Ma vas niko ne voli, svi vas zakidaju, svi se urotili protiv vas, zato nikad niste osvojili LP, zato se svake sezone raspadnete na proljeće i sl. Kako vam ne dosadi više taj narativ jbt. Jadnici na kvadrat.chily-rz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:35Mi smo pobjedili i Luton i sudije, vi ste uz pomoć sudije pobjedili danas, logično da će se pobjede drugačije proslaviti.JayCatwright je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:34Ajde ako nista nece ici slaviti citavu noc ko ovi nakon Lutona![]()
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Eisig je Goretzka, stari de.bil i klovn foruma.
JayCat je ok momak dok ne počne trollat
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
I Klopp i Arteta su hinje po pitanju sudija. Nije ni ETH daleko od njih.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Naravno da vas guraju, ako si iskren to si mogao i sam primjetiti, ne kažem da je to s namjerom ali realno je da ovo nije bilo za drugi žuti kao što je realno da je četvrti gol protiv Fulhama došao nakon faula na kojeg su sudije zažmirile.
Bukvalno ja trenutno. Samo sam economy. Nemam ni hrane nikakve.
Ima li kakvih tabela?
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 09 dec 2023, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Biće veselo za dvije sedmice na ovoj temi. 

Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 09 dec 2023, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ma guraju toliko da protiv kokoski nam daju 2 crvena poniste cist gol, da protiv chelski ne sviraju cist penal I kungfu Jacksonu ni zuti za kopacku na grudi,, a da ne pricam kakve crvene liverpol dobija.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Kako ono, mi ovdje uživamo.
Pa čak i u economy.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Na konstantno plakanje o sudijama ne preostaje nista drugo nego trollati iskreno, pa vi kako hocete, a realno niko ne prednjaci u tome kao pojedini navijaci Arsenala.
soft penal i crveni, klasicno sudjenje u eplu
Izvuce nezasluzenu pobjedu najbolja jedinica danasnjice
Izvuce nezasluzenu pobjedu najbolja jedinica danasnjice

Vraca VAR 2 minute igre da se nastima penal, a Liverpool se gura. 

Ono protiv Fulhama men nije faul, a ovo danas je haos, kao I kad je Jota protiv Totaša dobio nikakav drugi zuti tako I ovo danas.
Ali smo mi izgubili direktno 3 bobe jer nam nisu priznali cist gol kao suzu, sve se to izgleda poravna. Osim Arsenalu, njih samo unistise sudije.
Ma ne možeš se na guzove provlačiti u gostima ovoliko ko mi ove sezone, negdje će morati stati. A to da su preokreti šampionski mentalitet, ok, može biti, ali to je uvijek praćeno nekom igrom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma faul je bio kontra Fulhama ali nejse, pitao bi te Jel bio da ste vi onakav gol primili. Skok igra, igrač Fulhama prvi na lopti nakon čega ga obara igrač Liverpula, školski primjer faula, pogotovo ako uzmemo u obzir da se to desilo u kaznenom prostoru i da Liverpul iz toga dolazi u gol šansu.nerkolfc je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:43
Ono protiv Fulhama men nije faul, a ovo danas je haos, kao I kad je Jota protiv Totaša dobio nikakav drugi zuti tako I ovo danas.
Ali smo mi izgubili direktno 3 bobe jer nam nisu priznali cist gol kao suzu, sve se to izgleda poravna. Osim Arsenalu, njih samo unistise sudije.
Bit ce tabela veceras oko 20:30h nemoj da brines

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne spominješ faul na Tsimikasu kod vodećeg gola Fulhama.chily-rz je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:51Ma faul je bio kontra Fulhama ali nejse, pitao bi te Jel bio da ste vi onakav gol primili. Skok igra, igrač Fulhama prvi na lopti nakon čega ga obara igrač Liverpula, školski primjer faula, pogotovo ako uzmemo u obzir da se to desilo u kaznenom prostoru i da Liverpul iz toga dolazi u gol šansu.nerkolfc je napisao/la: ↑09 dec 2023, 15:43
Zbog ponistenog gola diaza sad moramo gledat ovakvo guranje
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 4 gosta.