FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 08 dec 2023, 12:00

Pola godine ne igra zbog povrede.

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 08 dec 2023, 12:04

GalileoGalilei je napisao/la:
08 dec 2023, 11:33
Očekivano. Smiješan igrač, koji nije imao glavu, disciplinu i radnu etiku. Kad se sjetim kako je raja govorila da ga treba na desetku gurnuti i kako će tu biti novi De Bruyne, a on okretan kao doner. Nema snage, kilav, voli je peljati u prazno itd.
Uostalom, kod nekoliko trenera je bio zadnja opcija, to isto tako dovoljno govori.
Čuj treba ga gurnuti na desetku, a on desetka. :mrgreen: Nama igrao stalno na lijevom beku i kaže ne valja. :rol:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 dec 2023, 12:08

miky_hz je napisao/la:
08 dec 2023, 11:56
https://www.transfermarkt.com/dejan-ili ... ler/205757

Izgleda to nam je novi golman
Tanko vala, evo i hodza kaze
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 dec 2023, 12:29

Đes šta ima

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 08 dec 2023, 13:01

Ne bih ga ja dovodio, stranac je.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 dec 2023, 13:18

Novi golman kluba sa Koševa trebao bi biti Dejan Iliev, makedonski golman koji je trenutno član finskog HJK-a. Iliev je veći dio karijere proveo u Engleskoj, gdje je prošao školu Arsenala. 28-godišnji čuvar mreže je uglavnom boravio na posudbama, a londonski klub je i definitivno napustio 2022. godine.
Nije baš mlad, ne znam. Hajde da vjerujemo Ibričiću, jer baš je pogodio sa Đuričkovićem.

slika

slika

:mrgreen:
Zadnja izmjena: Surreal, dana/u 08 dec 2023, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 08 dec 2023, 13:21

Surreal je napisao/la:
08 dec 2023, 13:18
Novi golman kluba sa Koševa trebao bi biti Dejan Iliev, makedonski golman koji je trenutno član finskog HJK-a. Iliev je veći dio karijere proveo u Engleskoj, gdje je prošao školu Arsenala. 28-godišnji čuvar mreže je uglavnom boravio na posudbama, a londonski klub je i definitivno napustio 2022. godine.
Nije baš mlad, ne znam. Hajde da vjerujemo Ibričiću, jer baš je pogodio sa Đuričkovićem.
Golman je, moze branit jos 10 godina. Ako ima kvaliteta, bujrum.
Ko ce onda biti U-21?
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 dec 2023, 13:22

moj uzor-S.G je napisao/la:
08 dec 2023, 13:21
Surreal je napisao/la:
Ko ce onda biti U-21?
Pa sigurno da će forsirati Buljubašića, mada ja se zaista nadam da će i Nidal Čelik upasti u rotaciju.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 08 dec 2023, 13:43

Surreal je napisao/la:
08 dec 2023, 13:22
moj uzor-S.G je napisao/la:
08 dec 2023, 13:21
Surreal je napisao/la:

Ko ce onda biti U-21?
Pa sigurno da će forsirati Buljubašića, mada ja se zaista nadam da će i Nidal Čelik upasti u rotaciju.
Govorilo se i da Buljubasic ide na zimu. Nadam se da on ostaje. Ako odu i Saha i Buljubasic u paketu ostajemo bez 2 glavna u21 igraca sto znaci da novu dvojicu za rotacije moramo iskristalisati
90!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 08 dec 2023, 13:48

ma ostaje Buljubasic, tek treba da se etablira kao prvotimac. Ima vremena, nije lud da zuri a i mi da ga dajemo za smijesne cifre.
Ovaj kostur ekipe treba da ostane i da se plasira u europu. Nije vise situacijua stani - pani pa daj sta das. Prosla su ta vremena
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 dec 2023, 13:55

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
08 dec 2023, 13:48
ma ostaje Buljubasic, tek treba da se etablira kao prvotimac. Ima vremena, nije lud da zuri a i mi da ga dajemo za smijesne cifre.
Ovaj kostur ekipe treba da ostane i da se plasira u europu. Nije vise situacijua stani - pani pa daj sta das. Prosla su ta vremena
Nema šanse da bio to bila smiješna cifra, pa bukvalno ko god imao ikakve veze sa našom ligom zna da je Buljubašić trenutno najveći talent iste. Skoro je to Rendulić rekao, te još par Hrvata po podcastima.

Buljubašić ako ode bit će to ozbiljna suma.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 dec 2023, 13:56

Odlicno da Muhamed ide.
Stvarno sam ocekivao vise od njega i i dalje mislim da ima momak talenta ali preskup je sa svojim greskama da ga jos drzimo. Ugraditi se sa sto vecim procentom i 300k eura dosta.
Tu na mjestu mladog igraca imamo Buljubasica maximalno ga forisirati jer bas zasluzuje. Mislim da i mali Nurkovic zasluzuje sansu.
Sto se tice novog golmana nekako vjerujem ovim ljudima da ce dovesti nesto da valja. Naravno niko nije bezgrijesan a i sa igracima je to lutrija, sve parametre trazene zadovolji i mislis to je to sigurno, a ono flop bude.
Samo nek ne dovode nekog iz PL BiH jer nema golmana da valja. Mislim da je Rogic bolji od svakog iz PL BiH samo ni on nije sansu dobio da valja 5 utakmica u nizu bar.
Ovaj Ilijev nit smrdi niti mirise ali tako je bilo i sa Djurickovicem.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 08 dec 2023, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 08 dec 2023, 14:16

Vala vjerujem Rozmanu i njegovim ljudima, sve igrace koje su doveli od Hasica, Djurickovica, Julardzije bili su pogodak, tako i sto se tice ovog golmana, ne sumnjam da ce uci na mala vrata a postat odlican igrac.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Riki10HZ
Kontakt:

Post Postao/la Riki10HZ » 08 dec 2023, 14:17

Pustimo struku da radi svoj posao. Nase je da napunimo sutra Kosevo. Nema izgovora za sutra eto sunce ljepota. Znaci ko ne dodje ne mora nikad da dodje na Kosevo. SVI NA SJEVER!!

