Znam da je skupstina trebala bit a evo tek sad malo citam promijenili vam statut Senad podnio ostavku,uvjek 2 struje jedni druge ruse ko god dodje isto, isto Celik prije bojkota.DamirT je napisao/la: ↑08 dec 2023, 12:14Htjeli Secerbegovic i par njegovih igraca da se osnuje komisija koja bi odobravala transfere. Fakticki htjeli da odlucuju o stvarima koje predsjednik kluba radi. Da oni odlucuju o svemu, a da Senad odgovara. Senad to nije dao, rekao eto vam igraci pa ih vi dovodite. Mada se sve ovo u ponedjeljak nastavlja. Eto ukratko otprilike.BatistutA19 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 12:07Pozz svima a sta se desava u Slobodi ozbiljno nisam nista u toku ,je li bila skupstina ,citam neko ostavku podnio ili se zezate .Nema tu salameta ko god dodje ima druga struja rusi ga a za Slobodu ih boli qurac i jedne i druge ma Celik i Sloboda isti problemi s tim sto je Celik bar te otjero ali sportski bog zna kad ce mo bit dobri i hocemo li,Slobodu drzi grad dokad kako sta ne znam ali mi smo prezadovoljni.
Dokle god Slobodini navijaci ne kazu to zelimo svi u glas jedan stav a ovi moraju otic i milimetra ne popustit a ovako udji ispadni udji ispadni isti ljudi isti problemi i hajmo u krug.
Malo su vas ponijeli rezultati a yebo rezultate i kad udjes ako ces opet ispast ili se borit za 10 mjesto.
Pogresno ovi tuzlaci vide zenicane misle da im neko zeli zlo,da je ljubomoran da ismijavaju a daleko je od toga istina. Istina je da mnogi od nas zenicana vide vase probleme potpuno isto kao Celik sto je imo a 90% tuzlaka samo vidi loptu i ne vide i ne zele da vide problem koje kad tad moze doci na naplatu i sta onda gdje onda sa kim onda ni plana ni nista .Sa kim dalje sa Fukarama sto se prodaju za ulaznice i svakom se upravom lizu.Sad ce oni prozivat za mjesec Senada a lizat nove.
Ovo vam je Truhlo piso ima 5 mjeseci da ce se raspast ovaj upravni odbor mozda jest grubo piso ali covjek je piso i jos mnogi i opet vam pisu sad sto dolazi to porez reprogram pozajmice ja to stvarno ne znam nit pratim..Nek vam je sretno YEBO LOPTU OTVORITE OCI DOBRO STA VAM KUHAJU SA KLUBOM .
Ne znam bgm sta rec vama sta se kaze vamo krivo a niko vam ne zeli zlo i da je ljubomoran.Ovdje mnogi zenicani vide a sto 90% tuzlaka ne vidi.
Po meni vi morate se organizovat pripremit novi statut poput NGG koji vi mislite da je najbolji i ponudit ga skupstini da ga usvoje kao sto smo mi a vijerujem da ima skolovanih tuzlaka koji vole Slobodu i ni milimetra popustit a yebo ovo udji ispadni i sve isto i bog zna sta se radi iza ledja klubu i ko radi.Jedino vi volite klub navijaci ali cini mi se nema te ni volju,ni muda ni masu da pokrenete promijene ,samo cekate a realno ovi bole qurac za Slobodu..Sretno vam !!