Nije ni cudo sto smo transfer rijesili za 5 minuta, Bayo je Bayo jbg

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ovaj transfer se mora drugačije gledati.ledar je napisao/la: ↑07 dec 2023, 23:24Taj Zaragoza je do prije par mjeseci imao market 1,5 milki i cijenu je nabio u jesenskom dijelu ove sezone, sa dobrom ali ne baš ne znam kakvom statistikom. Postavlja se pitanje: ako ga je Freund tako dugo pratio što ga onda nije potpisao prije negoli je ovaj u petom mjesecu produžio ugovor sa Granadom? Vrijedi li on tih 15 milki je veliko pitanje.
Iz videa se može samo reći da se radi o jako brzom i agilnom igraču i to je zasad to. Što možda nije ni malo, jer vama fali brzine i prodornosti budući često igrate sporovozno i sa puno telefoniranja.
Inače, ne mogu ući u glavu Gnabryja: iduće godine je evropsko, svi bruse formu, a on je nabio kilažu i baš ga briga. Ako si već imao prijelom podlaktice ne moraš se tako oprasit. A čini se da mu se baš i ne žuri sa povratkom u formu, ovakvog kakav je sad ga ne bi ni Mainz uzeo.
Mislim d aje klub napravio grešku kad aje Goretzku,Ganabry i sličnim dao 20 mil plate i sada mora da rješava taj problem.Zlaja83 je napisao/la: ↑08 dec 2023, 00:29Ne razumijem kako za neprovjerene, da ne kažem anonimne igrače možete da smatrate da su baš oni ti završni šarafi koji su potrebni ekipi.
Mislim treba imati i širinu na klupi i sve, ne može svaki transfer biti 100mil, ali sada misliti da će neki Zaragoza i Zubimenti napraviti razliku i da je to ono što nam treba, u ovom trenutku nije realno.
Jasna mi je politika da kupiš mladog igrača pa i ako flopuje nije strašno možeš ga prodati, ali istovremeno nije to baš ni put ka stabilnosti, zaluta se onda u toj potrazi, pogotovo što klub kao Bayern često zna da brzo prožvače i ispljune igrača. Pa su tako došli i prošli razni mladi igrači tipa Sanchez, Roca, Sabitzer, Graven, da ne nabrajam sad......onaj Flickov mali portugalac već sam mu i ime zaboravio.
Treba se ganjati mlado, ali se treba i ubosti brzo, treba dobar scouting, nije Bayern razvojna ustanova. A nekad (vidjeli smo to na primjeru Kanea) kvalitet treba jednostavno platit. Sad nikom nije žao što čova ima 30god i što je plaćen 100mil kad je prevaga na terenu iz kola u kolo.
Vjerovatno. Liverpool je isto bio zainteresovan, pa su onda naglo oko februara/marta ohladili, odnosno pustili u eter priču da se povlače, što je vjerovatno značilo da je Real tada završio priču.Centre forward je napisao/la: ↑09 dec 2023, 09:53Eh, da je sreće bilo. Mada, ja mislim da je on, odnosno njegov agent, mnogo ranije dogovorio sa Realom.
Pletti.EXCLUSIVE News Ronald #Araujo: He‘s the absolute desired transfer target of FC Bayern!
There was a phone call between Tuchel, Freund and Araujo this Friday
Tuchel made it clear to him that he wants him urgently, preferably in winter or summer, no matter the cost. Bayern, ready to pay a massive transfer fee!
It will be a difficult mission for Bayern. Now it's up to Araújo. @SkySportDE
𝗕𝗮𝘆𝗲𝗿𝗻 𝗫𝗜 𝗮𝗴𝗮𝗶𝗻𝘀𝘁 𝗙𝗿𝗮𝗻𝗸𝗳𝘂𝗿𝘁
Neuer © -
Mazraoui, Upamecano, Kim, Davies -
Kimmich, Goretzka -
Coman, Choupo-Moting, Sané -
Kane
Bayern subs:
Ulreich - Guerreiro, Laimer, Krätzig, Pavlović, Gnabry, Müller, Tel, Musiala