FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Trener, ako ništa drugo, zaslužuje respekt što se ne libi reći istinu u oči, godinama se ta priča o mahali gura pod tepih.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Svi na jug 

- BiHSportman
- Kontakt:
Velež je u veoma dobroj formi u posljednih 5. utakmica. Nakantali su GOŠK u gostima, nakantali prvaka Bosne i Hercegovine, protiv uvijek neugodnog Širokog igrali 2-2. i pobijedili Sarajeva 1-0. Sigurno će tražiti da nastave tu formu i da zimsku pauzu dočekaju na mjesto koji vodi u Evropu, ali mi moramo se dozvati i ovu utakmicu pobijediti. Večeras svi ponesite šal, dobro se utoplite i na Jug! Na krilima naših navijača ne sumnjam u pobijedu.
1921!
- dubioza144
- Kontakt:
I u slucaju pobjede ovi na terenu ne smiju dobit aplauz nego sako zvizduke sa svih tribina
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Nek nam je bog na pomoci jer ce nam trebat.. Ajde Gigo ti poguraj 

Yebem mater onom ko je mekicu dao kapitensku. Na najnize moguce grane smo pali
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
I eto tako, valja tražiti i golmana.
-
- Kontakt:
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Rušitelj atmosfere u ekipi i najveći mahalac je kapiten Želje danas, e golemo baš.
A ti sjediš u svlačionici pa znaš ko je rušitelj atmosfere? Ne brukajte se ovim izjavama.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑08 dec 2023, 17:08Rušitelj atmosfere u ekipi i najveći mahalac je kapiten Želje danas, e golemo baš.
- ferroviario
- Kontakt:
Svaka čast za stavljanje Šabića.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Coca i Selimovic
Al Jaber i Sabic
Jedino pozitivno u prvih 11
Ovo ostalo da Bog mili sačuva
A nadam se da ćemo i mi sačuvat obraz, jer ne vidim nikakvu šansu i bod da isčupamo.
Hladno je pravo vani, dobro se obucite, ja se na drugi nacin zagrijavam
Svi na Jug !
Al Jaber i Sabic
A nadam se da ćemo i mi sačuvat obraz, jer ne vidim nikakvu šansu i bod da isčupamo.
Svi na Jug !
najavi tebra da od sljedece polusezone radis kad su nama domaće tekme da budem uvjeren u opstanakavalPacidoroP je napisao/la: ↑08 dec 2023, 17:15Coca i Selimovic
Al Jaber i Sabic
Svi na Jug !

-
jbem ti misa na sto smo spali :/ jaoooooooo
- dubioza144
- Kontakt:
Ali ovi sto najavljuuju odlaske i dolaske jer imaju informacije, Mekica optuze da je glavni za mahalu i na kraju taj isti Mekic kapiten bude a svi ga vec otpisali 
Daj sad recite da su mu dali kapitensku jer mu je ovo zadnja utakmica u dresu Želje na Grbavici

Daj sad recite da su mu dali kapitensku jer mu je ovo zadnja utakmica u dresu Želje na Grbavici

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja i kad radim, upalim stream.Robust je napisao/la: ↑08 dec 2023, 17:21najavi tebra da od sljedece polusezone radis kad su nama domaće tekme da budem uvjeren u opstanakavalPacidoroP je napisao/la: ↑08 dec 2023, 17:15Coca i Selimovic
Al Jaber i Sabic
Svi na Jug !![]()
Dovoljna doza baksuzluka za jedan premijerligaškim tim.

Jedino da batalim skroz, što nikako ne mogu.
Tako da, apoteke i kafane, zarađuju mojim prisustvom na Željinim utakmicama.
-
- Kontakt:
Sta je sa Boljevicem,nema ga nikako u kadru,vec drugu utakmicu?
-
Nebi me cudilo da trazi raskid sadSportsfans1921 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 17:26Sta je sa Boljevicem,nema ga nikako u kadru,vec drugu utakmicu?

Nitko nista ne javlja sta se desava s covjekom...
Jbte nemamo napadaca -.-
Uzdamo se u stoperski par i neki potez arapa. Mozda i Hamo skonta da je tu zbog fudbala.
Sretno nam. Volim te Zeljo!!!!
Sretno nam. Volim te Zeljo!!!!
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Nedo kaze da ima problema s leđima i zbog toga ne igraSportsfans1921 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 17:26Sta je sa Boljevicem,nema ga nikako u kadru,vec drugu utakmicu?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: bvsic, knoa, mamonelafo i 36 gostiju.