Nije isto kad sudi Bilbija i Sivac..
Ispuho sam ti se na materi.TurkishAirlines je napisao/la: ↑09 dec 2023, 11:20Imas dovoljno vremena da ispuses do ponedeljka, nebi valjalo da te uciteljica kazni smanjenjem vladanja zbog psovanja.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑09 dec 2023, 11:18Yebemo ti ja, tenkista i radovan mamu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑09 dec 2023, 11:10
Ovo napisati a bivsi tenkista na profilnoj.
Majke vam se sigurno ponose sto su vas rodile i odgojile![]()
Pa da ti roditelji onda uzmu telefon. Mada bi to bilo super za tebe, zdraviji bi bio i nebi znao sta se desava sa zeljom.
Ipak 40 postova o Zelji u nesto vise od 12h
Upravo to cemo i reci, ovih 6 km treba da vam bude primjer borbe za klub. Prvo nije humanitarni broj bio, a drugo osudili navijaci i borili se godinama protiv uhljupa. Sa druge strane imamo navijace bez obraza i casti koji su se svima sageli zarad neke sice. Pored toga sve te nemoralne i lose poteze zivotom brane. Velika je razlika izmedju navijaca dva kluba, sta vise ogromna.
Hvala brate za infoAVNOJ je napisao/la: ↑09 dec 2023, 11:12Zvanočno je prodano 2943 ulaznice za utakmicu.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 09:19Prvenstvena Premijer liga BiH 23/24
FK ŽELJEZNIČAR - FK VELEŽ (0 : 0) 0 : 1
Datum: 08.12.2023 18:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 4500
Sudija: Bilbija Luka (Prijedor)
A1: Maksimović Davor (Doboj) | A2: Perić Marko (Mostar)
Delegat: Skoko Goran (Ljubuški)
Posmatrač suđenja: Ćavar Danko (Široki Brijeg)
Radni dan
Los termin
GOLEM SI ZELJO
Sta je ovim zenicanina jel realno ovo
Neeee na djevojkuCernica22 je napisao/la: ↑09 dec 2023, 11:04Jao pressa i nadrealista, jel realno sta su ljudi od kluba uradili. Ne znas jel ludji onaj s gestikulacijama i upadanjika u rijec ili ona djevojka sto veze nema s engleskim, haj sto gramatiku ne zna i nekako, ali cura sekunde u minute prevodi. 2023. godina i ljudi onakav press javno odrade.
2007. se moglo svasta finog kupiti za 6KMKONTRASVIH je napisao/la: ↑09 dec 2023, 11:54Sta je ovim zenicanina jel realno ovoOnom prvom ide u prilog jer nemaju svi zajedno 100KM u dzepu, ovom je primjer borbe za klub skupljenih 6KM.
Jezivo.
11/12: Sarajevo - GOSK 0:2
Ruke im se pozlatile bosnjacke!!KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 dec 2023, 11:28Ipak 40 postova o Zelji u nesto vise od 12h![]()
Prekuco i duskicu, a to je bas tesko.
Pa dobro , hladno u Gabeli bilo 4 stepena, kuci sa Zrinjskim je nesto toplije bilo, 8 stepeni, u Posusju sam se najvise smrzao, minus dva cini mi seBalorda je napisao/la: ↑09 dec 2023, 11:59Ok, moram napomenuti koliko puta su napisali sreća da je Velež loš, a evo sada je krenula i mantra igraju toplo-hladno. Da, toplo-hladno, Gošk vani, Zrinjski kući, Široki vani, Sarajevo kući, Željezničar vani = 13 bodova![]()
Prisjetiti ćemo se prognoza ovog rasporeda![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Cwirek, soe, worchester i 36 gostiju.