjednika i članova upravnog odbora, iako je ta ostavka dostavljena i neopoziva je. Zaključak svih članova Skupštine je da je odluka donesena ishitreno - rekao nam je Jović.![]()

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
-
- Kontakt:
Jednostavno, nisu otjerali Senada, nego su ga iskusno i providno naveli da sam podnese ostavku kako ne bi bilo da su oni nekog dirali. To pod jedan.
Druga stvar, ja sam apsolutno ZA formiranje jedne komisije, a to je NADZORNI ODBOR, grupa ljudi koju bi činili predstavnik 3 udruženja, Prijatelja FK Sloboda, Slobodaša i Fukara. Uz to, stavio bih i nekog stručnjaka za sport i jednog stručnjaka za finansije, po mogućnosti ljude koji nemaju veze sa Slobodom, koji neće da se ližu sa ovim ili sa onim.
Treća stvar, ostale komisije su glupost, i uzaludan trošak. Prvo, za šta onda služi predsjednik, a za šta se plaća trener? Trener platu prima bezveze, a predsjednik sjedi bezveze. Sportski direktor ili skauti su isto trošak, samo što se tome niko neće smijati, i što tako radi haman čitav svijet. Plus su stručni. U slučaju da te komisije "rade" besplatno, zamislite samo kakve ćete face naći tu, zapitajte se.
Četvrta stvar, ko vodi skupštinu? Aco. Hoće li u ovom statutu skupština voditi klub? Hoće. Šta je to? Privatizacija. Ko se bori protiv privatizacije? Aco. Šta zaključujemo, zaključujemo da Aco nije protiv privatizacije kao čina, nego privatizacije od strane drugih osoba, lica, struja, kako god.
Dalje, kako Eldar Jusufović, čovjek koji je operisan od sporta, koji nema iskustva u sportu, pogotovo na tako važnoj poziciji, pa i čovjek koji ni ne izgleda kao sportista može to da radi ikako? Naročito nakon ispadanja?
Senad ima rezultat, jasno se zna ko i šta radi u klubu, sa novim dugom od 58 hiljada i 307 maraka okruglo. Ne podržavam nove dugove, ali kako to da se ranijim predsjednicima nisu spremala ovakva miniranja za stotine hiljada duga, za štrajkove igrača, za potpisivanja ugovora i odlazaka sutradan itd... A problem je Senadovih ni 60 hiljada? Čemu onda komisije? Sad ste našli ravnati račune, pa niti ćete ih izravnati (jer to niste u stanju 28 godina i 3 mjeseca), niti ćete ući u viši rang jer bez Senada nema pojačanja dogovorenih, ruši se atmosfera, kvari se moral ekipe, mijenja se sistem koji nas je doveo na više od pola puta, ili bar na pola do PL.
I onaj debeloguzi nek uzme reket i lagano ping ponga nek baci da smrša, mogao bi ga srčani strefit od prevelike pohlepe.
Ignjatović, Kovčić, Da Silva, Mehmedović, Karić, Šećerović. Da vidimo ko će umjesto njih jesti Acin sendvić u martu, prisjeli im aBd.
Vjerovatno ne bi došli, ali se radilo na tome.
Hoćete da mijenjate? Mijenjajte, ali nam jasno recite kako mislite to učiniti, jer nama je šupljiranja preko glave, svaki koji dodje, dodje uz isto, "zatičem dugove, kup, možda i titula, možda i grupna faza za par godina, možda...", možda se nosite svi u piqku materinu.

Druga stvar, ja sam apsolutno ZA formiranje jedne komisije, a to je NADZORNI ODBOR, grupa ljudi koju bi činili predstavnik 3 udruženja, Prijatelja FK Sloboda, Slobodaša i Fukara. Uz to, stavio bih i nekog stručnjaka za sport i jednog stručnjaka za finansije, po mogućnosti ljude koji nemaju veze sa Slobodom, koji neće da se ližu sa ovim ili sa onim.
Treća stvar, ostale komisije su glupost, i uzaludan trošak. Prvo, za šta onda služi predsjednik, a za šta se plaća trener? Trener platu prima bezveze, a predsjednik sjedi bezveze. Sportski direktor ili skauti su isto trošak, samo što se tome niko neće smijati, i što tako radi haman čitav svijet. Plus su stručni. U slučaju da te komisije "rade" besplatno, zamislite samo kakve ćete face naći tu, zapitajte se.
Četvrta stvar, ko vodi skupštinu? Aco. Hoće li u ovom statutu skupština voditi klub? Hoće. Šta je to? Privatizacija. Ko se bori protiv privatizacije? Aco. Šta zaključujemo, zaključujemo da Aco nije protiv privatizacije kao čina, nego privatizacije od strane drugih osoba, lica, struja, kako god.
Dalje, kako Eldar Jusufović, čovjek koji je operisan od sporta, koji nema iskustva u sportu, pogotovo na tako važnoj poziciji, pa i čovjek koji ni ne izgleda kao sportista može to da radi ikako? Naročito nakon ispadanja?
Senad ima rezultat, jasno se zna ko i šta radi u klubu, sa novim dugom od 58 hiljada i 307 maraka okruglo. Ne podržavam nove dugove, ali kako to da se ranijim predsjednicima nisu spremala ovakva miniranja za stotine hiljada duga, za štrajkove igrača, za potpisivanja ugovora i odlazaka sutradan itd... A problem je Senadovih ni 60 hiljada? Čemu onda komisije? Sad ste našli ravnati račune, pa niti ćete ih izravnati (jer to niste u stanju 28 godina i 3 mjeseca), niti ćete ući u viši rang jer bez Senada nema pojačanja dogovorenih, ruši se atmosfera, kvari se moral ekipe, mijenja se sistem koji nas je doveo na više od pola puta, ili bar na pola do PL.
I onaj debeloguzi nek uzme reket i lagano ping ponga nek baci da smrša, mogao bi ga srčani strefit od prevelike pohlepe.
Ignjatović, Kovčić, Da Silva, Mehmedović, Karić, Šećerović. Da vidimo ko će umjesto njih jesti Acin sendvić u martu, prisjeli im aBd.
Hoćete da mijenjate? Mijenjajte, ali nam jasno recite kako mislite to učiniti, jer nama je šupljiranja preko glave, svaki koji dodje, dodje uz isto, "zatičem dugove, kup, možda i titula, možda i grupna faza za par godina, možda...", možda se nosite svi u piqku materinu.

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
simonknows je napisao/la: ↑08 dec 2023, 12:59Jednostavno, nisu otjerali Senada, nego su ga iskusno i providno naveli da sam podnese ostavku kako ne bi bilo da su oni nekog dirali. To pod jedan.
![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
PRĆIJA!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Davidoffgold
- Kontakt:
Jesam sad pojeo dobar mekgregor burger kod Ace...odo sad na kafu na slatinu i to je to...na njegovoj sam strani. Aco kraljuuu
Une vie honorable est une vie éternelle
ja sam opet za to da se mi oporezujemo i platimo kakvom kabadahiji da održi čas vaspitanja ovim trima ublehama, tačnije 4 ima i deba.simonknows je napisao/la: ↑08 dec 2023, 12:59Jednostavno, nisu otjerali Senada, nego su ga iskusno i providno naveli da sam podnese ostavku kako ne bi bilo da su oni nekog dirali. To pod jedan.
![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Senad kaze da mu je receno da hoce da ostanu jos dvije sezone u federalnoj ligi, da se kao stabilizuju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.