Bas me zanima kakav ce derbi bit . Znam da ces ti Stefane da povedes sjever sigurno

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
oj evo još jednog sigurnog keca za srijedu ,već sam skupio tri Željo,Real,Chelsea,evo sad i PartizanDevil je napisao/la:-
Kup Srbije 1/2 finale
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA
Sreda 16.mart,17:00
Stadion:JNA
Prenos:RTS 2,RTS Sat
U sredu na Sarenom lavoru igramo utakmicu 1/2 kupa Srbije.Dovoljno je reci veciti derbi i sve statistike i tradicije padaju u vodu.Ipak da spomenemo da je do sada u kupu odigran 31.veciti derbi.Zvezda je uspesnija 17 pobeda,4 neresena i 10 poraza,ali gol razlika je +2 na strani Partizana 42:44.Ali kao sto sam vec rekao sve to pada u vodu kada dolazi derbi,i okrecemo se sadasnjosti,iako ni to nije presudno u ovakvim utakmica.
Partizan je krenuo sa tri pobede,prvo su Indjiju pobedili 3:1,a zatim i Cika Dzombine "bolesne" pulene 4:0.Ne treba ni spominjati da su obe ekipe igrale defanzivu.Ali cim je dosao OFK-a na JNA i cim je neka ekipa odigrala trkacki fenomenalnu utakmicu i koliko toliko ofanzivnu nastali su problemi iz kojih je Partizan jedva izasao.Na tom mecu povredjen je Vukic,koliko je ozbiljno videcemo da li ce da zaigra,iako je tek dosao Vukic je veoma bitan deo tima,sto je rekao i sam Stanojevic,tako da je za nas i dobro ako ne bude igrao.Bekovi su kao i citave sezone glavni problem ovoga tima,i tu vidim nasu sansu.Vezni red je veoma dobar pokretljiv,gde se ja nadam da nece igrati Adiyiah,vec da ce ipak ostati Iliev.U napadu je Tagoe nedodirljiv i najveca opasnost ce biti ako ga budemo ostavljali da "njusi" loptu,a to sa Tagoeom nece na dobro izaci.
Da se okrenemo nama.Prvi derbi za Robija.Kao igrac je odigrao 10 komada,7 je pobedio,1 remizirao i samo 2x porazen,postigao je 4 gola i imao 6 asistencija.A ostace upamcen njegov velelepni gol Pandurovicu,za koga se jos pita Goran gde je lopta.Zvezda nakon neke 2-3 godine konacno pocinje da lici na nesto,igra se iz utakmice u utakmicu poboljsava,a dokaz za to je i nimalo losa Jagodina i 12 suteva u sam okvir gola i bezbroj prilika,gde smo trebali dati bar jos 2-3 gola,ali neefikasnost je uzela danak.Na golu verujem da je neprikosnoven Stamenkovic,trebace nam njegova sigurna noc.Odbrana mi je jos uvek u magli.Prema onome sto sam video Paja je siguran desno,a Tosic levo.Pitanje je koga u sredinu?Ady je bio povredjen i ocekuje se da bude fit za derbi,ali koga sa Adyem.Vilotic me odusevio nakon duze pauze da je onako odigrao i mislim da bi on i Ady u paru bilo idealno resenje.Sta sa veznim redom?
Mislim da ISah ima prednost u odnosu na Mijailovica zbog iskustva,jer poveriti 17-godisnjem Deliji veciti derbi i ne uleva mi poverenje,a Isah moze da se izbori sa veznjacima.Kadu je takodje vrlo verovatno siguran,bas kao i Evandro.Sta za krila?
Verujem da je Koki siguran levo,ali desno bi voleo da vidim Lazovica jer Vesovic ne moze da igra,a dosta brze igramo kada Borja nije tu.Borju bi ja gurnuo u spic,a poslao totalno indisponiranog Kaludjerovica na klupu.Time bi dobili jacinu u napadu jer Borja lagano moze da izgura Krstajica,za razliku od Kaludjerovica koga je Krstajic pojeo na proslom derbiju.
Nasu prednost vidim u mnogo boljoj fizickoj pripremljenosti,Zirojevic e uradio fantastican posao u ovim priprema.Prednost vidim u njihovim bekovima,jer od dolaska Robija nasa igra se uglavnom bazira na guranje levom i desnom krilu,a Lazevski,Miljkovic,Kizito ili ko vec bude igrao nisu u stanju da to kvalitetno zatvore.Problem za nas bi mogla da predstavlja uigranost Partizana,te nasa "rovita" odbrana jer Ady i Vilotic su tek izasli iz "postelje".
Za nas bio ovde idealan rezultat bio i remi sa postignutim golom,i onda u grotlu Marakane nalik onome protiv Slavie da trazimo prolaz dalje,a ako se izvuce povoljan rezultat,pa cak i poraz od jednog gola nemojte ni sumnjati da ce se ponoviti atmosfera sa utakmice protiv Slavie.
Naravno Fk Partizan ne bi bio Fk Partizan da ne ukenja neke stvari pred derbi.Tako su cene karata za sever 600 dinara.![]()
a dodajmo i to da je smanjen kapacitet tako da ce sever primati nekih 5-5500.
![]()
![]()
![]()
Bice to prava festa,jos ako se ponovo dogovore sa muzicarima da im pozajme malo pojacala u zvucnike,nedostajace samo pecenje pa da bude prava gozba.Ali njima na obraz ide ne nama,mi cemo to svakako da napunimo.
![]()
Ljudska glupost nema graniceNukeR_G1970 je napisao/la:Il' cemo sad da vas sahranimo i zavrsimo ovo vec zapoceto il' nikad...(ne misim samo na ovu utakmicu nego na sva 3 predstojeca derbija)
Da ,zaboravio sam.Partizan je "kažnjen" da svoje utakmice kući igra bez prisustva publikeNukeR_G1970 je napisao/la:Pa imaju kad su obe igrali kod kuce a Partizan u gostima...
Sever je rasprodat a da nije ni pusten u prodaju.soba 39 je napisao/la:"Šareni lavor"![]()
![]()
![]()
Inače,"sever" "planuo" a sa "jugom" to ide malo teže,kao i uvijek.Fali pa fali
Devil je napisao/la:Pa normalno da je rasprodat kada su karte pokupljene pred mec sa OFK-a,i bio besplatan ulaz za tu utakmicu.
A sto se tice zapada zivi bili pa videli,nadam se samo da ce Grobari imati obraza pa ne ostavljati rupu u kopu od 30 mesta,da bi mogli da prekinu prosirivanje kopa na severu,tipicno Glodarski.
Nego vidim danas neku kretnju po JNA oko severa,jel' se to postavlja najnovi razglas,cujem takav bio postavljen na Cecinom koncertu na Uscu.
rtsAdmir_Sa je napisao/la:jel ima gdje prenos na ovim nama dostupnim kanalima?
rts, srna, arenasport1??
Pošto se Devil sigurno negdje ispod šanka liječi u alkoholu da ti odgovorim.. zadnji put 01.03.2008.sarajlija89 je napisao/la:Jbg..partizan iskoristio svoje sanse i na kraju zasluzeno slavio...
Imala je i Zvezda 2-3 velike sanse,a u ovakvim tekmama se to mora koristiti...
Solidna tekma,pun stadion i korektna utakmica...2-0 je velika prednost i iskusna ekipa kao Partizan,tesko da ce to propustiti...
Devil..kad ste ih posljendji put dobili?? Komentator rece da je ovo 9 tekma u nizu da Zvezda nije dobila Partizana..
Btw...i u kosarci me interesuje isto..kad ste ih posljednji put dobili![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.