Ne zove se to rasizam

Sve im frajko obrisao.
Ne zove se to rasizam
Nisam ja ovo izjavioTurkishAirlines je napisao/la: ↑08 dec 2023, 22:51Ajmo vjerovati tvom quotu a ne svojim ocima i usima.KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 dec 2023, 22:50Hajmo vjerovati vasem pokusaju spina i gestikulaciji a ne njegovim rijecima![]()
![]()
Sramota da se igra na ovom minusu, znajuci da on nije iz ovih krajeva. Klasicna nariktaljka mu je priredjena
avalPacidoroP je napisao/la: ↑08 dec 2023, 22:41Crnom go.vnetu odma otkaz dati!
Yebem li mu gen sebični!
Pa i vrbanjusa izgubi, pa nije smak svijeta.Surreal je napisao/la: ↑08 dec 2023, 22:56avalPacidoroP je napisao/la: ↑08 dec 2023, 22:41Crnom go.vnetu odma otkaz dati!
Yebem li mu gen sebični!
Fuj kakav rasizam.
admin je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:03
A, sad s obzirom da sam se brisuci postove upoznao sa situacijom, dosao sam do zakljucka da su novinari krivi sto Zeljeznicaru ne ide, sto je u negativnoj seriji koja ga je dovela do donjeg dijela tabele, sto trener tokom utakmice prica s nekim na mobilnom aparatu... Ne kuzim.
Niko da mu odgovoriSurreal je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:04admin je napisao/la: ↑08 dec 2023, 23:03
A, sad s obzirom da sam se brisuci postove upoznao sa situacijom, dosao sam do zakljucka da su novinari krivi sto Zeljeznicaru ne ide, sto je u negativnoj seriji koja ga je dovela do donjeg dijela tabele, sto trener tokom utakmice prica s nekim na mobilnom aparatu... Ne kuzim.
ADMIN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hocemo pobjedu