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 08 dec 2023, 14:20

Šahu ne bih prodavao jer je perspektivniji i bolji od ovih koji su nama dostupni.Da ima grešaka,ima ali tako je sa mladim igračima.
Slično je bilo i sa Dalom,pljuvali, vrijeđali i eto sad Avramovski dolazi do izražaja.
Dinamo je pravio okosnicu tima od svojih igrača, tome i mi moramo težiti u nekim našim okvirima i ne maštati o nekom super timu jer ga neće nikad biti.
Polovnjaci uzimaju pare pa kad odu u druge klubove lige se smiju koliko su levatima uzeli na Koševu.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 dec 2023, 14:27

SamoDaKazeem je napisao/la:
08 dec 2023, 14:20
Šahu ne bih prodavao jer je perspektivniji i bolji od ovih koji su nama dostupni.Da ima grešaka,ima ali tako je sa mladim igračima.
Slično je bilo i sa Dalom,pljuvali, vrijeđali i eto sad Avramovski dolazi do izražaja.
Dinamo je pravio okosnicu tima od svojih igrača, tome i mi moramo težiti u nekim našim okvirima i ne maštati o nekom super timu jer ga neće nikad biti.
Polovnjaci uzimaju pare pa kad odu u druge klubove lige se smiju koliko su levatima uzeli na Koševu.
Mozes istrpiti nekoga kao sto je Buljubasic, pa nek i pogrijesi ponekad, ali Muhamedova svaka greska je gol u nasoj mrezi. Osim toga i previse mu se dalo sanse, stvarno je usro i sefa i stanicu milion puta. Samo da napravis kompilaciju gresaka jedno 3 minute bi bio klip bar. Kad se sjetim gola protiv Borca kroz ruke, u sred njega pa opet protiv Borca u gostima onaj ofsajd kroz noge, pa protiv Zrinjakog, pa nekakva izletanja u prazno itd itd.
Recimo Vladan nije ni petinu gresaka pravio a eto mlad je golman bio kod nas.

Dinamo je okosnicu napravio od igraca koje je uglavnom dovodio u svoje omladinske pogone, malo koji je bio bas njihov igrac. A evo to i mi uglavnom radimo.

Nula80
Kontakt:

Post Postao/la Nula80 » 08 dec 2023, 14:33

Ako ode buljubasic kao sto se spominje, a vraca se kapetanovic onda ce nam on biti U21 igrac

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 dec 2023, 14:35

Riki10HZ je napisao/la:
08 dec 2023, 14:17
Pustimo struku da radi svoj posao. Nase je da napunimo sutra Kosevo. Nema izgovora za sutra eto sunce ljepota. Znaci ko ne dodje ne mora nikad da dodje na Kosevo. SVI NA SJEVER!!
kakvo punjenje, nisu smjeli guzicu istjerati napolje i navuci barem 5 hiljada proslu domacu iako smo ganjali rekord.
NEMA NAZAD

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 08 dec 2023, 14:38

nokee je napisao/la:
08 dec 2023, 14:27
SamoDaKazeem je napisao/la:
08 dec 2023, 14:20
Mozes istrpiti nekoga kao sto je Buljubasic, pa nek i pogrijesi ponekad, ali Muhamedova svaka greska je gol u nasoj mrezi. Osim toga i previse mu se dalo sanse, stvarno je usro i sefa i stanicu milion puta. Samo da napravis kompilaciju gresaka jedno 3 minute bi bio klip bar. Kad se sjetim gola protiv Borca kroz ruke, u sred njega pa opet protiv Borca u gostima onaj ofsajd kroz noge, pa protiv Zrinjakog, pa nekakva izletanja u prazno itd itd.
Recimo Vladan nije ni petinu gresaka pravio a eto mlad je golman bio kod nas.

Dinamo je okosnicu napravio od igraca koje je uglavnom dovodio u svoje omladinske pogone, malo koji je bio bas njihov igrac. A evo to i mi uglavnom radimo.
O tome i govorim okosnicu iz svog omladinskog pogona.Ne amnestiram Šahinovića ali je neuporedivo sa Vladanom.
Vladan je išao na posudbu pa je stekao kakvu takvu rutinu, osim toga ekipa u kojoj je igrao Vladan i ova su nebo i zemlja.
Nama se zadnja linija i vezni red mijenja gotovo na sedmičnoj bazi.Loše izbalansirana ekipa,niski stoperi,niski zadnji vezni...
Evo sad u Mostaru je golman bio na vjetrometini 90 minuta i da,napravio je grešku ali mojom logikom kola se lome na skupim igračima sa strane koji ne pravdaju uloženo,nikad na domćim,a pogotovo ne na juniorima.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], benko21, Burberry46, Haksss, Pena, riki46, TETRAPAK i 42 gosta.