Shameless
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nemoj molim te poslije pisati i glumiti da tražiš pravdu i sl.
Pogledaj kretanje igrača koji je bio zadužen za Kvržića i reci onda kako je, ali realnu sliku, pusti prepucavanja.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Mogu mislit kako se bijedno i jadno osjećaju igrači koji se trebaju sklonuti Borcu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Miran budi i veceras zdusno uz divove s Kobilje
Kako je lijepo vidjeti ovu glumu kao da je sve ok a u tebi sve pregorilo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Borcev vezni red je daleko najjaci u ligi!
Samo, ovaj mali golman sto im je na golu je klimav bas. Zamisli kakav peh moras imati da ti se povrijede prva tri golmana, pa junior mora u vatru.
Odose na dvocifrenu prednost u odnosu na sve...
Samo, ovaj mali golman sto im je na golu je klimav bas. Zamisli kakav peh moras imati da ti se povrijede prva tri golmana, pa junior mora u vatru.
Odose na dvocifrenu prednost u odnosu na sve...
Ne bih se ja smijao dok mi se klub bori za opstanak.
A ovo što stalno spominjete "Kobilja glava", to dovoljno govori o vama. Ponižavate i omalovažavate sve ljude koji tamo žive, a ima i navijača Željezničara.
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 09 dec 2023, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
- BiHSportman
- Kontakt:
Željezničar sinoć bio bolji, Velež se još jednom provukao, kao i protiv Sarajeva. Ne vidim odakle tolika mržnja prema najvećem, najtrofejnijem i najboljem klubu u BiH? Pozdrav posebno za navijače Veleža, došlo ih je mnogo, ali se opet nisu čuli.
Pokazna vjezba Marka Jevremovica (3) kako se brani Kvrzic na korneru.
Grahovac, Nišić, Blagaić (Vranješ, Terzić, Fićović)...
Na bekovima izuzetno ofanzivni Kvržić i Herrera (Subić)... Krila Čavić (Kulašin, Mihajlović )i Jurilj (Hrelja, Kortez), sve itekako ofanzivni igrači, što je rezultat ovoliko postignutih golova... Odbrana kao beton na čelu sa Ćelićem, zatim Pejović Šušić i Jokić.. Lukić i Makarić nisu neki pretjerani kvalitet, ali su "pakeri", pripreme im se gotovi golovi... Mrlja je svakako sva ova dešavanja, jer bez ikakvih problema imamo najjači tim i možemo osvojiti ligu...
Zadnja izmjena: AvantiBL, dana/u 09 dec 2023, 14:26, ukupno mijenjano 2 puta.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Krezuba, nepismena, oklagijaska bagra
-
Kenozoik87
- Kontakt:
+ Kazlagic, Gigovic, Bandic...AvantiBL je napisao/la: ↑09 dec 2023, 14:22Grahovac, Nišić, Blagaić...
Na bekovima izuzetno ofanzivnim Kvržić i Herrera... Krila Čavić (Kulašin, Mihajlović )i Jurilj (Hrelja), sve itekako ofanzivni igrači, što je rezultat ovoliko postignutih golova... Odbrana kao beton na čelu sa Ćelićem, zatim Pejović Šušić i Jokić.. Lukić i Makarić nisu neki pretjerani kvalitet, ali su "pakeri", pripreme im se gotovi golovi... Mrlja je svakako sva ova dešavanja, jer bez ikakvih problema imamo najjači tim i možemo osvojiti ligu...
Crni Cerak 🐦⬛
Kako je jadno postalo ovo komentarisanje utakmica Borca i trazenje dlake u jajetu. Bas ono pacenicki, da opravdas sto si ti sam prelos. Klasicni balijski mentalite. Umjesto na sebi da radis, od sebe ces radije lafo zrtvu praviti i kukati. Bukvalno smo isti u svim sferama, zato nam i jeste ovako kako nam je.
- jurisicduska
- Kontakt:
Jedina utjeha u hladnim zimskim danima im je sto je Borac namjestio titulu.
Et dokle je to doslo.
Et dokle je to doslo.
-
bordobijeli
- Kontakt:
O hebo majku smanji zvijezda, trener Zvijezde odmah izvadi 2 najbolja na terenu 
Zar igra ova politička prostitutka? Čuj oni najjači, pa to ni Vinko hinja Marinović ne vjeruje. Tegeltija vjeruje, al on se ne razumije ni za ono za šta se školovao a ne u fudbal. Aj kurvetino....pa više ljudi prati gornji rahić-sim bau, nego ove derbij RS-a.
Ovo ko fol da se malo zakuha
Sloga sa 8 igrača u prvih 11 koji nisu igrali ni sekunde protiv Borca.....ljudski otpad